Dodaj do ulubionych

co oznacza skrot RTFL?

13.08.04, 21:12
pytam powaznie.
Obserwuj wątek
    • swmikus Re: co oznacza skrot RTFL? 13.08.04, 21:17
      raczej ROTFL - rolling on the floor laughing - czyli mniej więcej "tarzam sie
      po podłodze ze śmiechu"
      pozdr
      • onlyoner ROTFL 13.08.04, 21:38
        To staje się już nudnawe i męczące, ciągle tylko ROTFL i ROTFL...
        Niech ktoś wymyśli coś ciekawszego.
        • aleksandrynka Re: ROTFL 14.08.04, 15:32
          jest jeszcze LOL: laughing out loud, jakoś tak...
    • dziuunia Re: co oznacza skrot RTFL? 13.08.04, 21:49
      Słownik skrótów internetowych
    • Gość: mańka Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.04, 15:04
      TJP: TSPPZŚ, CWNT?

(Tłumaczenie:
      To ja proponuję: Tarzając się po podłodze ze śmiechu. Co wy na to?)
      • Gość: hefr Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 23:27
        CWNT - spoko moze byc
        • Gość: Bystrzacha Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 16:17
          Rajmund
          Trafił
          Flaszką
          Leona
          • onlyoner Rajmund ??? 16.08.04, 21:48
            Co ty pierdzielisz ? Jaki Rajmund ?
            Mnie chodzi o to co by wymyśleć skrót ADEKWATNY do reakcji czytelnika który
            zamierza właśnie wstawić ROFTL ! Skrót tenże powinien odpowiadać stanowi
            emocjonalnemu tegoż czytelnika !
            Sam się traf tą flaszką ! Czemu to Leona ma głowa boleć, a nie ciebie ?
            • padalec52 Re: Rajmund ??? 16.08.04, 23:59
              OSIOŁ:
              Onlyoner
              SIę
              Okrutnie
              Łozindyczył
              • Gość: Gixera Re: Rajmund ??? IP: 195.205.22.* 17.08.04, 11:16
                podoba mi sie ten watek,bo tez nie wiedzialam co to oznacza:-)
                • Gość: Lady Kindness Re: Rajmund ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:08
                  Co ty pierdzielisz ? Jaki Rajmund ?
                  Mnie chodzi o to co by wymyśleć skrót ADEKWATNY do reakcji czytelnika który
                  zamierza właśnie wstawić ROFTL ! Skrót tenże powinien odpowiadać stanowi
                  emocjonalnemu tegoż czytelnika !
                  Sam się traf tą flaszką ! Czemu to Leona ma głowa boleć, a nie ciebie ?

Ja może niezupełnie z formą wypowiedzi Szanownego Pana Onlyonera się zgadzam,
                  ale z treścią całkowicie. Tutaj właśnie panuje jakiś irytujący brak powagi, w
                  odnoszeniu się jednych Państwa do drugich. Ja już któryś raz to zaobserwowałam
                  i bardzo ubolewam nad tym faktem, że nad tym forum ciąży jakiś niezrozumiały
                  brak powagi i podejścia serio do tego co nasi bliźni piszą. Pan Onlyoner miał
                  całkowitą rację, dając wyraz swojemu oburzeniu podobnynymi manierami. Bardzo
                  Panu dziękuję.

Rommel
                  Odbił
                  Tobruk
                  Francja
                  Leży.
                  • onlyoner Re: Rajmund ??? 17.08.04, 21:17
                    Gość portalu: Lady Kindness napisał(a):

> Pan Onlyoner miał
                    > całkowitą rację, dając wyraz swojemu oburzeniu podobnynymi manierami. Bardzo
                    > Panu dziękuję.

Szanowna Lady, cała przyjemność po mojej stronie !

• Gość: Mikołaj Re Re: Rajmund ??? (poluzuj Rajmek!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:34
              Rób Orgię - To Fajne Lebiego
    • Gość: ekhmekhm Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:23
      no dobra :)
      to oswiecic mnie jeszcze trzeba:
      btw co oznacza........?
      • Gość: BTW Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:49
        BTW = By The Way PL najbliższy odpowiednik to chyba "nawiasem mówiąc". ;-) To
        był oczywiście żart.

Bronisław Tarmosi Wojciecha, Brzydko Tłuc Wazony, Bąki Trzmiele Wosy ITD...
        • Gość: ekhmekhm Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:52
          hyhy tak cos czulam ze to w ta mańke ale myslam ze to jakis polski skrot :)
          I za chiny nie moglam go rozszyfrowac...
          Prponuje zalozyk Koalicje Na Rzecz Polskich Skrotow KNRPS
          Pozdrawiam :)
          • Gość: * Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:01
            www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&as_qdr=all&q=lol+rotfl+btw+imo+imho+afaik&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
        • Gość: zmieniają mi ip? Re: co oznacza skrot BTW? IP: *.piotrkow.net.pl 06.09.04, 02:19
          Brzydko Trzepać Wacka

buehehehehehe rotfl;)
    • Gość: Stoned M.Bochannon RTFL ->>> Ready to Fuck a Lamb ;) IP: *.strong / 213.186.71.* 06.09.04, 02:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka