sugarhoney 03.03.04, 20:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=11055715&v=2&s=0 trzymajcie mnie bo padnę i nie wstanę:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amica muszle, morza i pozaziemskie cywilizacje IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.03.04, 21:18 z naciskiem na cywilizacje. pozaziemskie. o ranyyy... :D Sugar, bo w kobiecie jest KOSMOS :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: muszle, morza i pozaziemskie cywilizacje IP: *.topole.waw.pl 03.03.04, 21:24 dooobre, suga, doobre!:) nie ma sie co śmiać, ja na forum moda w wątku "co mam dziś na sobie" zostałam wyzwana od takich pipek :D bo zwróciłam uwagę, że się metkami przechwalają :) to jest dopiero wątek!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: muszle, morza i pozaziemskie cywilizacje 03.03.04, 21:49 hehehe morza szum ptakow spiew.... :DDDD natka a to o metkach to pamietam, tez sie niezle usmialam :D Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Kolejna perełka hahahaaa-dobre, dobre:) 03.03.04, 23:32 ogólnie rzecz biorąc forum kobieta potrafi dostarczyć uciechy:) pozdrawiam natke, ktora na modzie odwala porządną robotę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Kolejna perełka hahahaaa-dobre, dobre:) IP: *.laser.pl 04.03.04, 09:19 dobre dobre najbardziej mnie rozbawiła czyjaś wypowiedź "ciekawe jak to brzmi w stereo" buhahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawloos Re: Kolejna perełka hahahaaa-dobre, dobre:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 22:29 może by tak sprawdzić:D:D:D Kuszące, kuszące Odpowiedz Link Zgłoś
takataka Re: Kolejna perełka hahahaaa 05.03.04, 07:07 frred 04.03.2004 13:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując To mnie zwaliło na podłogę. >>>Hmmm, w takim razie wszyscy hmmmm... następcy autora wątku powinni słuchać jakichś odgłosow po nim, pewnie związanych z jego zawodem. Mam nadzieję, że Kolega nie jest policjantem, bo cipa na sygnale mogłaby poważnie utrudnić wzwód.<<< A gdyby tak był właściciełm papugi odzywającej się do wszystkich: "s.......aj stąd:?? Nieee moooogę!!!!!!!!!!! (----------------------) - śmieję si od ucha do ucha Odpowiedz Link Zgłoś