Gość: uryczany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:11 Ja glosuje na forum "Skoda". Szczyt glupoty i koltunstwa. Lepsze niz Monty Pyton. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
denis_rosrabiaque Nie... 28.08.04, 16:30 ... Cosmopolitan jest lepsze. Na Skodzie za dużo prowokacji, na Cosmo dyskutują poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uryczany Re: Nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:54 Prowokacje nie prowokacje, ale niektore teksty sa prima sort. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Konkurs na najglupsze forum na GW 28.08.04, 16:44 to forum zapowiadało się interesująco, jednak właściciel miał słomiany zapał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt namber łan - Cosmopolitan, bez dwóch zdań 28.08.04, 17:20 nie mylić z KOZMO-GERLS!! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
akich_syn_apsika Re: Konkurs na najglupsze forum na GW 28.08.04, 17:26 skoda jest de best!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD ehieheiheieheiehiehiehieheieheihiheie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewalina Re: Konkurs na najglupsze forum na GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:12 A 40+ na rówieśnikach w prywatnych ktoś widział? Odpowiedz Link Zgłoś
conena cosmopolitan 28.08.04, 22:20 zmusiłam się i przeczytałam kilka wątków, błożesz ty mój, oni tam pukają w dno od spodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: cosmopolitan 28.08.04, 22:51 conena napisała: > zmusiłam się i przeczytałam kilka wątków, błożesz ty mój, oni tam pukają w dno > od spodu:) Hehe, dobre podsumowanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
poczytaj.mi.mamo Re: Konkurs na najglupsze forum na GW 28.08.04, 23:02 a mnie sie nie chce czytać, ani się zmuszać, ja czytam tylko jedno stajlowe forum Odpowiedz Link Zgłoś
lagartija1 Re: Konkurs na najglupsze forum na GW 02.09.04, 07:49 poczytaj.mi.mamo napisała: > a mnie sie nie chce czytać, ani się zmuszać, ja czytam tylko jedno stajlowe > forum No, smiesznie i zabawnie u Was, ale monstrualna parodia "dysgrafii" cosmoforowiczek prowadzi do przerostu formy nad trescia. Trzeba sie niezle naglowkowac, niczym jaki badacz hieroglifow, zanim pojmie sie tresc postu i wrescie wybuchnie smiechem. Dajcie podtytul neodadaizm i wszystko jasne. A co ciekawsze watki opatrujcie subtitles albo zatrudnijcie lektora;) Ja po paru watkach mam mroczki przed oczami i musze przerwac te jakze pasjonujaca lekture. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś