ciarek_jerzy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.04.08, 03:43 Międzynarodowe zawody w przeklinaniu. Trzech finalistów: Amerykanin, Rosjanin, Polak. Finalistów usadzono w szczelnie zamkniętych kabinach, żeby nie mogli się podsłuchiwać i podpatrywać. Komisja dała znak. Pierwszy wystartował Amerykanin: - Fak, mada faka, fak jo self ... itp., itd... I tak przez około 5 minut. Drugi Rosjanin: - Job twoju mać, bladź, ch.. wam w żopu... itp. itd.. Po dziesięciu minutach ostrych słów przyszła kolej na Polaka. Lekki rumor w kabince i leci wiązanka: - O żesz ty w mordę pie..na mać, w dupę ru..a kozia dupo, pie.. cię i twoja matkę też... itp. itd. Polak nadaje tak ok. godziny. Nagle wystawia głowę z kabinki i mówi: - Dobra, mogę zaczynać. Komisja na to: - Zaczynać!? A co to było przez ostatnią godzinę?! - To? Nic. Sznurówka mi się rozwiązała, ciasno w tej kabinie jak ch.. i nie mogłem ku.. zawiązać... Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.04.08, 03:48 Polak, Anglik, Rusek i Kubańczyk jadą pociągiem. Kubańczyk wyciąga bezcenne cygaro, trochę popalił, otworzył okno i wyrzucił. Reszta krzyczy: - Co ty robisz?! Toż to takie drogie i prawie nigdzie tego nie można znaleźć! Ten odpowiada: - ee.. U nas tego tyle, że.. Potem Rusek wyciąga drogie wino - 60 rocznik. Trochę wypija, otwiera okno i wyrzuca. Reszta krzyczy: - Co ty robisz?! Toż to takie drogie i prawie nigdzie nie można takiego znaleźć! Ten odpowiada: - ee.. U nas tego tyle, że... Anglik bierze polaka i wyrzuca przez okno. Reszta krzyczy: - Co ty robisz?!!!! Ten odpowiada: - ee.. U nas tego tyle, że.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.04.08, 03:50 Siedzi sobie Rusek nad brzegiem jeziora i łowi ryby.Nagle zlapał zlotą rybkę, a ta oczywiście powiedziała: - Wypuść mnie a spełnie twoje najskrytsze zyczenie. - Ale ja tam nie wiem co bym chciał. - Zastanów się. Mercedesa chciałbyś? - Nie no, Mercedesa to ja mam. - A willę z basenem chciałbyś? - Nie no, willę to ja mam. - A pełno wódy i dziewczyn chciałbyś? - Nie no, wóde i dziewczyny to ja mam. - A medal za odwagę masz? - Medalu to ja nie mam. - A chciałbyś? - Medal to bym chciał. Rybka machnęła pletwą. Nagle Rusek otwiera oczy, trzyma w każdej ręce po 5 granatów, jedzie na niego 20 czołgów i krzyczy: - Kur** pośmiertny mi dała!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.04.08, 03:51 Młode małżeństwo spaceruje po parku. Patrzą na dwa pływające i tulące się do siebie łabędzie. - Zosiu, a może byśmy zrobili to samo, co one...? - Oszalałeś?! Dla twojej przyjemności nie będę tyłka w wodzie moczyć Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.04.08, 03:52 Przychodzi facet do apteki i widzi kolejkę ludzi: - Puśćcie mnie bez kolejki, tam człowiek leży i czeka Ludzie przepuszczają go bez kolejki: - Poproszę prezerwatywę... Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.04.08, 03:53 Do agencji towarzyskiej przyszedł facet. Zamówił panienkę i spędził z nią fantastyczną noc. Rano idzie do szefowej uregulować należność. - Ile się należy? - pyta. - Nic. Był pan świetny! - Co? Cała noc seksu z rewelacyjną dziewczyną i nic nie płacę? - Nic. Proszę, to jeszcze dla pana - szefowa podaje mu 200 złotych. Faceta zamurowało. Nie dosyć, że poużywał w najlepsze, to jeszcze dostał dwie stówy. Tego samego dnia opowiedział o wszystkim koledze, wiec on też postanowił odwiedzić agencję. Też spędził fantastyczną noc z panienką, rano idzie do szefowej i pyta: - Ile się należy? - Nic, był pan świetny - mówi szefowa i wręcza mu 50 złotych. - Dziękuję - mówi facet - Nie dosyć, że było fajnie, to jeszcze dostaje kasę. - Ale wie pani, co? Mam pytanie. Dlaczego dostałem 50 złotych, a mój kolega wczoraj dostał 200? - Wczoraj wszystko szło na satelitę, a dzisiaj tylko na kablówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.04.08, 03:54 Siedzą dwie samotne dziewczyny w barze, ogólnie jest Ok, ale chłopa by się zdało. - Znasz jakiś facetów? - Pewnie - To dzwonimy do 32-óch - A po co nam tylu? - Po pierwsze: połowa nie przyjdzie - Ale, po co nam 16-tu? - Po drugie: połowa się napije. - Ośmiu to też dużo. - Po trzecie: połowa jak zwykle nie będzie mogła. - A czterech? - A co, nie chcesz dwa razy...?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 22.04.08, 04:14 Jasiek chodzi na imprezę co tydzień, Mariola co 16 dni. Znając okres cyklu miesiączkowego Marioli oblicz prawdopodobieństwo, że na wspólnej imprezie wpadną. Oblicz prawdopodobieństwo, ze będą to bliźniaki. Pyt. dodatkowe (+3 punkty) ile będą wynosić alimenty po 6 latach? Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_jerzy Konto - podstawowe słownictwo 22.04.08, 04:17 Cnota - kapitał Pierwszy mężczyzna dla kobiety - bilans otwarcia Pierwsza kobieta dla mężczyzny - miejsce powstania kosztów Romans z przyjaciółką - udział w innych przedsiębiorstwach Rywale - dostawcy i odbiorcy Zaręczyny - zobowiązania krótkoterminowe Małżeństwo - zobowiązania długoterminowe Żona - urządzenie techniczno-produkcyjne Posag - nakłady planowe Mąż - środki trwałe zasadnicze Długi poślubne - rozliczenia międzyokresowe Noc poślubna - przelew funduszu na inwestycje Dzieci - wyroby gotowe produkcji własnej Przyjaciółka w ciąży - praca uciążliwa na innych terenach Dzieci nieślubne - dostawy niefakturowane Alimenty - nakłady obiektów Serdeczny przyjaciel żony - uzupełnienie własnych środków obrotowych Kosmetyczka i fryzjer - konserwacja i remonty Przegląd portfela przez żonę - manko kasowe Prezent dla żony - świadczenia dobrowolne Żona na wczasach - materiał w przerobie Rozwód - czysty zysk Śmierć żony - bilans zamknięty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepino82 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: 195.47.201.* 23.04.08, 14:11 Kynolog odwiedza znajomych, którym urodziły się trojaczki. Ogląda długo maleństwa po czym stwierdza: -Ja bym zostawił tego w środku Odpowiedz Link Zgłoś
pod_tapczanem Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 25.04.08, 07:30 Pracodawca zatrudnia blondynkę: - Proszę pani, potrzebujemy przede wszystkim ludzi odpowiedzialnych... - To się doskonale składa - odpowiada blondynka. - W poprzednim zakładzie pracy ilekroć coś się stało zawsze mówili, że to ja jestem odpowiedzialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 01:20 Gość portalu: Pepino82 napisał(a): > Kynolog odwiedza znajomych, którym urodziły się trojaczki. Ogląda > długo maleństwa po czym stwierdza: > -Ja bym zostawił tego w środku ROFL! Odpowiedz Link Zgłoś
yorkshre Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 25.04.08, 16:33 kalkulator.randkowicze.com/121412 Zobacz jak tam z twoją randką :D. Ja słyszałam taki dowcip - dlaczego wąż nie ma jaj? Bo wygladałby jak ch*j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up n/t Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 16:01 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:09 Modlitwa wieczorna kobiety : Ojcze nasz, który jesteś w niebie Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj mi faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić On nie ma kolegów - ja mam koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara Modlitwa wieczorna faceta : Panie mój daj mi głuchoniemą nimfomankę z dużym kontem w banku. Ma być właścicielką sklepu monopolowego i mieć własny jacht i napalone koleżanki nimfomanki. Wiem że to się nie rymuje - ale tu nie o rym chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gawron Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.81-166-45.customer.lyse.net 04.05.08, 23:42 Donald Tusk schodzi do recepcji w hotelu, gdzie spal i mowi: - Zaslalem lozko. - W porzadku - odpowiada recepcjonistka. A Donald na to: - Nie baldzo... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.05.08, 07:59 Człowiek mądrzeje z wiekiem. I zwykle jest to wieko od trumny. Kobieta nie wie, czego chce, ale nie spocznie dopóki nie osiągnie celu. Coś jest nie tak z moim wzrokiem. Jakoś nie widzę siebie w pracy. Kobiety nie można zmienić. Można zmienić kobietę, ale to niczego nie zmienia. To nie świat stał się o wiele gorszy, To serwis informacyjny jest o wiele lepszy. Rozwody są po to, żeby było lepiej. W takim razie, po co są śluby? Jestem spoza Układu. Pluton. Pierwszym powodem rozwodu jest ślub. Skromność zdobi mężczyznę, ale prawdziwy mężczyzna nie powinien się zdobić. ZUS z pewnością jest instytucją przestępczą, ale nie można nazwać jej zorganizowaną. Jak czegoś nie ma w necie to znaczy że to nie istnieje. Szalona dziewczyna staje się szaloną żoną, później szaloną gospodynią, A na końcu starą wariatką. Z wysokiej wieży spuszczono kota i zapaloną latarkę. Z faktu, że spadły równocześnie wysnuto wniosek, iż kot osiągnął prędkość światła. Czyż to nie prawda, że żonaci mężczyźni żyją dłużej niż kawalerowie? Nie, im tylko bardziej się dłuży. Mężczyźni, którzy mają kolczyki w uszach są lepszymi mężami. Doświadczyli bólu i potrafią kupować biżuterię. Według ostatnich sondaży CBOS-u 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki. Budzi się we mnie zwierzę. Obawiam się, jednak, że to leniwiec. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.05.08, 09:11 dla : trusiaa, by nie czula sie samotna - szczegolnie rankiem... Rozmowa dwóch Polaków przed sklepem monopolowym: - Wezmę dwie. - Weź jedną, tyle nie wypijemy... - Wezmę dwie, damy radę. - Nie damy, zobaczysz. - Damy radę. Biorę dwie... Wchodzi do sklepu: - Poproszę skrzynkę wódki i dwie lemoniady. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.05.08, 09:15 Zapracowany tatuś wraca późną porą samochodem z pracy. Spieszy się do domu, gdy nagle przypomina sobie, że jego córeczka ma właśnie urodziny. Skręca więc szybko do najbliższego sklepu z zabawkami. Podchodzi do sprzedawcy i pyta o jakąś ładną lalkę. — Mamy „Barbie na wakacjach” za 19,99, „Barbie idzie na bal” za 19,99, „Barbie zostaje projektantką mody” za 19,99 oraz „Barbie się rozwodzi” za 399 dolarów. Lekko zdezorientowany ojciec pyta: — Dlaczego ta ostatnia lalka jest taka droga? — Bo Barbie, która się rozwodzi, idzie razem z domem Kena, meblami Kena, samochodem Kena i jachtem Kena. Odpowiedz Link Zgłoś
zuq1 też amerykański... 07.05.08, 12:51 Rozmawiają dwaj psychoanalitycy. - Dlaczego jesteś zmartiowny? - Byłem wczoraj na kolacji u matki i się przejęzyczyłem. - A co powidziałeś? - Chciałem: "podaj mi sól" a wyszło "ty stara szmato, zmarnowałaś mi życie". Odpowiedz Link Zgłoś
zuq1 co do skromności 07.05.08, 12:48 Skromność jest bardzo rzadką cechą. I ja ją posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: co do skromności 07.05.08, 13:59 Zaiste,użycie zwrotu "Pan Prezydent Lech Kaczyński" to podłość, brak kultury i obycia towrzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.05.08, 16:26 przychodzi chłopak do szkoły i mówi kolegom : -Byłem u dziewczyny! -I co ,i co?! -Waliłem całą noc!!! -Ooooo!!! -...i nikt nie otworzył... Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.05.08, 16:30 Pielęgniarka w szpitalu zwraca się do chorego: - Wyłączamy telewizor i kładziemy się do łóżeczka. - A jak nas ordynator przyłapie?! Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.05.08, 16:26 Rozmawia dwóch kolegów: - Podobno przestałeś pić? - To dzięki teściowej, stale widziałem ja potrójnie Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.05.08, 16:27 Poszła baba do weterynarza: -pani się pomiliła ja jestem lekarzem dla zwierząt -a baba na to:czyli dobrze trafwłam bo jak śpię z mężem to zawsze mówi ,,posuń się krowo'' Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 07.05.08, 16:29 -Czym rozni sie szef od wibratora??? Wibrator nigdy nie bedzie prawdziwym chu**m !!! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 09.05.08, 15:52 Przychodzi baba do doktora cała pokryta muchami. - Co pani jest? pyta doktor. - Jestem zmuszona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walijka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 15:18 – Halo! Tu Informacja Kolejowa. Czym mogę służyć? – Dzień dobry. Chciałbym zasięgnąć informacji na temat pociągu relacji Londyn Euston - Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch... – Przepraszam, czy mógłby Pan przeliterować? – Proszę uprzejmie: E-U-S-T-O-N. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 10.05.08, 19:52 Telegram : "Teściowa nie żyje.STOP. Pogrzebać czy skremować zwłoki?STOP" Odpowiedź : "Jedno i drugie.STOP.lepiej nie ryzykować.STOP" Odpowiedz Link Zgłoś
gross-on Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 10.05.08, 22:45 Zadania maturalne dla dresa: 1. Jevgienij posiada AK-47 z magazynkiem na 30 kul. Wystrzeli swoje 13 kul za każdym razem gdy naciska na spust. Ile razy może wystrzelić zanim bedzie musiał zmienić magazynek? 2. Karol posiada 10 gram "czystej kolumbijskiej". Zmieszał ją "dwutlenkiem" w stosunku 4 cześci kokainy do 6 cześci "dwutlenku". Sprzedał 6 gramów mieszaniny Marianowi za sumę 650 zł i 15 gramów Romanowi, po 100 zł za gram. a) kto, Marian czy Roman dał się wydymać? b) Ile gramów mieszaniny zostało Karolowi? c) jaki jest stopień zanieczyszczenia kokainy Karola? 3. Radek jest alfonsem. Ma trzy dziewczynki, które dla niego pracują. Jeśli cena jednego numerku wynosi 110 zł, a dziewczynkom dostaje się z tego 60 zł, to ile razy każda z dziewcząt bedzie musiała się sprzedać, aby Radek mógł oplacić swoje 3 dzienne dawki cracku, cena których wynosi 85 zł za skręta? 4. Irina chce odebrać część ze 100 gramów heroiny, która kupiła w celu otrzymania 20-procentowego zysku. Jakiej masy środka rozrzedzającego musi użyć? 5. Arkadiusz zarabia 2000 zł na każdym skradzionym BMW, 1500 zł jeśli jest to Japończyk i odpowiednio 4000 zł za 4x4. Jeśli już ukradł dwa BMW i trzy 4x4, to ilu Japończyków mu zostaje do ściągnięcia, aby otrzymać dochód w wysokości 30.000 zł? 6. Jachu jest od 6-ciu lat w więzieniu za napad z morderstwem. Uzyskane w czasie napadu środki, tj. 90 000 zł ukrył w mieszkaniu swojej dziewczyny. Każdego miesiąca dziewczyna podciąga 450 zł. Ile pieniędzy zostanie Jachowi po wyjściu z więzienia? Pytanie dodatkowe: ile lat dostanie Jacho, jeśli po powrocie na wolność zabije te suke? 7. Marecki przespał się z 6-cioma dziewczynami z gangu. W chwili obecnej w gangu jest 27 dziewczyn. Jaki procent dziewczyn z gangu przeleciał Marecki? 8. Podczas ostatniej bitwy z bandą Ukraińców, Stachu zużył 76 kul z pistoletu utomatycznego, które dosięgły zaledwie trzech osób: a) jaka jest jego skuteczność? b) czy zasługuje aby pozostał w gangu, jeśli próg maksymalny wyznaczony przez współczynnik Pershinga wynosi 23 kule na ubitego Ukrainca? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 10.05.08, 23:33 Facet postanawia unieszkodliwić swoją teściową. Wpada więc do sklepu zoologicznego. - Panie są jadowite węże?? - Nie ma - A jadowite pająki? - Też nie ma. - A co ku.. jest jak nic nie ma? - Są pelikany. - A one są niebezpieczne? - Tak, potrafią zadziobać szkodnika w kilka sekund. Facet kupił dwa pelikany i udal sie do domu aby wypróbować nowy nabytek. - Pelikany na stół!!! - pelikany rozwalają stolik w pył. Facet wniebowzięty mówi: - Pelikany na krzesło!!! - krzeslo roz..e w drobny mak. Nagle ku.. wpada teściowa i od progu woła: - A na ch*j Ci pelikany???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 11.05.08, 07:47 Małżeństwo w średnim wieku robi zakupy w supermarkecie. Przy stoisku z napojami mąż pakuje do wózka karton piwa. - Józek, ile to kosztuje? - pyta żona - Tylko 60 złotych za 24 puszki. - Odstaw to na półkę, nie stać nas na taki wydatek! Mąż odkłada piwo a przy stoisku z kosmetykami żona wkłada do wózka jakiś krem. - Stefa co to jest i ile to kosztuje? - pyta mąż - Tylko 120 złotych. To jest specyfik, po użyciu którego od razu wyraźnie lepiej wyglądam - odpowiada żona. - Weźmy lepiej ten karton piwa. Jest dwa razy tańszy a użycie go daje identyczny efekt - proponuje mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 12.05.08, 16:16 - Biorą? - Nie bardzo... - Złapał pan coś? - Jednego. - I co pan z nim zrobił? - Wrzuciłem do wody. - Duży był? - Taki jak pan i też mnie wku..ał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepino82 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: 195.47.201.* 14.05.08, 13:59 Siedzą dwie sowy na drzewie -nagle jedna- Hu Huu -naco ta druga - aaaa!! aleś mnie wystraszyła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo dosc niewybredny ;-) IP: *.limes.com.pl 14.05.08, 21:59 Kobieta na porodówce. Krzyk jej niesamowity. Łapie męża za rękę. - Wyciągnijcie to ze mnie!! Dajcie mi jakieś leki!! - spogląda na męża - TO TY MI TO ZROBIŁEŚ!! TY TU POWINIENEŚ LEŻEĆ!! - O ile dobrze pamiętam - odrzekł spokojnie mąż - chciałem ci go wsadzić w d...ę, ale powiedziałaś, że to będzie zbyt bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 15.05.08, 10:59 Na wyrzutni stoi rakieta gotowa do lotu w kosmos. Podchodzi do niej staruszka i pyta: - Panie kosmonauto, gdzie pan leci? - Lecę wysoko w górę, babciu. - Do nieba? - Tak, do nieba. - A może mnie pan ze sobą zabrać? - Baciu, do nieba wam jeszcze za wcześnie, zostańcie lepiej na ziemi. - Nie mogę. Dziś na spowiedzi ksiądz powiedział mi: "Oj, Aniela, Aniela! Za te twoje grzechy niedługo przyjdą po ciebie diabły i zabiorą cię do piekła". No to ja chcę uciec przed nimi do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 15.05.08, 15:30 Scenka z budowy: "Panie majsteeeeeer!" "Kiego h..a" "Śniadanie" pan majster patrzy na zegarek, i odkrzykuje: "a wiesz, też k...a bym się napił". Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 16.05.08, 15:46 Bardzo - tylko nie wiem dlaczego - spodobalo sie mojej malzonce : Mąż budzi żonę w nocy. - Kochanie, Kochanie obudź się - mam dla Ciebie pigułkę na ból głowy. - Ale misiu, mnie przecież nie boli głowa... - Haa! Mam Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 17.05.08, 11:46 Pijany mąż wraca do domu. Żona od progu krzyczy: - Gdzie byłeś moczymordo?! - Na cmentarzu. - A kto umarł?! - Nie uwierzysz - tam wszyscy umarli... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 17.05.08, 13:32 Dlaczego wśród mechaników jest tak mało gejów? Oni doskonale wiedzą, że tłok powinien pracować w tulei a nie w rurze wydechowej. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 18.05.08, 07:50 Sklep mięsny, dzwoni telefon: - Ma pani baranie udźce? - Mam. - A koński zad? - Mam. - A świńska głowę? - Mam. - A piersi kurczaka? - Oczywiście, że mam. - To musi być pani strasznie brzydka. --- Dlaczego kobiety chodzą na obcasach, malują się i perfumują? Bo są małe, brzydkie i śmierdzą! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 18.05.08, 08:00 Kierownik sklepu uczy młodych sprzedawców jak powinno się obsługiwać klientów. - Patrzcie i uczcie się ode mnie Wchodzi klientka: - Poproszę proszek do prania firan. - Proszę bardzo, ale doradzam pani również kupić płyn do mycia okien. Skoro pierze pani firany może pani umyć okna. Klientka kupiła również płyn. - Widzisz Jasiu - tak musi pracować sprzedawca, teraz twoja kolej - mówi szef -widząc następną klientkę. - Poproszę podpaski - Proszę bardzo, ale doradzam pani również kupić płyn do mycia okien. - Co proszę? - Skoro nie może pani dawać dupy - to niech pani, chociaż okna umyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzy helmy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tx.res.rr.com 19.05.08, 22:47 Afganistan. Góry. Mały oddział żolnierzy radzieckich został okrążony przez miejscowych partyzantów. Dowódca zarządza: - Musimy zostawić kogoś, kto będzie pozostałych osłaniał. W ten sposób mamy szansę dotrzeć do swoich. Temu kto się zgłosi na chotnika, zostawimy hełm, trzy granaty i automat. Jeżeli trzeba będzie wyprawimy potem uroczysty pogrzeb, damy pośmiertnie odznaczenia bojowe... Ktoś na ochotnika? Zgłasza się Gruzin: - Zostanę ale pod warunkiem, że nie zostawicie mi jednego hełmu i trzech granatów, a trzy hełmy i jeden granat. Zgodzili się, zostawili Gruzina z trzema hełmami i jednym granatem i odpełzli niepostrzeżenie ku swoim. Minęła godzina a nie usłyszeli żadnego wystrzału ani żadnego wybuchu. Zdziwieni wrócili z powrotem, patrzą: siedzi Gruzin, wokół niego pełno broni, mundurów, suchego prowiantu. Opodal siedzą na wpół goli partyzanci a Gruzin mieszając hełmami krzyczy: - Prawo, lewo, góra, dół - kto powie gdzie jest granat? Odpowiedz Link Zgłoś
zas_ale_pyra Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP 21.05.08, 19:04 Podawanie pracownikowi wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długosci członka razem z kręgosłupem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.08, 11:51 zas_ale_pyra napisał: > Podawanie pracownikowi wysokości pensji w wartości brutto, jest jak > podawanie długosci członka razem z kręgosłupem. Cudne :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 22.05.08, 04:13 - Ktoś kiedyś zasugerował, że prawdziwe imię Chucka Norrisa to Henry. 10 sekund później znaleziono go martwego. Popełnił samobójstwo uderzając się 384 razy młotkiem w głowę, dusząc własnymi sznurowadłami i odgryzając sobie obydwie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP IP: *.tpca-cz.com 22.05.08, 04:51 Do komisariatu wpada zdenerwowany mężczyzna i krzyczy: - Zamknijcie mnie, rzuciłem w żonę żelazkiem! - I co zabił ją pan? - pyta policjant - Nie, ale ona zaraz tu będzie! Odpowiedz Link Zgłoś