Gość: ja IP: 212.244.249.* 06.11.04, 16:52 dlaczego kamera cyfrowa jest lepsza? i jaką markę wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZEUS prosciej obrabiac obraz i dzwięk.. prosciej przela IP: *.slonce.klodzko.pbsi.pl / *.klodzko.pbsi.pl 06.11.04, 21:36 c go na nosnik (np CD) ale jakosc jest wciąz gorsza nic analog.. niestety... poza tym cena jest wyższa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosciej obrabiac obraz i dzwięk.. prosciej p IP: 212.244.249.* 08.11.04, 13:26 czyli lepiej kupić analogową (chyba tak się nazywa), sama nie wiem wydawało mi się że skoro cena wyższa to jest więcej plusów za cyfrą a tu masz babo piernik Odpowiedz Link Zgłoś
joasia1 Re: kamera cyfrowa czy nie 09.11.04, 14:49 Jak zawsze wszystko zalezy od tego do czego chcesz jej uzywac. Potrzebujesz zdjecia do netu = tylko cyfrowa chcesz zdjecia do tradycjonalnego albumu wystarczy normalna Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: kamera cyfrowa czy nie 09.11.04, 20:20 Posiadam cyfrową, wszystko ustawia się samodzielnie i tak przy filmowaniu odległych miejsc wystarczy, że przed kamerą przeleci mucha lub ptaszek a kamera ustawia ostrość na obiekt bliżej położony i chwilę trwa ustawienie ostrości do poprzedniego położenia. Kamera świruje przy filmowaniu falującego morza. W sumie jestem zadowolona, ale za takie duże pieniądze myślę, że można byłoby uzyskać lepszą jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kamera cyfrowa czy nie IP: 212.244.249.* 10.11.04, 13:18 zamierzałam głównie nagrywać nasze rodzinne eskapady jezeli takowe będą i nasze dziecko, to do tego wystarczy chyba analogowa Odpowiedz Link Zgłoś