Dodaj do ulubionych

Ubranka dla dzieci firmy H&M

IP: *.informatik.RWTH-Aachen.DE 20.07.07, 13:18
Hej! Poratujcie! Dostałam od znajomych ubranka dla dzieci z H&M i rozlatują
się one w praniu! Nie wiem dalczego – wszystkie 5 sukienek. Czy ktoś ma
podobny problem? Zawsze rzeczy tej firmy dla dzieci były dobrej jakości. Może
to podróbki?
Obserwuj wątek
    • twarz2 Re: Ubranka dla dzieci firmy H&M 20.07.07, 14:06
      A jakie te sukienki?
      • Gość: Gosia Byczkowska Re: Ubranka dla dzieci firmy H&M IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 24.07.07, 12:01
        moim zdaniem generalnie jakość tych ubrań pozostawia wiele do życzenia….
    • Gość: k Re: Ubranka dla dzieci firmy H&M IP: *.sdsl.bell.ca 27.07.07, 12:59
      Możliwe, że to podróbki. Ubranka z tego sklepu nie należa do moich ulubionych,
      ale są ok.
      • Gość: Pau.li.na Re: Ubranka dla dzieci firmy H&M IP: *.aster.pl 12.12.07, 21:15
        Ja kupowałam ubranka niemowlęce a po praniu zrobiły mi się szmaty. Może i fajnie
        wyglądają ale jakość jest beznadziejna. Już tam nie kupuje.
    • Gość: marika Re: Ubranka dla dzieci firmy H&M IP: *.md4.ceron.pl 11.01.08, 22:23
      ja wszystkie ciuchy mam z h&m więc wiem coś o tym mi nigdy się nie przytrafił taki problem jak tobie a napewno to nie są podróbki bo to jest przecież firmowy sklep
      • Gość: AGA Re: Ubranka dla dzieci firmy H&M IP: *.brutele.be 16.11.08, 19:58
        Hej!Nie wiem jak ciuszki dziecięce ale dla dorosłych są ok.Ja sobie kupuję i jestem zadowolona.A dziecięce na pewno sprawdzę już niebawem :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka