Dodaj do ulubionych

prezenty na Mikołajki - pomysły

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:37
No właśnie... co roku mam ten sam problem: nie wiem co kupić. Macie jakieś
pomysły na fajne (zabawne) prezenty? Co Wy dajecie swoim bliskim/kolegom ?
Obserwuj wątek
    • xxx131 Re: prezenty na Mikołajki - pomysły 20.11.04, 16:25
      tia.... mam kupic cos mojej wychowczyni na mikolajki...
      • Gość: fasolala Re: prezenty na Mikołajki - pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:51
        Moja matka ma niezle pomysly. np:
        malutka drewniana skrzyneczka wyłożona czerwonym siankiem w śrudku i wsypać do
        tego kilkaset jednogroszówek (ile sie zmieści)- najlepiej nowych bo sa jeszcze
        złociutkie :-) do zdobycia w banku. ładnie to opakować w celofan i ładną
        kokardkę.
        jakaś ładna butelka (do kupienia w sklepach z jakimis pierdółkami (np obrazkami
        itp). wrzucic do niej do pełna jednogroszówek i przystroić ładną kokardka.
        Często też kupuje się jakies ładne świece.
        Jeśli np ktoś robi sobie Mikołajki klasowe (osobe, ktorej sie kupuije wyłanoia
        sie przez losowanie), i ma kupic cos zboczonemu chłopakowi (np ja tak mam) ;-)
        to możę mu kupić paczkę prezerwatyw, tzw 'wybij szybkę w razie potrzeby' z
        prezerwatywą i do tego np jakieś śmieszne bokserki :-)
        Tak jak moja kumpela lubi 'fajne i praktyczne rzeczy' dosrawać, moża jej kupić
        jakiś fajny pasek do spodni albo zapłacic za manicure u kosmetyczki :-)
        Nikomu nie polecam kupowania kosmetyków, no chyba że ktoś wie dokładnie co kto
        lubi!!!
        życze powodzenia w wymyślaniu nowych bajerów ;-) i pozdrawiam
        fasolka
    • lakris Re: prezenty na Mikołajki - pomysły 20.11.04, 17:56
      no wlasnie tez mam taki problem. moj chlopak wyjezdza na swieta do hiszpani
      wiec dostanie prezent dopiero ak wroci po nowym roku ale ja mysle ze wlasnie
      taka butelka czy skrzyneczka czy cokolwiek z grosikami w srodku i wielka
      czadowa kokarda bedzie niezlym zaskoczeniem i nie trxeba sie zastanawiac za
      wiele czy bedzie sie podobalo, bo kasa zawsze fajnie wyglada!!! heheheheheh
      swietne !!
      • Gość: hihihi Re: prezenty na Mikołajki - pomysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:36
        a może ciepłe skarpety albo majtki barchanowe
        • Gość: fasolala Re: prezenty na Mikołajki - pomysły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:53
          Naszej anglistce- Native speakerce ze stanow, dalismy wlasnie taka skrzyneczke
          z grosikami :) (wyglada to na prawde przeslicznie, ale czerwone sianko do
          złotych groszaków konieczne:)) ) a do tego płyte RMFki z przerobkami znanych
          piosenek an polski... nawet nie wiecie jak jej sie ten CAŁKOWICIE polski
          prezent podobal :)

Moja matka swojej pracowniczce kupila kiedys 'zestaw herbaciany'- kubek,
          pudełko herbaty i kilogram cukru :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka