izakny 08.09.04, 19:14 Iza, ostatnio pytałaś o coś nowego do grania. Przeszłam MOTAS i znalazłam nowe zajęcie :) www.kingscall.org/Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izakny Re: Nowa gra 08.09.04, 19:15 Oczywiście adres to www.kingscall.org/ bez pozdrowień Odpowiedz Link Zgłoś
izakny Re: Nowa gra 08.09.04, 19:33 Jednak nie taka fajna ta gra, bo się upiornie ciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: Nowa gra 08.09.04, 21:46 Jeżeli jesteście zainteresowane to mam fajną gierkę, ale trzeba trochę pokombinować. Z biura wyszłam ale na tym domu utknęłam. www.anodeetcathode.net/games pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Nowa gra IP: *.wroclaw.mm.pl 08.09.04, 22:48 Biuro już przeszłam, atakuję dom :) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: Nowa gra 09.09.04, 09:44 Dobra jesteś :-)) Ja się męczyłam cały dzień, z przerwami oczywiście, bo szlag mnie trafiał jak nic nie mogłam wymyślić. A jak w domu?? Jak wpadniesz na pomysł kodu do drzwi to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 16:03 i jak masz ten kod? za cholere nie chca wejsc te liczby spod szklanek:( Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 13:09 to mi powiedz, gdzie ja mam tą korbkę wsadzić? (nie, nie w d..ę:) wszystko zrobiłem, tylko mi została niewykorzystana korbka i jeden element do zdobycia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 09.09.04, 13:39 wreszcie nowa gra:)))) oczywiscie juz utknelam, ale majpierw sama pokombinuje:) pozdrowionka P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 09.09.04, 13:56 yyy, sloniocy! mam:dwa kable, dwa kluczyki (do szuflad, juz wykorzystane), plyte, dwa listy, cegle i korbke... aha, i poprzegladalam ksiazki... ale jokos nijak mi dalej nie idzie:( poprosze o mala podpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 14:17 masz loga? to ci podpowiem w mailu, bo tak to by był spoiler dla innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Nowa gra 09.09.04, 14:21 pauli7@gazeta.pl, jak widac:) czekam z niecierpliwoscia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 14:26 Dobrze, że ktoś znalazł coś fajnego. Wczoraj przeszłam MOTAS i juz się bałam że nie będzie co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 17:13 Mistery of time and space, gra w którą grało kiedyś całe forum. www.albartus.com/motas/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 17:25 Mam dwie cegły, podłączony komputer i żadnych korbek. Skąd wziąć korbkę? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 17:35 a kluczyków na ten przykład ni masz:)? znaczy akurat kluczyki ci się konkretnie do korbki nie przydadzą, ale mają z nią bardzo pośrednio coś do czynienia.. szukaj korbki, szukaj - klikaj we wszystko co się da:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:28 Korbka jest, kluczykami otworzyłam szufladki. Tylko gdize teraz tę korbkę wkręcić, oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:32 hurra!!! wykręciłam kolejną cegłę Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 18:33 ha! oto jest pytanie:) zrobiłem wszystko wczoraj w godzinkę, tylko się przy tej korbce zaciąłem.. i dokończyłem dopiero dzisiaj. pomoc za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 18:32 hm.. a ja mam z kolei zagwozdkę z motes - wsadziełem trzy mozaikowe kafle do tego dziwnego szklanego czegoś, i się zaciąłem:) próbuję je jakoś powysuwać czy jak, bo wygląda na to że trzeba z nich jakąś kombinację zrobić czy co.. somebody tell me:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:37 musisz ustawic je tak, żeby połączyły sie na nich ścieżki. Chcesz więcej podpowiedzi, czy sam pokombinujesz? Ja mam już 3 cegły szukam czwartej i płyty do komputera, bo pewnie gdzieś jest. POmożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 18:52 no właśnie na taki sam pomysł wpadłem z tymi kaflami, ale mi się nijak nie układają te szlaczki.. pomogę, a jak:). jakie masz niewykorzystane i wykorzystane przedmioty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:55 Wykorzystane 2 kable, 2 klucze, płyta, korbka i książka. Niewykorzystane 3 cegły i listy, chociaż listy przeczytałam i pomogły w szukaniu, więc może jednak wykorzystane? A szlaczki się układają, musisz tylko niektóre wysunąć, klikasz i się ustawiają Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 19:08 nie zrozumieliśmy się:) wiem, że się kafelki da ustawiać, ale nie chce mi się z nich nic sensownego ułożyć:) a jednak love letter ci nie pomógł jak na razie;) ok, nie będę cię męczył - musisz podnieść obraz - ten blisko projektora. klikaj na jego dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:17 Ha! Tę cegłę to ja akurat mam, obraz podniesiony juz dawno. Tylko czwartej nie ma, buuuu. A ścieżki muszą się ułożyć. Nie łącza się dokładnie, ale tworzą linie. Może powkładałeś te kafle w złej kolejności? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 19:26 tak to by się chyba nie dało, w złej kolejności.. wtedy gra nie miałaby sensu, bo co - miałbym zaczynać od początku:)? czekaj, to której cegły ty nie masz.. z projektora masz, zza obrazu masz, z bibioteczki masz.. zaraz, znalazłaś tą płytę do komputera? jeśli nie, to jest przy nodze stolika czy krzesła czy jakoś tak - w każdym razie blisko komputera, tylko jej skrawek wystaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:32 Z projektora, zza obrazu, z biblioteczki i....klikam wszędzie, zaraz mi sie myszka doszczętnie rozwali. I płyty też szukam i nie ma. Jedną włożyłam do projektora, drugiej brak. A te kafle rzeczywiście same wskakują na odpowiednie miejsce. Ciągle nie ma ścieżek? Ale jak Ci się ułożą to nie będzie fajerwerków, bo to nie koniec zabawy, więc może to przeoczyłeś? A głowę złapałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 19:39 złapałem. układam te kafle i układam - i nic:) ok, podaję ci dokładnie gdzie leży ta płyta - pod blatem okrągłego stołu, widać ją między czerwonym dywanikiem a podstawą stołu. teraz na pewno ją już znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:43 Uf, płyta jest. Jeszcze tylko czwarta cegła. Czy nie ma czwartej cegły? Bo myślałam, że mam je ułożyć w tej dziurze w podłodze. A ścieżki się muszą ułożyć. Nie połączą się, bo kafle się nie stykają ze sobą. Musisz tak układać, żeby te żłobienia w kaflach pokryły sie ze żłobieniami tej ramki. Każdy kafel jest wsunięty na inną głębokość. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 19:54 o k..a, ślepy byłem po prostu:) nie zauważyłem że na tej 'ramce' też są żłobienia.. nie wiedziałem po prostu z czego ma się konkretnie ta ścieżka ułożyć:) no ale ok, wpuściłem na ten tor tą nieszczęsną główkę i wyszedłęm w końcu z tego durnego pokoju:) włożyłaś płytę do kompa? no to go włącz teraz (bo kable już podobno podłączyłaś) i rozwiąż jakże trudną zagadkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:49 Ha, trzeba było komp. odpalić, zanim zaczęłam pisać, że nie ma cegły... Ułożył się labirynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 19:52 To miało być pytanie. Ułożył sie labirynt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 18:48 No pomóż no. Ja rozumiem, że jesteś zajęty łapamiem głowy biegającej po podłodze, ale możesz chyba pomóc zamkniętej w biurze koleżance :) Odpowiedz Link Zgłoś
caltha Re: Nowa gra 09.09.04, 20:00 skąd wziąć drugi kluczyk? jeden był pod dywanem ale drugi?? błagam pomóżcie bo już nie mam pomysłu! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 20:05 a drugi kluczyk.. też pod dywanem:) tyle że innym:) Odpowiedz Link Zgłoś
caltha Re: Nowa gra 09.09.04, 20:07 dzięki! a wydawało mi się że zaglądałam pod wszystkie rogi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caltha Re: Nowa gra 09.09.04, 20:17 a może jakaś tyci tyci podpowiedź skąd wziąć tą drugą z kolei cegiełkę (nie wiem jak to nazwać)? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 09.09.04, 20:14 A ja idę do domu (prawdziwego :) Dosyć siedzenia w pracy. Jutro będę się wydostawać z domu (wirtualnego tym razem), też w godzinach urzędowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p o m o c y Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 11:09 gwiaazdka napisała: > Jeżeli jesteście zainteresowane to mam fajną gierkę, ale trzeba trochę > pokombinować. Z biura wyszłam ale na tym domu utknęłam. > www.anodeetcathode.net/games > pozdr. jak w to sie gra tzn. jak to sie obsluguje??? pytam serio bo mi sie dwa obrazki otwieraja a jak klikam myszka to mi sie jakies strony laduja>>> Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 11:30 no to poczekaj aż ci się któraś załaduje - wtedy możesz grać:) ależ ci ludzie niecierpliwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:00 www.anodeetcathode.net/games czy nie macie problemu z poruszaniem sie kursora, u mnie jakos zwalnia ...? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 09.09.04, 22:53 czy ktoś pamięta może, jak i czy w motes się save'owało? sam bym popróbował, tylko za daleko już doszedłem, żeby niechcący coś spier**lić:) aha, pamięta ktoś co się dalej robiło stojąc przy komputerze z kalwiaturą na której mam wystukać jakieś hasło? 'quest' już zrobione:) teraz na ekranie pojawiły mi się pokoje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 10.09.04, 00:41 pomozcie... mam wszystko z wyjatkiem dwoch cegiel - mam tylka ta zza obrazu i projektora... jakos nie wiem, co zrobic z cd-romem, do kompa jakos nie moge go zapakowac...i co z tymi kablami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 10.09.04, 01:04 no wreszcie:) czy ktos mi wyjasni, dlaczego kable daly sie podlaczyc dopiero za setnym razem?? w kolko tak samo klikalam i nic az tu nagle cud:) to teraz moge skoczyc do 2giej czesci... no, moze nie dzisiaj juz:) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Nowa gra IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 12:10 help!! jak komputer podlaczyc? te durne kabelki nigdzie mi za grzyba nie pasuja :( w scianie jest cos na ksztalt gniazdek, ale predzej sie na smierc zaklikam, niz tam cos sie dopasowac da :) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 12.09.04, 12:13 jakoś niezgrabnie w takim razie te kabelki próbowałaś do kompa podłączyć, bo do niego one właśnie są;) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 12:06 jeśli ktoś pamięta - w 12. poziomie motas-a, w tym z zieloną ścianą przesuwaną do tyłu - jak do cholery otworzyć te ostatnie drzwi w pomieszczeniu z polem siłowym którego się pozbyłem:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarise Re: Nowa gra IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 12:45 czyk toś może mi podpoweidzeć jak przesunąc te półki z ksiązkami? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 12:58 musisz znaleźć książkę-dekoder (jest którąś z książek na samej górze), w której zaznaczysz cztery numery-kody, które wyskakują kiedy klikasz na różne miejsca regału. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 12:59 a mógłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie:)? w końcu podobno tyle osób tu grało w motesa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarise Re: Nowa gra IP: *.pl / *.enterpol.pl 10.09.04, 15:22 dzięki :-) a jezeli chodzi o motasa - to czy tam przypadkiem nie trzeba wklikac tego kodu co się pokazał po włączeniu lampki? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 16:31 trzeba, i wtedy już to miałęm zrobione - tak jak mówiłem, pola siłowego się pozbyłem:) no ale teraz już po rybcach - przeszedłem, bo to był sam koniec:) wk..ony zacząłem klikać jak dziki po wszystkich kątach, i w końcu znalazłem gdzieś klucz:) no właśnie, teraz męczę się z 'domem' - co ja do cholery mam wpisać do tego dekodera albo co ja mam w ogóle zrobić:)? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 17:24 no wlasnie tez nie wiem. otworzylam lazienke ale tam nic nie ma:/ Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 17:29 tak jak ja:/ zadzwoniłem ponadto do taxi - powiedzeli że przyjadą i tyle:) i wszędzie zamiast jakichś przydatnych gadżetów głupie wizytówki anode & cathode:) Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Nowa gra 10.09.04, 17:44 Ja calkiem nie wiem, c robic...mam cala mae jakichs kartek i siatke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 17:43 Ja już wpisałam wszystkie cyferki z listów, szklanek i nic. Wymyśliłeś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 17:55 niestety.. wymyśliłem parę rzeczy, ale żadna nie działa:) np. potraktowałem kartkę z datami koronacji, śmierci i urodzin jako dodawanie (tak mi się jakoś nasunęło, bo jedna pod drugą:), ale nie działało:) nic mi te daty nie mówią.. a te numerki na szklankach? też jakieś z d..y:) 21, 57, 00068, no i podejrzewam 12.. o co chodzi do cholery:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:00 He he, ja też dodawałam, zwłaszcza zę ten minus przy Cezarze wyglądał obiecująco. Dodałam nawet wszystkie liczby - z dat, szklanek i przepisu. I ciągle d..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:01 To może chociaż skonsultujmu przedmioty? Ja mam 3 listy, jakąś kartę która do niczego się nie nadaje, wykorzystany klucz, wykorzystaną płytę, siatkę na muchy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikiii Re: Nowa gra IP: *.euronet.net.pl 12.09.04, 14:31 skad masz ten klucz? wszystko juz chyba obklikałam i nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 12.09.04, 14:39 a wokół szwu pod poduszką na kanapie też;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 17:56 Czy ktoś coś wymyślił mądrego? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 18:11 Mam!!!!! Właśnie przez przypadek znalazłam. W łazience w odpływie brodziku od prysznica, trzeba klikac na niego i tam jest "coś" - bo nie wiem jeszcze co to jest i do czego służy. Mam nadzieję, że to w czymś pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 18:23 Poza tym chyba złym torem idziemy wpisując te numery z kartek bo coprawda mój angielski nie jest najlepszy ale na jedej z nich jest wskazówka na temat gotowania. Może to ten kopany francuski przepis jest kluczem? Macie pomysł gdzie tego chipa wsadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:24 Najchętniej to bym wsadziła chipa kaczce w dziób. Utknęłam i ani w jedną ani w drugą Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 18:36 tak sobie co jakiś czas do gry wracam, i co mam: wykorzystane - klucz i dvd, reszta - sześć karteczek (dwie wizytówki anody i katody; wykorzystany numer do taxi - tylko na co on się zdał?; durny przepis na ragout; kartka z datami - tak, dokładnie ten minus podsunął mi myśl:); kartka 'to kucharz będzie tym kto otworzy drzwi'), ponadto rzeczony chip i siatka na ryby. did someone figure out:/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:38 A skąd wziąłeś numer do taxi? Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 18:39 A gdzie znalazłeś drugą wizytówkę? Ja mam tylko jedną i nie mogę też zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:44 Wizytówka chyba była w piekarniku, chociaż nie pamiętam już Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 18:45 zależy która dla ciebie jesr druga, a która pierwsza:) niebieska była pod drzwiami wyjściowymi, a czerwona w pojemniku na parasole (trzeba wyjąć parasole i przewrócić kubeł). taka fajna kryjówka, a oni tam wsadzili durny nieprzydatnt papier:) a numer taxi jest gdzieś pomiędzy książkami - nie widać go, trzeba poklikać. gdzieś blisko pudełka z, a raczej bez pierścionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:47 Ale masz pamięć! A próbowałeś ten telefon do taxi wklepać jako kod przy drzwiach? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 18:51 trochę za długi.. 9 cyfr, a kod może byc maksymalnie 4-cyfrowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:55 Już znalazłam i widzę. Nawet to dodałam do wszystkich poprzednich i bardzo ładnie wyszło 9494, ale niestety nie wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 18:48 Czerwoną to mam. Myslałam że jeszcze jest jakaś. A numeru zaraz poszukam. Dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakny Re: Nowa gra IP: 217.153.131.* 10.09.04, 18:45 i jeszcze denerwuje mnie zasłona prysznicowa, bo macham nią i nic tam nie ma, wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 19:04 ha! coś mam. wkurzony poszedłem sobie znów na basen, bo pomyślałem sobie że w tym pieprzonym domu siatka na ryby jednak z dużym prawdopodobieństwem nie przyda mi się nigdzie indziej.. no i wyłowiłem ostrygę:) w ostrydze był klucz do pokoju.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:09 w brodziku trzeba kliknac 2x na odplyw - jakas sakiewke mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 19:15 a w sakiewce chip - to już było, ale dzięki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:12 a jak to wylowiles, mi sie nie udaje... w ktorym miejscu bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 19:16 dokładnie nie zauważyłem, bo klikałem po tym basenie jak dziki:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 19:19 a dalej wyciągasz z niej klucz, otwierasz pokój, bierzesz z pokoju chip, i dalej głowisz się co wpisać do dekodera:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:20 hmm tego sie sama domyslilam, ale dzieki:] Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: Nowa gra 10.09.04, 19:24 Ha, a pod łóżkiem jest kartka. Tylko dalej nie wiem co wpisać w dekoder. Nie wiem jak wy ale zauważyłam, że jak robię sobie przerwę od gry (właśnie wróciłam ze spaceru z psem) to od razu cos znajduje i posuwam sie dalej. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 10.09.04, 19:59 ha, zajrzalm tu po pomoc, ale widze, ze dokladnie w tym samym miejscu utknelam...:) zastanawiam sie o co chodzi z tym kucharzem co otworzy drzwi... moze sie jakos przebrac za kucharza;) pozdrowionka dla grajacych Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Nowa gra 10.09.04, 19:46 dobra, utknelam na amen. ide na piwo, moze jak wroce na cos sensownego wpadne:] pozdrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serra Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:08 na obrazku z ktorego otwiera się gre nie ma zielonego wazonu, moze to coś znaczy... niestety za cholerę nie moge go ruszyć... po co te chipy??? ktos ma pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 10.09.04, 23:14 tez to zauwazylam, ale jakos nie udalo mi sie go sltuc:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 23:28 chyba niestety wychodzi na to, że coś do zbicia znajduje się w pokoju '?'.. kurcze, przekombinowali z tym kodem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serra Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 23:32 a ktos może dokładnie przetłumaczyc kartkę z piekarnika? poza tym - podpowiedx jest, ze kucharz otworzy drzwi, mamy przepis dalej - na ekranie pojawia się teks o szklankach... no i ja nie wiem co dalej, kurcze pieczone, może cos jest pod ragout? bo jest teks o wtykaniu palca? to frustrujące, cholera Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 10.09.04, 23:47 znaczy chodzi ci o karteczkę z szafki przy piekarniku czy tekst jaki się pojawia przy otwarciu tegoż? kartka: 'odchodzę! i zabieram wszystkie CZYSTE (capsem bo podkreślone) naczynia!'; piekarnik 'emanuje "mógł być niezły" zapach' (cokolwiek to znaczy, ale chodzi chyba o to, że teraz jest raczej nieświerzo).. hm, nie sądzę by to w czymś pomogło. to raczej tylko tak dla klimatu te karteczki - tak samo chyba ta pod łóżkiem w pokoju.. a może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serra Re: Nowa gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 00:04 chodziło mi o karteczkę. dzięki, tak własnie zrozumiałam, ale chciałam miec pewność. nie wiem, czy to cos da, ja myslałam, że może chodzi o czyste szklanki, w sensie, że numerki z czystych szklanek... ale chyba nie rany, czy ktos wpadnie w końcu na ten kod? a co sądzicie o zaproszeniu do galerii? może coś z obrazami - w salonie i sypialni? klikałam jak głupia, ale nic się nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
zieelona Re: Nowa gra 11.09.04, 07:46 Noo... Kochani... Mam ten szyfr! Wchodzę do pokoju... I znów nic więcej nie mogę zdziałać. Wrr...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamarise Re: Nowa gra IP: *.pl / *.enterpol.pl 11.09.04, 09:25 jak udało Ci sie to zrobić? moze dasz chociaż kilka wskazówek? tylko nie takich że to kucharz otworzy drzwi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiaazdka Re: Nowa gra 11.09.04, 09:39 Proszę, proszę, powiedz jak weszłaś !!!! Chociaż jakaś mała podpowiedź. Cholercia, spać nie mogłam przez ten szyfr. Całą noc śniły mi się cyferki. Może powinnam... zagrać w totka?, a to był znak... pozdrawiam i czekam na jakieś wskazówki... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 11.09.04, 10:14 no, mów mów, spowiadaj się:) zabawy mi nie popsujesz, bo szukanie tego szyfru skutecznie mnie już wkurzyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Nowa gra 11.09.04, 10:46 no podaj kodzik... nie badz taka... patrz usmiecham sie do Ciebie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarecheque Jak wam się znudzi MOTAS i Anode, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 01:17 to spróbujcie www.yetisports.org, especially Flamingo Drive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOTAS Motas - rozwiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 08:19 finalgrunt.free.fr/MOTAS/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Motas - rozwiązanie IP: *.chello.pl 11.09.04, 10:56 zieelona, no nie trzymaj nas w niepewnosci, bo sie wszyscy wrzodow nabawimy:) chociaz troszke nam pomoz:) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Motas - rozwiązanie 11.09.04, 13:55 uuuuuuuuuuu motas mi sie skonczyl ;(((((((((((((((((((((((((((((((((( w co teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Motas - rozwiązanie 11.09.04, 14:10 skórkowany link.. nie mogłem się powstrzymać:) no i ledwo co z tego wybrnąłem bez resetu..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:37 jak wyciagnac ostatnia cegle - wnioskuje ze jest gdzies obok polki z ksiazkami - zaraz zwariuje bo klikam i nic - tylko ksiazki mi sie pokazuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy Re: pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:44 juz nieaktualne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b MAM KOD !!! 11.09.04, 19:55 Mam kod, chce ktoś :D ? Wyślę mailem, bo szkoda mi psuć zabawę bardziej wytrwałym. Wskazówka: kombinujcie ze szklankami i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: MAM KOD !!! 11.09.04, 20:17 Nie, to nie. Muszę uciekać. Będę tu dopiero w poniedziałek rano. No, może w niedzielę późnym wieczorem. Wskazówka do kodu: Podpowiedzi ze szklanek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Kod IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 20:43 Pierwsza cyfra kodu to "0". Pozostałe to suma liczb ze szklanek. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Masz na myśli dziwny klucz? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Masz na myśli dziwny klucz? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:11 No to spróbuj otworzyć to co potencjalnie można :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Kod 11.09.04, 21:05 Mnie t asuma wychodzi 146...ale taki kod nie wchodzi :( Pomooocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio A liczba z zagadki? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:10 I koniec:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:12 Wyżej napisane! Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:14 No ale suma ze szklanek ( 21 + 57 _ 68) nie wchodzi jako kod z zerem na poczatku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:17 A szklanka z zagadką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:13 Na szklance jest zagadka! Ile jest znaków zodiaku? Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:20 trzeba siem było uczyć języków, teraz problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Nie bądź zbyt surowy:)) IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:23 Ja na przykład nie wiedziałem ile jest znaków zodiaku. Musiałem sprawdzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:23 nie ma co kombinować, tylko zwrócić się o pomoc: jaki kod wpisać w bonus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Hoorey! Przeszedłem ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:27 Zaraz, zaraz! Jaki k.. bonus, czyżbym coś przegapił? Odpowiadaj, byle rychło :) Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Hoorey! Przeszedłem ! 11.09.04, 21:28 gdy wyszłam z domu, włączył mi się bonus, taki samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:32 Przez Ciebie!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:41 Ale wpisywałaś emila, żeby ściągnąć ten bonus, bo mi się pojawiła taka plansz, żeby ściągnąć ten bonus? Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:44 nic nie wysyłałam, gdy wyszłam, to mi się otworzyło tak jak cała gra, poklikałam i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:41 ja tam jeszcze nie przeszedłem, bo kurka zapomniałem jak ja wczoraj wyłowiłem tą ostrygę z kluczem na basenie i przypomnieć sobie nie mogę:) a jeśli chodzi o samochód - to ta taksówka pewnie co się ją zamawiało przez telefon.. może pokombinować coś trza numerem telefonu do rzeczonego taxi? Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:44 już dawno wyszłam z tego domku i jadę taksówką:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:46 no to mi powiedz coś o tej ostrydze w muszelkę gwizdanej:) Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:49 trzeba kliknąć tą siatką kilka razy w miejscu poniżej dzioba, gdzie się pokazuje napis, że coś tam jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 21:51 ok, dzięki - wczoraj klikałem po prostu jak oszalały tu i tam i nawet nie zauważyłem kiedy mi się ta ostryga pokazała:) dlatego nie zapamiętałem. dobra, bawię się dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Taxi IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:53 Jakieś pomysły co do kodu? Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Taxi 11.09.04, 21:55 podejrzewam, że: 1 na końcu, 6 pierwsza, 7 czwarta lub piąta, ale mój angielski marnie się ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Taxi 11.09.04, 22:04 zaraz, przecież ostrygę już przerabialiśmy..:)? jest jakaś w taksówce:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Ciągle Taxi IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:08 Już ostrygę zostawmy, bo to przeszłość, no chyba, że za taxą też jest, ale ja ciągle w taxi. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Taxi 11.09.04, 22:09 nie, jeszcze nie, zrobiłem sobie przerwę na przeczytanie artykułu w 'przekroju':) na razie mam 3 chipy i okulary, i zastanawiam się gdzie i jak się tym posłużyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 21:47 Co do łowienia, to sam nie wiem zbytnio jak się to łowi, ale teorie mam dwie: 1. Trzeba kliknąć kilka razy (zasada - łowić do skutku) 2. Trzeba łowić blisko kaczuszki, mnie się udało tak poniżej ale po klikunastokrotnym kliknięciu. Co do taksówki to raczej jest to zupełnie nowa zagadka i właśnie pracuję nad nią Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 22:09 no jak tam z naszym kodem, jesteś w kodach dobry, a ja już mam chorobę komunikacyjną od tej jazdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:10 No właśnie kombinuję, ale mi brakuje czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 22:11 ale masz te cztery wskazówki i tę ostrygę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `Cornolio Uwzięłaś się na tą ostrygę!!!!!! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:22 W taksówce ci ostryga do niczego nie potrzebna! Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Uwzięłaś się na tą ostrygę!!!!!! 11.09.04, 22:23 ale jest!! Myślisz, że tak sobie tu leży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Analizujemy Kod w Taxi - wskazówki IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:29 1. Pierwsza cyfra to na pewno "6". 2. Później następuje seria "zmniejszająca się", która kończy się na "4", czyli moim zdaniem będzie: 654 3. Na prawo od czwórki jest to, co za jedynką czyli "2". Mamy więc 6542. 4. "Pierwszy zawsze ostatni" - moim zdaniem cyfra "1" będzie na końcu. 5. Dla pozostałej trójki "7" w środku. Czyli przypuszczalnie kod będzie : 6542.7.1 (kropki to brakujące cyfry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Przeszedłem Taxę !! Yupii !! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:31 Ale po taxi to już koniec:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
corrado7 Re: Analizujemy Kod w Taxi - wskazówki 11.09.04, 22:31 no i super, wielkie dzięki i buziaki dziewczyny i chłopaki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Przeszłaś Taxi? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:33 To gratulacje!! I pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Przeszłaś Taxi? IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:40 Relly, nothing can stop You! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Przeszłaś Taxi? 12.09.04, 15:26 Ha! Ja też! Ale nie przeszlabym bez Waszych wskazowek, thanks :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiaazdka Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: 81.219.8.* 11.09.04, 22:09 Pomóżcie!!! jak wyjść z tego domu? Mam ten dziwny klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 11.09.04, 22:14 A ja jestem w biurze. Jaka korbka? skąd??? oprócz niej mam wszystko. Ratunku!!! -- The best is yet to come Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Przechodzę grę jeszcze raz 11.09.04, 22:17 za mało klikasz:) poklikaj sobie po fotelach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Przechodzę grę jeszcze raz IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 11.09.04, 22:22 Łał! Dzięki :) Znalazłam, ale aż mnie palec od klikania rozbolał. -- The best is yet to come Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Czarna rozpacz... IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 11.09.04, 22:44 ...próbuję wejść na stronę z grą w domu no i co? i ładuje się, zatrzymuje się na "Loading... 13%" i stoi. :( -- The best is yet to come Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Wyłącz i spróbuj jeszcze raz! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:55 Mi się na początku zatrzymało na 85%. Po restarcie "od zera" poszło. Hejas. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Wyłącz i spróbuj jeszcze raz! 11.09.04, 23:05 mi tak samo, tyle że na 58%:) ale wyłączyłem (całość, i stronę anody,i w ogóle chyba musiałem wyjść z netu żeby mi zaskoczyło od początku:) i poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiaazdka Hurra - wyszłam IP: 81.219.8.* 11.09.04, 22:47 Nareszcie... nie ukrywam, że wyjście z tego domu sprawiło mi więcej problemu niż z biura:-)). Ale może niebawem dostaniemy coś nowego do gry od firmy, bo ten adres strony dostałam od nich mailem po przejściu pierwszej części. Więc jeżeli podaliście na koniec swój adres to może juz niedługo sie spotkamy znowu. pozdrawiam i dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Hurra - wyszłam IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.09.04, 22:53 Really, nothing can stop You! :)))) Kongratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Hurra - wyszłam 12.09.04, 12:20 A ja utknelam - brakowalo mi do szczescia tylko kodu, ale musialam zaczac od nowa i teraz nijak nie moge wylowic tej cholernej ostrygi... Za pierwszym razem to sie od razu znalazla, a dzisiaj juz mnie reka od machania siatka boli:)) moze ktos pamieta w ktorym dokladnie miejscu byla? Np przy jakim slowie z napisu, ze cos tam jednak widac... Bo bez niej ani rusz, nawet kod nie pomoze (chociaz juz o mam;))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Hurra - wyszłam 12.09.04, 12:28 widzisz, ja miałęm ten sam problem - parę postów wyżej. tam masz napisane:) Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Gdzie kartka z nr taxi??? 12.09.04, 12:34 Mam już chyba wszystko (nawet ten dziwny klucz z biżuterii), tylko nie mogę znaleźć kartki z nr telefonu taxi. Klikam już z godzinę na półkę w holu, na której stoi dziwne pudełko na biżuterię (podobno to tam) i nic... Czy ktoś może gokładnie opisać, gdzie... Błagam.... Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Gdzie kartka z nr taxi??? 12.09.04, 12:40 ok, zlituję się:) o ile pamiętam, to kartka była nad jakąś niższą od innych książką, z prawej strony, na samym dole, chyba nad 3. od prawej.. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_b Re: Nowa gra 12.09.04, 12:39 Powyższe neaktualne :) Jak sie otwiera drzwi wyjsciowe?? Tym kluczem z biżuterii? Nie mogę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 12.09.04, 12:43 za mało masz cierpliwości:) powiem tylko, że nie chodzi o drzwi wejściowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza Re: Nowa gra 12.09.04, 14:18 a gdzie znalezliscie bransolete do tajemniczego pudelka? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 12.09.04, 14:26 żeby mieć wszystkie trzy elementy biżuterii, trzeba mieć trzy chipy; inaczej za nic nie znajdziesz ich wcześniej tam, gdzie będą po zdobyciu chipów i oglądnięcia miejsca ukrycia w okularach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 12.09.04, 18:45 kurcze, nie moge wyciagnac tego, co myszka niesie w ryjku... obklikalam cala stol i kuchnie i nic... pomocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikiii Re: Nowa gra IP: *.euronet.net.pl 12.09.04, 18:48 haha mysz goniłaś? =) zostaw ja biedna w spokoju i na stole szukaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikiii taxi IP: *.euronet.net.pl 12.09.04, 18:46 Uhhh... zlitujcie sie. jaki kod wpisac w taksówce? kombinuje, kombinuje i nic. Powiedzcie mi bo niedługo zaczne wyliczac ciagi, potegi, rożniczki i takie tam, na ktorych nawiasem mowiac sie nie znam...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: taxi IP: *.chello.pl 12.09.04, 18:53 hihihi nie gonilam myszy:))) ale nie moge "wyklikac" tego trzeciego elementu... ciagle:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: taxi IP: *.chello.pl 12.09.04, 19:06 o matko, ale jestem slepa:))) klikalam nie na ten stol co trzeba:)) ale udalo sie, ucieklam z domu jako 5581-sza:) dzieki za pomoc, pewnie niebawem bedziemy sie w nastepne bawic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: taxi 12.09.04, 19:49 kliknij po prostu w to ragout. co do kodu z taksówki - bardzo prosty, szczególnie że żadna cyfra się nie powtarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Napisałem wyżej wskazówki!! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 12.09.04, 19:04 Kod jest dobry, tylko brakuje dwóch cyfr. Takie coś to sobie możesz wydedukować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowa gra IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.09.04, 21:29 jest tam jeszcze kto?? Jesli tak to powiedzcie jak znalezc bizuterie?? mam okulary i 3 czipy ale nie wiem co dalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Nowa gra 13.09.04, 21:31 to zuzyj te czipy... najlepiej w polaczeniu z okularami:) wtedy znajdzie sie bizuteria pozwodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowa gra IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.09.04, 21:36 wkladam te czipy do okularow ale nic z tego nie wynika, powiedz konkretnie co mam zrobic, prosze!! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Nowa gra 13.09.04, 21:40 niecierpliwe to, nie chce się popróbować..:) w innym wątku znajdziesz odpowiedź;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Nowa gra IP: *.chello.pl 13.09.04, 22:16 hehe, wiesz blinski ja tez sobie poradzic nie moglam... nijak sie nie dalo wszystkich trzech na raz wlozyc, jeden jakos nie dawal efektow po samym wlozeniu... az przypadkiem mi sie udalo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowa gra IP: *.magma / *.magma-net.pl 13.09.04, 22:25 udalo sie!! dzieki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Nowa gra IP: *.upc-g.chello.nl 15.09.04, 21:05 Pomozcie mi wyjsc z tego domu cholerka, Gdzie ja mam ten bizuteriowy klucz wlozyc??? I jeszcze cos po francusku pisza Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Nowa gra 15.09.04, 21:54 klucze zazwyczaj otwieraja rozne rzeczy... niekoniecznie drzwi wejsciowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Nowa gra IP: *.upc-g.chello.nl 15.09.04, 22:28 Dzieki, juz wyszlam :) Tez kombinowalam i kombinowalam, a jak wyslalam posta to znalazlam wyjscie :D Odpowiedz Link Zgłoś