Dodaj do ulubionych

Święto Epifanii MMPM

06.11.10, 19:08
Dokładnie rok temu MMPM postanowił się nam objawić!!!!!!!!

forum.gazeta.pl/forum/w,384,102117132,102589684,Re_Jak_wyobrazacie_sobie_mmpm_.html
Prawdziwy MMPM przychodzi świtem. Świętujmy, moi drodzy!
Obserwuj wątek
    • 3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 19:09
      https://i36.tinypic.com/312gr41.jpg
      • misiania Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 19:18
        To ja usiądę na leżaczku obok ksero, przygotuję kukurudz i limonadę, i poczekam aż ponownie przyjdzie w chwale. Półlitrówki w parku wypite w zniczyki zamienię, i gasić je będę jedna po drugiej w imieniu tequili, anieli, baloo, basi, chrisa, e.silver, ignatza, iw, jaty, kiciafy, mrecka, normyjean, oxycorta, piotra, roro, taty, ladybird, viki, westina i innych...
        • 3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 19:44
          Ojej, myślisz, że powinniśmy teraz wzywać imię Jego?

Veni, MMPM CREATOR!
          • misiania Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 19:50
            Hmm. jeśli chodzi o zdolności kreatywne, to fakt, mmpmowi nie można zarzucić ich braku. taka np. ja byłam świadkiem, jak stworzył coś z niczego. a następnie nicość z czegoś. wuala.
            • 3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 20:24
              Co było pierwsze- MMPM czy Forum Humorum?
              • misiania Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 20:31
                Pierwszy był barszcz.
        • maga34 Re: Święto Epifanii MMPM 08.11.10, 14:05
          dzień dobry Misianiu :-)
          w imieniu innych poczekam z Tobą, przy leżaczku przycupnięta
          • misiania Re: Święto Epifanii MMPM 08.11.10, 15:01
            O, chyba widziałam Magę :))))
            • Gość: ;) Re: Święto Epifanii MMPM IP: *.cable.smsnet.pl 08.11.10, 15:14
              misiania napisała:

> O, chyba widziałam Magę :))))

I tawt I taw a puddy tat?! I did:))
              • misiania Re: Święto Epifanii MMPM 08.11.10, 15:19
                tu nie ma co ćwierkać, to duchy przeszłych czasów majaczą nieśmiało w krzakach :))))
    • 3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 22:04
      patrz.pl/filmy/rysiek-z-klanu-w-burdelu
      Z okazji rocznicy życzymy MMPM, aby to forum było równie fascynujące jak powyższy filmik :)
      • Gość: ;) Re: Święto Epifanii MMPM IP: *.cable.smsnet.pl 06.11.10, 22:29
        De Niro jako taksiarz się nie umywa:)))
        Daremno wyczekujecie gorejącego krzaku... Nie objawię, tfu, nie objawi się!
        Edit: Jakie to było hasło do konta mmpm? A, już wiem, 12345 ;P
        • 3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 22:37
          A może to MMPM jest Rysiem z Klanu? Czuję, że jest tak samo wszechmocny jak on
          • Gość: ;) Re: Święto Epifanii MMPM IP: *.cable.smsnet.pl 06.11.10, 22:44
            https://img843.imageshack.us/img843/87/8e2cc01086ec.jpg
            • 3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 22:45
              Coś czuję, że na świecie będą zakładane kościoły imienia Ryszarda Lubicza :)
      • Gość: gosc mmpm to rysio? IP: 62.1.204.* 06.11.10, 22:59
        www.youtube.com/watch?v=IiA7A9uUnDs
        • aaricia_szalona Re: mmpm to rysio? 07.11.10, 10:28
          >Prawdziwy MMPM przychodzi świtem.

No i gdzie On? Całą noc czekałam. Może mu kukurudz i limonada nie podeszli? ;)
          • Gość: ;) Re: mmpm to rysio? IP: *.cable.smsnet.pl 07.11.10, 20:32
            > Może mu kukurudz i limonada nie podeszli? ;)

Patrzycie a nie widzicie... więcej wiary, czyż czucie i wiara nie istotniejsze niźli mędrca szkiełko i oko? A co on ptok, że z karmnika podzióbie, brązowego kleksa na głowie przechodniowi zrobi i da dyla?
    • Gość: ;) O/t IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.10, 12:14
      forum.gazeta.pl/forum/w,384,97006436,,Czy_Drzejms_Buond_to_Trusiaa_.html?v=2

Ehh, jeszcze rok temu takie cudne wątki tu były! Ja znaju, se ne vrati. Tolko archiw ostajetsa.
      • dzidzia_bojowa Re: O/t 14.11.10, 14:02
        Nie można żyć przeszłością. Owszem, wątki były super, pamiętam te nawet sprzed dwóch, trzech, czterech lat, które dostarczały mi mnóstwo radości. Lecz ja wierzę w kreatywność ludności forumowej i spodziewam się niejednego dobrego wątku. Poza tym można kontynuować te najlepsze, nie? Na przykład ten:

forum.gazeta.pl/forum/w,528,5080243,5080243,Ooooooooops_twoja_najwieksza_gafa.html
        • Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.10, 14:50
          Och Dzidziu, ja nie żyję przeszłością, bo ta, tak samo jak i przyszłość są konstruktem umysłu - tym bardziej też jej nie idealizuję, a skąd! Po prostu w porównaniu z posuchą, nie tyle jakościową co ilościową, odczuwa się niedosyt, który zaspokoić jest w stanie tylko lektura tego, co było dobre. Przecie wiem, że ci ludzie jeszcze żyją:)), że nie wyginęli jak mamuty. Wszak cknienie to naturalna potrzeba: na poły egoistyczna i altruistyczna:)

Można, ale ja zawsze był z gatunku podczytywaczy; lecz kiedy zaczął się udzielać częściej, i o zgrozo pod względnie stałym nickiem, tadam - nastał krizis. Zdaje sobie sprawę, że nie jestem jego przyczyną. Tak trudno się przywiązuję do ludzi i miejsc, kiedy jednak się to dzieje, syćko zaczyna sczeznąć w okamgnieniu. Zdaje się od Ciebie i Aaricii podobne spostrzeżenia na tym forum kiedyś znalazły swe ujście. Ja tylko o tym. Wszak nie zbiorę ulubionych nicków w jednym miejscu i czasie - ale pomarzyć i powspominać dobra rzecz - zakończył półszeptem. ;)

Dziękuję za zrozumienie i wsparcie, miłej reszty niedzieli Ci życzę, bo słońce to za godzinę znika:))
          • dzidzia_bojowa Re: O/t 14.11.10, 15:23
            Trochę źle zabrzmiało co napisałam. Oczywiście dobrze jest wspominać dobre stare czasy( faktycznie sama często to robię), trzeba jednak "z żywymi naprzód iść", wysilić wyobraźnię i z niesłychanym poczuciem humoru komentować wszystko. Ten postulat kieruję przede wszystkim do siebie bo moim forumowym przyjaciołom niczego nie brakuje i zawsze stają na wysokości zadania:)
            • misiania Re: O/t 14.11.10, 16:11
              przyszłam, by z poziomu lamperii dać świadectwo, że wszystko co powiedziała dzidzia, jest dobre :)
              • Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.10, 16:24
                Słuszne i zbawienne, mniód na otwarte rany. Nie bydź taka skromna Dzidziu...

https://www.freesmileys.org/smileys/smiley-signs101.gif, czuję się pocieszony:)))
          • 3.14-roman Re: O/t 14.11.10, 20:12
            Ja sam bym chętnie przychodził tu częściej, krzewić ziarna Jesiona w tej parafii, ale ostatnio czasu mi zbywa. A do tego zawsze tutaj musiałem komuś dziwnemu podpaść, czy szczęśliwym matkom, czy wielonickowcom pospolitym, więc pewnie też zaraz bym kogoś tutaj sprowadził. I znowu kolejny kryzys gotowy

:)
            • Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.10, 21:29
              ;)
              Eurytkopodobne klony atakują ;P
              • aaricia_szalona Re: O/t 18.11.10, 11:31
                Przy takiej okazji jak 480 tysięcy postów na FH mógłby się pojawić:)
                • Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 18.11.10, 15:33
                  Pół melona postów. A i wtedy objawienie nie będzie pewne. ;P
                  • aaricia_szalona Re: O/t 18.11.10, 15:50
                    Nawet jak moim paluszkiem czterysta osiemdziesięciotysięczny napisany? :)

I tak nie wierzę, że to Ty ;P
                    • Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 18.11.10, 16:03
                      Nawet wtedy:)
                      Wiara podobnie jak i uczucia są coś warte tylko wtedy, gdy są dobrowolne. Słusznie. Ja to ja:)
    • mnop2 Re: Święto Epifanii MMPM 21.11.10, 13:11
      ja się go boję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka