Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 18:37 Nagle na głowę- spada tyle władzy naraz. (Demokracja to odbezpieczony granat). Czemu dopiero teraz- i seksafera wymaga sapera? (Czy Paniom- najlepiej jest przy garach ?) Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzesio Re: tak, patelnią Grzesia w łeb nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 22:43 Literatka na Forum Gazety raz smażyła dwa prozą sonety. Jako olej wiersz biały, więc okropnie skwierczały. Jakie będą strach myśleć kotlety. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: tak, patelnią Grzesia w łeb nt 15.02.11, 17:40 raz smażyła dwa prozą sonety. sonety prozą? hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesio Re: tak, patelnią Grzesia w łeb nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 22:45 maitresse.d.un.francais napisała: > raz smażyła dwa prozą sonety. > > sonety prozą? hie hie Tak, bo to o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: tak, patelnią Grzesia w łeb nt 16.02.11, 00:24 > Tak, bo to o Tobie. wiesz co miszczu niedorobiony? przynajmniej się zaloguj, a jak już mi dokopujesz, to czemu piszesz "tobie" wielką literą? odrobinę konsekwencji buahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: tak, patelnią Grzesia w łeb nt 16.02.11, 01:10 Metresko, nie wiem, czy to dobra wiadomość, ale on zdecydowanie Cię podrywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: tak, patelnią Grzesia w łeb nt 16.02.11, 16:17 frred napisał: > Metresko, nie wiem, czy to dobra wiadomość, ale on zdecydowanie Cię podrywa:) Podrywa systemem "dupa z ciebie i noga stołowa?" To takie bardziej wczesnopodstawówkowe. Preferuję inne formy podrywu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: tak, patelnią Grzesia w łeb nt IP: *.cable.smsnet.pl 16.02.11, 23:19 Końskie zaloty? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: tak, patelnią Grzesia w łeb nt IP: *.cable.smsnet.pl 14.02.11, 22:45 Stara miłość nie rdzewieje ;P Odpowiedz Link Zgłoś