Dodaj do ulubionych

Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D

19.10.04, 12:26
moim zdecydowanym faworytem jest pan_zajebista_psychika

Pozdrawiam! :D
Obserwuj wątek
    • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:27
      kulejaca_zmijka też jest spox :D
      • kulejaca_zmijka Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:51
        spox zmija pozdrawia : DDDD (reka w gorze)
        • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:52
          a jak Twoja nóżka? ;D
          • kulejaca_zmijka Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:02
            nozka tez spox :DDD
            • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:05
              nie zastanawiałas się w takim razie nad zmianą nicka na juz_niekulejaca_zmijka?
              • kulejaca_zmijka Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:08
                ale ja nadal jestem kulejaca , a pytales o nozki wiec odpisuje ze sa spox :PP
                • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:19
                  to cio Ci się stało, żmijko? :(
                  • kulejaca_zmijka Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:28
                    mrowka mi skoczyla na noge i zmiażdżyła :(((
                    • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:31
                      no proszę, co za elementarny brak kultury... teraz nie będę miał skrupółów,
                      widząc mrówkę na chodniku - plask! butem i jedna wredna szuja mniej na
                      świecie :D
                      pomszczę Cię, żmijko! :D
                      • kulejaca_zmijka Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:40
                        Woooooooow , normalnie mnie zamurowalo
                        Mam swojego mściciela :))))))))
                        ale obiecaj ze tak zakrecisz jeszcze butem zgniatając mrowe raz w prawo , raz w
                        lewo :)
                        • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:41
                          Jakem 2Paco, obiecuję:D
                          • kulejaca_zmijka Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:43
                            (rumieniec i upuszcza białą chusteczke)
                            • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:46
                              (podnoszę i mówię) - proszę bardzo, olśniewająca żmijko, ale wiedz, że juz
                              jestem z Gixerką moją kochaną i nici z naszego niedoszłego romansu ;D
                              • gixera Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:48
                                Hehehe, Gixerka przyjarala cegle:-)
                                • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:52
                                  Cała przyjemność po mojej stronie! :D
                                  na razie znikam, bo musze iść na zakupy:( a kiepsko sie czuje i nie mam
                                  najmniejszej ochoty, ale jak trza to trza...
                                  Papa! Cmok! Gixerko, chyba nie bedziesz zazdrosna jak żmijce puszczę - zawsze
                                  podobały mi sie gady :D
                                  • gixera Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:53
                                    Z czerwieni przeszlam w zielen, ale chyba jakos dam sobie z tym rade:-P
                                    • kulejaca_zmijka Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:57
                                      Uff bedzie przynajmniej kolorowo....czerwien i zielen :)
    • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:41
      piecyk_gazowy :D
      • racingismylife Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:43
        defintywnie 2paco :P
        • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:48
          och, dziękuję! zauważ, że mój nick to trochę też gra słów - pierwotnie moja
          ksywka to Paco, więc nieraz jak sie przedstawiałem przez telefon, to mówiłem:
          hej, tu Paco. Z angielskiego więc wyszło 2Paco, a dodatkowo lubię twórczość
          rapera 2Paca :D
      • Gość: acid_man Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: 213.199.196.* 19.10.04, 12:44
        ej stary to ty sam sobie odpowiedasz na forum?
        mówienie do siebie. hmm. to nie jest normalne
        • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:49
          chciałem dodać kolejnego nicka, i wyszło że sobie odpowiadam - nic na to nie
          poradzę, że tak jest forum skonstruowane :P
        • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:50
          a propos mówienia do siebie - trzeba czasem porozmawiać z kimś mądrym i na
          poziomie ;D
          • Gość: myszka_211 Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: *.laser.pl / *.laser.com.pl 19.10.04, 12:53
            zdecydowanie piecyk.gazowy :D
            ale również:
            okrent9, bei, nat.ka,
          • racingismylife Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:54
            tak jak xywka pezeta
            jak chodzilismy do podstawowki to tagowal PZU czyli pawel z ursynowa pozniej
            przez chiwle PeZet i tak zostalo :P
            podoba mi sie twoja xywka i podoba mi sie muzyka 2pac'a
            pozdro
          • Gość: acid_man Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: 213.199.196.* 19.10.04, 12:55
            i myślisz, że trafiłeś na odpowiednią osobe :P
            • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 12:56
              no ba! :D
          • Gość: acid_man Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: 213.199.196.* 19.10.04, 12:57
            ale spoko, znałem kiedyś człowieka o ksywie piotr w butach!
    • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:19
      poczytaj.mi.mamo jest mocne :D
    • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:34
      porcelanowy.jasiek :D
      • gixera Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:39
        boa dupczyciel:-DDD
        • 2paco Cmok, Gixerko! 19.10.04, 13:40
          Twój typ mnie rozwalił :DDD
          • gixera Cmok Paco 19.10.04, 13:47
            Mnie to tez rozwalilo jak zobaczylam po raz pierwszy:-0
    • pan_zajebista_psychika Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:38
      Thx 2paco! A co do nickow na forum rozbroily mnie ostatnio: USTA MARIANA, parafianin, szczurbiurowy. I nie do pobicia sa pan.chuligan i nowy.oszolom.z.radia.maryja :D
      • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:39
        nowy.oszolom.z.radia.maryja faktycznie umknął mojej uwadze... ale jako że się
        tak nazywa, na pewno nie ma zajebistej psychii :D
        Pzdr
      • gixera Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:43
        oszolom to chyba inne wcielenie piecyka gazowego
      • szczurbiurowy Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 06.11.04, 23:11
        Szczur Biurowy kłania się.
    • arieska Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:56
      Kreci sie tutaj taki "zresetowany berbec" ;)))
    • arieska Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 13:59
      Pan zajebista psychika tez jest powalajacy;)))
      • xxx131 Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 14:46
        zresetowany berbec, gixera, piecyk gazowy, wypierdek mamuta,oszolom z rm /radia
        maryja/, gianni vonsache...
        • racingismylife Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 14:56
          gixera tez spoko masz racje :>
          • gixera Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 16:25
            Juz sie tak nie podlizujcie:-)
        • zresetowany_berbec Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 20.10.04, 13:52
          jest mi szalenie miło (emotikon) (wielokropek)
          • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 20.10.04, 15:41
            a skąd pomysł na takiego nicka? :D
    • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 16:04
      właśnie zobaczyłem goniącego.pielęgniarza... szacuneczek, bo mnie z nóg
      zwaliłeś! :DDD
    • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 18:16
      bush_w_wodzie też nie ma się czego wstydzić :D
    • zaholec Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 18:24
      Zdecydowanie "piecyk gazowy".

Na czacie onetowskim widziałem kiedyś kolesia z nickiem " grzmiąca_odbytnica"
      Oszołomił mnie ;)

Pozdrawiam
      • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 18:32
        :D, hehe, każdy sobie mógłby czasem taki nick nadać, nie? :DDD
    • porcelanowy_jasiek Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 18:35
      ło ! wlasnie chcialam napisac ze to jakies kolo glosujacych na sie ale i tu
      jakis jasiek wyskoczyl he :)
      • figurka_z_porcelany Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 21:30
        A ja jestem figurka_z_porcelamny, też ładnie :)
        • 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 19.10.04, 21:35
          wprost ślicznie!!!! :D
          • figurka_z_porcelany Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 20.10.04, 09:06
            Mnie też się podoba...
            :)))
    • Gość: gosia uasiczka :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:55
      • Gość: :D Re: uasiczka :) IP: *.chello.pl 20.10.04, 17:56
        zdecydowanie GOŚĆ: JÓZEF ZAWADZKI :D :D :D
    • babcia_walentyna Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 21.10.04, 16:09
      mam sentymet do mojego - jest debeściarski! :)

pozdrawiam Wszystkie Urwisy :)

Wala
      • zresetowany_berbec Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 21.10.04, 16:55
        pan_zajebista_psychika -to jest boskie i bedzie ojcem moich dzieci (chyba że
        nie chce).
        Już odpowiadam co z moim nickiem- w związku z tz "ciężkimi przejściami"
        postanowiłam zresetować sobie mózg i wszytsko- tabula rasa. A berbeć, bo jestm
        młoda...jak na swój wiek
        pozdraiwam
        • pan_zajebista_psychika Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 22.10.04, 16:03
          Oczywiscie, ze chce! W ramach wymiany mysli i pogladow napisz mi tutaj swoje imie, nazwisko, adres, nr buta, NIP, REGON i stosunek do sluzby wojskowej... Aha, ewentualny pierworodny berbec;) musi nosic piekne imie Syriusza. O innych nie ma mowy, chyba ze mnie przekonasz;)Rowniez pozdrawiam!
          • 2paco ojoj, trzeba uważniej czytać posty :D 22.10.04, 16:08
            Panie Zajebista Psychika - zresteowany berbeć pisze "jestem młoda", więc raczej
            nie musi tłumaczyć uregulowania swojego stosunku do służby wojskowej ;D ale ja
            się czepiam szczegółów, nie? :)
            pzdr
            • pan_zajebista_psychika Re: ojoj, trzeba uważniej czytać posty :D 22.10.04, 16:15
              Wiem 2paco!;) Ale podobalo mi sie to sformulowanie, wiec je w poscie umiescilem. Zreszta, dzis mam sladowe ilosci C2H5OH we krwi, wiec z uwaznym czytaniem nie mam problemow;) Pzdr!
              • 2paco Re: ojoj, trzeba uważniej czytać posty :D 22.10.04, 16:32
                jak to miło, gdy się czyta kulturalne posty... kilka razy na forum gazety
                oberwałem inwektywami za Bóg wie co, więc tym bardziej sobie cenię Twoje
                pzdr Ciebie i Twoją zajebistą psychikę :D
          • zresetowany_berbec Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 27.10.04, 18:57
            > ie, nazwisko, adres, nr buta, NIP, REGON i stosunek do sluzby wojskowej...

nr buta 41...wiem, sporo jak na berbecia. Regonu nie mam, nipu nie pamietam.
            Stosunek do słuzby- przerywany

Aha,
            > ewentualny pierworodny berbec;) musi nosic piekne imie Syriusza. O innych
            nie
            > ma mowy, chyba ze mnie przekonasz;)Rowniez pozdrawiam!

moze byc i Syriusz. Taki spod ciemnej gwiazdy
            pozdrawiam ponownie
    • myslenie-szkodzi 2paco 21.10.04, 17:13
      zauważyłam że ostatnio z racingismylife tworzycie wątki, które już były: nicki
      również! nie lepiej dopisać się do "starego"...? :/
      jeśli uważasz to za czepiactwo to sorry, ale o np. śmiesznych nazwiskach było
      już wątków kilkanaście, a jest jeden "konkretny" i bogaty, mimo to co jakiś
      czas pojawiają sie kolejne...
      • 2paco Re: 2paco 21.10.04, 17:19
        wybacz, ale nie będę przeszukiwał wszystkich wątków z minionych miesięcy, czy
        przypadkiem jakiś mój czy Racinga pomysł się nie powtarza... jak ci się nie
        podoba, że ktoś założył juz przerobiony wątek, to po co zaglądasz? nikt
        przecież nie karze... zresztą (po co ja się tłumaczę?!) mam neta od miesiąca,
        więc trudno chyba ode mnie wymagać takiego zorientowania w forum jakim ty się
        możesz pochwalić...
        pzdr
        • kicior99 Re: 2paco 21.10.04, 18:22
          pan_pndzelek
          pan_spndzlony
          marie_kendschoreck
          aferal.z.platformy.obywatelskiej
          • gixera Re: 2paco 21.10.04, 21:41
            przypomnial mi sie jeden fajny, wprawdzie nie z forum, no ale: chino_moreno
            • Gość: :D Re: 2paco IP: *.chello.pl 21.10.04, 21:47
              ostatnio widziałem:
              Jeździec bez dupy
              • vitalia Re: 2paco 21.10.04, 22:16
                Mnie się podobają "ogolone jajka" i gianni wonsacze
    • Gość: Błotosmętek Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:20
      Na forum "samoloty" jest satans_cock

Pozdrawiam
      B.
      • Gość: :D Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: *.chello.pl 22.10.04, 17:54
        Błotosmętek
      • pan_zajebista_psychika Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 22.10.04, 18:06
        Ale masz za....stego nicka!:D
        • Gość: Błotosmętek Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:27
          ....że niby to do mnie ?
          • pan_zajebista_psychika Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 22.10.04, 18:30
            Tak, do Ciebie:) Skad takiego wziales, jakas konkretna geneza powstania?
            • Gość: Błotosmętek Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:46
              Błotosmętek to poniekąd postać literacka ( z "Opowieści z Narni" - mojej
              ukochnej książki ), jest błotowijem ( to taki gatunek ) i strasznym marudą, a
              ponieważ ja też czasem ponarzekać lubię, postanowiłem ochrzcić się imieniem
              niedoścignionego mistrza.

P.S.
              Wtajemniczonych zapraszam do Ettinsmoor na Święto Jesieni i pasztet z ludzia.
              www.narnia.com/
              Pozdrawiam
              B.
              • Gość: Błotosmętek Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 18:47
                Dlaczego te durne linki mi się nie podświetlają ? Może teraz...

www.narnia.com

• 2paco Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 23.10.04, 15:57
      wypierdek mamuta :D
      • wyscigitomojezycie Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 23.10.04, 23:00
        hey, co ze mna?
    • Gość: kalesony_stalina Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: 217.151.182.* 23.10.04, 23:26
      a jak sie wam podoba moj nick???hhehe
      • kalesony_stalina Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 23.10.04, 23:29
        jakos mi sie konto ie zalogowalo wczesniej.. hehehe... moze to wina stalina???
      • gixera Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 24.10.04, 15:14
        a co to za samochwalstwo, tutaj podajemy ulubione nicki, niekoniecznie chodzilo
        o swoje...
    • avarja Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 24.10.04, 10:30
      szafa_bojowa chyba tak to było :)
      • pan_zajebista_psychika Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 24.10.04, 15:49
        avarja tez jest niczego sobie!;)
        • avarja Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 24.10.04, 20:03
          Ja bardzo dziękuję... Nie spodziewałam się... Ja, ja, ja jestem zaskoczona! :)
          <zawstydzona>
      • szafa.bojowa Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 24.10.04, 20:31
        i kto tu jest zawstydzony :))
        • avarja Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 26.10.04, 20:09
          :)
    • Gość: monia Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 18:27
      niekoniecznie z tego forum ale wpadły mi w oko:
      -jedza_do_kwadratu
      -boso_po_rosie
      -szeptem_szkicowana
      -yogurt_yagodowy
    • mariusz.sanitariusz Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 26.10.04, 21:43
      Moje typy to:
      -maciuś_lubicz
      -klanfan
    • mariusz.sanitariusz Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 26.10.04, 21:50
      no jeszcze: Jam-nik
    • pan_zajebista_psychika Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 26.10.04, 22:11
      Do listy dodaje: karelgott, amused.to.death, pora_zona i cipcipkurka. Ale
      karelgott z forum Kuchnia mnie najbardziej rozwalil!:D
      • zresetowany_berbec Re: Wasze ulubione nicki na forum.gazeta.pl :D 27.10.04, 19:00
        i jeszce gdzies widziałam "poganiacz_kurczaków"
        • braineater łzy 27.10.04, 20:46
          mi z ócz ostatnio wycisnął omamiony_wiedźmin - forum bodaj społeczeństwo
          Pozdrowienia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka