Dodaj do ulubionych

sklep internetowy dla dzieci

09.12.03, 22:25
www.dzieciaki.com.pl
Bardzo fajny - zobaczcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: AM Re: sklep internetowy dla dzieci IP: 195.117.144.* 15.12.03, 12:12
      Beznadzieja, mały wybór, tylko dla maluchów - żadna atrakcja.
    • kk_89 Re: sklep internetowy dla dzieci 03.01.16, 08:39
      Ja kupuje w internecie, głównie na Abikids.pl. Mają bardzo ładne ubrania super jakości i jest szybka wysyłka :)
    • annax1988 Re: sklep internetowy dla dzieci 23.02.16, 13:05
      A moim sprawdzonym sklepem jest barline.eu, ubranka dobre jakościowo, wszystkie z licencją, nie są drogie, a zamówiona paczuszka jest juz na nastepny dzień w domku, więc polecam ; )
    • emillka2222 Re: sklep internetowy dla dzieci 23.02.16, 13:51
      Fajne miejsce, gdzie kupisz niedrogie rzeczy dla dzieci to z pewnością na Odkupuj.pl
    • rafaello999 Re: sklep internetowy dla dzieci 11.03.16, 14:56
      Moja żona dla naszego synka kupuje w fifishop.pl/ i bardzo jest zadowolona. Wiem, że zawsze zwraca uwagę czy rzeczy są atestowane.
      • Gość: tomek Re: sklep internetowy dla dzieci IP: *.dynamic.mm.pl 01.01.17, 22:13
        Jak szukasz ubrań dla dzieci, to możesz sprawdzić ofertę sklepu krajowy.biz/firma,modadzieciecacompl Sprzedają ubrania dla dzieci od 0 do lat 16.
    • marko903 Re: sklep internetowy dla dzieci 15.03.16, 09:55
      Zobaczcie także na Modele-Centrum.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór gadżetów elektronicznych dla starszych dzieci,mają rozsądne ceny.
    • asiakowalewicz Re: sklep internetowy dla dzieci 04.04.16, 20:57
      Ja polecam zakupy na e-babystuff.pl pare rzeczy już tak kupiłam i nigdy nie było problemów nawet z zwrotami :)
    • Gość: Vertiner Re: sklep internetowy dla dzieci IP: *.sileman.net.pl 13.04.16, 00:30
      Ja niedawno odkryłam sklep leotti.pl mają świetnej jakości produkty, miękkie materiały i nie uczulają dzieci. Kupiłam u nich pościel i na pewno za jakiś czas znów wrócę do zakupów u nich :)
    • carolla27 Re: sklep internetowy dla dzieci 06.07.16, 22:23
      My stawiamy na wygodę i minimalizm dlatego uwielbiamy ubranka Mumukid.
      www.facebook.com/mumukidbrand
      • Gość: marine Re: sklep internetowy dla dzieci IP: *.dynamic.mm.pl 21.12.16, 21:40
        Jak potrzebujesz ubrań na zimę, a niedawno zostałaś mamą, to możesz kupić np. takie otulacze igle-figle.pl/pl/25-one-size-plus-10-18-kg Akurat nie są, to dodatki, jakie można kupić w każdym sklepie.
    • agnieszka_marzec Re: sklep internetowy dla dzieci 23.02.17, 09:21
      jeśli codzienne to najczęściej aqqu.pl a wizytowe szkolne i na przyjęcie lub komunię na dmdmoda.pl. Jeszcze mnie nigdy nie zawiedli
    • agnieszka_marzec Re: sklep internetowy dla dzieci 23.02.17, 09:23
      jeśli codzienne to najczęściej aqqu.pl a wizytowe szkolne i na przyjęcie lub komunię na dmdmoda.pl Jeszcze mnie nigdy nie zawiedli
    • 15iwonka_45 Re: sklep internetowy dla dzieci 26.12.17, 05:07
      Odwiedziłam sklep, który polecasz. Ktoś miał świetny pomysł by podać na tacy swoim klientom jakimi są głównie rodzice wszystko w jednym miejscu. Niestety jeśli mam płacić tak dużą kwotę za 19-centymetrowego osiołka czy 600zł za okrągły dywanik to jednak podziękuję, lepiej postać w korkach i kupić taniej. :)
      Jeśli ktoś szuka stosunkowo taniego umeblowania do pokoju dla wymagającego dziecka to polecam www.wikimeble.pl/. ;) Mają przeogromny wybór, tak naprawdę trafiłam tam tylko dlatego że tylko u nich w końcu znalazłam łóżko w kształcie kota dla córki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka