3.14-roman 06.11.10, 19:08 Dokładnie rok temu MMPM postanowił się nam objawić!!!!!!!! forum.gazeta.pl/forum/w,384,102117132,102589684,Re_Jak_wyobrazacie_sobie_mmpm_.html Prawdziwy MMPM przychodzi świtem. Świętujmy, moi drodzy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 19:18 To ja usiądę na leżaczku obok ksero, przygotuję kukurudz i limonadę, i poczekam aż ponownie przyjdzie w chwale. Półlitrówki w parku wypite w zniczyki zamienię, i gasić je będę jedna po drugiej w imieniu tequili, anieli, baloo, basi, chrisa, e.silver, ignatza, iw, jaty, kiciafy, mrecka, normyjean, oxycorta, piotra, roro, taty, ladybird, viki, westina i innych... Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 19:44 Ojej, myślisz, że powinniśmy teraz wzywać imię Jego? Veni, MMPM CREATOR! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 19:50 Hmm. jeśli chodzi o zdolności kreatywne, to fakt, mmpmowi nie można zarzucić ich braku. taka np. ja byłam świadkiem, jak stworzył coś z niczego. a następnie nicość z czegoś. wuala. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 20:24 Co było pierwsze- MMPM czy Forum Humorum? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Święto Epifanii MMPM 08.11.10, 14:05 dzień dobry Misianiu :-) w imieniu innych poczekam z Tobą, przy leżaczku przycupnięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Święto Epifanii MMPM IP: *.cable.smsnet.pl 08.11.10, 15:14 misiania napisała: > O, chyba widziałam Magę :)))) I tawt I taw a puddy tat?! I did:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Święto Epifanii MMPM 08.11.10, 15:19 tu nie ma co ćwierkać, to duchy przeszłych czasów majaczą nieśmiało w krzakach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 22:04 patrz.pl/filmy/rysiek-z-klanu-w-burdelu Z okazji rocznicy życzymy MMPM, aby to forum było równie fascynujące jak powyższy filmik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Święto Epifanii MMPM IP: *.cable.smsnet.pl 06.11.10, 22:29 De Niro jako taksiarz się nie umywa:))) Daremno wyczekujecie gorejącego krzaku... Nie objawię, tfu, nie objawi się! Edit: Jakie to było hasło do konta mmpm? A, już wiem, 12345 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 22:37 A może to MMPM jest Rysiem z Klanu? Czuję, że jest tak samo wszechmocny jak on Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Święto Epifanii MMPM 06.11.10, 22:45 Coś czuję, że na świecie będą zakładane kościoły imienia Ryszarda Lubicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc mmpm to rysio? IP: 62.1.204.* 06.11.10, 22:59 www.youtube.com/watch?v=IiA7A9uUnDs Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: mmpm to rysio? 07.11.10, 10:28 >Prawdziwy MMPM przychodzi świtem. No i gdzie On? Całą noc czekałam. Może mu kukurudz i limonada nie podeszli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: mmpm to rysio? IP: *.cable.smsnet.pl 07.11.10, 20:32 > Może mu kukurudz i limonada nie podeszli? ;) Patrzycie a nie widzicie... więcej wiary, czyż czucie i wiara nie istotniejsze niźli mędrca szkiełko i oko? A co on ptok, że z karmnika podzióbie, brązowego kleksa na głowie przechodniowi zrobi i da dyla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) O/t IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.10, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/w,384,97006436,,Czy_Drzejms_Buond_to_Trusiaa_.html?v=2 Ehh, jeszcze rok temu takie cudne wątki tu były! Ja znaju, se ne vrati. Tolko archiw ostajetsa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: O/t 14.11.10, 14:02 Nie można żyć przeszłością. Owszem, wątki były super, pamiętam te nawet sprzed dwóch, trzech, czterech lat, które dostarczały mi mnóstwo radości. Lecz ja wierzę w kreatywność ludności forumowej i spodziewam się niejednego dobrego wątku. Poza tym można kontynuować te najlepsze, nie? Na przykład ten: forum.gazeta.pl/forum/w,528,5080243,5080243,Ooooooooops_twoja_najwieksza_gafa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.10, 14:50 Och Dzidziu, ja nie żyję przeszłością, bo ta, tak samo jak i przyszłość są konstruktem umysłu - tym bardziej też jej nie idealizuję, a skąd! Po prostu w porównaniu z posuchą, nie tyle jakościową co ilościową, odczuwa się niedosyt, który zaspokoić jest w stanie tylko lektura tego, co było dobre. Przecie wiem, że ci ludzie jeszcze żyją:)), że nie wyginęli jak mamuty. Wszak cknienie to naturalna potrzeba: na poły egoistyczna i altruistyczna:) Można, ale ja zawsze był z gatunku podczytywaczy; lecz kiedy zaczął się udzielać częściej, i o zgrozo pod względnie stałym nickiem, tadam - nastał krizis. Zdaje sobie sprawę, że nie jestem jego przyczyną. Tak trudno się przywiązuję do ludzi i miejsc, kiedy jednak się to dzieje, syćko zaczyna sczeznąć w okamgnieniu. Zdaje się od Ciebie i Aaricii podobne spostrzeżenia na tym forum kiedyś znalazły swe ujście. Ja tylko o tym. Wszak nie zbiorę ulubionych nicków w jednym miejscu i czasie - ale pomarzyć i powspominać dobra rzecz - zakończył półszeptem. ;) Dziękuję za zrozumienie i wsparcie, miłej reszty niedzieli Ci życzę, bo słońce to za godzinę znika:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: O/t 14.11.10, 15:23 Trochę źle zabrzmiało co napisałam. Oczywiście dobrze jest wspominać dobre stare czasy( faktycznie sama często to robię), trzeba jednak "z żywymi naprzód iść", wysilić wyobraźnię i z niesłychanym poczuciem humoru komentować wszystko. Ten postulat kieruję przede wszystkim do siebie bo moim forumowym przyjaciołom niczego nie brakuje i zawsze stają na wysokości zadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: O/t 14.11.10, 16:11 przyszłam, by z poziomu lamperii dać świadectwo, że wszystko co powiedziała dzidzia, jest dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.10, 16:24 Słuszne i zbawienne, mniód na otwarte rany. Nie bydź taka skromna Dzidziu... , czuję się pocieszony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: O/t 14.11.10, 20:12 Ja sam bym chętnie przychodził tu częściej, krzewić ziarna Jesiona w tej parafii, ale ostatnio czasu mi zbywa. A do tego zawsze tutaj musiałem komuś dziwnemu podpaść, czy szczęśliwym matkom, czy wielonickowcom pospolitym, więc pewnie też zaraz bym kogoś tutaj sprowadził. I znowu kolejny kryzys gotowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.10, 21:29 ;) Eurytkopodobne klony atakują ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: O/t 18.11.10, 11:31 Przy takiej okazji jak 480 tysięcy postów na FH mógłby się pojawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 18.11.10, 15:33 Pół melona postów. A i wtedy objawienie nie będzie pewne. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: O/t 18.11.10, 15:50 Nawet jak moim paluszkiem czterysta osiemdziesięciotysięczny napisany? :) I tak nie wierzę, że to Ty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 18.11.10, 16:03 Nawet wtedy:) Wiara podobnie jak i uczucia są coś warte tylko wtedy, gdy są dobrowolne. Słusznie. Ja to ja:) Odpowiedz Link Zgłoś