lookdawn 01.02.05, 13:47 ja będąc dzisiaj w przychodni SPORTOWEJ przy rejestracji powiedzialem ze chce ics do GINEKOLOGA zamiast neurologa :D wszyscy w ryk ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frred Re: autentyk ze szpitala :) 01.02.05, 14:18 Cześć Lookdawn! Nie łam się, jakiś kolo kiedyś przyniósł do szkoły kupione na bazarze zwolnienie lekarskie. Za parę dni woła go wychowawczyni i mówi: Od kiedy chłopcy chodzą do poradni K? A koleś: Yyyy, pani profesor... bo to poradnia kardiologiczna! Ja też raz przyniosłem do pracy zwolnienie od ginekologa. Byłem usprawiedliwiony, bo ta pani miała dwie specjalności, tylko na pieczątce ginekologia była wymieniona jako pierwsza. Ale główna księgowa do mnie przyszła i powiedziała, żebym więcej do tej lekarki nie chodził, bo babki w ZUSie zabiły ją (tzn. główną księgową) śmiechem. Ale to jeszcze pikuś. Ostatnio dostałem chorobowe, po czym mój lekarz rodzinny dzwoni do mnie i mówi: - Muszę pana przeprosić, ale może pan być wzywany do ZUSu w związku z chorobą.- - ??? - - Bo te panie mogą chcieć pana poznać osobiście. - - ????????? - - Wie pan, moja asystentka wypisując panu zwolnienie pomyliła się o jedną literę w symbolu choroby. Już to sprostowaliśmy... ale według tej pierwotnej wersji cierpi pan na bardzo rzadką chorobę - mianowicie na priapizm. - (Priapizm objawia się erekcją 24 godziny na dobę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: autentyk ze szpitala :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:59 Dooooooooooooooobreeeeeeeeeeeee eeee ):):):):):):):):):):::)::::::)) ))))))))))))) )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś