Dodaj do ulubionych

wtopy z telefonem

IP: 213.17.223.* 01.05.04, 21:48
Jak dostalam pierwsza komorke(byla na karte) bardzo oszczedzalam kase. Kiedy
dostalam zyczenia na Boze Narodzenie od kuzyna (bardzo sie rozpisal,jakies 3
smsy samych zyczen ) odpisalam mu tylko jedno slowo "nawzajem"..dlaczego? bo
myslalam ze placi sie od literki a nie od smsa!! :D
bylam wtedy bardzlo mloda... :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Re: wtopy z telefonem IP: *.tpnets.com 01.05.04, 23:39
      A co, to nie płaci się od literki?!
    • Gość: Maciej D. Re: wtopy z telefonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 12:01
      może w smsach też będzie coś ale naliacznie sekundowe, czyli placisz za ilość
      liter, a nie za całego smsa ;)
    • Gość: Jazon Re: wtopy z telefonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 12:09
      Ja zanim sprawiłem sobie komórkę byłem święcie przekonany że karty
      uzupełniające stan konta nalezy wsadzic do środka telefonu i byłem potwornie
      zdziwiony jak zobaczyłem modele mniejsze niz karta- musialem zweryfikować swoje
      teorie:)
      • slotna Re: wtopy z telefonem 02.05.04, 12:26
        No ja myślałam, że tam jest taka perforowana mniejsza kartka (wielkości karty
        sim), którą się tak wyciska i wsadza do środka. Nawet się chyba dziwiłam, jak
        to numer zapamiętuje...
        • emusia Re: wtopy z telefonem 02.05.04, 21:20
          nie tlefonowre: gdy nie miałam pare lat temu zadnej stycznosvci z internetem
          byłam przekonana, ze to jest cos takiego ze wsykoczy całe czarne okienko,
          wpisuje sie tam imie i nazwisko człowika, firme, czy cokolwiek co sie chce
          dowiedziec i wyskakuje rowniez na czarnym tle napisane dane o tej
          osobie/firmie/czymkolwiek innym wraz ze zdjeciem. jakiez było moje zdziwienie
          jak kiedys u kolezanki bardzo podnieco kliknełam na ikonkre internetu i
          wyskoczył mi onet...
          • Gość: wamal Re: wtopy z telefonem IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 07.05.04, 13:44
            Zwykła sprawa, tzn. diabeł ogonem przykrył telefon, a trzeba go było zaraz
            znaleźć. Wystukałem numer na telefonie stacjonarnym, zamiast upragnionego
            dźwięku dzwonka komórki jakiś miły głos w słuchawce. Natychmiast skasowałem
            połączenie, wybrałem powtórnie numer szukanej komórki, powtórnie nastąpiło
            połączenie, w tym momencie zajarzyłem, że zamiast numeru 0605xxxx80 dwukrotnie
            wybrałem 0605xxxx81. Oczywiście chwilę pogwarzyłem z właścicielką tego drugiego
            telefonu...
          • mrouh Re: wtopy z telefonem 07.05.04, 20:47
            emusia napisała:

> nie tlefonowre: gdy nie miałam pare lat temu zadnej stycznosvci z internetem
            > byłam przekonana, ze to jest cos takiego ze wsykoczy całe czarne okienko,
            > wpisuje sie tam imie i nazwisko człowika, firme, czy cokolwiek co sie chce
            > dowiedziec i wyskakuje rowniez na czarnym tle napisane dane o tej
            > osobie/firmie/czymkolwiek innym wraz ze zdjeciem.

Ha, a to dobre! Chyba filmów się naoglądałaś:-) W nich zawsze jak ktoś usiłuje
            złamać hasło, pokazują czarny ekran i na samym środku wyskakuje czcionka wielka
            jak byk:-) No, albo zdjęcie z opisem. Chociaż powoli to się już zmienia.
    • Gość: anna_geras Re: wtopy z telefonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 18:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka