Dodaj do ulubionych

OTOLOTO w Onecie

16.10.04, 14:14
Witam
Mam kłopot z OTOLOTO, ponieważ udało mi się tafić 27-09 b.r. "4", t.j. 25 zł
i do tej pory (mimo wyslania dwóch maili) zero odpowiedzi, oczywiście konto
też nie wzrosło o 19,50 zł po odliczeniu VAT. Czy ktoś z szanownych Państwa też miał takie problemy z tą firmą ?. Co by było, gdy ja bym miał pecha trafić np. "6".
Pozdrawiam i czekam na opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: OTOLOTO w Onecie IP: *.netkomp.net / 80.51.197.* 01.11.04, 15:18
      ja trafiłam "4" w otoloto i dopiero po 6 miesiącach wpłynęło mi owe 25 zł na
      konto. Zdążyłam już dawno o tym zapomnieć aż któregoś dnia patrzę a tu 25 zł z
      tyt. wygranej w otoloto. Także uzbrój się w cierpliwość a na pewno dostaniesz
      swoją "kasę". Pozdrawiam
      • Gość: agaton45 Re: OTOLOTO w Onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 08:43
        dzięki za odpowiedź, ale czy też pisałaś do nich maile w tej sprawie i zero reakcji z ich strony?
        pozdrawiam
        • Gość: asik Re: OTOLOTO w Onecie IP: *.netkomp.net / 80.51.197.* 07.11.04, 12:06
          cześć, napisałam do nich na wszystkie dostępne adresy mailowe i nic. W końcu
          zrezygnowałam i stwierdziłam że to było jedno wielkie oszustwo, az tu pewnego
          dnia, PO PÓŁ ROKU, całe 25 zł na koncie ... Trochę długo im to trwało, ale w
          końcu przysłali
          • agaton45 Re: OTOLOTO w Onecie 07.11.04, 15:11
            Witam ponownie
            Dziekuję i wierzę, że też doczekam wygranej. Tak jak pisałem, strach pomyśleć,
            co by się działo przy większej wygranej. Od tej pory już nie gram, a ciekawe jest to, że na maila do Onetu na zachowanie sie firmy - zero reakcji. Jeszcze
            raz dzięki i pozdrawiam.
            Edek
            • Gość: Piotr Re: OTOLOTO w Onecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 05:44
              Całe to Otoloto to jedno wielkie oszustwo. Od dłuższego czasu albo nie ma
              wyników, albo nikt nie wygrał. Przecież to jest nieprawdopodobne. Chyba, że
              algorytm losujący jest taki, że patrzy jakie numerki ludziki wytypowali i wtedy
              losuje!!!
              • agaton45 Re: OTOLOTO w Onecie 09.11.04, 07:10
                Zgadzam się z Tobą, ale dlaczego Onet nie reaguje np. na mojego maila, ze ma na
                swoich stronach firmę delikatnie mówiąc, mało wiarygodną?. Onet bierze kasę i zero odpowiedzialności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka