Gość: ania IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.08.06, 10:15 Witam! Serdecznie prosze o opinie jesli ktos uzywał drzwi Porta. Ewentualnie prosze o polecenie godnych uwagi firm tak abym mogła sie nimi cieszyc przez nastepne lata. Serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: drzwi porta IP: *.centertel.pl 11.08.06, 13:39 mam te drzwi zamontowane w calym domu. Nic sie z nimi nie dzieje, wszystko jest ok, teraz jeszcze mam zamiar wymienic drzwi wejsciowe - tez na porte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: drzwi porta IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 14.08.06, 22:48 Dzieki śliczne za opinię. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo333 Re: drzwi porta 14.11.14, 00:18 To jest solidna firma z szeroką gamą produktów. Można znaleźć u nich drzwi ekonomiczne, zarówno zewnętrzne jak i wewnętrze oraz produkty z najwyższej pólki - nowoczesny design i najwyższej klasy produkty. Firma dla każdego w zasadzie. Na ich stronie internetowej można zapoznać się ofertą. Odpowiedz Link Zgłoś