08.09.04, 19:14
Iza, ostatnio pytałaś o coś nowego do grania. Przeszłam MOTAS i znalazłam
nowe zajęcie :)
www.kingscall.org/Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • izakny Re: Nowa gra 08.09.04, 19:15
      Oczywiście adres to www.kingscall.org/ bez pozdrowień
      • izakny Re: Nowa gra 08.09.04, 19:33
        Jednak nie taka fajna ta gra, bo się upiornie ciągnie
    • gwiaazdka Re: Nowa gra 08.09.04, 21:46
      Jeżeli jesteście zainteresowane to mam fajną gierkę, ale trzeba trochę
      pokombinować. Z biura wyszłam ale na tym domu utknęłam.
      www.anodeetcathode.net/games
      pozdr.

• Gość: Iza Re: Nowa gra IP: *.wroclaw.mm.pl 08.09.04, 22:48
        Biuro już przeszłam, atakuję dom :)
        • gwiaazdka Re: Nowa gra 09.09.04, 09:44
          Dobra jesteś :-))
          Ja się męczyłam cały dzień, z przerwami oczywiście, bo szlag mnie trafiał jak
          nic nie mogłam wymyślić.
          A jak w domu?? Jak wpadniesz na pomysł kodu do drzwi to daj znać.
          • dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 16:03
            i jak masz ten kod? za cholere nie chca wejsc te liczby spod szklanek:(
        • dzika_roza Re: Nowa gra 09.09.04, 12:58
          a jak wyciagnac to cos zza ekranu?
          • dzika_roza Re: Nowa gra 09.09.04, 12:59
            dobra juz wiem:)
        • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 13:09
          to mi powiedz, gdzie ja mam tą korbkę wsadzić? (nie, nie w d..ę:)
          wszystko zrobiłem, tylko mi została niewykorzystana korbka i jeden element do
          zdobycia..
          • Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 09.09.04, 13:39
            wreszcie nowa gra:))))
            oczywiscie juz utknelam, ale majpierw sama pokombinuje:)
            pozdrowionka
            P.
          • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 13:40
            ok, już mam:)
            • Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 09.09.04, 13:56
              yyy, sloniocy!
              mam:dwa kable, dwa kluczyki (do szuflad, juz wykorzystane), plyte, dwa listy,
              cegle i korbke... aha, i poprzegladalam ksiazki... ale jokos nijak mi dalej nie
              idzie:(
              poprosze o mala podpowiedz:)
              • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 14:17
                masz loga? to ci podpowiem w mailu, bo tak to by był spoiler dla innych:)
                • pauli7 Re: Nowa gra 09.09.04, 14:21
                  pauli7@gazeta.pl, jak widac:)
                  czekam z niecierpliwoscia:)))
                  • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 14:26
                    Dobrze, że ktoś znalazł coś fajnego. Wczoraj przeszłam MOTAS i juz się bałam że
                    nie będzie co robić
                    • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 14:31
                      motas? co to takiego:)? zalinkujesz?
                      • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 17:13
                        Mistery of time and space, gra w którą grało kiedyś całe forum.
                        www.albartus.com/motas/
                        • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 17:25
                          Mam dwie cegły, podłączony komputer i żadnych korbek. Skąd wziąć korbkę?
                          • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 17:35
                            a kluczyków na ten przykład ni masz:)? znaczy akurat kluczyki ci się konkretnie
                            do korbki nie przydadzą, ale mają z nią bardzo pośrednio coś do czynienia..
                            szukaj korbki, szukaj - klikaj we wszystko co się da:)
                            • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:28
                              Korbka jest, kluczykami otworzyłam szufladki. Tylko gdize teraz tę korbkę
                              wkręcić, oto jest pytanie
                              • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:32
                                hurra!!! wykręciłam kolejną cegłę
                                • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 18:34
                                  no dobra, ale pomóc mi i tak możesz:)
                              • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 18:33
                                ha! oto jest pytanie:) zrobiłem wszystko wczoraj w godzinkę, tylko się przy tej
                                korbce zaciąłem.. i dokończyłem dopiero dzisiaj. pomoc za pomoc:)
                            • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 18:32
                              hm.. a ja mam z kolei zagwozdkę z motes - wsadziełem trzy mozaikowe kafle do
                              tego dziwnego szklanego czegoś, i się zaciąłem:) próbuję je jakoś powysuwać czy
                              jak, bo wygląda na to że trzeba z nich jakąś kombinację zrobić czy co..
                              somebody tell me:)?
                              • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:37
                                musisz ustawic je tak, żeby połączyły sie na nich ścieżki. Chcesz więcej
                                podpowiedzi, czy sam pokombinujesz?
                                Ja mam już 3 cegły szukam czwartej i płyty do komputera, bo pewnie gdzieś jest.
                                POmożesz?
                                • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 18:52
                                  no właśnie na taki sam pomysł wpadłem z tymi kaflami, ale mi się nijak nie
                                  układają te szlaczki..
                                  pomogę, a jak:). jakie masz niewykorzystane i wykorzystane przedmioty?
                                  • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:55
                                    Wykorzystane 2 kable, 2 klucze, płyta, korbka i książka. Niewykorzystane 3
                                    cegły i listy, chociaż listy przeczytałam i pomogły w szukaniu, więc może
                                    jednak wykorzystane?

A szlaczki się układają, musisz tylko niektóre wysunąć, klikasz i się ustawiają
                                    • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 19:08
                                      nie zrozumieliśmy się:) wiem, że się kafelki da ustawiać, ale nie chce mi się z
                                      nich nic sensownego ułożyć:)
                                      a jednak love letter ci nie pomógł jak na razie;) ok, nie będę cię męczył -
                                      musisz podnieść obraz - ten blisko projektora. klikaj na jego dół.
                                      • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:17
                                        Ha! Tę cegłę to ja akurat mam, obraz podniesiony juz dawno. Tylko czwartej nie
                                        ma, buuuu.
                                        A ścieżki muszą się ułożyć. Nie łącza się dokładnie, ale tworzą linie. Może
                                        powkładałeś te kafle w złej kolejności?
                                        • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 19:26
                                          tak to by się chyba nie dało, w złej kolejności.. wtedy gra nie miałaby sensu,
                                          bo co - miałbym zaczynać od początku:)?
                                          czekaj, to której cegły ty nie masz.. z projektora masz, zza obrazu masz, z
                                          bibioteczki masz.. zaraz, znalazłaś tą płytę do komputera? jeśli nie, to jest
                                          przy nodze stolika czy krzesła czy jakoś tak - w każdym razie blisko komputera,
                                          tylko jej skrawek wystaje..
                                          • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:32
                                            Z projektora, zza obrazu, z biblioteczki i....klikam wszędzie, zaraz mi sie
                                            myszka doszczętnie rozwali. I płyty też szukam i nie ma. Jedną włożyłam do
                                            projektora, drugiej brak.
                                            A te kafle rzeczywiście same wskakują na odpowiednie miejsce. Ciągle nie ma
                                            ścieżek? Ale jak Ci się ułożą to nie będzie fajerwerków, bo to nie koniec
                                            zabawy, więc może to przeoczyłeś? A głowę złapałeś?
                                            • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 19:39
                                              złapałem. układam te kafle i układam - i nic:)
                                              ok, podaję ci dokładnie gdzie leży ta płyta - pod blatem okrągłego stołu, widać
                                              ją między czerwonym dywanikiem a podstawą stołu. teraz na pewno ją już
                                              znajdziesz.
                                              • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:43
                                                Uf, płyta jest. Jeszcze tylko czwarta cegła. Czy nie ma czwartej cegły? Bo
                                                myślałam, że mam je ułożyć w tej dziurze w podłodze.
                                                A ścieżki się muszą ułożyć. Nie połączą się, bo kafle się nie stykają ze sobą.
                                                Musisz tak układać, żeby te żłobienia w kaflach pokryły sie ze żłobieniami tej
                                                ramki. Każdy kafel jest wsunięty na inną głębokość.
                                                • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 19:54
                                                  o k..a, ślepy byłem po prostu:) nie zauważyłem że na tej 'ramce' też są
                                                  żłobienia.. nie wiedziałem po prostu z czego ma się konkretnie ta ścieżka
                                                  ułożyć:) no ale ok, wpuściłem na ten tor tą nieszczęsną główkę i wyszedłęm w
                                                  końcu z tego durnego pokoju:)
                                                  włożyłaś płytę do kompa? no to go włącz teraz (bo kable już podobno
                                                  podłączyłaś) i rozwiąż jakże trudną zagadkę:)
                                              • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:49
                                                Ha, trzeba było komp. odpalić, zanim zaczęłam pisać, że nie ma cegły...
                                                Ułożył się labirynt
                                                • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:52
                                                  To miało być pytanie. Ułożył sie labirynt?
                              • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:48
                                No pomóż no. Ja rozumiem, że jesteś zajęty łapamiem głowy biegającej po
                                podłodze, ale możesz chyba pomóc zamkniętej w biurze koleżance :)
                            • caltha Re: Nowa gra 09.09.04, 20:00
                              skąd wziąć drugi kluczyk? jeden był pod dywanem ale drugi?? błagam pomóżcie bo
                              już nie mam pomysłu!
                              • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 20:05
                                a drugi kluczyk.. też pod dywanem:) tyle że innym:)
                                • caltha Re: Nowa gra 09.09.04, 20:07
                                  dzięki! a wydawało mi się że zaglądałam pod wszystkie rogi ;-)
                                  • caltha Re: Nowa gra 09.09.04, 20:17
                                    a może jakaś tyci tyci podpowiedź skąd wziąć tą drugą z kolei cegiełkę (nie
                                    wiem jak to nazwać)?
                                    ;-)
                                    • caltha już nie trzeba 09.09.04, 20:26
                                      znalazłam ;-)
                                • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 20:14
                                  A ja idę do domu (prawdziwego :) Dosyć siedzenia w pracy. Jutro będę się
                                  wydostawać z domu (wirtualnego tym razem), też w godzinach urzędowania.
      • Gość: p o m o c y Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:09
        gwiaazdka napisała:

> Jeżeli jesteście zainteresowane to mam fajną gierkę, ale trzeba trochę
        > pokombinować. Z biura wyszłam ale na tym domu utknęłam.
        > www.anodeetcathode.net/games
        > pozdr.
        jak w to sie gra tzn. jak to sie obsluguje??? pytam serio bo mi sie dwa obrazki
        otwieraja a jak klikam myszka to mi sie jakies strony laduja>>>
        • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 11:30
          no to poczekaj aż ci się któraś załaduje - wtedy możesz grać:)
          ależ ci ludzie niecierpliwi:)
      • Gość: hmm Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:00

www.anodeetcathode.net/games
        czy nie macie problemu z poruszaniem sie kursora, u mnie jakos zwalnia ...?
    • blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 22:53
      czy ktoś pamięta może, jak i czy w motes się save'owało? sam bym popróbował,
      tylko za daleko już doszedłem, żeby niechcący coś spier**lić:)
      aha, pamięta ktoś co się dalej robiło stojąc przy komputerze z kalwiaturą na
      której mam wystukać jakieś hasło? 'quest' już zrobione:) teraz na ekranie
      pojawiły mi się pokoje..
      • Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 10.09.04, 00:41
        pomozcie... mam wszystko z wyjatkiem dwoch cegiel - mam tylka ta zza obrazu i
        projektora... jakos nie wiem, co zrobic z cd-romem, do kompa jakos nie moge go
        zapakowac...i co z tymi kablami?
        • Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 10.09.04, 01:04
          no wreszcie:)
          czy ktos mi wyjasni, dlaczego kable daly sie podlaczyc dopiero za setnym
          razem?? w kolko tak samo klikalam i nic az tu nagle cud:)
          to teraz moge skoczyc do 2giej czesci... no, moze nie dzisiaj juz:)
          pozdrowionka
          • Gość: dziewczynka Re: Nowa gra IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 12:10
            help!!
            jak komputer podlaczyc? te durne kabelki nigdzie mi za grzyba nie pasuja :( w
            scianie jest cos na ksztalt gniazdek, ale predzej sie na smierc zaklikam, niz
            tam cos sie dopasowac da
            :)
            • blinski Re: Nowa gra 12.09.04, 12:13
              jakoś niezgrabnie w takim razie te kabelki próbowałaś do kompa podłączyć, bo do
              niego one właśnie są;)
    • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 12:06
      jeśli ktoś pamięta - w 12. poziomie motas-a, w tym z zieloną ścianą przesuwaną
      do tyłu - jak do cholery otworzyć te ostatnie drzwi w pomieszczeniu z polem
      siłowym którego się pozbyłem:)?
    • Gość: tamarise Re: Nowa gra IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 12:45
      czyk toś może mi podpoweidzeć jak przesunąc te półki z ksiązkami?
      • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 12:58
        musisz znaleźć książkę-dekoder (jest którąś z książek na samej górze), w której
        zaznaczysz cztery numery-kody, które wyskakują kiedy klikasz na różne miejsca
        regału.
        • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 12:59
          a mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie:)? w końcu podobno tyle osób tu
          grało w motesa;)
          • Gość: tamarise Re: Nowa gra IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 15:22
            dzięki :-)

a jezeli chodzi o motasa - to czy tam przypadkiem nie trzeba wklikac tego kodu
            co się pokazał po włączeniu lampki?
            • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 16:31
              trzeba, i wtedy już to miałęm zrobione - tak jak mówiłem, pola siłowego się
              pozbyłem:) no ale teraz już po rybcach - przeszedłem, bo to był sam koniec:)
              wk..ony zacząłem klikać jak dziki po wszystkich kątach, i w końcu znalazłem
              gdzieś klucz:)
              no właśnie, teraz męczę się z 'domem' - co ja do cholery mam wpisać do tego
              dekodera albo co ja mam w ogóle zrobić:)?
              • dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 17:24
                no wlasnie tez nie wiem. otworzylam lazienke ale tam nic nie ma:/
                • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 17:29
                  tak jak ja:/ zadzwoniłem ponadto do taxi - powiedzeli że przyjadą i tyle:)
                  i wszędzie zamiast jakichś przydatnych gadżetów głupie wizytówki anode &
                  cathode:)
                  • saiss Re: Nowa gra 10.09.04, 17:44
                    Ja calkiem nie wiem, c robic...mam cala mae jakichs kartek i siatke...
              • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 17:43
                Ja już wpisałam wszystkie cyferki z listów, szklanek i nic. Wymyśliłeś coś?
                • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 17:55
                  niestety.. wymyśliłem parę rzeczy, ale żadna nie działa:)
                  np. potraktowałem kartkę z datami koronacji, śmierci i urodzin jako dodawanie
                  (tak mi się jakoś nasunęło, bo jedna pod drugą:), ale nie działało:)
                  nic mi te daty nie mówią.. a te numerki na szklankach? też jakieś z d..y:)
                  21, 57, 00068, no i podejrzewam 12.. o co chodzi do cholery:)?
                  • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:00
                    He he, ja też dodawałam, zwłaszcza zę ten minus przy Cezarze wyglądał
                    obiecująco. Dodałam nawet wszystkie liczby - z dat, szklanek i przepisu. I
                    ciągle d..a
                  • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:01
                    To może chociaż skonsultujmu przedmioty? Ja mam 3 listy, jakąś kartę która do
                    niczego się nie nadaje, wykorzystany klucz, wykorzystaną płytę, siatkę na muchy
                    i tyle
                    • Gość: nikiii Re: Nowa gra IP: *.euronet.net.pl 12.09.04, 14:31
                      skad masz ten klucz? wszystko juz chyba obklikałam i nie ma :(
                      • blinski Re: Nowa gra 12.09.04, 14:39
                        a wokół szwu pod poduszką na kanapie też;)?
                • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 17:56
                  Czy ktoś coś wymyślił mądrego?
                  • gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 18:11
                    Mam!!!!!
                    Właśnie przez przypadek znalazłam. W łazience w odpływie brodziku od prysznica,
                    trzeba klikac na niego i tam jest "coś" - bo nie wiem jeszcze co to jest i do
                    czego służy.
                    Mam nadzieję, że to w czymś pomoże.
    • gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 18:23
      Poza tym chyba złym torem idziemy wpisując te numery z kartek bo coprawda mój
      angielski nie jest najlepszy ale na jedej z nich jest wskazówka na temat
      gotowania.
      Może to ten kopany francuski przepis jest kluczem?
      Macie pomysł gdzie tego chipa wsadzic?
      • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:24
        Najchętniej to bym wsadziła chipa kaczce w dziób. Utknęłam i ani w jedną ani w
        drugą
        • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 18:36
          tak sobie co jakiś czas do gry wracam, i co mam: wykorzystane - klucz i dvd,
          reszta - sześć karteczek (dwie wizytówki anody i katody; wykorzystany numer do
          taxi - tylko na co on się zdał?; durny przepis na ragout; kartka z datami -
          tak, dokładnie ten minus podsunął mi myśl:); kartka 'to kucharz będzie tym kto
          otworzy drzwi'), ponadto rzeczony chip i siatka na ryby.
          did someone figure out:/?
          • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:38
            A skąd wziąłeś numer do taxi?
          • gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 18:39
            A gdzie znalazłeś drugą wizytówkę? Ja mam tylko jedną i nie mogę też zadzwonić.
            • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:44
              Wizytówka chyba była w piekarniku, chociaż nie pamiętam już
            • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 18:45
              zależy która dla ciebie jesr druga, a która pierwsza:) niebieska była pod
              drzwiami wyjściowymi, a czerwona w pojemniku na parasole (trzeba wyjąć parasole
              i przewrócić kubeł). taka fajna kryjówka, a oni tam wsadzili durny nieprzydatnt
              papier:)
              a numer taxi jest gdzieś pomiędzy książkami - nie widać go, trzeba poklikać.
              gdzieś blisko pudełka z, a raczej bez pierścionka.
              • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:47
                Ale masz pamięć! A próbowałeś ten telefon do taxi wklepać jako kod przy
                drzwiach?
                • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 18:51
                  trochę za długi.. 9 cyfr, a kod może byc maksymalnie 4-cyfrowy..
                  • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:55
                    Już znalazłam i widzę. Nawet to dodałam do wszystkich poprzednich i bardzo
                    ładnie wyszło 9494, ale niestety nie wchodzi
              • gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 18:48
                Czerwoną to mam. Myslałam że jeszcze jest jakaś. A numeru zaraz poszukam.
                Dzięki...
            • Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:45
              i jeszcze denerwuje mnie zasłona prysznicowa, bo macham nią i nic tam nie ma,
              wrrr
              • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 19:04
                ha! coś mam. wkurzony poszedłem sobie znów na basen, bo pomyślałem sobie że w
                tym pieprzonym domu siatka na ryby jednak z dużym prawdopodobieństwem nie
                przyda mi się nigdzie indziej.. no i wyłowiłem ostrygę:) w ostrydze był klucz
                do pokoju..
                • dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:09
                  w brodziku trzeba kliknac 2x na odplyw - jakas sakiewke mam:)
                  • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 19:15
                    a w sakiewce chip - to już było, ale dzięki za pomoc:)
                • dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:12
                  a jak to wylowiles, mi sie nie udaje... w ktorym miejscu bylo?
                  • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 19:16
                    dokładnie nie zauważyłem, bo klikałem po tym basenie jak dziki:)
                    • dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:17
                      no juz mam, ale co dalej...
                      • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 19:19
                        a dalej wyciągasz z niej klucz, otwierasz pokój, bierzesz z pokoju chip, i
                        dalej głowisz się co wpisać do dekodera:)
                        • dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:20
                          hmm tego sie sama domyslilam, ale dzieki:]
    • gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 19:20
      No to mamy 2 chipy i co dalej?
    • gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 19:24
      Ha, a pod łóżkiem jest kartka. Tylko dalej nie wiem co wpisać w dekoder.
      Nie wiem jak wy ale zauważyłam, że jak robię sobie przerwę od gry (właśnie
      wróciłam ze spaceru z psem) to od razu cos znajduje i posuwam sie dalej.
      Ciekawe...
      • Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 10.09.04, 19:59
        ha, zajrzalm tu po pomoc, ale widze, ze dokladnie w tym samym miejscu
        utknelam...:) zastanawiam sie o co chodzi z tym kucharzem co otworzy drzwi...
        moze sie jakos przebrac za kucharza;)
        pozdrowionka dla grajacych
    • dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:46
      dobra, utknelam na amen.
      ide na piwo, moze jak wroce na cos sensownego wpadne:]
      pozdrrrrr.
    • Gość: serra Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:08
      na obrazku z ktorego otwiera się gre nie ma zielonego wazonu, moze to coś
      znaczy... niestety za cholerę nie moge go ruszyć...
      po co te chipy??? ktos ma pomysł?
      • Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 10.09.04, 23:14
        tez to zauwazylam, ale jakos nie udalo mi sie go sltuc:))
        pzdr
        • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 23:28
          chyba niestety wychodzi na to, że coś do zbicia znajduje się w pokoju '?'..
          kurcze, przekombinowali z tym kodem..
          • Gość: serra Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:32
            a ktos może dokładnie przetłumaczyc kartkę z piekarnika?

poza tym - podpowiedx jest, ze kucharz otworzy drzwi, mamy przepis
            dalej - na ekranie pojawia się teks o szklankach...

no i ja nie wiem co dalej, kurcze pieczone, może cos jest pod ragout? bo jest
            teks o wtykaniu palca?

to frustrujące, cholera
            • blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 23:47
              znaczy chodzi ci o karteczkę z szafki przy piekarniku czy tekst jaki się
              pojawia przy otwarciu tegoż?
              kartka: 'odchodzę! i zabieram wszystkie CZYSTE (capsem bo podkreślone)
              naczynia!'; piekarnik 'emanuje "mógł być niezły" zapach' (cokolwiek to znaczy,
              ale chodzi chyba o to, że teraz jest raczej nieświerzo).. hm, nie sądzę by to w
              czymś pomogło. to raczej tylko tak dla klimatu te karteczki - tak samo chyba ta
              pod łóżkiem w pokoju.. a może się mylę?
              • Gość: serra Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:04
                chodziło mi o karteczkę. dzięki, tak własnie zrozumiałam, ale chciałam miec
                pewność. nie wiem, czy to cos da, ja myslałam, że może chodzi o czyste
                szklanki, w sensie, że numerki z czystych szklanek...
                ale chyba nie
                rany, czy ktos wpadnie w końcu na ten kod?
                a co sądzicie o zaproszeniu do galerii? może coś z obrazami - w salonie i
                sypialni? klikałam jak głupia, ale nic się nie dzieje...
                • zieelona Re: Nowa gra 11.09.04, 07:46
                  Noo... Kochani... Mam ten szyfr! Wchodzę do pokoju... I znów nic więcej nie
                  mogę zdziałać. Wrr...!!!
                  • Gość: tamarise Re: Nowa gra IP: *.pl / *.enterpol.pl 11.09.04, 09:25
                    jak udało Ci sie to zrobić? moze dasz chociaż kilka wskazówek? tylko nie takich
                    że to kucharz otworzy drzwi :-)
                  • gwiaazdka Re: Nowa gra 11.09.04, 09:39
                    Proszę, proszę, powiedz jak weszłaś !!!!
                    Chociaż jakaś mała podpowiedź.
                    Cholercia, spać nie mogłam przez ten szyfr. Całą noc śniły mi się cyferki. Może
                    powinnam... zagrać w totka?, a to był znak...
                    pozdrawiam i czekam na jakieś wskazówki...
                  • blinski Re: Nowa gra 11.09.04, 10:14
                    no, mów mów, spowiadaj się:) zabawy mi nie popsujesz, bo szukanie tego szyfru
                    skutecznie mnie już wkurzyło:)
                  • dzika_roza Re: Nowa gra 11.09.04, 10:46
                    no podaj kodzik... nie badz taka... patrz usmiecham sie do Ciebie:D
                  • Gość: yarecheque Jak wam się znudzi MOTAS i Anode, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 01:17
                    to spróbujcie www.yetisports.org, especially Flamingo Drive
    • Gość: MOTAS Motas - rozwiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 08:19
      finalgrunt.free.fr/MOTAS/index.html
      • Gość: Pauli Re: Motas - rozwiązanie IP: *.chello.pl 11.09.04, 10:56
        zieelona, no nie trzymaj nas w niepewnosci, bo sie wszyscy wrzodow nabawimy:)
        chociaz troszke nam pomoz:)
        • vviosna Re: Motas - rozwiązanie 11.09.04, 13:55
          uuuuuuuuuuu
          motas mi sie skonczyl ;((((((((((((((((((((((((((((((((((
          w co teraz???
          • blinski Re: Motas - rozwiązanie 11.09.04, 14:10
            skórkowany link.. nie mogłem się powstrzymać:) no i ledwo co z tego wybrnąłem
            bez resetu..:))
            • Gość: pomocy pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:37
              jak wyciagnac ostatnia cegle - wnioskuje ze jest gdzies obok polki z ksiazkami -
              zaraz zwariuje bo klikam i nic - tylko ksiazki mi sie pokazuja
              • Gość: pomocy Re: pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:44
                juz nieaktualne :)))
    • julka_b MAM KOD !!! 11.09.04, 19:55
      Mam kod, chce ktoś :D ?

Wyślę mailem, bo szkoda mi psuć zabawę bardziej wytrwałym.

Wskazówka: kombinujcie ze szklankami i nie tylko...
      • julka_b Re: MAM KOD !!! 11.09.04, 20:17
        Nie, to nie.

Muszę uciekać. Będę tu dopiero w poniedziałek rano. No, może w niedzielę późnym
        wieczorem.
        Wskazówka do kodu:
        Podpowiedzi ze szklanek !!!
        • Gość: Cornolio Kod IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 20:43
          Pierwsza cyfra kodu to "0". Pozostałe to suma liczb ze szklanek. Pozdrowionka.
          • corrado7 Re: Kod 11.09.04, 21:01
            mam kluczydło, ale co dalej?
            • Gość: Cornolio Masz na myśli dziwny klucz? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:08
              • corrado7 Re: Masz na myśli dziwny klucz? 11.09.04, 21:10
                dokładnie;)
                • Gość: Cornolio Re: Masz na myśli dziwny klucz? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:11
                  No to spróbuj otworzyć to co potencjalnie można :))
          • saiss Re: Kod 11.09.04, 21:05
            Mnie t asuma wychodzi 146...ale taki kod nie wchodzi :(
            Pomooocy !
            • Gość: Cornolio A liczba z zagadki? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:09
      • Gość: Cornolio Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:10
        I koniec:(((
        • saiss Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:11
          To podaj kodddd :)
          • Gość: Cornolio Re: Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:12
            Wyżej napisane!
            • saiss Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:14
              No ale suma ze szklanek ( 21 + 57 _ 68) nie wchodzi jako kod z zerem na poczatku :(
              • Gość: Cornolio Re: Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:17
                A szklanka z zagadką?
          • Gość: Cornolio Re: Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:13
            Na szklance jest zagadka! Ile jest znaków zodiaku?
            • corrado7 Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:20
              trzeba siem było uczyć języków, teraz problem:)
              • Gość: Cornolio Nie bądź zbyt surowy:)) IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:23
                Ja na przykład nie wiedziałem ile jest znaków zodiaku. Musiałem sprawdzić :)))
              • corrado7 Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:23
                nie ma co kombinować, tylko zwrócić się o pomoc: jaki kod wpisać w bonus?
                • Gość: Cornolio Re: Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:27
                  Zaraz, zaraz! Jaki k.. bonus, czyżbym coś przegapił? Odpowiadaj, byle rychło :)
                  • corrado7 Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:28
                    gdy wyszłam z domu, włączył mi się bonus, taki samochód...
                    • Gość: Cornolio Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:32
                      Przez Ciebie!! :))
                      • corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:34
                        wybacz pliz:)
                        • Gość: Cornolio Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:41
                          Ale wpisywałaś emila, żeby ściągnąć ten bonus, bo mi się pojawiła taka plansz,
                          żeby ściągnąć ten bonus?
                          • corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:44
                            nic nie wysyłałam, gdy wyszłam, to mi się otworzyło tak jak cała gra,
                            poklikałam i tyle
                        • blinski Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:41
                          ja tam jeszcze nie przeszedłem, bo kurka zapomniałem jak ja wczoraj wyłowiłem
                          tą ostrygę z kluczem na basenie i przypomnieć sobie nie mogę:)
                          a jeśli chodzi o samochód - to ta taksówka pewnie co się ją zamawiało przez
                          telefon.. może pokombinować coś trza numerem telefonu do rzeczonego taxi?
                          • corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:44
                            już dawno wyszłam z tego domku i jadę taksówką:)
                            • blinski Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:46
                              no to mi powiedz coś o tej ostrydze w muszelkę gwizdanej:)
                              • corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:49
                                trzeba kliknąć tą siatką kilka razy w miejscu poniżej dzioba, gdzie się
                                pokazuje napis, że coś tam jest:)
                                • blinski Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:51
                                  ok, dzięki - wczoraj klikałem po prostu jak oszalały tu i tam i nawet nie
                                  zauważyłem kiedy mi się ta ostryga pokazała:) dlatego nie zapamiętałem.
                                  dobra, bawię się dalej:)
                              • Gość: Cornolio Taxi IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:53
                                Jakieś pomysły co do kodu?
                                • corrado7 Re: Taxi 11.09.04, 21:55
                                  podejrzewam, że: 1 na końcu, 6 pierwsza, 7 czwarta lub piąta, ale mój angielski
                                  marnie się ma:)
                                • corrado7 Re: Taxi 11.09.04, 21:59
                                  i co to znaczy an oyster?
                                  • corrado7 Re: Taxi 11.09.04, 22:00
                                    tylko do czego ta ostryga?
                                    • blinski Re: Taxi 11.09.04, 22:04
                                      zaraz, przecież ostrygę już przerabialiśmy..:)? jest jakaś w taksówce:)?
                                      • corrado7 Re: Taxi 11.09.04, 22:06
                                        już wyszedłeś?:) jest tu cuś takiego
                                        • Gość: Cornolio Ciągle Taxi IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:08
                                          Już ostrygę zostawmy, bo to przeszłość, no chyba, że za taxą też jest, ale ja
                                          ciągle w taxi. A Ty?
                                          • corrado7 Re: Ciągle Taxi 11.09.04, 22:09
                                            też, ciekawe kiedy paliwa braknie:)
                                        • blinski Re: Taxi 11.09.04, 22:09
                                          nie, jeszcze nie, zrobiłem sobie przerwę na przeczytanie artykułu
                                          w 'przekroju':)
                                          na razie mam 3 chipy i okulary, i zastanawiam się gdzie i jak się tym posłużyć:)
                                          • corrado7 Re: Taxi 11.09.04, 22:13
                                            o to jesteś w bardzo fajnym miejscu
                                  • Gość: Cornolio Oyster IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:00
                                    Ostryga
                          • Gość: Cornolio Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:47
                            Co do łowienia, to sam nie wiem zbytnio jak się to łowi, ale teorie mam dwie:
                            1. Trzeba kliknąć kilka razy (zasada - łowić do skutku)
                            2. Trzeba łowić blisko kaczuszki, mnie się udało tak poniżej ale po
                            klikunastokrotnym kliknięciu.

Co do taksówki to raczej jest to zupełnie nowa zagadka i właśnie pracuję nad nią
                            • corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 22:09
                              no jak tam z naszym kodem, jesteś w kodach dobry, a ja już mam chorobę
                              komunikacyjną od tej jazdy:)
                              • Gość: Cornolio Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:10
                                No właśnie kombinuję, ale mi brakuje czegoś
                                • corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 22:11
                                  ale masz te cztery wskazówki i tę ostrygę?
                                  • Gość: `Cornolio Uwzięłaś się na tą ostrygę!!!!!! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:22
                                    W taksówce ci ostryga do niczego nie potrzebna!
                                    • corrado7 Re: Uwzięłaś się na tą ostrygę!!!!!! 11.09.04, 22:23
                                      ale jest!! Myślisz, że tak sobie tu leży?
                              • Gość: Cornolio Analizujemy Kod w Taxi - wskazówki IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:29
                                1. Pierwsza cyfra to na pewno "6".
                                2. Później następuje seria "zmniejszająca się", która kończy się na "4", czyli
                                moim zdaniem będzie: 654
                                3. Na prawo od czwórki jest to, co za jedynką czyli "2". Mamy więc 6542.
                                4. "Pierwszy zawsze ostatni" - moim zdaniem cyfra "1" będzie na końcu.
                                5. Dla pozostałej trójki "7" w środku.
                                Czyli przypuszczalnie kod będzie : 6542.7.1 (kropki to brakujące cyfry)
                                • Gość: Cornolio Przeszedłem Taxę !! Yupii !! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:31
                                  Ale po taxi to już koniec:((((((
                                • corrado7 Re: Analizujemy Kod w Taxi - wskazówki 11.09.04, 22:31
                                  no i super, wielkie dzięki i buziaki dziewczyny i chłopaki:))))
                                  • Gość: Cornolio Przeszłaś Taxi? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:33
                                    To gratulacje!! I pozdrawiam.
                                    • Gość: Cornolio Re: Przeszłaś Taxi? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:40
                                      Relly, nothing can stop You! :))))
                                    • saiss Re: Przeszłaś Taxi? 12.09.04, 15:26
                                      Ha! Ja też!
                                      Ale nie przeszlabym bez Waszych wskazowek, thanks :)
                            • Gość: gwiaazdka Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: 81.219.8.* 11.09.04, 22:09
                              Pomóżcie!!! jak wyjść z tego domu?
                              Mam ten dziwny klucz.
                              • Gość: Kropka Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 11.09.04, 22:14
                                A ja jestem w biurze. Jaka korbka? skąd??? oprócz niej mam wszystko. Ratunku!!!

--
                                The best is yet to come
                                • blinski Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 22:17
                                  za mało klikasz:)
                                  poklikaj sobie po fotelach:)
                                  • Gość: Kropka Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 11.09.04, 22:22
                                    Łał! Dzięki :) Znalazłam, ale aż mnie palec od klikania rozbolał.

--
                                    The best is yet to come
                                    • Gość: Kropka Czarna rozpacz... IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 11.09.04, 22:44
                                      ...próbuję wejść na stronę z grą w domu no i co? i ładuje się, zatrzymuje się
                                      na "Loading... 13%" i stoi. :(

--
                                      The best is yet to come
                                      • Gość: Cornolio Wyłącz i spróbuj jeszcze raz! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:55
                                        Mi się na początku zatrzymało na 85%. Po restarcie "od zera" poszło. Hejas.
                                        • blinski Re: Wyłącz i spróbuj jeszcze raz! 11.09.04, 23:05
                                          mi tak samo, tyle że na 58%:)
                                          ale wyłączyłem (całość, i stronę anody,i w ogóle chyba musiałem wyjść z netu
                                          żeby mi zaskoczyło od początku:) i poszło.
    • Gość: gwiaazdka Hurra - wyszłam IP: 81.219.8.* 11.09.04, 22:47
      Nareszcie... nie ukrywam, że wyjście z tego domu sprawiło mi więcej problemu
      niż z biura:-)). Ale może niebawem dostaniemy coś nowego do gry od firmy, bo
      ten adres strony dostałam od nich mailem po przejściu pierwszej części.
      Więc jeżeli podaliście na koniec swój adres to może juz niedługo sie spotkamy
      znowu.
      pozdrawiam i dzięki za pomoc
      • Gość: Cornolio Re: Hurra - wyszłam IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:53
        Really, nothing can stop You! :))))
        Kongratulacje!
        • pauli7 Re: Hurra - wyszłam 12.09.04, 12:20
          A ja utknelam - brakowalo mi do szczescia tylko kodu, ale musialam zaczac od
          nowa i teraz nijak nie moge wylowic tej cholernej ostrygi... Za pierwszym razem
          to sie od razu znalazla, a dzisiaj juz mnie reka od machania siatka boli:))
          moze ktos pamieta w ktorym dokladnie miejscu byla? Np przy jakim slowie z
          napisu, ze cos tam jednak widac... Bo bez niej ani rusz, nawet kod nie pomoze
          (chociaz juz o mam;)))
          pozdrowionka
          • blinski Re: Hurra - wyszłam 12.09.04, 12:28
            widzisz, ja miałęm ten sam problem - parę postów wyżej. tam masz napisane:)
    • julka_b Gdzie kartka z nr taxi??? 12.09.04, 12:34
      Mam już chyba wszystko (nawet ten dziwny klucz z biżuterii), tylko nie mogę
      znaleźć kartki z nr telefonu taxi. Klikam już z godzinę na półkę w holu, na
      której stoi dziwne pudełko na biżuterię (podobno to tam) i nic...
      Czy ktoś może gokładnie opisać, gdzie...
      Błagam....
      • blinski Re: Gdzie kartka z nr taxi??? 12.09.04, 12:40
        ok, zlituję się:)
        o ile pamiętam, to kartka była nad jakąś niższą od innych książką, z prawej
        strony, na samym dole, chyba nad 3. od prawej..
    • julka_b Re: Nowa gra 12.09.04, 12:39
      Powyższe neaktualne :)

Jak sie otwiera drzwi wyjsciowe?? Tym kluczem z biżuterii? Nie mogę !!!
      • blinski Re: Nowa gra 12.09.04, 12:43
        za mało masz cierpliwości:)
        powiem tylko, że nie chodzi o drzwi wejściowe.
        • dzika_roza Re: Nowa gra 12.09.04, 14:18
          a gdzie znalezliscie bransolete do tajemniczego pudelka?
          • blinski Re: Nowa gra 12.09.04, 14:26
            żeby mieć wszystkie trzy elementy biżuterii, trzeba mieć trzy chipy; inaczej za
            nic nie znajdziesz ich wcześniej tam, gdzie będą po zdobyciu chipów i
            oglądnięcia miejsca ukrycia w okularach.
            • Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 12.09.04, 18:45
              kurcze, nie moge wyciagnac tego, co myszka niesie w ryjku... obklikalam cala
              stol i kuchnie i nic... pomocy:)
              • Gość: nikiii Re: Nowa gra IP: *.euronet.net.pl 12.09.04, 18:48
                haha mysz goniłaś? =) zostaw ja biedna w spokoju i na stole szukaj :))
    • Gość: nikiii taxi IP: *.euronet.net.pl 12.09.04, 18:46
      Uhhh... zlitujcie sie. jaki kod wpisac w taksówce? kombinuje, kombinuje i nic.
      Powiedzcie mi bo niedługo zaczne wyliczac ciagi, potegi, rożniczki i takie tam,
      na ktorych nawiasem mowiac sie nie znam...?
      • Gość: Pauli Re: taxi IP: *.chello.pl 12.09.04, 18:53
        hihihi nie gonilam myszy:))) ale nie moge "wyklikac" tego trzeciego elementu...
        ciagle:(
        • Gość: Pauli Re: taxi IP: *.chello.pl 12.09.04, 19:06
          o matko, ale jestem slepa:))) klikalam nie na ten stol co trzeba:))
          ale udalo sie, ucieklam z domu jako 5581-sza:)
          dzieki za pomoc, pewnie niebawem bedziemy sie w nastepne bawic:)))
        • blinski Re: taxi 12.09.04, 19:49
          kliknij po prostu w to ragout.
          co do kodu z taksówki - bardzo prosty, szczególnie że żadna cyfra się nie
          powtarza:)
      • Gość: Cornolio Napisałem wyżej wskazówki!! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 12.09.04, 19:04
        Kod jest dobry, tylko brakuje dwóch cyfr. Takie coś to sobie możesz
        wydedukować. Pozdrawiam.
    • saavage Re: Nowa gra 13.09.04, 19:55
      Fajne to było...
      szkoda, że już koniec ;(
      • Gość: aga Re: Nowa gra IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.09.04, 21:29
        jest tam jeszcze kto?? Jesli tak to powiedzcie jak znalezc bizuterie?? mam
        okulary i 3 czipy ale nie wiem co dalej!!!
        • pauli7 Re: Nowa gra 13.09.04, 21:31
          to zuzyj te czipy... najlepiej w polaczeniu z okularami:) wtedy znajdzie sie
          bizuteria
          pozwodzenia:)
          • Gość: aga Re: Nowa gra IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.09.04, 21:36
            wkladam te czipy do okularow ale nic z tego nie wynika, powiedz konkretnie co
            mam zrobic, prosze!!
            • blinski Re: Nowa gra 13.09.04, 21:40
              niecierpliwe to, nie chce się popróbować..:)
              w innym wątku znajdziesz odpowiedź;)
              • Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 13.09.04, 22:16
                hehe, wiesz blinski ja tez sobie poradzic nie moglam... nijak sie nie dalo
                wszystkich trzech na raz wlozyc, jeden jakos nie dawal efektow po samym
                wlozeniu... az przypadkiem mi sie udalo:)))
                • blinski Re: Nowa gra 13.09.04, 22:21
                  no, to podobnie miałaś jak ja:)
              • Gość: aga Re: Nowa gra IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.09.04, 22:25
                udalo sie!! dzieki!!
                • Gość: Asia Re: Nowa gra IP: *.upc-g.chello.nl 15.09.04, 21:05
                  Pomozcie mi wyjsc z tego domu cholerka,
                  Gdzie ja mam ten bizuteriowy klucz wlozyc???
                  I jeszcze cos po francusku pisza
                  • pauli7 Re: Nowa gra 15.09.04, 21:54
                    klucze zazwyczaj otwieraja rozne rzeczy... niekoniecznie drzwi wejsciowe:)))
                    • Gość: Asia Re: Nowa gra IP: *.upc-g.chello.nl 15.09.04, 22:28
                      Dzieki, juz wyszlam :)
                      Tez kombinowalam i kombinowalam, a jak wyslalam posta to znalazlam wyjscie :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka