urszulka2691 23.08.10, 16:41 jaki jest wasz ideał faceta??? Musi byc wysportowany czy raczej inteligentny??? Szalony czy z planem na przyszłośc??? Przepraszam jak juz było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alysoona Re: ideał faceta 23.08.10, 20:56 Wysprotowany czy inteligenty- Pośrodku. Szalony czy ułożony- Poczucie humory musi mieć, ale także musi posiadać jakieś granice w szaleństwie. Dla mnie może nawet pracować w barze mlecznym, tylko po prostu aby był kochany i można by było mu zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: ideał faceta 24.08.10, 11:25 wiesz co troche tego troche tego. w kazdym przypadku, bo nie morze być słabo wysportowany, a głupi też nie. nie morze być nudny , ale musi w niektórzych sprawach być poważny Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: ideał faceta 23.08.10, 20:59 Nie potrafię określić takiego 'idału', bo raczej takiego identycznego nie znajdę. ważne bym czuła, że to ten : -) Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 Re: ideał faceta 23.08.10, 21:00 Wysportowany? Niekoniecznie Mogę kochać tak samo wysportowanego, jak i puszystego misiaczka xD Inteligentny - no raczej Żeby kierował się rozumem a nie penisem xD Szalony - niekoniecznie. Wole stabilnych mężczyzn. Plan na przyszłość - jak najbardziej. I ja w tym planie muszę być Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: ideał faceta 23.08.10, 23:12 a ja bym chciała takiego no ... żeby był wysportowany ale też inteligentny , trochę szalony ale z planem na przyszłość . no i jak napisała użytkowniczka wyżej , muszę też czuć że to właśnie ten . Odpowiedz Link Zgłoś
free_ Re: ideał faceta 23.08.10, 23:14 musi mnie kochać bezgranicznie, kochać moje wady i zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: ideał faceta 23.08.10, 23:16 musi być inteligentny, zabawny, szalony i ambitny : D Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: ideał faceta 23.08.10, 23:19 Na tą chwilę interesuje mnie blondyn bądź brunet (oczywiście dłuższe włosy niż długość przeciętna) z pięknymi zielonymi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: ideał faceta 23.08.10, 23:31 musi mnie akceptować i dawać mi oparcie. mile widziany zabawny i inteligenty z nutką kreatywności. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_ Re: ideał faceta 23.08.10, 23:22 Przede wszystkim musi mnie kochać Choć to truna rzecz ;p ale ideał powinien być raczej szalony i nie musi być wysportowany, lepiej inteligentny, ale też nie za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie teraz tutaj czytać: 23.08.10, 23:30 powinien być wysoki, najlepiej długie czarne włosy i żeby był gothem ewentualnie metalem. musi mnie rozumieć tj. brzydzić się zwykłością i żygac na widok różowych panienek i innego plastikowego badziewia uważać, że jest wyrzutkiem społecznym i drugiego takiego wyrzutka (w postaci mnie) szukać. i oczywiście mieć gdzieś wszystkich innych, bo to przecież zwykli ludzie śmierdzący zwykłością, zaślepieni dwoma największymi przekleństwami świata: modą i komercją. no i oczywiście nie patrzeć na wygląd, na który nie mamy wpływu tylko na to co robimy ze sobą, żeby wyglądac inaczej niz wszyscy. i to we mnie kochać. no czyli poglądy powinien mieć takie jak ja, żebyśmy się zgadzali. ach.. zawsze chciałam stworzyć taką mroczną, gotycką parę... kiedyś widziałam takich i uważam, że nie ma nic słodszego. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: ideał faceta 24.08.10, 10:44 Mój ideał? Wysportowany i inteligentny. Szalony, ale z planami na przyszłość. Taki, który potrafi między tym wszystkim znaleźć złoty środek i nie zatraciłby się w żadną ze stron. Nie powinien mieć samych zalet, bo wtedy byłoby zbyt idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: ideał faceta 24.08.10, 10:49 Inteligenty, z niebanalnym poczuciem humoru, może trochę ironiczny, ale potrafiący być także czułym romantykiem. Wierny. Wrażliwy, opanowany, ale potrafiący wykrzyczeć z siebie całą złość. Mający świadomość swoich wad. Potrafiący śmiać się z samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: ideał faceta 24.08.10, 11:07 Ambitny,mający poczucie humoru,niekoniecznie wysportowany,opiekuńczy,inteligentny, lubiący podróżować po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś