IP: *.toya.net.pl 18.10.13, 15:38
Statystyki polecą na pysk i w końcu bedzie sprawiedliwość!
Obserwuj wątek
    • Gość: armagedon Re: Apostazja IP: *.play-internet.pl 18.10.13, 22:32
      apostazja to- "niby" katolicy obłudni, perfidni w swoim postępowaniu, na pokaz chodzący do kościoła i modlący się. Bliźniego utopili by w łyżce wody w ramach miłosierdzia i społecznej nauki kościoła zajebali by bliźniego w imię pańskie. To jest definicja polska do tego co dzieje się w kraju i w Przemyślu. Arcycham chamem na wieki wieków amen. Alleluja i do przodu.
      • berig123 Re: Apostazja 23.10.13, 15:34
        Nic ująć, dodać mozna, że zadna religia nie wykazuje takiego sku...syństwa jak KATOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: katol Re: Apostazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 17:32
          Punktując to, co jest wstydem Kościoła jednocześnie bez pardonu obrażacie miliony ludzi.
          Bez zahamowań, zgodnie z wytycznymi tzw "autorytetów moralnych" wskazujących Wam z wykorzystaniem wszelkich mediów to, co w danej chwili jest na topie.
          Wśród tej części społeczeństwa, która uznaje wiarę i religię jako coś bardzo ważnego w życiu są ludzie różni, lepsi i gorsi. Ale najwygodniej jest wrzucić wszystkich do jednego wora i zmieszać z błotem. Przecież to takie nowoczesne, zgodne z duchem czasu...
          Czy ja, jako praktykujący katolik również mam takich jak Wy wrzucać do jednego worka i obrzucać epitetami???
          Czy tak wyobrażacie sobie dyskurs???
          Czy uważacie, że w ten sposób spełniacie pożyteczną społecznie misję???
          Wiem, że efektem mojego wpisu będą zapewne epitety i słowa niegodne, ale cóż, liczę się z tym.
          Zaskoczcie mnie i wpiszcie coś mądrego i konkretnego, coś, co mieści się w kulturalnym dialogu ludzi na przyzwoitym poziomie!
          • Gość: Plopluś Re: Apostazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.13, 19:53
            Masz rację - obrywają ludzie porządni i niewinni, podziękuj jednak konsekrowanym draniom, którzy latami pracowali i pracują na tak wizerunek kościoła. Co zasiali - to zbierają.
            • Gość: armagedon Re: Apostazja IP: *.play-internet.pl 23.10.13, 22:12
              Drogi kolego katolu!!!! o jakim dyskursie mówisz? Obrzucanie natomiast epitetami inaczej myślących- niż ultrakatolicy, do perfekcji doprowadzili Rydzyk i jemu podobni biskupi oraz rzesza ślepowierzących im katolików, bo światłym zamknięto dawno już buzię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka