milosnik_kobiet 13.08.04, 21:12 pytam powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swmikus Re: co oznacza skrot RTFL? 13.08.04, 21:17 raczej ROTFL - rolling on the floor laughing - czyli mniej więcej "tarzam sie po podłodze ze śmiechu" pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner ROTFL 13.08.04, 21:38 To staje się już nudnawe i męczące, ciągle tylko ROTFL i ROTFL... Niech ktoś wymyśli coś ciekawszego. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: ROTFL 14.08.04, 15:32 jest jeszcze LOL: laughing out loud, jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: co oznacza skrot RTFL? 13.08.04, 21:49 Słownik skrótów internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.04, 15:04 TJP: TSPPZŚ, CWNT? (Tłumaczenie: To ja proponuję: Tarzając się po podłodze ze śmiechu. Co wy na to?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hefr Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 23:27 CWNT - spoko moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystrzacha Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 16:17 Rajmund Trafił Flaszką Leona Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Rajmund ??? 16.08.04, 21:48 Co ty pierdzielisz ? Jaki Rajmund ? Mnie chodzi o to co by wymyśleć skrót ADEKWATNY do reakcji czytelnika który zamierza właśnie wstawić ROFTL ! Skrót tenże powinien odpowiadać stanowi emocjonalnemu tegoż czytelnika ! Sam się traf tą flaszką ! Czemu to Leona ma głowa boleć, a nie ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
padalec52 Re: Rajmund ??? 16.08.04, 23:59 OSIOŁ: Onlyoner SIę Okrutnie Łozindyczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gixera Re: Rajmund ??? IP: 195.205.22.* 17.08.04, 11:16 podoba mi sie ten watek,bo tez nie wiedzialam co to oznacza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Kindness Re: Rajmund ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:08 Co ty pierdzielisz ? Jaki Rajmund ? Mnie chodzi o to co by wymyśleć skrót ADEKWATNY do reakcji czytelnika który zamierza właśnie wstawić ROFTL ! Skrót tenże powinien odpowiadać stanowi emocjonalnemu tegoż czytelnika ! Sam się traf tą flaszką ! Czemu to Leona ma głowa boleć, a nie ciebie ? Ja może niezupełnie z formą wypowiedzi Szanownego Pana Onlyonera się zgadzam, ale z treścią całkowicie. Tutaj właśnie panuje jakiś irytujący brak powagi, w odnoszeniu się jednych Państwa do drugich. Ja już któryś raz to zaobserwowałam i bardzo ubolewam nad tym faktem, że nad tym forum ciąży jakiś niezrozumiały brak powagi i podejścia serio do tego co nasi bliźni piszą. Pan Onlyoner miał całkowitą rację, dając wyraz swojemu oburzeniu podobnynymi manierami. Bardzo Panu dziękuję. Rommel Odbił Tobruk Francja Leży. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyoner Re: Rajmund ??? 17.08.04, 21:17 Gość portalu: Lady Kindness napisał(a): > Pan Onlyoner miał > całkowitą rację, dając wyraz swojemu oburzeniu podobnynymi manierami. Bardzo > Panu dziękuję. Szanowna Lady, cała przyjemność po mojej stronie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re Re: Rajmund ??? (poluzuj Rajmek!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:34 Rób Orgię - To Fajne Lebiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekhmekhm Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:23 no dobra :) to oswiecic mnie jeszcze trzeba: btw co oznacza........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTW Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:49 BTW = By The Way PL najbliższy odpowiednik to chyba "nawiasem mówiąc". ;-) To był oczywiście żart. Bronisław Tarmosi Wojciecha, Brzydko Tłuc Wazony, Bąki Trzmiele Wosy ITD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekhmekhm Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 21:52 hyhy tak cos czulam ze to w ta mańke ale myslam ze to jakis polski skrot :) I za chiny nie moglam go rozszyfrowac... Prponuje zalozyk Koalicje Na Rzecz Polskich Skrotow KNRPS Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: co oznacza skrot RTFL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 22:01 www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&as_qdr=all&q=lol+rotfl+btw+imo+imho+afaik&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmieniają mi ip? Re: co oznacza skrot BTW? IP: *.piotrkow.net.pl 06.09.04, 02:19 Brzydko Trzepać Wacka buehehehehehe rotfl;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stoned M.Bochannon RTFL ->>> Ready to Fuck a Lamb ;) IP: *.strong / 213.186.71.* 06.09.04, 02:22 Odpowiedz Link Zgłoś