Dodaj do ulubionych

e-sklep z Włoch

IP: *.fastres.net 28.07.06, 18:41
Mieszkam we Włoszech. Zastanawiamy się z żoną nad otwarciem e-sklepu. W tym
kraju jest tyle ciekawych i typowych artykułów, że trudno się zdecydować. Może
ktos z Was poda kilka pomysłów. Z góry dziękujemy i pozdrawiamy.Myslimy
oczywiscie o rynku zbytu w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: ilecka. Re: e-sklep z Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 16:11
      no przede wszystkim to zarcie! dla niektorych to problem, ze w polsce wloskie
      produkty sa trudno dostepne.
      ja osobiscie tez mieszkam we wloszech, ale nie czesto przywoze ze soba wloskie
      smakolyki, bo przewaznie mam cos innego wazniejszego w walizce, a potem to juz
      za duzo kg. :)
      • Gość: spioch Re: e-sklep z Włoch IP: 217.153.68.* 02.08.06, 12:57
        bardzo fajny pomysl.., kocham Wlochy i wszystko co z nimi zwiazane. Jedzenie
        pyszne.., z tym coraz mniej problemu, coraz wiecej rzeczy mozna kupic,
        przyjamniej w Warszawie. Ale pieknych butow, klasycznych dla kobiet ze skorzana
        podeszwa ciagle nie moge kupic:( Jestem za i trzymam kciuki....
        • jadwiha Re: e-sklep z Włoch 05.08.06, 18:11
          bardzo bardzo bardzo za!
          :)
          mi szczególnie brak tamtejszej ceramiki i przyborów kuchennych, nie wszystko
          można załadować do walizek. Tęsknię za wyborem butów i galanterii skórzanej
          • sennamara Re: e-sklep z Włoch 05.08.06, 21:59
            Może elegancka włoska odzież w dość przystępnych cenach.Ostatnio przeglądałam
            sklepy inetnetowe pod kątem bluzek czy sukienek w rozmiarach większych niż 42
            44 ,niestety nic nie znalazłam a chętnie kupiłam bym coś mojej Mamie .Kilka lat
            temu kupiłyśmy w sklepie z włoską odzieżą w Poznaniu super haftowaną
            sukienkę ,była dosyć droga ale naprawdę śliczna.Niedługo szykuje sie wesele w
            rodzinie i chętnie coś takiego bym kupiła,ale teraz dostepne są w sklepach
            tylko małe rozmiary.A przecież kobiety puszyste też chcą ładnie wyglądać
            Natomiast na zachodzie kilka sklepów oferuje piękne suknie w rozmiarach nawet
            do 56.
            Pozdrawiam
    • Gość: mea Re: e-sklep z Włoch IP: *.crowley.pl 07.08.06, 08:58
      i bieliznę.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka