Dodaj do ulubionych

pierwsza miłość z TV

• Gość: lalique Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:41
      Wpadałam w zachwyt, gdy widziałam w tv bardzo małoletniego Marcina Tyszkę...
      ehhh przystojny i słodki wtedy był w 5-10-15. Ostatnio miałam dane go spotkać
      na jakimś castingu. Jest świetnym fotografem. Tak tak to była pieerwsza miłość
      z telewizora.
    • Gość: kohol Re: pierwsza miłość z TV IP: *.crowley.pl 03.11.04, 16:07
      Kochałam się w Atreyu, w Jazonie z Gwiezdnego Patrolu, Karelu Gotcie, w Georgu
      Michaelu... Ech, straszne!
    • Gość: anni Re: pierwsza miłość z TV IP: 217.11.141.* 04.11.04, 10:45
      Janek Kos z Czterech Pancernych ;)
      a potem przyszly zachodnie szmiry
    • suicidal.goldfish Re: pierwsza miłość z TV 04.11.04, 19:56
      A mi to się podobała Kelly z BeverlyHills 90210 (ludzie, co za szczerość :-
      ppp )
      No i na zabój kochałem Montanę z serialu "Klinika Uniwersytecka" (czy jakoś tak)
      Czemu mnie na szczere zeznania naciągacie? :-)
      • kaska123 Re: pierwsza miłość z TV 04.11.04, 22:23
        Przede wszystkim (ale juz bylam calkiem spora nastolatka)porucznik Masters z
        serialu "Pokolenia",bylam tak zakochana ze nagrywalam sobie odcinki a pozniej
        ogladalam je 2 razy dziennie,
        a oprocz tego Superman, ale w wykonaniu serialowym, gral go Dean Cain-milosc
        mojego zycia chyba, bylam omotana miloscia do niego;) do dzis mam ogromny
        sentyment,
        a naprawde pierwsza milosc to Zbigniew Wodecki-bo spiewal pieknie Pszczolke
        Maje-bajka mojego dziecinstwa.
        Pozniej jeszcze byla "Dynastia" i wiele innych wczesniej
    • onetowiec Re: pierwsza miłość z TV 04.11.04, 22:30
      Moją była, jest i będzie Angelina Jolie - AMEN, natomiast mój qmpel smoli
      holewki do pani Stasi z Klanu i nieomieszkam zaryzykowac stwierdzenie, że on
      jako profesionalny ONANISTA wie co jest "dobre" także jeśli ktos jeszcze się
      nie zakochał a ma zamiar to od STASI z KLANU wara bo jest już zajeta ;) pozdro!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka