zorka7 27.02.05, 19:49 Siedzą dwie sowy na gałęzi. Jedna do drugiej mówi: "Jesteś głucha jak dupa" Druga jej na to: "A ty jak dupa". Uwielbiam ten kawał. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Dwie sowy IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:46 ....no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Dwie sowy IP: *.torun.mm.pl 27.02.05, 23:43 Ja znam w wersji: Siedzą dwie głuche sowy na gałęzi i jedna mówi do drugiej: "mam cię w dupie". A tamta: a ja cię w dupie" :) Pamiętam, że słyszałam ten dowcip po raz pierwszy, jak opowiadał go wojciech Mann. Ze śmiertelna powagą, jak tylko Mann potrafi. Potem nie mogłam go nikomu powtórzyć, bo w połowie zaczynałam wyc ze smiechu i nie mogłam skończyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Dwie sowy 28.02.05, 00:20 No bo zorka spalila ten kawał - w najbardziej typowy sposob... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Dwie sowy 28.02.05, 08:51 No co ty - tak mi został opowiedziany... :) Nie znałam wersji Wojtka M. PS. Za to uwielbiam spalony kawał przez moją przyjaciółkę. Oryginał: Siedzą dwa ptaki na gałęzi. Jeden gołąb, grucha. Wersja przyjaciółki po piwie: Siedzą dwa ptaki na gałęzi. Jeden grucha, drugi jabłko. :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: Dwie sowy 28.02.05, 10:30 Cos mi sie wydaje, ze znow czuc spalenizna.... W oryginale powinno byc tak: siedza dwa golebie na galezi, jeden grucha a drugi......jablko. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: Dwie sowy 28.02.05, 10:53 Najważnejsze, ze towarzystwo się ożywiło. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Dwie sowy 28.02.05, 11:12 Stare, ale jare: Siedzą dwie krowy na drzewie, a tu nadlatuje stado kowadeł: - Przepraszamy, którędy na Madagaskar? - - W prawo! - odkrzykuje krowa Za chwilę nadlatuje drugie stado kowadeł: - Przepraszamy, którędy na Madagaskar? - - W lewo! - odkrzykuje krowa Na to druga: - Czemu raz mówiesz, że w prawo, a raz, że w lewo? - - A wiesz... W sumie po co na Madagaskarze tyle kowadeł? - Odpowiedz Link Zgłoś
top.floor Dwie sowy 28.02.05, 20:08 Siedzą dwie sowy na gałęzi. Jedna: Uuuuhhhuuuuuu! Druga, podskakując: O k***a, ale mnie przestraszyłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Dwie sowy 22.06.05, 00:52 O tych sowach to ja słyszałem tak: jedna sowa mówi do drugiej "Ty jesteś głupia!", a druga na to "Sama jesteś głucha!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Dwie sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 01:42 Co wy w oryginale jest tak: Siedzą dwie gluche sowy na galezi i jedna mowi do drugiej "jesles szpetna jak dupa", na to druga "a ty jak dupa". Ale jakie to ma znaczenie jak i tak w kazdej wersji kawal jest przedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Dwie sowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 02:20 Dwie sowy na gałęzi: pierwsza - Ty wiesz, że my symbolami mądrości jesteśmy? druga - Nooo... 1 - Jak możesz, jako symbol mądrości, odpowiadać mi "no"! 2 - a jak mam odpowiadać? 1 - np. tak, oczywiście, ależ jasne... i zawsze pełnym zadniem! 2- tak, wiem, że jesteśmy symbolami mądrości. 1- NO!!! Odpowiedz Link Zgłoś