Dodaj do ulubionych

WYBORY 2005, WYBORY 2005, WYBORY 2005

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:27
Już najwyższy czas! Nasi ulubieńcy zaczęli zażynać się wzajemnie
(przygotowaniem była lista Wildsteina), a my nic???
-----------------
Już rysuje się przyszła koalicja. Do Po i PiS, które nie osiągną zbyt
wspaniałych wyników dzięki ostatnim przesunięciom na prawo, dołączy siłą
rzeczy LPR.

Ale i to będzie za mało. Potrzebne będzie wsparcie Samoobrony lub Partii
Moherowych Beretów Rydzyka.

To nie jest takie dziwne, skoro wszystkich łączy wspólna ideologia, wyrażana
najbardziej dobitnie przez Radio Maryja (którego swoją drogą bronią).
Obserwuj wątek
    • Gość: PO A Rokita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:29
      A Rokita wciąż się wpienia
      Bo mu w Centrum coś się zmienia
      Tusk też skrzętnie mu wtóruje
      Bo Religa wciąż góruje
    • Gość: oo Zakapturzeni PMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:31
      Rydzyk wydał wytyczne PMB (Partii Moherowych Beretó).

Zakazał używania kiełbasy wyborczej, ze względu na konotacje falliczne, więc
      diabelskie.

Według Ojcóe Kościoła PMB może natomiast swobodnie rozdawać przedwyborczy bigos..
      • mctiggle Re: PMB 02.03.05, 10:33
        Gość portalu: oo Zakapturzeni napisał(a):
        > Rydzyk wydał wytyczne PMB (Partii Moherowych Beretów).
        > Zakazał używania kiełbasy wyborczej

obawiam sie, że trochę za późno.
        na ich stronie internetowej zobaczyć można całkiem duzo kiełbasy wyborczej.
        a zresztą sprawdźcie sami...
        www.pmb.com.pl/
        • grylzdyl.fataan Re: PMB 02.03.05, 10:51
          Khe khe khe... Mają nawet starą krowę w logo.
          • Gość: meatpol to parówa nie kiełbasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:56
            ...a czyja, sami się domyślcie!
          • xxx131 Re: PMB 02.03.05, 17:26
            ale rozserzaja akcje na cala europe - zaczeli od Rumuni www.pmb.ro/
    • Gość: rocket kompatybilność PO i PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 10:53
      Nasza przyszła koalicja rządowa słynie wręcz z kompatybilności programów.

Kaczyński gromił w sejmie kamieniczników, poddając w wątpliwość pochodzenie
      majątków, zapowiadając dążenie do regulowania czynszów.

PO jak wiadomo jest (teoretycznie) pro-kapitalistyczno-liberalne, popiera
      własność i inicjatywę prywatną (w tym kamieniczników), gospodarkę rynkową
      (uwolnienie czynszy).

czyli panuje całkowita zgodność.

Niedawno nasza lokalna gwiazda - Rokita - wymyślił euroizację, tymczasem Kaczory
      chyba od zawsze wzdrygały się przed wprowadzeniem Euro, bo to ogranicza (znowu)
      suwerenność Polski.

Zapowiada się niezły kabaret po wyborach.....
    • Gość: heil Giertych Giertych kibicuje Demokratom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 09:01
      Jak sam stwierdził w Polsacie, Giertych kibicuje nowej partii (Demokratom), bo
      ci z pewnością odbiorą parę punktów PO.
    • Gość: do kos!!! druga partia wg sondaży... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:39
      to... Samoobrona!!!!

To widziałem dziś 6/3 w telewizorze...
      • Gość: niezdecydowany Re: druga partia wg sondaży... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:49
        Ja też to już drugi sondaż/badania ostatnio podają Samoobronę z chyba 17
        punktami (z tyłu Kaczory - ha, ha, ha) - no to chyba se kupie biało-czerwony
        krawat...
    • Gość: Giertych obalic prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 19:48
      to pierwszy postulat wyborczy LPR, zwłaszcza po dzisiejszej odmowie Prezydenta
      na możliwość zatańczenia przed komisją...
      • Gość: nowa Polska I tym sposobem powstanie nowa koalicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:12
        między LPR, PiS, z umiarkowanym poparciem PO i zewnętrznym wsparciem Samoobrony
        (bo ci mówią Balcerowicz musi odejść)....
    • Gość: PSL górą!!! Nie zasypujcie Gruszki w popiele!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 09:20
      co prawda zbliża się pokutny czas, ale choć Gruszka wpadł na kłamstwie jak
      śliwka w kompot (lub Giertych w Częstochowie), to nie należy naszego dzielnego
      przewodniczącego zasypywać w popiele jak te przysłowiowe gruszki...

Przecież - jak twierdzą koledzy z prawicy - to tylko 'mały szpieg' i kto ma
      wpływ jakich dobiera sobie asystentów... nie ma sprawy ;)
      • Gość: zruc Re: Nie zasypujcie Gruszki w popiele!!!! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 11.03.05, 10:22
        Brakuje wam miejsca na FK. jESZCZE TU BĘDZIECIE WPROWADZAĆ WASZE POGLĄDY
        POLITYCZNE.SIO!!!,z tego forum.
        • Gość: ;( Re: Nie zasypujcie Gruszki w popiele!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:32
          chyba nie zauważyłeś że to nie są poglądy polityczne ale sceniczne, a konkretnie
          kabaretowe...
          • Gość: zruc Re: Nie zasypujcie Gruszki w popiele!!!! IP: *.cable.wsm.wielun.pl 11.03.05, 13:45
            kabaret musi być w miarę obiektywny.A tu jest śmiech wyrażnie ukierunkowany.
            • Gość: a to dobre!!! kabaret ma być obiektywny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:38
              Chyba zerwałeś się z choinki jak ten krasnal...

Ale jak lubisz Gruszki z Żeberkami, możesz coś napisać o 'czerwonej zarazie'...
              myślę że nikt się nie obrazi ;)
              • Gość: zruc Re: kabaret ma być obiektywny??? IP: *.cable.wsm.wielun.pl 11.03.05, 18:02
                Nie będe się kopał z koniem.Sam na sześciu.Dopiero dał bym powody do szaleństwa.
                • Gość: openminded ZRUC - Ty czegoś nie zrozumiałeś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:32
                  to jest Forum Humorum - nie polityczne. Ja pośmiałbym się też z Oleksego (sam
                  parę razy już o nim pisałem), mnie kolor nie interesuje.

A to że więcej jest postów ośmieszających prawicę - cóż... może są bardziej
                  śmieszni, bardziej kabaretowi? posłuchaj tylko tego co mówią...

A może to kwestia równowagi? Jak ludzie słyszą przychylność wszystkich mediów
                  dla demagoga Rokity, mediom które wierzą takim kłamcom i cwaniaczkom jak
                  Gierych, który przez 'przypadek' spotyka się w Częstochowie, mediom które
                  traktują kretyna Wildsteina jak bohatera, itd... to może tu chcą wprowadzić
                  nieco równowagi i śmieją się z prawicy.

Ja osobiście uważam że jest się z czego śmiać - zwłacszcza dopóki można. Bo jak
                  Giertychjugend z WaSSersexem wprowadzą cenzurę, to będziemy tylko cieńko piszczeć...
                  • Gość: zruc Re: ZRUC - Ty czegoś nie zrozumiałeś... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 12.03.05, 11:48
                    Sam sobie przeczysz.GIERTYCHJUGEND I WaSSersex to już nie kabaret./nie jestem
                    zwolennikiem LPR/.
                    • Gość: politykier ależ ty delikatny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:55
                      Faktycznie powinno się jedynie mówić Giertych kwiatuszek i przyszłość ojczyzny,
                      a Wasserman to doświadczony (za czasów PRL) prokurator, który niczego nie unika,
                      nawet odpowiedzi przed komisją ds. Orlenu - na pytanie dlaczego umorzył
                      dochodzenie ws Orlenu...

No i ich ugrupowania to przecież przykład tolerancji i otwartego umysłu... a
                      słyszałeś że Kaczor chce wszystkich postawić pod murem i według swojego uznania
                      wybierać tych prawomyślnych, albo że Wrzodak chce zakazać wychodzenia na ulice
                      kochającym inaczej i chce ich powsadzać do szpitali (lub więzien)?

No cóż delikatnie i nieśmiało nabijajmy się z Młodzieży Wszechpolskiej, gdy ci
                      walą nas pałami....
                      • Gość: zruc Re: ależ ty delikatny IP: *.cable.wsm.wielun.pl 12.03.05, 12:31
                        Znasz taki dowcip, nie to posłuchaj.Spotyka się trzech żydów.Urban mówi do
                        STOLZMANA:Za ten holocaust rozpie...imy tą Polskę.A Berman na to:jaki
                        holocaust,to za tą kamienicę Michnika.
                        Podoba się?-bo mnie nie.
    • Gość: sammobrona Marchewka i kijek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:19
      Jeden z najbardziej dociekliwych śledczych komisji orlenowskiej, który wypytywał
      o markę wina sycylijskiego (ciekawe czy dowiedział się w końcu jakie wino to
      było?) ostatnio zaproponował szntaż, pardon - według prawicy to nic nie znaczący
      szantażyk - albo Kwas się stawi przed obliczem najjaśniejszej komisji, albo będą
      torturować jego małżonkę...

Powiało grozą w sali kolumnowej, gdy echo odbijało jego słowa...

Tak choć na chwilę lud zamarł w przerażeniu, by następnie wybuchnąć śmiechem.

Do następnego odcinka seriali Orlengate... już za parę dni
    • Gość: macierewicz Nowa partia POP????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 10:41
      Coś słyszałem dziś że PMB (partia Moherowych Beretó) zmainia nazwę i będzie się
      teraz nazywać POP... chyba chcą wykorzystać popularność nazwy, tak by co
      bardziej otępiałym staruszkom łatwiej było skojarzyć...
      • Gość: lechu Macierewicz o gwizdach na Wałęsę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:56
        Dziś w RadioZ Macierewicz był niezły.

Olejnik zapytała go co śadzi i czy popiera zachowanie Młodzieży wszechpolskiej,
        która gwizdała i rzucała śnieżkami w Wałęsę. Na to Macierewicz swoim
        'grzeczniutkim' tonem: Ja nic nie wiem na ten temat. Jedna gazeta pisła, ale
        wiadomo ze Gazeta kłamie i nie można jej wierzyć. Czy faktycznie cos takiego się
        stało
        - Ależ w telewizji też pokazywali
        - Ja nie oglądałem telewizji a Gazecie nie wierzę...
    • Gość: pzu gate or not to Wieczerzak wysunał teorię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 16:52
      O przynależności Kaczyńskiego (sorry nie zrozumiałem którego) do Koła
      Krakowskiego Przedmieścia... czyżby nowy Front Narodowy?
      • Gość: zruc Re: Wieczerzak wysunał teorię IP: *.cable.wsm.wielun.pl 17.03.05, 17:01
        Ale jaja!!!Dawno się tak nie uśmiałem.Ale macie poczucie humoru,jeszcze nikt na
        tym forum nie błyskał takim dowcipem.
    • Gość: Johnny Kalesony Re: WYBORY 2005, WYBORY 2005, WYBORY 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:34
      Podobno zawsze istniało i istnieje coś ponad nami, co czujnie pochyla się z
      troską nad naszym losem ...
      Niestety - jest to parlament.

Pozdrawiam
      Deszcz pada ...
      • Gość: oni Re: WYBORY 2005, WYBORY 2005, WYBORY 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 00:55
        Mało to ma wspólnego z wyborami - ale spodobał mi się pomysł managera Małysza,
        który ponoć zaproponował umieszczenie logo na fladze narodowej...
    • Gość: to się we łbie nie Lepper zatroskany o demagoga Kaczora!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:36
      Dziś usłayszałem na własne uszy - Lepper jest zaniepokojony wzrastającą
      demagogią Kaczyńskiego i PiS'u....

ciekawe czym jeszcze nas dobiją...
    • Gość: paranoik przecież to jeszcze nie 1 kwietnia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 23:14
      Chronowski protestujący przeciw podsłuchiwaniu jego rozmów okazuje się osobą,
      która podsłuchiwała samego siebie i dostarczyła taśmy do CBŚ (i prokuratury).

To już lepsze niż kabaret...

Do tego dziś Macierewicz ogłasza że Agora ma jakieś powiązania z mafia paliwową

a ja myślałem że 1 kwietnia dopiero za tydzień
      • Gość: kwa, kwa oj chyba już skoro Kaczory grożą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 10:16
        że obejmą obydwa stanowiska - Prezydenta i Premiera (sondaże), zastanawiają się
        jeszcze nad Marszałkiem...
    • Gość: hej hej LPR LPR puszcza oko do wiejskich partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:59
      tylko której??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka