Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:33 uwielbiam "ani mru mru" a szczególnie jak wylatuje Tofik:) wtedy rycze ze śmiechu:).Ciekawa jestem,czy macie też swoich ulubieńców:)?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Tofik:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:45 Szczęśniak, Wasowski, Materna, Mann... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Tofik:) 09.08.04, 21:44 toooooofik ^^ zjadlam dywan jak zobaczylam ten topic :)) mam spazmy jak go widze :)))) "tato cy ja jestem jakis dziiiiwnyyy? nie nie jestes tylko ORYGINALNY" "tofik idz normalnie" aaa ze znajomymi ostatnio mamy manie na ani mru mru a juz w gorach jak bylismy to stalym tekstem bylo "och och jaka piekna pogoda" :))) cudo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Tofik:) 09.08.04, 22:02 a macie moze cos z tofikiem w necie? blagam, to moj idol:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tofik:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 22:09 brzydalllllllll:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tofik:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 22:17 www.animrumru.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszczowa_piosenka Re: Tofik:) IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 10.08.04, 11:29 a możę jakieś nieoficjane stronki, z których można by ściągnąć Toffika? błagam....:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna ByRZYDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.08.04, 22:32 Tofik jest boski :] (Jak i możliwość powiedzenia na kogoś: ByRZYDAL! tak jak w tym skeczu.) Umieram ze śmiechu ile razy to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
swmikus Re: ByRZYDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.08.04, 20:49 Tofik jest boski! Ja uwielbiam zaskandować od czasu do czasu LU-DO-ŻERKA CHCE CU-KIERKA, tak ni z tego ni z owego, czasem w markecie przy dziale słodyczy. A ja i moi znajomi jak pytałem to wszyscy mówią "BeRZYDAL" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: Tofik:) IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.08.04, 22:44 A ja uwielbiam skecz z Chińczykiem (czy też innym skośnookim właścicielem restauracji). Jak słysze tą jego "łeptowinke", "nasz klient nasz pan".....umieram ze śmiechu...no i ta zupka chińska gotowa za 3 min............... Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Tofik:) 09.08.04, 22:50 ale zupka jest z radomia :DDD nasklientnaspannnnnn :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurdelebele Re: Tofik:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 23:18 kutak w tietie na otro:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Tofik:) 10.08.04, 10:30 pies mojej koleżanki się wabi Tofik:) ja lubię najbardziej skecz w którym Alojzy Dziąsło jest brzuchomówcą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa Re: Tofik:) 10.08.04, 11:34 A ja poza wszystkimi wyżej wymienionymi, kocham też skecz z nadmuchiwaną lalką. Ten facet jest chyba z gumy! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
spacegirl Re: Tofik:) 12.08.04, 17:46 mam tylko Małysza :-) mogę przesłać na maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: Tofik:) IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.08.04, 19:57 lub też czerwony kapturek a mumio lubicie? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karioka Re: Tofik:) IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:49 Ani Mru Mru są super :-D mnie powala text chinczyka: "chłit martekingowy" i to, jak on to wymawia :-))) Tofik też jest rozbrajający :) Ale wiecie, kogo mi brak??? Kabaretu POTEM!!!!!!! I Bajek dla Potłuczonych!!!!!!!!! To był czad dopiero :-))) Odpowiedz Link Zgłoś