Dodaj do ulubionych

amazon.com czas przesyłki

IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 19:49
Witam!
Mam pytanie dotyczące sprawności wysyłkowej z amazon.com. Czy orientujecie sie po jakim czasie paczka dotrze do Polski(czy oni widząc jakiś kosmiczny kraj POLAND ociągają się z dokonaniem wysyłki), jaki koszty jest takiej przesyłki ze stanów?

Dzięki
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: amazon.com czas przesyłki 20.06.08, 00:06
      1. Zgodnie z netykietą - przejrzyj forum zanim zadasz pytanie. Ten temat jest
      omawiany co kilka dni.
      2. Ok. tygodnia
      3. Polska nie jest kosmicznym krajem
      4. Sprawdż w cenniku amazon. Jeżeli nie potrafisz, lepiej nie próbuj zamawiać.
      • Gość: Brugi Re: amazon.com czas przesyłki IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 21:49
        "Dziękuje" wujku dobra rado za cenną poradę. Mimo że pytałem o amerykańska firmą odpowiedziałeś mi jak prawdziwy POLACZEK czyli wiecej czasu poświęciłeś na toczenie jadu niż udzielenie odpowiedzi. Podrów kolegów z LIGI niestety nie piłkarskiej ale tej RODZIN POLSKICH no i tate Tadeusza
        • jan-w Re: amazon.com czas przesyłki 20.06.08, 22:36
          Idiotą jest kto nie potrafi skorzystać z bezinteresownej dobrej rady.
          Bezwartościowym frustratem, ten kto gardzi sam sobą. Też przecież jesteś Polakiem.
          Jeżeli nie tylko nie potrafisz przeczytać cennika, ale także skorzystać z rady
          kogoś bardziej doświadczonego, nie próbuj robić zakupów przez internet. Zresztą
          kartę kredytową z pinem, pewnie już wysłałeś pocztą do sklepu aby zapłacić? ;-)
          Swoją ligę dołączasz do każdego postu biedaku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka