drzejms-buond 04.12.09, 11:51 cyt nr1 "...bo na choince powinno być, wiecie, dużo wszystkiego. żeby było na czym oko zawiesić" cyt nr 2 "..ale tu nic nie ma a powinno być dwa razy tyle" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czuszka Re: cytat miesiąca IP: 165.72.200.* 04.12.09, 12:02 trusiaa...to było piekne ;D ubawiłam się przednio :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gupek_miastowy Re: cytat miesiąca IP: *.chello.pl 10.12.09, 19:39 To tak wygląda cyctat?! Do tej pory nawet nie zdawałem sobie sprawy, że to gatunek drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cytat miesiąca 08.12.09, 13:01 nr 3 -Panie Dż. czy widział pan te mocowania, ktore wybrałyśmy? Nie miałem pojęcia, że cokolwiek, ktokolwiek wybierał wiec pytam: - A gdzie miałbym je widzieć? -Noooo, w Internecie... i poszła sobie... zastygłem w milczeniu. jeszcze nie wiem o jakie mocowania chodzi i o jaką stronę internetową ale myślę, że przed świętami się dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: cytat miesiąca 10.12.09, 14:01 nr 4 życzenia firmowe do wysłania cytuję: "W związku ze zbliżającymi się świętami Bożego Narodzenia życzymy Księdzu Proboszczowi i Kapłanom posługującym w Parafii, aby Wasza praca przynosiła obfite owoce i jednoczyła ludzi w jedną Chrystusową owczarnię. Na Nowy 2010 rok życzymy również pogody ducha i wiele radości każdego dnia, oby uśmiech często gościł na Waszych twarzach. Do życzeń dołączamy naszą modlitwę Szczęść Boże!" Odpowiedz Link Zgłoś