Dodaj do ulubionych

Wątek ginekologiczny;-)

09.01.05, 00:25
Znajoma znajomej, mojej znajomej, postanowila jakos po sylwestrze wybrac sie
do ginekologa. Umyla sie, ale zeby zabic jakies tam zapachy, wymyslila, ze
psiuknie sie dezodorantem, wziela pierwszy lepszy jaki byl pod reka. Poszla do
tego lekarza, a on do niej:
- ale sie Pani dzisiaj do mnie wystroila:-)
Ta sobie mysli: gada sobie, to niech sobie gada.
Dopiero jak wrocila do domu, to zauwazyla, ze psiuknela sie nie dezodorantem,
a jakims lakierem z brokatem:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Wątek ginekologiczny;-) IP: *.pl / 62.233.173.* 09.01.05, 00:51
      najśmieszniejsze to jest chyba 1zdanie ;p to stare jak swiat i ja to slyszalam
      juz w kilku wersjach ;]

pozdro 600'
      • kawowy.mlynek Re: Wątek ginekologiczny;-) 09.01.05, 11:52
        no dziwne... myslalam ze to ja pierwszy raz uslyszalam...
        • Gość: jaija młynek kawowy IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.05, 00:38
          rozumiem, że jesteś zalogowana równiez jako gixera....pogratulować
          • kawowy.mlynek Re: młynek kawowy 10.01.05, 06:14
            ty już masz jakąś obsesję na punkcie gixery... pogratulować
            • Gość: jaija młyneku kawowy IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.01.05, 23:46
              Pomyślałam tak dlatego, że pozwoliłaś sobie wykorzystać to, co napisałam w
              innym wątku, trochę zresztą zmieniając słowa. Obsesji na punkcie gixery nie
              mam, bo mam na głowie ciekawsze rzeczy, niż jakieś panienki z forum.
              • kawowy.mlynek Re: młyneku kawowy 11.01.05, 09:16
                o jaki tekst chodzi? podejrzewam że o sygnaturkę - jeśli chcesz wiedzieć, to wykorzystałem to, bo z jednej strony jest to najbardziej czerstwy tekst w historii wszelkich forów, na jakich bywałem, a z drugiej jest dziwnie śmieszny. jesli chodzi jednak o jakiś inny tekst, to racz napisać, bo jestem bardzo ciekaw.
                • Gość: jaija młynku kawowy IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.01.05, 23:30
                  Zdecyduj się, jaką masz płeć - raz piszesz -łam, raz -łem. Wiesz, teraz już
                  możesz dokonać tego operacyjnie.
                  Czerstwe pieczywo jest najzdrowsze, smacznego.
          • gixera Re: młynek kawowy 10.01.05, 08:42
            skucha:-)
      • yasny Re: Wątek ginekologiczny;-) 09.01.05, 12:00
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> najśmieszniejsze to jest chyba 1zdanie ;p to stare jak swiat i ja to slyszalam
        > juz w kilku wersjach ;]
        >
        Znjomej mojej znjomej, innej jej znjomej i znjomej tej innej znjomej też się to przytrafiło. :D
        • Gość: gosciu Re: Wątek ginekologiczny;-) IP: 81.219.111.* 09.01.05, 14:16
          a najlepsze ze to nie bylo u ginekologa tylko znajomego znajomego ginekologa :P
          • anka_florian Re: Wątek ginekologiczny;-) 09.01.05, 18:23
            cos nieginekologicznego. Wychodziłam do sklepu kosmetyczego. Córka prosi - kup
            mi lakier do włosów. Ja - przecież jest w łazience. Ona - a to nie dezodorant?
            Używała go jakiś czas jako dezodorantu.
    • Gość: xxxxxxxxxxxxxxx Re: Wątek ginekologiczny;-) IP: *.acn.waw.pl 09.01.05, 18:50
      Moja znajoma będąc pierwszy raz na wizycie u w.w. specjalisty, kiedy pan doktor
      powiedział jej żeby się rozebrała do badania, ona rozebrała się CAŁKIEM:-) do
      naga. NIestety nie pamiętam, jaka była reakcja lekarza... :-)))
      • Gość: Szeida :-) IP: *.linkprojekt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:04
        kiedys poszlam po tabletki, w sumie byl to czas, kiedy powinnam zostac zbadana
        (od ostaniego badania minelo ponad 6 m-cy), kiedy zobaczylam lekarza nie
        wiedzialam czy facet jest po 3 nockach czy jest nacpany:-) Bardzo znany w moim
        miescie specjalista powiedzial mi, ze przepisze tabletki bez badania bo: "ma na
        dzisiaj dosc patrzenia w te dziurki" :-))))
        • Gość: Gość portalu Re: :-) IP: *.piotrkow.net.pl 10.01.05, 00:35
          kto wie, może ginekolo też ma czasem dosyć - zwłaszcza jeżeli z "tych dziurek"
          wali jak z szamba ;)

tylko współczuć! :D
    • Gość: Luusia kobiety do wanien IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 10.01.05, 20:03
      myć się tam trzeba a nie psikać dezodorantem :P to już szczyt szczytow...
      • Gość: plomp Re: kobiety do wanien IP: *.crowley.pl 11.01.05, 13:37
        jak pisał klasyk

myjcie się dziewczyny
        nie znacie dnia ani godziny
    • mijaczek Re: Wątek ginekologiczny;-) 11.01.05, 17:26
      stare jak swiat :o)
      • gixera Re: Wątek ginekologiczny;-) 11.01.05, 20:03
        czemu Twoj nick jest na granatowo?
        • 2paco Re: Wątek ginekologiczny;-) 11.01.05, 20:13
          w legendzie jest napisane, że to ekspert :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka