e_katt Re: żeby widział z góry 13.07.05, 12:59 wierzę (niepoprawna jestem...) że jednak między strzechy! w każdym razie - szkoda że Barei Stanisława nie ma między nami;-( Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt albo nawet i 13.07.05, 13:00 e_katt napisała: > wierzę (niepoprawna jestem...) że jednak między strzechy! POD strzechy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: albo nawet i IP: *.adsl.solnet.ch 13.07.05, 14:02 no, to zakasuje rekawy i biore sie do bicia rekordow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: albo nawet i IP: *.adsl.solnet.ch 13.07.05, 17:56 chyba tylko ja zakasalam rekawy. do roboty, do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: albo nawet i IP: *.adsl.solnet.ch 13.07.05, 21:45 no co jest, poszliscie spac? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: albo nawet i 13.07.05, 22:46 Ja się właśnie szykuję. Sen to też praca (jestem pewien, że Konfucjusz tak powiedział! musiał to powiedzieć!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: albo nawet i IP: *.adsl.solnet.ch 13.07.05, 23:29 w sumie nie wiem, ale co tam, mozemy przyjac, ze powiedzial :-) w kazdym razie podczas snu tez sie spala jakies kalorie, a jak cala noc ci sie sni, ze kogos gonisz, albo uciekasz, to dopiero kalorii naspalasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: albo nawet i 13.07.05, 23:55 Dawniej często mi się śniło, że latam - ale tego sportu nie uwzględniają w tabelkach spalania kalorii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: albo nawet i IP: *.adsl.solnet.ch 14.07.05, 13:40 ciekawe ile kalorii spala sie w czasie buszowania po sklepach w celach ciuchowo-zakupowych? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 14.07.05, 15:00 Już znalazłem motywację: Traktorzysta Myszewski z PGR Starogard stale wyrabia 200 procent normy i należycie opiekuje się powierzonym mu sprzętem. www.portel.pl/dowydruku.php3?id_akt=528 Może właściwie wkleję całość, bo choć długa, to pouczająca: Wysiłek traktorzysty i wysiłek maszyny-to większa i lepsza produkcja roślinna. Wtorek, 20 marca 1951 r. Dziennik Bałtycki nr 78. Na I zjazd traktorzystów powiatu gdańskiego przybyło w ub. niedzielę do Nowego Dworu Gdańskiego około 500 traktorzystów i mechaników z PGR-ów i POM-ów. Pomimo złej pogody traktorzyści nie zawiedli. Sala nowocześnie urządzonego Domu Kultury napełniła się do ostatniego miejsca.Wielu traktorzystów wyróżniło się wzorową pracą. Traktorzysta Myszewski z PGR Starogard stale wyrabia 200 procent normy i należycie opiekuje się powierzonym mu sprzętem. Są jednak i tacy traktorzyści, którzy w pracy zaniedbują się, przez co zasłużyli na naganę. Traktorzysta Tuszyński z zespołu PGR Lipowo za pijaństwo w czasie godzin służbowych przeniesiony został karnie na 6 miesięcy z traktorzysty na pomocnika. Jakie są zadania traktorzysty? Traktorzysta powinien nieustannie uczyć się, pogłębiać wiedzę polityczną, wiedzę agronomiczną, aby mógł służyć poradą pracującym chłopom. Traktorzysta, pracujący na wsi, nie powinien ani na chwilę odrywać się od życia politycznego, winien czytać gazety, słuchać radia, rozmawiać z ludźmi, walczyć z wrogą propagandą. Traktorzysta musi uczyć się na przykładach radzieckich traktorzystów z MTS i sowchozów - świecić przykładem proletariackiej moralności. Naród polski wie, że traktorzyści nie zawiodą jego zaufania i tegoroczne siewy wykonają terminowo, przez co powiększają produkcję rolną, przyspieszając wykonanie zadań Planu 6-letniego. Życzę wam i sobie, żebyśmy nigdy nie byli zdegradowani z traktorzysty na pomocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusia3 Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:55 U nas znowu pada, a nie miało. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 14.07.05, 23:26 Jak to nie miało? uk.weather.com/weather/local/PLXX0012?x=0&post=post&code=code&y=0 14 Jul Showers Early Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 14.07.05, 23:43 kobiety na traktory! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 14.07.05, 23:53 Czy te Google to jest jakaś poważna firma? images.google.pl/images?q=kobiety+na+traktory&hl=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusia3 Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:52 U nas wreszcie nie pada, ale wczoraj padało. Ciekawe jak to mieć takie upały.A propos, to nabijamy procenty normy, czy punkty procentowe normy? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 15.07.05, 11:42 Się nie znam, ale chyba to drugie albo to pierwsze - albo na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 15.07.05, 15:18 to zalezy, jak to sie rozpatrzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 16.07.05, 01:03 Tajemnicza jest ta n(N)orma www.poster.com.pl/walkuski/norma.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 16.07.05, 16:11 Uwaga na pogodę, podobno front przechodzi. -- Giertychowi gratulujemy Forum Romanum Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 16.07.05, 20:52 Może, nie wiem, nie byłem tam dzisiaj, byłem tam, gdzie jestem. A te zdjęcia to stare chyba jakieś, bo ja widziałem kilka tygodni temu uśmiechniętego Giertycha i inaczej wyglądał www.laliki.masternet.pl/forum/images/thumbs/Mar_giertych.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 16.07.05, 23:24 Patrzmy i uczmy się: Kolejny rekord świata Isinbajewej ceg, pap, reuters 16-07-2005 Rosjanka Jelena Isinbajewa wynikiem 4,95 pobiła rekord świata w skoku o tyczce podczas mityngu Super Grand Prix w Madrycie. 23-letnia mistrzyni olimpijska z Aten poprawiła o dwa centymetry własny rekord, który ustanowiła 11 dni temu w Lozannie. To już 15. rekord świata ustanowiony przez Isinbajewą. Rosyjskiej lekkoatletce daleko jednak jeszcze do osiągnięcia Siergieja Bubki, który w ciągu swojej kariery poprawiał najlepszy wynik na świecie aż 35 razy! sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2824492.html Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 17.07.05, 12:53 Jeszcze inercja dobrze brzmi. Też nie rozumiem, o co chodzi z tym 200... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 17.07.05, 13:40 a tak w niedziele jeszcze 1 punkt procentowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 17.07.05, 16:24 chyba musze nadrobic swoja nieobecnosc. dopisze sie w wolna niedziele, a co tam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 17.07.05, 17:14 "Nam nie jest wszystko jedno" :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 17.07.05, 18:57 "a nam wsio rawno, a nam wsio rawno..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 17.07.05, 20:34 bylo, nie bylo, wio stara kobylo! i tymn sposobem mamy 200 procent normy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMEKTA Re: Forumowicze wypelnili IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.07.05, 01:54 TU CHODZI SOBIE O COŚ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusia3 Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:53 To co teraz do 300? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 17.07.05, 23:10 Światła przez cały rok Zachodniopomorska policja wysłała wczoraj do szczecińskich redakcji informację o swojej najnowszej akcji. Akcja otrzymała kryptonim "Miło cię widzieć" i ma związek z kończącym się dzisiaj obowiązkiem jazdy samochodem z włączonymi w dzień światłami mijania. W obszernej informacji służby prasowe opisują niebezpieczeństwa jazdy bez świateł. Jako szczególnie niebezpieczny dla kierowców określają okres przejściowy: "przyzwyczajeni do warunków zimowych, gdy oświetlone samochody poruszające się po drogach były dla nich wyraźnie widoczne, nagle dla niektórych stają się niezauważalne". Jednak nie to zdanie jest najbardziej interesujące w tekście, ale następne - kluczowe w całej informacji - niewątpliwe dodające jej dramatyzmu i podkreślające heroizm policji: "Aby uniknąć takich sytuacji, Zachodniopomorska Policja, dając przykład wszystkim uczestnikom ruchu, podejmuje się jazdy z włączonymi światłami mijania w dzień przez cały rok". Idea ze wszech miar słuszna i nie powinno się jej czepiać, ale styl jej podania przypomina żywcem filmy Barei. Albo znane z historii hasła: "Zakład X podejmuje się wykonania 200 procent normy, a nawet 300". www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020301/publicystyka/publicystyka_a_5.html P.S. A propos kobyły, czy wiecie może, jak się woła na konia, żeby skręcił w lewo i w prawo? Wyleciało mi z głowy i nie daje mi spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.07.05, 00:46 nie mam pojecia, jak sie mowi do konia, zeby skrecil w lewo i w prawo. w kazdym razie mysle, ze na raz to chyba niewykonalne :-) no to co, walimy do nastepnej pelnej setki? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 18.07.05, 00:51 :-) Napisałem "w lewo i w prawo", bo jakbym napisał "w lewo albo w prawo" to MÓGŁBY ktoś mi zarzucić, że pytam o JEDEN zwrot, a wtedy skąd koń wiedziałby, w którą stronę skręcić? ;-) Musiałby dopytać się ten koń... A wtedy pies odezwałby się: "O rany, gadający koń!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.07.05, 01:02 moj dziadek mial kiedys takiego konia, ktory co jakis czas musial "zatankowac". jesli kon nagle nie chcial isc, to znaczylo, ze czas najwyzszy przezucic lejce przez jakas galaz, umocowac do nich butelke wina, zeby kon mogl sie napic. jak juz sie napil, to mogl isc dalej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.07.05, 01:55 to juz jutro przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insomnia Re: Forumowicze wypelnili IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.07.05, 01:58 co to? Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Forumowicze wypelnili 18.07.05, 02:01 wlasnie wyrabiam 1% normy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.07.05, 02:02 1 punkt procentowy normy, sie mufi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insomnia Re: Forumowicze wypelnili IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.07.05, 02:04 oj, bo powiem pani Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 18.07.05, 03:01 pani już wie, powiedziała: "dobrze dzieci róbcie tak dalej" Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: nie 219 tylko 18.07.05, 03:11 A ja pamiętam, że 144 post był o godz. 1:44 - i to nienaumyślnie. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insomnia Re: Forumowicze wypelnili IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.07.05, 03:13 dorzucam stopę do % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.07.05, 13:19 taka ladna liczba byla, ale ja popsuje, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 18.07.05, 13:30 Jak dojdzie do 666, niezbędne będą exorcyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.07.05, 15:42 a ja slyszalem ze to pomylka i TĄ liczba jest 616, w tlumaczeniu sie pomylili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.07.05, 16:21 a moze oni odczytali do gory nogami i mialo byc 999? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 19.07.05, 01:18 O w mordę jeża! To gorsze niż ta pluskwa Y2K parę lat temu. Obecne i byłe zespoły deathmetalowe będą musiały na nowo nagrywać wszystkie płyty z poprawionymi tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 19.07.05, 01:21 Kiedys taki zart zrobiono (ale to byla inna liczba - calkowicie zmyslona, do tego po przycinku!), nawet bylo niezle. Ale nic nie mowia bo to moze wszystko zaduzo kosztowac. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 19.07.05, 01:28 xxx131 napisał: > to moze wszystko zaduzo kosztowac. W to mi graj, mam wolne moce przerobowe, jeden egzorcyzm mniej lub więcej - rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 19.07.05, 01:33 miejmy nadzieje ze egzorcyzmy nie sa potrzebne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 19.07.05, 12:36 poki co zadne diably mi sie nie snily, a do 666 mamy jeszcze kawalek, wiec chyba mozna spac spokojnie :-) (na razie) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 19.07.05, 12:38 wtedy to juz bedziemy przodownikami Rady Europejskiej Uni Narodów Socjalistycznych (REUNS). Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 19.07.05, 13:04 Te Google mnie kiedyś rozwalą dokumętnie. Wiecie, co się wyświetla jako pierwszy link na zapytanie "616"? Rozkład autobusu 616 w Sosnowcu... www.google.pl/search?hl=pl&q=616&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 19.07.05, 19:56 fRAnkowie 584 Chlotar II 629 Cesarz Japonii 592 Suiko (推古天皇) 628 Bizancjum 610 Herakliusz 641 Patriarcha Konstan- tynopola 610 Sergiusz I 638 Papież 615 Adeodat I 618 Persja 590 Chosroes II 628 Wizygoci 612 Sisebut 621 tacy wladcy byli w 616 r., tyle zWikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 19.07.05, 21:48 taka mloda godzina, a mnie sie juz chce spac, skandal po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.07.05, 00:57 Podobno gradobicie było w kraju .ch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 20.07.05, 01:04 u nas nic nie bilo, ale przez pare godzin nie bylo programu w telewizji, wiec moze dlatego? w kazdym razie jestem nie w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.07.05, 01:21 Bardzo proszę samemu pilnować, nie mogę pilnować pogody na całym świecie! ;-) Letnie zawieruchy na Starym Kontynencie (19.07/14:04) - Tymczasem ulewne deszcze przechodzą nad krajami alpejskimi. Dzisiaj o poranku na Szwajcarię i Austrię w ciągu zaledwie kilku godzin spadło nawet 30 litrów deszczu na metr kw. Wczoraj sytuacja była jeszcze poważniejsza gdy nad Szwajcarią przeszły potężne ulewy, którym towarzyszyło gradobicie. Ulice wielu miast wyglądały jak w samym środku zimy. Minionej nocy gwałtowne burze nie dawały spać również mieszkańcom Czech, Słowacji, północy Włoch, Węgier, Słowenii i południa Niemiec. Na szwajcarskich szczytach porywy wiatru osiągały 120 km/h, a temperatura spadła do minus 3 stopni, chociaż ostatnio notowano tam nawet 10 stopni ciepła. www.twojapogoda.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 20.07.05, 01:39 malo telewizorni ogladam ostatnio. w kazdym razie u nas slonce bylo i nic nie padalo, nie mowiac juz o gradobiciu. a teraz ide spac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.07.05, 02:18 Ciekawa sprawa, w końcu Szwajcaria nie jest takim ogromnym krajem jak... no... na przykład Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.07.05, 12:22 No fakt, zapomniałem, ale mimo wszystko chyba objętościowo Polska jest większa. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 20.07.05, 14:30 ale Szwajcaria nie ma dostepu do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Forumowicze wypelnili 20.07.05, 18:51 czy w ogóle ktoś myśli nad tym co pisze? Co to za strumień świadomości? Pieprzycie wszyscy jak potrzaskani, chociaż czasem bywa śmiesznie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 20.07.05, 19:02 jestem czasami troche potrzaskany, no bo zyskiwanie norm jest troche meczace, ale chyba nie negujesz tego ze Szwajcaria ma dostep do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 21.07.05, 00:14 szwajcaria nie ma dostepu do morza, ale za to wygrala w regatach :-). odnosnie jeszcze tego gradobicia, to faktycznie byly burze, ale u nas akurat nie. mieszkam w takiej dolince i burze nas zwykle omijaja z jednej albo z drugiej strony :-). u nas padalo tylko troche i tylko deszcz. tak sie akurat zlozylo, ze nie ogladalismy telewizji, ale wyczytalam za to w gazecie, ze wyceniaja straty po tych burzach nawet na 80 mln frankow. no, mam nadzieje, ze teraz juz wszyscy sa zadowoleni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 21.07.05, 00:16 acha, jeszcze mi sie cos przypomnialo. moja sasiadka, jak sie przeprowadzilismy do tego domu, w ktorym teraz mieszkamy powiedziala, ze sprawdzala na mapie, gdzie ta polska lezy. no i byla zaskoczona, ze ta nasza polska, to duuuza jest, bo szwajcarie, to ona moze jednym palcem na mapie zakryc :-). Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 21.07.05, 01:17 Politycznie poprawna kartografia powinna owocować politycznie poprawnymi mapami, na których kraj, w którym mieszka target, jest SUPERWIELKI. No, ale nic nie jest doskonałe. jedzoslaw napisał: > czy w ogóle ktoś myśli nad tym co pisze? Co to za strumień świadomości? > Pieprzycie wszyscy jak potrzaskani, chociaż czasem bywa śmiesznie... :) Musisz sobie ustawić wyświetlanie albo na drzewko, albo od najstarszego listu, bo pewnie masz odwrotne drzewko :-) A może ta opinia odnosi się do całego FH? :P Trzeba drążyć w różnych kierunkach, bo jakby się trzymać tylko ETOSU PRACY, to tak byśmy trwali: www.solidarnosc-swietokrzyska.pl/Zdjecia/EtosPracy30paz03/zdj%207.jpg i trwali... images.google.pl/images?q=etos+pracy&svnum=10&hl=pl&lr=&start=0&sa=N&filter=0 Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 22.07.05, 12:54 nom, zaloga szybciej sie meczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 23.07.05, 00:49 heeej-hoooooop! heeeej-hoooooooooop!! heeeeeej-hooooooooooooooop!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemok Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 23.07.05, 07:37 wczoraj było święto, i z tej okazji powinniśmy się bardziej postarać Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Forumowicze wypelnili 23.07.05, 09:19 POroponuje zeby wczorajsze święto było świętem ogólnego pićia piwa w towarzystwieBo tak kiedyś było Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 23.07.05, 13:53 pilismy i zapomnielismy o tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Forumowicze wypelnili 23.07.05, 14:34 wypijmy za błęęęęęęęęęęęedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 23.07.05, 17:02 To tak aby nam Towarzysze nie mieli za zle. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 23.07.05, 23:18 Brygada broni, brygada radzi brygada nigdy cię nie zdradzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forumowicze wypelnili IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.05, 03:19 zawsze sie tak konczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 11.08.05, 20:55 co to kurde, wczyscy na urlopach czy co? a moze strajk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 11.08.05, 22:58 wszyscy na wakacje pojechali, a norma na pysk leci Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 12.08.05, 16:00 Ja nic nie wiem, mnie nie było Ja też tego nie rozumiem przecież laptopy są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 12.08.05, 16:39 no wlasnie, ale w sumie roznie to bywa. przez prawie dwa tygodnie bylam co prawda z laptopem, ale za to w lesie i internetu tam ni ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 12.08.05, 16:39 ale za to po urlopie mozna nadrabiac ze zdwojona sila, co nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 12.08.05, 17:49 tyle ze juz energie zuzylem na co innego ;| Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 12.08.05, 19:05 Niedopatrzenie ze strony Dyrekcji Lasów Państwowych... A przecież mamy już XXI wiek, bądź co bądź. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 12.08.05, 19:15 A co ma do tego Dyrekcja! To niech Komisja do Łącznosći i Komunikacji niech cos robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolowy Re: Forumowicze wypelnili IP: *.chello.pl 12.08.05, 22:08 Zastępowy Monopolowy się zgłasza, czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 13.08.05, 01:37 Komisja Łączności i Komunikacji zapewne zużywa całą swoją energię na łączność komórkową, ze szczególnym uwzględnieniem kontaktów (roboczych) kandydata Cimoszewicza z jego asystentką. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 13.08.05, 12:19 Komisja Łączności i Komunikacji robi przetargi o częstotliwośći. Takze internetowe. Ciekawe czy to te same częstotliwość co w radiu. Zaraz pokrece galka i zobacze czy mam Internet. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 13.08.05, 21:19 Jakby co, to dawaj namiary, bo u mnie internet słaby - chyba zagłuszany przez Łukaszenkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 13.08.05, 22:05 to po prostu telekomunikacji nie oplaca sie pociagnac pozadnego kabla, bo tam malo ludzi mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 14.08.05, 18:21 naprzód młodzieży świata... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 14.08.05, 20:33 Gość portalu: siwa napisał(a): > to po prostu telekomunikacji nie oplaca sie pociagnac pozadnego kabla, bo tam > malo ludzi mieszka. Kula przez plot (czy jak to sie mowi)! Nie tylko przez kable mozna "odbierac" Internet. Ja np. mam Internet droga radiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 15.08.05, 10:15 no to jesteś przodownikiem internetu - 300% normy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 15.08.05, 16:07 na niecale dwa tygodnie nie ma sensu kombinowac, jesli cos nie jest do szczescia potrzebne. nam w sumie nie bylo, bo w kolo las, jeziora i rzeczki, wiec dalismy se rade. tylko norma ucierpiala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 15.08.05, 16:08 do 300 jeszcze troche niestety brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 15.08.05, 16:16 a kula, to chyba w plot mialo byc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili 15.08.05, 23:09 W płot, czy w co innego, to nie ma znaczenia. Najważniejsze, że historia kulą się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 15.08.05, 23:32 najwazniejsze, ze sie toczy i normy tez przybywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz_Enko Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 02:58 i ja się dokładam,niech nasz czyn do historii przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 16.08.05, 03:01 No i jak przejdzie! Tylko aby Ci zdrajcy calej historri naszego kolektywu nie zniszczyli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 16.08.05, 22:53 ciagnijmy do gory, to moze przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 16.08.05, 23:15 > ciagnijmy do gory, no wiesz... nie o to ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 16.08.05, 23:44 glodnemy chleb na mysli hehe, a mnie o podciaganie watku i procentow normy chodzilo, o nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 17.08.05, 01:00 Czy ja coś przeoczyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 17.08.05, 11:26 > Czy ja coś przeoczyłem? pilismy, palilismy... w ogle nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Forumowicze wypelnili 17.08.05, 15:41 Hu! HA! Ale z nas przodownicy, ale musimy sie zdecydowanie bardziej starać! Chwała Ojczyzny ciągłych poświęceń wymaga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx131 Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:40 Ale my musimy zdobywac Punkty Procentowe Normy(PPN) czysto!!!!! Bez koksu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:10 No cóż, jak trzeba wypełniać to trzeba. Choćby pękło. Może już dziś tj 17 wypełnimy miesięczną (?, a czemu zresztą nie) normę. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Forumowicze wypelnili 17.08.05, 21:39 Trzeba,trzeba,Towarzysze forumowcy! Więcej,mocniej,silniej! I nie dajmy się zwieść defetystom i wojennym podżegaczom! A kto spróbuje podnieść rękę na nasz Czyn niech ma świadomość,że mu się tę rękę odrąbie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manai Re: Forumowicze wypelnili IP: *.centertel.pl 17.08.05, 21:54 i do 3000, byle z wami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jodo Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:23 Cóż to znaczy ,czy wy śpicie?Trzeba ciągnąć ,trzeba dac ostatni dech-żeby wątek nam nie zdechł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:26 Proszę państwa i oto widać już trybuny stadionu,nasi są coraz bliżej ,już już dobiegają!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santa maria Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:28 Czy widac już ląd upragniony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z siłą wodospadu Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:31 Meta ,meta-ale co to ?Ziemia jest okrągła jesteśmy na starcie!? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 18.08.05, 01:28 Trzeba petycję sformułować do Szefostwa, żeby się od razu 2500 postów wyświetlało, a nie marne 300. Ręka do góry, kto widzi siebie na tej focie: www.xi-lo.krakow.pl/nowahuta/img/przodownicy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tiki_tabu Re: Forumowicze wypelnili 18.08.05, 09:44 Dorzucam cegle i podpisuje sie pod petycja o wyswietlanie 2500 postow jednoczesnie. Nie dosc, ze trzeba norme wyrobic to czlowiek naklika sie az rece bola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalkarz_zboczony Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 11:55 no i do następnej sety. Do sety najlepiej dochodzić przy secie,bo wtedy łatwiej no i tak ręce nie bolą (a jedynie się trzęsą) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.08.05, 12:39 > Dorzucam cegle i podpisuje sie pod petycja o wyswietlanie 2500 postow > jednoczesnie. Nie dosc, ze trzeba norme wyrobic to czlowiek naklika sie az rece > > bola :) a co Tow. myslal ze Nasza Robota nie jest meczaca? Jesli Robota byla przyjemna nie byla by Robota! PS. Na nizej podanym zdjeciu, ja jestem trzecim od lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Forumowicze wypelnili 09.10.05, 21:31 Kiedyś było "podaj cegłę,podaj cegłę zbudujemy nowy mur... " :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Forumowicze wypelnili IP: *.chello.pl 18.08.05, 18:04 wciąż słabo. w roku 1935 Aleksiej Stachanow, skromny górnik z Donbasu, wyrobił aż 1400%... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:16 Jak on mógł, to i my możemy. My możemy może nawet 1403 procenty normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.08.05, 20:34 albo nawet 1403 procent, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.08.05, 21:10 Starachonow to moj idol... Chce bc lepszy od niego! A ile dni on pracowal w tej kopalni na Te P.P.N.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.08.05, 23:13 a dowiesz sie jak nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.08.05, 23:29 ale przynajmniej wiesz, ze nie wiesz, a to juz cos :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.08.05, 23:30 No wiem, to genialne! Chyba zostane filozofem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.08.05, 23:37 facet, z ktorym mialam filozofie na studiach opowiadal, ze zaczal sie nia interesowac, kiedy pewnego dnia jego pies goniac kota tak sie zapedzil, ze wbiegl za nim na drzewo. jednak sam zejsc nie umial, a ze to byl dosc upasiony dalmatynczyk, to trzeba bylo sie niezle nafilozofowac, zeby go zdjac :-). Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.08.05, 23:38 ja teraz musze pofilozuzusowac jak od spania sie wymigac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 19.08.05, 00:33 w takim razie zycze owocnych rozmyslan filozoficznych i udaje sie pod prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 19.08.05, 02:29 5 godzin i 45 minut pracował ten Stachanow - e, to się nie przepracował. Pewnie miał sprężarkę i się sprężył. Zresztą poczytajcie sami - są momenty. pl.wikipedia.org/wiki/Stachanow poniżej więcej, choć nie w języku Mickiewicza, Słowackiego i Leppera: en.wikipedia.org/wiki/Stakhanov Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 19.08.05, 14:53 Musimy pic duzo, tak jak Starachanow, zaraz przynosze butelke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 19.08.05, 20:18 a co w tej butelce masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 19.08.05, 23:05 no tak, wszyscy sobie weekend zaczeli, a kto bedzie punkty procentowe normy wyrabial? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.08.05, 17:45 Upał - szok termiczny. Tutaj wszyscy są: www.adalbertus.katowice.opoka.org.pl/basen.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 22:36 O Jezu, jakie na tym Śląsku zagęszczenie mieszkańca na kilometr kwadratowy. Nie dziw, że tam najłatwiej norme przekroczyć. Pewnie przyzwoitości najłatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 22.08.05, 21:31 Ku pokrzepieniu serc: Nie pekaj koles, nie lam sie, przecie To o nas wczoraj stalo w gazecie: Pisala sama "Trybuna Ludu", Ze nas ogarnia romantyzm budow. W takim pisaniu nie ma usterek... Postaw literek, niech brzekna szkla! Przed nami narod odkrywa glowy: Inzynierowie z Petrobudowy! Kladziemy lache, niech brzekna szkla, Budowniczowie na 102! nie ja to napisałem, no nie Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 22.08.05, 21:31 o, ale koincydencja... może samokrytyka, a może dodatkowa motywacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:28 Co poniedziałek a nikt nie wypełnia normy??!!! Wstyd!! W takiej sytuacji konieczna jest samokrytyka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goommolyte Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 21:43 a może coś dla zagrzania do pracy? "Młody junaku,smutek zwalcz i strach Przecież na tym piachu za 20 lat Przebiegnie z pewnością Jasna,długa prosta Szeroka jak morze Trasa Łazienkowska I z brzegiem zepnie drugi brzeg Po którym Twój ojciec biegł" ( "Miś" ) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 23.08.05, 23:52 No, w ogóle mnóstwo mostów jest w Wawie. A ile % wypełniła dzisiaj Wisła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 01:39 W Warszawie to od nas nie widać, ale w Krakowie co nieco wypełnili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montopierz Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 24.08.05, 11:06 do roboty! Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 24.08.05, 13:59 ale mam dzis kaca, nie wiem co z tego wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 25.08.05, 00:08 też wczoraj się napiłem... najpierw się napiłem, a potem się zastanawiałem, czy na wesoło, czy na smutno... no, niestety, na smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:51 To ni konstruktywnie tak na smutno. Pachnie zgniłą dekadencją. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 26.08.05, 14:14 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35079,2882044.html?x=18 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35079,2882044.html?x=0 Czy w tym jest coś wesołego? To jest głupie, ale nie śmieszne. Pracowali chłopaki, pracowali, ale NORMA im ciągle uciekała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montopierz Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 26.08.05, 22:27 trza cegiełkę dołożyć Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 30.08.05, 12:51 Niech nam żyje 1 września! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:23 No nie wiem z tym 1 wrzesnia... Niby 1 to w porządku, ale ten wrzesień.. Jakoś tak sanacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 31.08.05, 08:50 Może sanacyjnie to lepiej niż np. dekadencko. W każdym razie ja uczczę (wypełniając normę). Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 31.08.05, 23:53 Śmierć spamowi! Cześć pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasd1l Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:58 nadchodzi odsiecz........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montopierz Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 06.09.05, 20:24 troszku śmy oklapli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx131 Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:13 No to SLD-UP. PS. Co sie stalo z logowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 07.09.05, 01:01 A mnie się udało. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 08.09.05, 22:33 powodz mi internet zalala i watek sie utopil. naszukac sie musialam, jak nie wiem co. do roboty, punkty procentowe normy wyrabiac towarzyze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 10.09.05, 00:47 no co jest? do pracy rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 10.09.05, 01:45 Ja teraz pracuję jako tajniak. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 10.09.05, 10:53 Gdzie jest funkcja pisz szyfrem? Tak pewnie nikt mi nie odpowie, bowiem nikt nie zna mojego kodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Forumowicze wypelnili IP: *.mtm-info.pl 10.09.05, 17:12 Lubie prace w grupie więc się też dołaącze:P Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 10.09.05, 23:15 A ja nie wiem, jaki jestem - może powinienem wypełnić jakiś psychotest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 11.09.05, 19:49 nie przejmuj sie. powiedz sobie po prostu "i bi wie i bi", jak mowia starzy szwajcarzy, czyli jestem jaki jestem. p.s. zeby nikt sie nie czepial, nie jestem pewna, czy to prawidlowa pisownia, w kazdym razie szwajcarzy mowia "i bi wi i bi", co ma odpowiadac niemieckiemu "ich bin wie ich bin". Odpowiedz Link Zgłoś
spam.killer Re: Forumowicze wypelnili 11.09.05, 20:05 Jestem jaki jestem, ale jaki jestem? To dorga do nikad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.05, 21:00 Towarzysze! Bez takich tam zgnilych rozwazan. Do wypelniania normy!To zostawic dekadentom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 11.09.05, 21:39 jestem jaki jestem. a jaki jestem, to innym nic do tego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 12.09.05, 18:45 najwyrazniej duch w narodzie ginie. cos cienko ostatnio z ta nasza norma rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 12.09.05, 20:31 Bo wszyscy cala energie przetwarzaja na wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 12.09.05, 20:50 tez nie maja na co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 12.09.05, 21:04 chciałem by złożyć samokrytykie, gdyż albowiem dawno nie dołożyłem żadnej cegiełki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 12.09.05, 21:19 to prosze sie udezyc w piersi i jak najszybciej sie dolozyc Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 13.09.05, 00:57 dokładam jedną wielką CEGŁĘ, ale jako że jesień się zbliża wielkimi niżami, to sezon budowlany chyba się skończy - a wtedy normę będzie trzeba wyrabiać jak? no jak? grabiąc liście! Odpowiedz Link Zgłoś
spam.killer Re: Forumowicze wypelnili 13.09.05, 20:58 Nie ma sensu. Zwiazek daje zawysokie normy... 100% normy to 500ha na jedna osobe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 13.09.05, 22:50 kazdy bezsens ma swoj sens Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 14.09.05, 00:57 no to jeszcze jeden punkt procentowy normy i ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 14.09.05, 22:06 Śpij dobrze, ludu pracujący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 15.09.05, 00:38 dozucam sie do normy i ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 15.09.05, 07:58 z rana, bo wczesny ptak łapie robaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 15.09.05, 22:55 tak, tak. kto rano wstaje, ten jest niewyspany :-) w sumie jak ktos pozno spac chodzi, to tez hm. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 16.09.05, 00:09 Od niewyspania nie ma ucieczki. Jak sobie pościelesz, i tak się nie wyśpisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.09.05, 02:05 swieta prawda. dzis wstalam cos kolo poludnia i bylam niewyspana. hm, w sumie to wstawanie to juz wczoraj bylo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.09.05, 20:05 dzisiaj to chyba wszyscy caly dzien spali, a norma nam padla na pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 18.09.05, 20:55 UP bez Nałęcza to już nie to samo - nie dam się zwerbować. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.09.05, 23:11 A Nalecz to najwiekszy chyba spadochroniasz lewicowy z pierwszej ligi. Byl w UP, pozniej przepisal sie do SdPl, a pozniej zrezygnowal z niej bo chcial wspomoc Cimoszewicza zamiast Borowskiego. A te Cimoszewicz poszedl, a Nalecz nie ma gdzie isc. Do SLD nie pojdzie bo sie od niej odlamal SdPl, do UP i SdPl tez nie wroci... Wiekszego wyboru nie ma juz... Sa jeszcze partie lewicowe, ale one mala znacza i robia najczesciej koalicje z SLD i SdPl (w rezultacie tez z UP). Ale sie rozgadalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 19.09.05, 05:15 to nie prosciej mu bedzie zalozyc jakas nowa partie? przynajmniej bedzie jego wlasna i nie bedzie sie musial odcinac :-) p.s. swoja droga takie odcinanie sie, to chyba bolesne jest nie? jeszcze w zaleznosci od tego, jaka czescia ciala sie przyroslo. jak kiedys z ciekawosci, lat kilka majac, polizalam zima klamke przy drzwiach wejsciowych i tak juz zostalam z jezykiem na klamce, to bylo to dla mnie bolesne doswiadczenie. ratowali mnie ciepla woda, ale jezyk bolal. no a jak sie do partii przyrosnie, to nie wiem czym mozna ratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 19.09.05, 14:09 moze by zalozyl, a taka partia to taka bez perspektyw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 19.09.05, 20:52 towarzysze, nie poddawajmy sie! jeszcze tylko troche i dobijemy do 400 procent normy. do roboty, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Forumowicze wypelnili IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.09.05, 21:54 Rola zaorana Cielę poszło spac Jeszcze tylko byczek harcuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 20.09.05, 00:17 i do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.09.05, 00:35 Żeby już wykończyć tego Nałęcza, o przepraszam, chciałem powiedzieć "dokończyć temat Nałęcza", to wiecie, co powiedział w radiu parę dni temu? Że wraca na uniwerek, a on woli patrzeć na studentki, niż na posłanki, więc on nie żałuje tych przenosin. Jak dla mnie to jak burak powiedział, ale może nie mam poczucia honoru, o przepraszam, humoru oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 20.09.05, 19:04 jak by nie patrzec, studentki sa zwykle ladniejsze niz poslanki, a przynajmniej mlodsze, wiec w sumie nie ma sie co chlopu dziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 20.09.05, 19:42 Studentki sa ladniejsze i na pewno bardziej rozwiazle (oprocz jednej ktorej co owies lubiala). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumor mózgowicz Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 20.09.05, 20:23 Ja tam nic nie wiem, cegiełkie dokładam i idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.09.05, 23:46 No, za Nałęczem studentki ...ęczem nie umiem rymować :-( Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.09.05, 23:47 A propos 400 procent to lookdawn by się przydał forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=23397594&a=26237464 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 21.09.05, 01:10 cos nam to opornie idzie ostatnio. dokladam swoj procencik i chyba tez pojde spac. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 21.09.05, 01:21 ja też aha: za Nałęczem studentki z kwiatów naręczem umiem rymować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 21.09.05, 22:32 normalnie nie czujesz, ze rymujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 21.09.05, 23:20 starałem się ale najważniejsze jest to, że... Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 22.09.05, 02:06 normalnie ludzie nie mają szacunku dla pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 22.09.05, 19:33 bo wszyscy by chcieli jak za starych dobrych czasow: "czy sie stoi, czy sie lezy, 10 zl sie nalezy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 22.09.05, 19:34 stawke wzielam z sufitu, wiec w razie czego, prosze sie mnie nie czepiac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 23.09.05, 00:53 Uwaga, tu Admin. Wszyscy, co to przez pomyłkę wzięli choć raz udział w tym zbiorowym szemranym wysiłku, są proszeni o natychmiastowe złożenie samokrytyki! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=29342193&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 23.09.05, 08:21 ja tam już samokrytykie złożyłem. A tera składam w hołdzie procent do normy. I pomnóżmy nasze wysiłki, bo jesień przyszła Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 23.09.05, 21:10 Co myslicie o tym ze PO chce wprowidz nowy tryb liczenia normy. PiS mowi ze straca na tym bardziej leniwi obywatele. -- "Czlowiek z sygnaturką" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 23.09.05, 21:31 o choroba, pustego posta posłałem. Znaczy się jestem brakorobem. Niniejszym składam samokrytykę. I to w dodatku jubileuszowy 400-setny był ten wybrakowany pościk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 23.09.05, 21:36 no coz, sprzeda sie jako odrzut z ekspotru :-) wazne, ze punktow procentowych normy wciaz przybywa! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 23.09.05, 21:46 Pustym normom mowimy nie, prosimy usuwac puste normy! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 23.09.05, 23:30 Pustym hasłom mówimy nie! Precz z preczem! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 24.09.05, 22:45 przepraszam, że się wtrącam, ale chyba wystąpił błąd 404 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 24.09.05, 23:16 a mnie boli glowa i nic dzis nie napisze, o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 25.09.05, 09:17 dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 25.09.05, 17:32 Żądamy 100% frekwencji albo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 25.09.05, 21:22 matko i corko, w niedziele o 9 rano juz na nogach byc, toz to nieludzkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 25.09.05, 21:51 to ja wam jeszcze powiem dobranoc i juz nic wiecej dzis nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 26.09.05, 22:06 No, niech to szlag! Wykonałem kilkaset procent normy - zagitowałem kilka osób - i i tak przegrałem te głupie wybory. Więcej się nie dam nabrać na obywatelską aktywność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 26.09.05, 22:24 Rąbnę jeszcze jeden procencik i dobranoc, towarzysze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 27.09.05, 20:59 za to w niemczech wszyscy sa przekonani, ze wygrali. to dopiero kraj mlekiem i miodem plynacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 27.09.05, 23:03 to jeszcze z jednym otwartym okiem sie dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 28.09.05, 19:37 otwarte mialam okno w sypialni, jak by ktos chcial znac szczegoly. natomiast chodzilo mi o oko, konkretnie prawe. lewe mi sie juz zamykalo z checi pojscia do lozka, albo usniecia gdziekolwiek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 28.09.05, 19:58 ostatnio na tym forum się udziela tylko kol. siwa, kol. z trzema iksami, i jeszcze ten od egzorcyzmów. No i ja. To trochę mało, towarzysze. Musimy zewrzeć szeregi i dorzucać więcej cegiełek procentowych! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 28.09.05, 22:27 Tajemnica wyjaśnia się następująco: trzeba mieć w ulubionych. O frekwencję możemy walczyć, może będzie lepsza niż w wyborach. 40%! Śmiech na sali (sejmowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 29.09.05, 19:17 norma drastycznie spada. Dwa posty na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 29.09.05, 22:07 Podwyzszam frekwencje. Podobno Lenina chca pochowac !!! Przeciez mnie uczono ze Lenin zyje... Tylko ma honor i zrezygnowal z polityki, po co sie w tym bagnie maczac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 30.09.05, 21:20 norma to nam padla na pysk. wczoraj byly trzy posty, a dzis zadnego. wstyd towarzysze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:23 A moje dziecko w szkole ma jechać na wycieczkę albo do Wadowic, albo do Poronina. Chyba pani będzie decydować. Czekamy w napięciu na decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 30.09.05, 22:25 Ta decyzja jest na pewno wazniejsza niz koncowe uzgodnienia w sprawie koalicji PiS-PO. Slyszalem ze Kaczynski woli Wadowice, a Rokita Poronin i nie moga sie dogadac... Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 30.09.05, 22:50 Obaj powinni do Canossy Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 30.09.05, 23:05 A tam do Kanossy... Dogadali sie - pojada do Wadowic, ale Rokita bedzie robil codziennie kanapki Kaczynskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 00:33 A z czym te kanapki? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 02.10.05, 13:52 Nic nadzywaczajnego - piekielnie ostra rzodkiewka i maselkiem. Czasem bedzie lisc salaty do kanapki dodany. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 02.10.05, 14:04 kanapki oczywiście typu sandwich Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 02.10.05, 14:19 Byc moze typu sandwich, ale Rokita boi sie ze jak zrobi niedobre, to Lesiu K. powie mu "Spiepszaj dziadu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 02.10.05, 16:10 W Poroninie nie ma pomnika Lenina, przynajmniej w czerwcu 2004 nie było. Niech żyje sojusz internetowy. Nabijajmy posty. W kupie raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 02.10.05, 21:17 Jak kiedyś będą stawiać pomniki Kaczyńskim, to ile materiału trzeba będzie zużyć! - przecież nie postawią jednemu, tylko od razu obu, bo dzieci by się pytały ciągle: "Ale mamo, to jest Jaro czy Lechu?" Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 02.10.05, 22:20 Za to sa mali! Lenin byl wysoki! Ale podobno ma byc ulica Jacka i Placka w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 03.10.05, 05:02 moj siostrzeniec na widok pomnika mikolaja kopernika, wykonanego z jakiegos ciemnego kamienia zapytal: "mamo, a ten kopernik, to byl murzyn?" :-) wychodzi na to, ze z tymi pomnikami, to nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 03.10.05, 15:28 no to teraz chyba moja kolej się wpisać. A w ogóle to Kopernik przecież była kobietą, a nie Murzynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 03.10.05, 17:21 a moze byla Murzynka? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 03.10.05, 19:58 Bi jak Kopernik byl mlody i byl murzynem i gral w kosza! Byl chyba jednym z najlepszych. a pozniej sie zestarzal i postanowilbyl byc bialym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 03.10.05, 20:17 Tak, tak, tow. Ochódzki opowiadał mi tę historię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:53 No to została jeszcze Kopernikowi pedofilia z całego repertuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 03.10.05, 22:06 a moja nauczycielka od niemieckiego myslala, ze kopernik byl wlochem. ale ona szwajcarka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 04.10.05, 17:19 Wy tu gadu gadu towarzysze, a norma znowu spada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:56 Nie spada. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 04.10.05, 23:53 Popieram przedmówczynię. I kurczę przegapiłem post "a imię jego 444" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 04.10.05, 23:53 to trzeba ja podtrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 05.10.05, 08:24 Chciałem napisać coś bardzo doniosłego, ale nie mam natchnienia. Może to z przyczyny wczesnej godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 05.10.05, 15:40 calkiem mozliwe. o takiej godzinie, to ja zwykle jeszcze spie, a nie cos pisze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Forumowicze wypelnili 05.10.05, 15:56 plany wypełniac trzeba. ojjjj, trzeba :[ Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 05.10.05, 15:58 A ja potrzebuje admina na foruma. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29202&w=29996618 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 05.10.05, 20:27 Nie pragnę być adminem. Chcę tylko aby nasz wątek rósł w siłę. Może inni towarzysze? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 05.10.05, 22:43 widzisz, Towarzyszu, faktycznie wieczorem łatwiej jest coś doniosłego powiedzieć! ja też się wieczorem bardziej rozkręcam, rozkręcam się jak, jak, jak negocjacje w sprawie utworzenia nowego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 06.10.05, 08:08 Dziękuję koledze za pozytywną ocenę mojej wypowiedzi. To na razie tyle, a do wieczora się rozkręcimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 06.10.05, 19:52 dzisiaj chyba sie wystarczajaco rozkrecilam, bo zdazylam juz zrobic wszystko, co sobie zaplanowalam i mam jeszcze kuuuuupe czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 06.10.05, 21:46 No nie, nie obrazaj ta K(...tu nastepuje obraza...) majestatu socjalrealizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 06.10.05, 23:39 rysunek dla was/mas: (chyba nie obraża majestatu) www.angelfire.com/poetry/rumi_russian/7000_socrealizm_mechty.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 06.10.05, 23:40 Hm, wersja 2.0: www.mazovia.pl/imgakt/1209_2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 07.10.05, 08:08 Piękne dziewczyny na traktory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 07.10.05, 16:32 a jak kto traktora nie ma, to moze byc rower? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 07.10.05, 20:44 A kto wg Was wybra wybory??? Tusk, Kaczynski czy moze czarny (opalony) kon (no wies panie!) wyborow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:57 Oczywiście wygra jedynie słuszny kandydat, który bedzie czynił wszystko, żeby norma nie spadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:57 A ludziom żyło się dostatniej. (Joł) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 08.10.05, 00:06 Ja se już wódkę naszykowałem, bo coś czuję, że znowu przegram te wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 08.10.05, 03:19 a w nastepnych wyborach, to chyba sama se wystartuje. bedziecie na mnie glosowac? haslo mojej kampanii, to "obywatelu, zrob sobie dobrze sam", jak spiewal swego czasu kabaret otto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 08.10.05, 09:51 Tera musi zapanować cisza wybiórcza i trzeba wprowadzić zakaz sprzedaży alkoholu. Chociaż niektórzy już mają zgromadzone zapasy... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 08.10.05, 13:55 Przeciez w czasie ciszy wybiórczej nie mozna pic alkoholu, wiec po co robic zapasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 08.10.05, 16:31 Ano tow. Od Egzorcyzmów napisał, że ma wódkę kilka postów wyżej...Pewnie sam chce wypić.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 08.10.05, 16:36 Tyle ze jest prohobicja wybiorcza. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 08.10.05, 16:38 A gdzie tam sam, do lustra będę pił? Podzielę się. Kilka postów NIŻEJ jak dla mnie, bo wyświetlanie mam od najnowszego - wiecie, długie wątki są niektóre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 09.10.05, 07:05 kilka postów wyżej czy niżej - nieważne, byle wątek rósł w siłę. Niech żyje cisza wybiórcza! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 09.10.05, 18:21 a ja dzisiaj agitowałem, i to z sukcesami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 09.10.05, 19:00 I któż został zaagitowany? I w jakiej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 09.10.05, 21:25 Elektorat zagitowałem! W sprawie wyborów! Wódka musi zaczekać do drugiej tury, a jak druga tura też przebiegnie pomyślnie, to się zmarnuje chyba :-( :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 09.10.05, 23:22 wybory, wybory i juz po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 10.10.05, 19:51 a za dwa tygodnie - powtórka z rozrywki... Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 10.10.05, 22:40 fajna rozrywka - jak granatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 11.10.05, 12:37 eeee tam, wcale nie jak granatem, bo granatem to jest raz, a dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 11.10.05, 18:51 i wszystkie grzyby sa jadalne, ale niektore tylko raz w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 11.10.05, 20:18 Serce me rośnie, jak patrzę na te liczne notki...Już wkrótce pięćsetny post... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 11.10.05, 22:30 a potem trzeba bedzie do tysiaca dociagnac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 11.10.05, 23:04 Damy radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 12.10.05, 14:58 Gdzie są wszyscy? Na naradzie kolektywu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 12.10.05, 20:06 moze oglosili strajk? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 12.10.05, 22:25 chyba bumelują Mam zagadkę albo sondaż: które nazwisko wydaje się wam najfajniejsze: Finlandia: Jussi Jaeaeskelaeinen - Janne Saarinen (12 min. - Peter Kopteff), Sami Hyypia, Toni Kuivasto, Markus Heikkinen - Joonas Kolkka, Pekka Lagerblom (59 min. - Ari Nyman), Teemu Tainio, Toni Kallio - Jonatan Johansson, Daniel Sjoelund (63 min. - Mikael Forssell); Czechy: Petr Cech - Zdenek Grygera, Pavel Mares, David Rozehnal, Tomas Ujfalusi - Tomas Rosicky (85 min. - Jiri Stajner), Vladimir Smicer (61 min. - Jan Polak), Karel Poborsky, Tomas Galasek - Marek Heinz, Thomas Jun (73 min. - Radoslav Kovac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 12.10.05, 22:37 mi sie najbardziej podoba tomas golasek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 13.10.05, 08:13 Jussi Jaeaeskelainen jest przepiękne. A właściwie kim są ci towarzysze? To jakaś drużyna? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 13.10.05, 11:33 No nie? W 10 sekund się tego nazwiska nie wypowie. No i w jednej drużynie Cech i Polak :-) Towarzysze kopali wczoraj piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 13.10.05, 15:25 A kto wygrał? i czy Jussi Jaeaeskelainen coś strzelił? ( gola na przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 13.10.05, 19:32 albo moze po meczu strzelil zawodnikowi druzyny przeciwnej w nos? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 13.10.05, 20:57 sport.gazeta.pl/sport/2,65930,,,,51412274,P_SPORT_WYDARZENIA.html Finy polegly. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 13.10.05, 22:37 Nazwisko fińskiego bramkarza Czechów nie przestraszyło :-) (bo miał je na bluzie Z TYŁU) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 14.10.05, 00:03 Ja bym nie był pewien co do nazwiska bramkarza Finów. W niektorych miejscach zamiast Jussi Jaeaeskelaeinen pisze Jussi Jaaskelainen ( uk.sports.yahoo.com/fo/profiles/10000000000000000000012590.html ). A jesli chodzi o wspaniele nazwiska to tu: www.suomi.pl/premiership.php (choc na pocztku mi sie wydalo ze to Koreanczycy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusiaa Re: Forumowicze wypelnili IP: 212.244.186.* 14.10.05, 16:25 Wy tu takie gadanie uprawiacie, a do roboty może by sie wziąć.O sporcie to po robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 14.10.05, 17:29 Jaka robota, jak mamy takie bezrobocie! Jesli ma byc rownie i sprawiedliwie, to ja rezygnuje z pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 14.10.05, 18:22 o wlasnie, popieram, ja tez sie solidaryzuje z bezrobotnymi i nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 19.12.05, 22:44 nonckiewicz, nie słuchaj tych z tyłu i tej połowy stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 500 Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:23 500 Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 14.10.05, 21:11 A ktorz to zdobyl zdobyl 500. %??? I sie nie podpisal sie dokladnie jaki to towarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 14.10.05, 22:18 Niech żyje ten wątek! Wspólnymi siłami osiągnęliśmy sukces! Teraz do 1000!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 15.10.05, 00:25 Może sobie Angole uprościli tego Fina? A moja nauczycielka zawsze powtarzała: sprawiedliwie nie znaczy równo! (i stawiała jedynki zdolnym a leniwym) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 15.10.05, 11:52 Ciekawe jak sobie te nazwisko uproszcza: "Najdłuższe nazwisko - Jadwiga Achmistrowicz-Wachmistrowicz..." www.zimazradiem.pl/33lata.asp Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 15.10.05, 17:41 I jeszcze się rymuje! A ostatnio czytałem o facecie co ma nazwisko: Zyms Albo Cyms (albo na odwrót) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 15.10.05, 17:47 i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/112911866347702417.jpg Pomylka- Cyps Albo Zyps. Ciekawe skad to sie wzielo??? Pelna spis "takich" nazwisk tu - wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,68945,2902859.html Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 15.10.05, 22:39 nooo, byłem blisko Pewnie kiedyś dawno temu w jakimś urzędzie spisywali jego dziadka i jeden urzędnik drugiemu dyktował: "imię Franciszek, nazwisko Cyps albo Zyps, nie wiem jak się wymawia"... i tak zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 15.10.05, 22:56 A u mnie, towarzysze, księżyc świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 16.10.05, 15:59 a u nas hochnebel Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 16.10.05, 16:27 Albo jeden facet mial na imie Kokokokowalski, bo jego ojciec sie jakal i dyktowal jak sie ma nazywac urzednikowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 16.10.05, 20:53 tow. siwa używa języka obcego rodem ze zgniłego zachodu. Oj, nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx131 Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:24 Przepraszam, zaksztusilem sie... wiadomosci.onet.pl/1180471,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 17.10.05, 09:00 pogoda brzydka, to se chociaz na forum pouzywam, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 17.10.05, 20:38 I zimno jak cholera...To jak sobie normy podorzucamy to się rozgrzejemy, towarzysze!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 17.10.05, 21:40 najpierw sie rozgrzalam ponad godzinnym gadaniem po niemiecku, potem zmarzlam na motorze, ale zaraz potem rozgrzal mnie krolik duszony w winie, wiec ogolnie dobrze jest, choc pogoda dalej do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 17.10.05, 23:43 Mnie ta pogoda trzyma przy życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.10.05, 08:19 sa tacy, ktorzy w taka pogode odbieraja sobnie zycie. na szczescie mi to nie grozi. a juz niedlugo sezon narciarski sie zaczyna i bedzie mozna sie opalac na sniegu. mam nadzieje, ze bedzie snieg. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Forumowicze wypelnili 18.10.05, 15:51 Nie ma sprawy, rachunek przeslemy poczta, ponizej $350/h nie budzic podpisano adwokat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 18.10.05, 17:25 Można się rozgrzać stosując okłady z kota. Żywego. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.10.05, 20:13 Jakie fajne miasto: en.wikipedia.org/wiki/Fucking,_Austria :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 18.10.05, 22:12 kot, to bardzo rozgrzewajace zwierze, gorzej tylko, ze coniektorzy kichaja i traca zdolnosc oddychania przy zbyt bliskim kontakcie z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 18.10.05, 23:03 A moj kot zaginal latem ;( Moze go w Szwajcarii widzieli??? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 19.10.05, 00:16 jestem tylko przelotem, nic nie wiem na żaden temat, w Szwajcarii nie bywam, ale zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 19.10.05, 08:08 Szwajcaria czy inna Szwecja to zgniły zachód. Tow. XXX, gratuluję tej encyklopedii, to bardzo cenna inicjatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 19.10.05, 23:33 hm, dla mnie szwajcaria, to nie to samo, co szwecja. natomiast centralna szwajcaria zdecydowanie rozni sie od zgnilego zachodu. p.s. jednego kota widzialam, rudy byl. to twoj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 20.10.05, 08:05 mój kot spełnia normy europejskie i jest bury i pręgowany. Więc to nie jego widziałaś, tow. siwa. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 20.10.05, 21:44 znam jeden zgniły kraj, nie pytajcie o nazwę położenie geograficzne nie ma tu znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 21.10.05, 11:18 Wielkimi krokami zbliża się cisza wybiórcza...Proszę towarzyszy o wzmożoną czujność. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 21.10.05, 18:17 Moj byl czarny niestety ;( Ale to nic. Tak norm unijnych nie spelniach. Moze go kocia grypa go dopadla...? Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 22.10.05, 00:20 no jest ta cisza, trwa, i nic się nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 22.10.05, 08:19 Czy słyszycie tę ciszę, towarzysze???? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 22.10.05, 18:45 > Nie. Nic nie słyszę. Tak ma byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 22.10.05, 19:45 co mówicie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 23.10.05, 00:22 u nas wlasnie dzieje sie lanparty, wiec ciszy nie ma. jestem jedyna "baba" w towarzystwie i juz wypilam pol butelki wina. jak tak dalej pojdzie, to zaraz bede pijana, bo w kuchni sa jeszcze 3 nieotwarte butelki. oczywiscie przyniesione z mysla o "pani domu", bo wszyscy wiedza, ze lubie wino. w kazdym razie z pragnienia nie umre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 23.10.05, 21:47 Ach ten Zacod!!! Ta wstedna konsumkscja ;| Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 23.10.05, 21:53 10 razy lepsi od społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 23.10.05, 22:05 Spoleczenstwo slabe, trzeba dac dobry przyklad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 24.10.05, 21:00 po weekendzie wyborczym cos duch w narodzie oslabl. rodacy, norma nam spada! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 24.10.05, 22:07 Ta kampania byla okrutnie dlugo... Mozemy podziekowac Kwasniewskiemu, SLD, Tuskowi i PiSowi za to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 24.10.05, 22:11 a u nas nawet pokazywali kaczynskich jako jacka i placka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 24.10.05, 23:24 ciekawe, jakby zrobili sondaż dotyczący naszego wątku, czy byłby zgodny z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypelnili IP: *.adsl.solnet.ch 25.10.05, 22:11 tego sie pewnie nie dowiemy, poki ktos takiego sondazu nie zrobi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awerroes Re: Forumowicze wypelnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:13 No to chlup w ten kaczy dziób... Za IV RP robimy kolejny procencik Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypelnili 25.10.05, 23:24 a ja myślę, że i tak skończy się wszystko w czarnej dziurze - 2500 procent normy, chwila na piedestale, a potem śmietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 26.10.05, 08:06 Nie damy się wynieść na śmietnik historii! Nasz wątek wiecznie żywy, tak jak tow. Lenin! Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Re: Forumowicze wypelnili 26.10.05, 08:39 Mleko ma najszybszy transport. Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Re: Forumowicze wypelnili 26.10.05, 08:44 Mleko ma najszybszy transport ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 27.10.05, 11:55 Widzę, że niektórzy zapadli już w sen zimowy. A norma spada na łeb, na szyję... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Z roweru, 28.10.05, 14:00 Ja mysle o stworzenie kompukracji. Algorytm bedzie decydowal kto bedzie prezydentem, o rzadzie itd... Tylk otrzeba miec dobrego antywirusa... Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Z roweru, 28.10.05, 23:24 no ale na każdego antywirusa znajdzie się anty-antywirus W każdym razie zasada "klin klinem" sprawdza się na pewno Czy komukolwiek przeszedł już kac powyborczy? Bo mnie jest nadal smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Oczywiście ! 30.10.05, 16:54 Ta, która spadła z konia wprost na ziarnko grochu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Oczywiście ! 30.10.05, 16:55 To jak na ziarno grochu to musial byc ksiaze! Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Re: To pomówienie ! 31.10.05, 10:25 Rózi słodką buzię ? Dobry wybór : ) Odpowiedz Link Zgłoś
karborund Re: To pomówienie ! 02.11.05, 09:58 Ma dwie, ale tym się różni wróbelek, że ma jedną bardziej :P Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Oczywiście ! 31.10.05, 20:48 Uff! na chwilę zgubiłem wątek, ale już jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Jak możecie ?! 31.10.05, 23:09 To nie wina ( ani zasługa ! ) socjalizmu, a jedynie przejściowe braki w temacie kapusty pekińskiej w kiosku z warzywami : P Odpowiedz Link Zgłoś
karborund Re: Jak możecie ?! 01.11.05, 11:18 kapusta pekińska - czyli z Pekinu, stolycy Chińskiej Republiki Ludowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: 555! :) 27.10.05, 15:24 nie rozumie co sie z normami, zima idzie, a Prez. Kwach mowi ze zrobi byc moze nowe wybory. Nie badz ze ta kampania byla cholernie dlugo to jeszcze bedzie jeszcze dluzsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: 555! :) IP: 82.139.21.* 27.10.05, 16:49 Bo może chcą normę wyrobić tą ilością wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: 555! :) 27.10.05, 17:56 Moze najlepiej robic wybory co tydzien, wtedy bedzia rzad o aktualnym poparciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 28.10.05, 08:58 Sondaże i wybory niech żyją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 29.10.05, 09:25 Kompukracja niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 30.10.05, 19:29 Powinniśmy nadrobić normę, gdyż poprzedniej nocy do doby dodano godzinę extra Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypelnili 30.10.05, 20:17 Powinnismy byc lepsi o 1/24 normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 31.10.05, 22:33 Uprasza się o zaprzestanie dyskusji o kapuście. To takie pospolite warzywo. Usprawiedliwia was, towarzysze, jedynie to, że nabijacie normę. Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja To skandal ! 31.10.05, 23:12 Uprasza się o niekneblowanie ust ! Forumowicz ma prawo wyrobiać normę nawet przy użyciu głąba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: To skandal ! IP: 82.139.21.* 01.11.05, 14:11 Ale naszemu wątkowi przyświecają jedynie słuszne idee. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: To skandal ! 01.11.05, 14:25 Tow.! Tylka walka klasowa sie liczy! Mowimy NIE imperialistom z Zachodu! Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Skandalu cd. 01.11.05, 16:28 To pekińska jest słuszna czy nie ? Wskażcie , towarzysze, właściwy kierunek, bo czuję się nieco zagubiona ideologicznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja hop Re: Forumowicze wypelnili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:31 heja hop hop i do góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 01.11.05, 19:19 Nasz jedynie słuszny kierunek - do góry! Za chwilkę stuknie nam sześćsetny post! A kapusta pekińska jest bardzo podejrzana ideologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Do góry ? 02.11.05, 10:30 Znaczy - na północ ! Macie jakieś dyrektywy ? Włoska, uważacie, lepsza ? Jednostka zerem, jednostka bzdurą. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Do góry ? 02.11.05, 14:30 Włoska nie lepsza. Parszywa, bo zachodnia (południowy zachów to też zachód). Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Wszystko jasne 02.11.05, 16:16 Zrozumiałam. Przerzucam się na sałatę. Starannie przeżuwając pokarm pomagasz społeczeństwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Wszystko jasne IP: 82.139.21.* 02.11.05, 19:09 Hurrraaaa!!!!!!!!Niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morelka Re: Forumowicze wypelnili IP: *.n.net.pl 02.11.05, 20:15 "Nierozłączne siostry dwie-Młodzież i SP!" Dla małolatów - SP to Służba Polsce. W takiej był Bronek Talar z serialu "Dom".Odbudowywali stolicę.Nie pamiętam ich bo sama jestem rocznik '74.Ale wyrabiali normy i pokazywali ich w gazetach. Talar był junakiem SP. No to "do roboty,do roboty!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypelnili IP: 82.139.21.* 03.11.05, 19:44 Przepiękna pieśń, ale widzę, że usiedliście, towarzysze na laurach, znaczy się na kapuście, chciałem powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Re: Forumowicze wypelnili 03.11.05, 20:50 Avanti poppolo !!! Musimy móc, musimy móc, bo z dzieckiem będzie katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
karborund Re: Forumowicze wypelnili 04.11.05, 09:48 Dzieci do szkół! Ojcowie do dzieci! Matka siedzi z tyłu! Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Wszystkie dzieci są nasze ? 04.11.05, 10:09 Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No, tylko nazwą : Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba, jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie - płcią. To wtedy już tak, jak u ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Wszystkie dzieci są nasze ? 04.11.05, 11:35 E nie, różnią sie, bo Chińczyk je kapustę pekińską, a Japończyk...eee, no.., te, noo, glony? Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Na kapuście duże liście ? 04.11.05, 12:07 Nie ma smalcu, z dżemem są puree ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Na kapuście duże liście ? IP: 82.139.21.* 04.11.05, 13:57 Słuszną linię ma nasza władza.... Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Smacznego 04.11.05, 14:08 Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Smacznego 04.11.05, 16:02 To jak to sie liczy wrescie? Czy pobilismy juz rekord? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Smacznego IP: 82.139.21.* 04.11.05, 19:54 Gdzie tam jeszcze do rekordu...Potrzeba nam jeszcze tysięcy postów! Milionów klawiszy! Kwadrylionów bitów! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Smacznego 04.11.05, 20:04 A czy nas na to stac! No ludzie, stac was Towarzysze! Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Smacznego 04.11.05, 23:09 Nie stać nas na to, żeby nas nie było stać! Odpowiedz Link Zgłoś
karborund Re: Smacznego 05.11.05, 10:25 Dlatego odchudzającym się obywatelkom mówimy: Dość! Jesteście piękne w każdym (k)calu! Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Re: Smacznego 05.11.05, 13:31 Tak mnie rozstroiliście, że sie pomyliłam przy obliczaniu kalorii ! Odpowiedz Link Zgłoś
karborund Re: Smacznego 06.11.05, 10:55 skandaluzja napisała: > Tak mnie rozstroiliście, że sie pomyliłam przy obliczaniu kalorii ! Wezwij stroiciela (min (sapera(myli się tylko raz(brudzili wiele razy))). Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Stroiciela min od zaraz(ków) ! 06.11.05, 13:06 Powiedziałam mu, że tak, że owszem, wszystko, ale w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Re: Na kapuście duże liście ? 05.11.05, 13:34 Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Na kapuście duże liście ? 05.11.05, 13:42 Nie dopuszczalne jest dublowanie norm! Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Re: Na kapuście duże liście ? 05.11.05, 14:44 To nie dublowanie, a chęć zaistnienia : D Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Na kapuście duże liście ? 05.11.05, 14:53 Jak mozna wykorzystac autorytetu ustroju do chcei slawy! To nie ladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Bardzo ładnie ! 05.11.05, 23:44 JAK SIE KRZYCZY, TO LEPSZA NORMA SIE WYRABIA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Re: Na kapuście duże liście ? 05.11.05, 13:36 karborund napisał: > Dobrze! Niech będą. Trzeba dać napis, zeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Odpowiedz Link Zgłoś
karborund Re: Na kapuście duże liście ? 06.11.05, 10:51 skandaluzja napisała: > karborund napisał: > > > Dobrze! Niech będą. > > Trzeba dać napis, zeby wpuszczać tylko w krawatach. > Klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Który masz numerek ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karborund Re: Wszystkie dzieci są nasze ? 05.11.05, 10:28 Przepraszam, to Państwa? Odpowiedz Link Zgłoś
karborund Re: Wszystkie dzieci są nasze ? 06.11.05, 10:53 skandaluzja napisała: > Nie Pan, więc ja. Skand. Proszę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
skandaluzja Pośród wściekłych kołysań przypływów, odpływów... 06.11.05, 13:10 Ja służbowo na statek pijany. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Pośród wściekłych kołysań przypływów, odpływó 06.11.05, 14:05 Cos nam sie obnizyl iloraz i roznica inteligencja watku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 06.11.05, 14:38 Skupmy się towarzysze, na rzeczowych postach, konkretnych normach, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
egotegoexorcismo Re: Forumowicze wypełnili 06.11.05, 16:33 i z tego punktu widzenia, że ewentualna krytyka może być, to trzeba, panie, robić tak, żeby tej krytyki nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bas Re: Forumowicze wypełnili IP: *.crowley.pl 06.11.05, 16:37 dolaczam sie (= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 06.11.05, 20:52 A już za miesiąc przybędzie Dziadek Mróz i rozda prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypełnili 06.11.05, 20:59 Co wy! Dziadek Mroz juz nie istnieje!!! Zlozyl legitymacje partii i juz nie daje przezentów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusia3 Re: Forumowicze wypełnili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 21:35 Nie daje prezentów, tylko mandaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 06.11.05, 21:52 Jak to nie istnieje????Przecież występował w TV, jeździ takim dużym, czerwonym samochodem z napisem coca-kola, czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypełnili IP: *.adsl.solnet.ch 07.11.05, 14:10 no, wreszcie cywilizacja wrocila do naszego domu i moge sie podlaczyc do wyrabiania normy :-) u nas na pekinke mowia chinska kapusta. za to kiszona kapusta droga jak cholera. ma ktos moze nadwyzki, to mozemy niezly interes rozkrecic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypełnili 07.11.05, 14:37 Ale to inny Dziadek Mroz!!! Wyjechal do USa, pozniej do Laponii, zostal obywatelem amerykanskim i basta! Niech zyje socjalizm (czyli lubie dostawac prezenty)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypełnili IP: *.adsl.solnet.ch 07.11.05, 16:41 ja tez lubie dostawac prezenty, ale do mnie przychodzi mikolaj. ten na szczescie nigdzie nie wyjezdzal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusia3 Re: Forumowicze wypełnili IP: 212.244.186.* 08.11.05, 09:09 A może dlatego daje prezenty, że wyjeżdżał i sobie zarobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypełnili IP: *.adsl.solnet.ch 08.11.05, 10:24 myslisz, ze kupuje te prezenty za dewizy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 08.11.05, 11:25 Dziadek Mróz sam produkuje prezenty, pomagają mu w tym Śnieżynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 08.11.05, 11:27 Dziadek Mróz nie posiada kapusty chińskiej, ani kiszonej tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypełnili IP: *.adsl.solnet.ch 09.11.05, 03:12 i cale szczescie, bo jeszcze by robil z tej kapusty prezenty pod choinke. wyobrazasz sobie cos takiego?: dziecko rozpakowuje prezent, cale podekscytowane, bo taki wielki, a to beczka kapusty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 09.11.05, 07:53 Albo np. pudełko głąbów...Normalnie trauma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szmaciak Re: Forumowicze wypełnili IP: 82.139.21.* 10.11.05, 07:45 Ten poprzedni wpis, to byłem ja, tow. szmaciak, tylko cuś mi zeżarło początek mego szlachetnego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Forumowicze wypełnili 10.11.05, 20:20 Ci... Słowo "wPiS" jest zakazane... Bo to budzi podejrzenie prowokacji poilitycznej! Inne zakazane slowa "POlityka", "SAMOOBRONA" "SAMOzagłada" "LSD" (przestawienie liter ze skrótu SLD), "PRL" (tak samo jak z SLD tylko ze z LPR). To chyba tyle przykladow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Forumowicze wypełnili IP: *.adsl.solnet.ch 11.11.05, 10:37 zabrania sie zabraniac! Odpowiedz Link Zgłoś