Gość: misiax IP: 78.8.141.* 01.02.10, 23:03 ja do pewnego konta mam hasło kosmos500,do innego sindbadżeglarz,kiedyś wWi56WWWit-i to było najlepsze bo nie do rozwalenia ale skąd brać pomysły na takie coś?może se od kogoś pożycze:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-roman Re: hasła do konta 02.02.10, 00:21 Najlepiej skleć sobie jakieś zdanie, najlepiej proste do zapamiętania, do rymu i weź pierwsze litery. Moja mama słucha Radia Maryja już od rana. I masz MmsRMjor -- Odpowiedz Link Zgłoś
princessofketchup Re: hasła do konta 02.02.10, 12:57 może być nazwa jakiegoś związku chemicznego np. 3hydroksy3metyloglutaryloCoA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: hasła do konta IP: 93.175.68.* 02.02.10, 22:14 Jak tworzyć silne hasła Tutaj jest nieco na ten temat, jest tam również link, by sprawdzić jak silne jest nasze hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: hasła do konta 02.02.10, 22:18 Gość portalu: Rafał napisał(a): > Jak tworzyć > silne hasła > Tutaj jest nieco na ten temat, jest tam również link, by sprawdzić jak silne > jest nasze hasło. Najsilniejsze to jest moje hasło do konta bankowego. Jest tak silne, że kładzie każdego na rękę, a worek kartofli potrafi wnieść na siódme piętro bez zatrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: hasła do konta IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.10, 22:21 pożycz to hasło albo ułóż mi coś Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: hasła do konta 02.02.10, 22:35 Gość portalu: misiax napisał(a): > pożycz to hasło albo ułóż mi coś A co chcesz z nim zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: hasła do konta IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.02.10, 23:20 do skrytki pocztowej do maila,tak zwyczajnie,trochę zmień to swoje hasło i mi podaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: hasła do konta 02.02.10, 22:34 3.14-roman napisał: > Strzelam: "Chuck Norris"? > :P "strzelam" się zgadza, reszta-nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica_salonowa_to_ja Re: hasła do konta 03.02.10, 18:52 Potworski, wiem ja wiem jakie masz hasło ,,Strzelam:Pudzian" Odpowiedz Link Zgłoś
kofein_na Re: hasła do konta 02.02.10, 22:27 Można też wsiąść i jakieś twoje ulubione słowo, bądź hasło zaszyfrować najbanalniejszym szyfrem cezara, bądź RSA jak już chcesz by przy deszyfrowaniu ktoś się chwilkę potrudził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: hasła do konta IP: *.cable.smsnet.pl 03.02.10, 13:14 Im bliżej siebie na klawiaturze, tym mniejsza ochota na ich zapisywanie w pamięci przeglądarki - rzecz jasna nie "qwerty" i "asdf":))) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: hasła do konta 03.02.10, 13:28 Ja mam zasięgnięte z kreskówek :) Ale podam tylko do komputera a nie do kont internetowych :D Osa Aldona Kapitan Bomba Sandały Ojca Barnaby Planeta Qurwix Piesek Leszek Kurczak Pindol Miś Pushupek Jak ktoś ogląda na 4Fun Tv "Kartony" to wie, skąd moje hasła :) Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: hasła do konta 03.02.10, 14:03 Ja biore slowa z innych jezykow: otwieram np. slownik finski, czy wegierski, potem musze tylko pamietac polski odpowiednik. Odpowiedz Link Zgłoś