jovi85 Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 30.05.05, 22:51 "Tyłki do góry cała sala się buja to nie koniec imprezy nie walcie ch**a!" Niestety nie wiem kto to popełnił I proszę moderatora o pozostawienie, żeby się inni mogli pośmiać (zwłaszcza, że brzydkie wyrazy wyczyściłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.68.66.78.kutno66.tnp.pl 20.06.05, 15:19 niewiem ktoto ale majeszcze ciekawsze teksty:np przerobka domowego przedszkola:- )))nie no fajne fajne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
froom Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 21.10.05, 12:08 "Daaaaaaaaaaaaaaaaaj mi tę noc, tęęęęęęę jedną noc...":P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda m. Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:46 Jest jeszcze zespół Zero i "jedziemy na maxa" wypadamy dziś za miasto by zabawic sie juz ekipa sie zebrała juz wołaja mnie gdzies po drodze zabieramy kilka naszych panieniek ktore latwo wyskakuja ze swoich sukienek Daleeeej jedziemy na maxa, hej... ... itp Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 30.05.05, 23:35 "czarny snieg sypie się z naszych chmur, wtedy gdy nie ma Cie tu" hahahhaaaaa Papa Dance i nie mam pytań;-D Może poslemy ich na Eurowizję;-DDDDDDDDD?? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 31.05.05, 15:23 Putativus, kto jak kto, ale Ty nie powinnaś się czepiać Papy, czarny śnieg zalepia moją twarz, czarny śnieg klei mi się do ust - przecież to ewidentnie piosenka wyrzuconego z knajpy na Górnym Śląsku. Mordą w hałdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) duzo pierdów jest... IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 30.05.05, 23:56 mnie osobiscie skreca voovoo z tym swoim "ło bija bije... ło bija bije" powtarzanym przez 30 minut na koncertach.. mozna sie rozchorowac... a szkoda, bo zespól niezły i moglby sie jakos mądrzej realizowac --- w durnych tekstach celuje tez taki fajny, czerwony pajac z wieloma kolczykami tu i owdzie... no ten buc od "kajne grencen"... no i zespol "łzy"... jakie fajnie bzdety oni popełniają, nieprawdaż? wielu mamy dobrych "TFUrców":-) hehe ... czestochowskie rymy, proste błedy gramatyczne i stylistyczne, ktorych można uniknąć, mając uczciwie zdaną mature z polskiego... czemu ambicja "artystufff" nie pozwala im dac ich "dzieł" do jakiejś chocby delikatnej jezykowej korekty? przeciez wiadomo, ze nie chcodzi o zmiane tego, co chcą przekazac.. ale kochani ludożercy, znaczy artyści (hehe) warto czasem cos poddac korekcie... jezykowej, zeby sie przynajmniej nie osmieszac w kwestii znajomosci gramatyki jezyka itp... matura 1992 - 5 z polskiego:-), obecnie dziennikarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Monika Brodka rulezzzzzzzzz IP: 194.42.117.* 31.05.05, 09:30 Nawet gdy nie znasz,ale obiecaj.Poświecisz jedna chwilę albo dwie.Kiedy obejmiesz-poczuje siłę.Tak trudno bedzie sie pożegnac z życiem tym. Nie każdy o tym wie,nieszcześcia lubią być.Parami dobierane-tak to jest.Nie jedź nigdzie-to nie czas.Naprawde to zły znak.Minie kilka dni moze lęk przestanie trwać nadzieje jednak mam odzyskać błogi stan.Do wielu łez-nie wiele trzeba mi.Ale to nie mój cel,żeby sie ofiarą stać.Posłałam już-więc teraz ide spać. REF.Nawet mnie nie znasz,ale obiecaj.Poświecisz jedna chwile,albo dwie.Kiedy obejmiesz-poczuje siłę.Tak tródno bedzie sie pozegnać.Nawet mnie nie znasz,ale obiecaj.Poswiecisz jedna chwile,albo dwie.Kiedy obejmiesz-poczuje siłę.Tak trudno bedzie sie pozegnac z życiem tym. Szkoda,że mina w jakiś sposób uderza w Ciebie.Wiemy oboje,że prawda była rozstrojona.Powinnam milczeć,bo kopie sobie głębszy dołek.Czuje sie dziwnie śpiewajac do innego nieba. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Monika Brodka rulezzzzzzzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:09 Żałosna jest ta Bródka. Ale chinki cikucikulinki chyba nic nie przebije. Aaaaa właśnie kiedyś dawno temu słyszałem piosenkę pt: "Czarny ciągnik". Nie wiem czy słyszeliście ale na bełta się zbierało jak tego słuchałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana mehehe Blenders - "Ciągnik" IP: *.e / *.e-cho.com.pl 24.09.05, 10:53 Ten czarny ciągnik to bardzo fajnego zespołu zwącego się Blenders. Słynną oni z głupkowatych tekstów, takich na rozluźnienie. Mi sie osobiscie podobają piosenki "Czuję, że ja muszę" i "Owca" hehe polecam wysłuchac dokładnie do końca :))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchaczka Re: Blenders - "Ciągnik" IP: 62.233.185.* 24.09.05, 22:16 "kręć dupą, kręć dupą, dupą, dupą kręć..." Bleee.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomeczqu Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 31.05.05, 20:07 Mówię tak (mówię, mówię) Mówię nie (mówię mówię) Bywa że (bywa bywa) jestem dziwna jak to miasto. (i tu, konsekwentnie powinno być: "miasto, miasto"). Kto pisze takie coś???????? I kto upiera się, by puszczać to to w eter, jako przebój??? I w ogóle, powinien być zakaz występów Kozidrak, Paschalskiej ("Przyjaciel potrzebny od zaraz" chyba w sumie najnowszych dokonań Paschalskiej w "Klanie" nabrał jednak nowego wymiaru;), Brodki i innego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.09.05, 09:20 "Przyjaciel > potrzebny od zaraz" A dlaczego by nie uczcić epidemiologów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol524 Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:12 ciągnik : zawsze chciałem mieć takie coś właśnie po to by wozić ją... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 01.06.05, 00:17 jesli mowa o najbardziej bezsensownych tekstach piosenek to na mysl przychodzi mi natychmiast jedna: zegarmistrz swiatla. o co chodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś
retiro1 Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 03.06.05, 14:32 Masz na myśli "Zegarmistrz światła" Woźniaka? To jeden z najpiękniejszych śpiewanych tekstów poetyckich. Nie uważałaś na polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha70 Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 27.09.05, 00:58 rosa_canina napisała: > jesli mowa o najbardziej bezsensownych tekstach piosenek to na mysl przychodzi > mi natychmiast jedna: zegarmistrz swiatla. o co chodzi?! O śmierć. Gotowość przejścia "nie wiem gdzie, na zawsze" Mimo trudnego tekstu, piękne, ale i tak się zastanawiam, dlaczego było to onego czasu ocenzurowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda a może być zagraniczny najgłupszy tekst IP: 212.244.29.* 01.06.05, 12:17 call on me, call on me call on me, call on me call on me, call on me call on me, call on me call on meeeee, I'm the same boy I used to be I'm the same boy I used to be call on me, call on me call on me, call on me call on me, call on me call on me, call on me call on meeeee, I'm the same boy I used to be (Repeat over) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst 01.06.05, 13:00 Kolejny :-) Da Da Da aha aha aha What you will and what you won't What you do and what you don't What you can and what you can't This is what you need to know: Loved you though it didn't show Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, da da da da da da da da da da da da Da da da I don't love you you don't love me Da da da I don't love you you don't love me Da da da I don't love you you don't love me Da da da I don't love you you don't love me (whispered) Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht. I know why you ran away, aha Understand you couldn't stay, aha Wonder where you are today, aha After all was said and done It was right for you to run! Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, aha Ich liebe dich nicht, du liebst mich nicht, da da da da da da da da da da da da Da da da I don't love you you don't love me Da da da I don't love you you don't love me Da da da I don't love you you don't love me Da da da I don't love you you don't love me da da da (repeat to fade) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst 01.06.05, 13:12 I jescze jeden :-)) Anna - letmeinletmeout Musik und Text: Remmler/Kralle Anna, Anna, oh Anna Berta, Berta, oh Berta Carla, Carla, oh Carla Dieter, Dieter, oh Dieter Peter, Peter, oh Peter Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Anna, Anna, oh Anna Dieter, Dieter, oh Dieter Peter, Peter, oh Peter Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Anna, Anna, oh Anna Berta, Berta, oh Berta Carla, Carla, oh Carla Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout (Solo) Anna, Anna, oh Anna Berta, Berta, oh Berta Carla, Carla, oh Carla Dieter, Dieter, oh Dieter Peter, Peter, oh Peter Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Letmein letmeout Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst IP: 212.244.29.* 01.06.05, 13:37 O niezłe ..... i jeszcze dużo liter alfabetu do "opracowania" wanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:03 jeden przykład. Muzyka jeszcze niczego sobie ale tekst: Don't out of touch....don't out of touch... bardzo niewyraźnie śpiewają (zresztą prawie jak wszystko po angielsku) więc nie wiem czy tak jest dokładnie, ale w kółko leci ten sam tekst. (przez 6 minut!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst 01.06.05, 19:26 You're out of touch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:38 Być może nie kwestionuję, ja słyszałem don't ale to jest straszny bełkot, gorzej niż pani co zapowiada pociągi na dworcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst 01.06.05, 18:49 Bo to chyba coś takiego jak nasza Baśka z biustem? Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst 01.06.05, 18:53 Eeee,Baśka przy tym to poemat... Naprawdę nie domyślasz się "co autor chciał powiedzieć" -let me in -let me out :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dworcowa Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:18 Mieszkam przy dworcu kolejowym. Tysiące razy słyszałam piosenkę chłopaków wychodzących z wojska. Tylko tej jednej się uczą w wojsku? Zgroza!!! Godzina piąta, minut trzydzieści, kiedy pobudka zagrała - grupa rezerwy szła do cywila, niejedna panna płakała". Rzygać mi się chcę, gdy słyszę te słowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst 01.06.05, 19:19 Mnie się takich rzeczy domyślać nie uchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:25 Godzina piąta!! Minut trzydzieści!! Kiedy pobudka... Przecież to jest wręcz hymn ludzi wracających do cywila. Trzeba tę pieść szanować. W zeszłym roku jechałem pociągiem razem z panami wracającymi z woja, mieli nawet bogaty (acz niecenzuralny), w większości własny repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: a może być zagraniczny najgłupszy tekst 01.06.05, 20:53 Kolejna pieśń zespołu Trio: Tutti Frutti lyrics Musik und Text: Penniman/La Bostrie/Lubin Bebobalubabalabamboo Girl named Sue knows just what to do girl named Sue knows just what to do she drives me to the East and she drives me to the West and she's the girl that loves me best Tutti Frutti Au Rutti Girl named Daisy almost drives me crazy bad girl named Daisy almost drives me crazy a real gone cookie yes Siree boy you don't know what she do to me Tutti Frutti Au Rutti Bebobalubabalabamboo Odpowiedz Link Zgłoś
stallorder Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 01.06.05, 21:30 "Sztuka za sztuką, za sztuką sztuka Chcesz być Bezelem, to się nie uda To nie jest kawałek żeby się podobać To pie..ny hit - dwa słowa Ja dalej będę pisać, a ty słuchać Tak to robimy, tak jest właśnie tutaj (...)Jedna pętla, druga pętla Wszystkie pętle przeliczam na pęta Kiełbasa, to zapamiętaj Kiełbasa, nie zwalniam tempa Ciśnienie rośnie na maksa Ja będę klaskać, ty będziesz mlaskać Gorący bit, gorąca dawka Weź koleżanki dla Maćka i Jacka Wszystko najgorsze, wszystko złe to wizytówka składu Bezele Na początku B, na końcu E Ośka, pozdrawia cię Bezele Ten kawałek to występ gościnny My jesteśmy od wszystkich inni Bezele, ty tego słuchasz Pozdro, pozdro od didżeja Buhha" Tede i jakieś ziomki. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Mister Dex - "Abstynenci" 02.06.05, 11:06 My jesteśmy abstynenci Nas alkohol nie zachęci Na prywatkach w karnawale Zatapiamy w szklance coli nasze smutki, nasze żale Niech party trwa Pijmy do dna butelki coli Bo nikt nie chce znać Co to jest kac i bóle głowy Ktoś chwali nam Szampana smak i gin z tonikiem A my, hej sto lat Wznieśmy i tak toast coli łykiem Ktoś musiał być nieźle schlany, żeby coś takiego napisać, bo na trzeźwo chyba takich głupot by nie wymyślił! :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
retiro1 Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 03.06.05, 14:25 Piosenka,którą mógłby zaśpiewać (zawyć) pies: "Nie lubię, gdy wyjeżdżasz, wiesz? Nawet niebo smutne jest. Jak mam to przeczekać, coś tam Czy radę daaaaaaam!" Nie dasz, baranie, nie dasz. Palnij się tą butelką wina w łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: 212.191.201.* 03.06.05, 19:24 Z nielicznymi wyjatkami, ten wątek jest wątkiem jakichś imbecylów, którzy nie tyle wyśmiewają głupie, niedorzeczne teksty, ale przede wszystkim próbują tuszować swoją ignorancję i leczyć swoje kompleksy, wyśmiewając teksty, które są naprawdę dobrymi i inteligentnymi tekstami, ale dla ludzi inteligentnych, a sami wyśmiewacze po prostu ich nie rozumieją :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:37 Sam jesteś tępy. Widzisz sens np: w piosence "Da da da"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\/\ Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:44 och informatyk sie odezwał, a może tylko sprzątasz w firmie o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepka Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.12.11.univie.teleweb.at 28.01.06, 15:35 Patrz wyzej: "wypadamy dziś za miasto by zabawic sie juz ekipa sie zebrała juz wołaja mnie gdzies po drodze zabieramy kilka naszych panieniek ktore latwo wyskakuja ze swoich sukienek Daleeeej jedziemy na maxa, hej..." To jest na przyklad tekst inteligentny, niesluznie wysmiany? Litosci. Poza tym ne lubie takich komentarzy a la z paroma wyjatkami, wszyscy tu sa glupkami. Albo argumentuj z podaniem przykladow albo nie zawracaj glowy. Dla mnie watek bomba, choc nie ze wszystkimi postami sie zgadzam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinia Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 03.06.05, 21:27 No to moze troszke disco -polo: straciłas cnote bo co bardzo tego chciałas straciłas cnote i co juz jej nie bedziesz miała... Jestesz szalona mówie ci zawsze nia byłas przestan wkoncu snic nie jestes aniołem mowie ci jestes szalona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoe Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: 80.51.33.* 04.06.05, 20:06 "Hej, Jolka, Jolanta Chodźmy grać w palanta, A jak już zagramy, Zapalimy blanta." oraz wersja bardziej hardkorowa, dla dorosłych: "Hej, Jolka, Jolanta Chodźmy grać w palanta, A jak już zagramy, To się posmyramy." Produkcja własna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia-arnisia Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: 213.25.20.* 13.06.05, 06:53 POKOLENIA Kombi w całości oraz Wilki z i - też w całosci - piosenka z refrenem "słońce pokonał cień" Odpowiedz Link Zgłoś
ptakolub Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 13.06.05, 12:50 Jolka, Jolka pamiętasz lato ze snu Gdy pisałaś: Tak mi źle Urwij się choćby zaraz Coś ze mną zrób Nie zostawiaj mnie samej, o nie Żebrząc wciąż o benzynę Gnałem przez noc Silnik rzęził ostatkiem sił Aby być znowu w tobie Śmiać się i kląć Wszystko było tak proste w te dni Dziecko spało za ścianą Czujne jak ptak Niechaj Bóg wyprostuje mu sny Powiedziałaś, że nigdy, Że nigdy aż tak słodkie były jak krew twoje łzy Ref.: Emigrowałem z objęć twych nad ranem Dzień mnie wyganiał Nocą znów wracałem Dane nam było słońca zaćmienie Następne będzie Może za sto lat Plażą szły zakonnice A słońce w dół Wciąż spadało nie mogąc spaść Mąż tam w świecie za funtem Odkładał funt Na toyotę przepiękną aż strach Mąż twój wielbił porządek I pełne szkło Narzeczoną miał kiedyś jak sen Z autobusem Arabów Zdradziła go Nigdy nie był już sobą, o nie Ref. A co powiecie na to? :D :D :D W wielkiej żyliśmy wannie I rzadko tak Wypełzaliśmy na suchy ląd Czarodziejka gorzałka tańczyła w nas Meta była o dwa kroki stąd Nie wiem czemu ciągle dlaczego Zaczęło się tak Czemu zgasło taż nie wiem nikt Są wciąż różne koło mnie Nie budzę się sam Ale nic nie jest proste w te dni Ref. Odpowiedz Link Zgłoś
retiro1 Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 13.06.05, 15:31 no już nie przesadzaj: "Jolka" może arcydziełem nie jest, ale to przyzwoity tekst, a niektóre zwroty wniknęły juz w obieg: "czarodziejka gorzałka","wielbił porządek i pełne szkło" Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 13.06.05, 16:45 Dziwię sie że dla kogoś teksty voo voo janerki czy powyższa jolka wydają sie debilne, ale cóż dla mnie the best jest urszula i kozidrak ( o paschalskich i innych nie wspominam bo wg mnie to nie muzyka) ale teks w stylu moje serce jest jak pies daj mu jeść czy ta o makijażu niezmiennym od lat, normalnie leże i kwiczę i za chiny nie czaje o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honey Schnappi ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:38 ich bin Schnappi, das kleine Krokodil Komm aus Ägypten, das liegt direkt am Nil Zuerst lag ich in einem Ei dann schni-,schna-,schnappte ich mich frei Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil Ich schnappe gern, das ist mein Lieblingsspiel Ich schleich mich an die Mama ran Und zeig ihr wie ich schnappen kann Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil Und vom Schnappen, da krieg ich nicht zu viel Ich beiß dem Papi kurz ins Bein Und dann, dann schlaf ich einfach ein Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil Hab scharfe Zähne, und davon ganz schön viel Ich schnapp mir was ich schnappen kann Ja ich schnapp zu, weil ich das so gut kann Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp (schnapp!) Schni Schna Schnappi (ja!) Schnappi Schnappi Schnapp (schnapp!) Schni Schna Schnappi (mhmm!) Schnappi Schnappi Schnapp (ja!) Schni Schna Schnappi Schnappi (hmm) Schnappi Schnapp =))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
en10219 Re: Schnappi ;) 05.12.05, 21:48 piosenki dziecięce zazwyczaj nie powalają głębią tekstu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:23 Ja sie z tobą zgadzam!Teksty Urszuli o piesku małym,co łasić się będzie-tzn serce jak piesek...Ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman muzeum - linoleum 15.06.05, 14:31 Holdys - Stalker. To jest naprawde piekna piosenka, smutna, zawsze przy niej lzy mi sie kreca w oczach. Ale: Ma jeden fatalny rym: MUZEUM - LINOLEUM 'Pamietam dzien, w muzeum - tamta pani az otarla lzy, Upadlem na linoleum - serce czegos odmowilo mi.' Kompletnie mi nie pasuje do tego nastrojowego kawalka. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: muzeum - linoleum 15.06.05, 14:38 no i to aaaaaaa w przerwach mnie sie nie podobało jako całość Odpowiedz Link Zgłoś
svintuh Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 15.06.05, 22:27 łap mnie bejbe, ja tobie się dam... chyba powinno być "ja tobie dam", ale Tatiana albo jest na to zbyt subtelna, albo nie nauczyła się jeszcze perfect polskiego ;) www.lodz.pl forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=22619462 www.samoobrona.org.pl www.radiomaryja.org www.raportnowaka.pl www.lenin.z.pl Odpowiedz Link Zgłoś
estera_ja Sepie milosci nie kochasz. 15.06.05, 22:34 I tego odwiecznego tekstu w ogole nic nie pobije.(Nie wiem czy nikt jeszcze o tym nie pisal...) Od czasu powstania tej piesni,pokolenia medrcow beda sie glowily nad tym o czym mogl wowczas myslec niejaki Michal W. Odpowiedz Link Zgłoś
svintuh Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 15.06.05, 22:36 bylo kiedyś coś takiego: "nie chcę żadnej pomocy, zrobię to dzisiaj w nocy" - brzmi jak manifest onanistyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
gradiscaa dla mnie mistrz ! twórca : karamba :) 19.06.05, 17:15 To nie była miłość jak w `Przeminęło z wiatrem` Ty miałaś duży biust a ja miałem sałatę Impreza u chłopaków, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że pie.. zwykłą szmatę O ósmej na rynku, knajpa, impra, no i poszło Nowa sytuacja wydawała się być prostą Szkoła, potem rynek, a wieczorem czas dla ciebie Tak ładnie pie..łaś, że jest ci jak w niebie Moim kumplom ciekła ślina na widok twojej dupy, Przyspieszał puls i sztywniały fiuty Rozumem nie grzeszyłaś za to nadrabiałaś ciałem Jedno jest pewne: nigdy cię nie kochałem Na wierną sukę ostro cię tresowałem Jak prywatną prostytutkę, tak cię traktowałem Miałem rację, bo byłaś głupią dupą Głupią, pie..ną i niewyżytą suką Ref.: Pocałuj mnie w dupę i jak gó.. poczuj się Bo ze wszystkich sił ja dzisiaj pie.. cię Teraz upijam się i robię to co chce Mam zajebistą kobietę, reszta pie.. mnie Zadymy, interesy, policja i problemy Do wyjaśnienia sprawy miałem zniknąć, bez ściemy Zerwać kontakty na góra dwa miesiące Poczekać, aż ciśnienie zacznie być malejące Wróciłem, vatos lokos powitanie Chłopaki pamiętali o łiskaczu i szampanie Kórewstwo było miłe, dla chłopaków uznanie Dziękówa za przyjęcie i za zajebiste panie Na zajutrz się meldujesz, witasz fałszywymi łzami Pie..sz, że tęskniłaś za wspólnymi chwilami Zapomniałaś o jednym: nie tańczysz z frajerem A więc gó.. ci pomoże udawanie szczerej Chłpoaki mi donieśli o twoich krzywych ruchach Zła kobieta z ciebie, głupia, pie..na suka I nie ma zmiłuj, dlatego bujaj się mała I tak mi się znudziłaś, a wię wypie..j Ref.: Pocałuj mnie w dupę... Dzień po dniu wciąż telefon napie.. Zbyt głupia, by zrozumieć co to znaczy `wypie..j` Aż zjawia się twój stary, koleś całkiem wporzo Nic do niego nie mam, ale to ci nie pomoże Stary zgęszcza mi temat, że najadłaś się tabletek Że w jego zestawie brakuje kilku żyletek Może poszłaś w pizdu, nie wie gdzie, mówię `rynek` Bo to magiczne miejsce dla głupich blondynek Zabrakło odwagi, aby podciąć sobie żyły Jedynie tabletki zajebiście cię zmuliły Toksykologia, psychiatra i spie..j Poczuj się jak gó.. i trzymaj się z dala To nie była miłość jak w `Przeminęło z wiatrem` A więc stary uważaj, co bierzesz na chatę Lepiej każdą laskę z góry traktuj jak szmatę One nie kochają ciebie, tylko twoją sałatę Ref.: Pocałuj mnie w dupę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: dla mnie mistrz ! twórca : karamba :) IP: *.68.66.78.kutno66.tnp.pl 20.06.05, 15:42 to ma sens:-))) a mleko??? "Łapy, łapy cztery łapy, a na łapach pies kudłaty!! kto dogoni psa, kto dogoni psa!!!moze ty, moze ty, moze jednak ja:)" dobre dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
radysh Re: dla mnie mistrz ! twórca : karamba :) 21.06.05, 04:48 Od PANKRACEGO to się proszę odstosunkować :) :) Lepsze jest, cyt.I kudłate i łaciate, pręgowane i skrzydlate, te co skaczą i fruuwają na nasz prooogram zaaapraaaszaaająąą! koń kurs- Z jakiego programu to jest (dla dziewczyn wirtualny caus a dla facetów uścisk dłoni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: dla mnie mistrz ! twórca : karamba :) 21.06.05, 12:34 radysh napisał: > I kudłate i łaciate, pręgowane i skrzydlate, te co skaczą i > fruuwają na nasz prooogram zaaapraaaszaaająąą! koń kurs- Z jakiego programu to > jest (dla dziewczyn wirtualny caus a dla facetów uścisk dłoni ;) "Zwierzyniec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radysh Re: dla mnie mistrz ! twórca : karamba :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:22 Prawidłowa odpowiedź brawooo! Ale niestety po nick`u płci nie mogę zidentyfikować więc chociaż zdrówka i piwnych libacji życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 16:10 Ostatnio zasłyszane w radiowej "trójce": Grupa nazywa się Hurt, piosenka "Załoga Dżi": Tak jak Bolek i Lolek Tytus Romek i Atomek Dzieci z Bullerbyn Tomek na tropach yeti Tak jak król Maciuś pierwszy Asterix i Obelix Jak załoga G Mcgywer i Pipi Zaiste powalające ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 21.06.05, 12:13 No co ty, ta piosenka jest ok! A ten fragment to z kontekstu wyrwałeś:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 21.06.05, 12:19 Kiedy się stanę plamą na ścianie Nie myśl o mnie źle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artie Re: LADY PANK IP: *.elsat.net.pl 23.06.05, 00:26 "Nie chcę wiedzieć jak i co Po co mówić - to nie to" Lady Pank - Znowu pada deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
kuger Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 28.06.05, 11:36 Czy jest coś głupszego niż: "Odkąd mam radio ktore gra.." PIASKA Czy to znaczy, iż Piasek miał radio, które nie grało. Jeśli tak to miał trudne dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 19.07.05, 14:45 Schnappi - die kleine Krokodil "Baby, I love you" - Jennifer Lopez "Przyjaciel od zaraz" - Kaja Paschalska "Lecę bo chce" "Myślę ze nie stało się nic" Roberta Gawilńskiego I jeszcze była kilka lat temu taka piosenka z rozdzaju polski dance, z takimi słowami: Ręce do góry niech walą się mury Cała sala zapier***a Na pewnej wakacyjnej dyskotece didżej puszczał ją pod koniec imprezy i wołał w rytm muzyki: cała sala wypier***a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.05, 15:54 Albo najnowszy Szymon Wydra: "Nasze życie pędzi jak poemat..." Kurna, jak poemat może pędzić??? Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek IP: *.devs.futuro.pl 19.07.05, 17:17 "...gdy widzę słodycze, to kwicze a oczy mi świecą jak znicze...i dobrze o tym wiesz ze połknąłbym jak zwierz co tylko co tylko co tylko tylko tylko tlyko tylko tylko tylko tylko tylko CHCEEEEEEEEEEEESZZZZ...!" Ratunku!! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 23.07.05, 20:07 'nasze życie BĘDZIE jak poemat', gwoli ścisłości:) o tekstach papa dance możnaby opowiadać wiele, przy czym najnowszy 'czarny śnieg' to nic takiego. np. fragment 'kamikadze' sprzed zgoła 19 lat: Ciągle mną telepie febra Łazi za mną koszmar – blues Trąbią na mnie wciąż na zebrach Czuje się jak spruty wór jak byłem mały o tych zebrach wciąż nuciłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: Najgłupsze lub bezsensowne słowa piosenek 22.08.05, 02:37 PAPA DANCE : "Ciągle mną telepie febra / Chodzi za mną koszmar-blues / Drobią na mnie wciąż na zebrach / Czuję się jak spruty wór" - z utworu : 'Kamikadze Wróć' :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
noico jak się ma metro do swetra??????? 22.08.05, 09:54 W kinie w lublinie......... w metrze i w swetrze...??????? co za porażająca logika i intelekt Odpowiedz Link Zgłoś
marrtawu Re: jak się ma metro do swetra??????? 22.08.05, 13:42 Czy ktos moze mi wyjasnic to: Tam gdzie Boga nie ma już miasto bez miłości stoi tam jak z nieba znak zjawia się niewinna ona ma nadziei pełen głos wrażliwości pełne dłonie pragnie tyle dać w pustych sercach wzniecić płomień choć krucha jest jak kwiat próbuje zmienić świat Bezimienna zbyt prawdziwa twoja twarz Bezimienna w pustych sercach budzisz strach Bezimienna ile sił potrzeba i ile piękna by obudzić ich Tyle wiary ma a w pustych domach puste twarze życzą bólu jej pragną widzieć ją gdy płacze oni łez nie znają, dawno zapomnieli o nich tutaj miejsca nie ma już na wrażliwości pełne dłonie choć krucha jest jak kwiat wciąż pragnie zmieniać świat Bezimienna zbyt prawdziwa twoja twarz Bezimienna w pustych sercach budzisz strach Bezimienna ile sił potrzeba i ile piękna by obudzić ich Varius manx. Muzycznie piosenka mi sie podoba i bardzo chcialabym ja zrozumiec, ale kazda moja koncepcja odpada po dojsciu do drugiej zwrotki. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: jak się ma metro do swetra??????? 22.08.05, 14:20 piosenka jest jak na mój gust o jakimś ludzie (może o ludział ogółem? o polakach? o jakimś wyimaginowanym? keine anung:) któy przesiąknięty jest złem i obojętnością, aż tu nagle zjawia się jakaś bezimienna bezinteresowana dobroć, o której ludzie nie chcą słyszeć bo jest dla nich zbyt trudna i bolesna do zaakceptowania (być może boją się, że chciałaby wprowadzać nowe porządki, a im jest tak wygodnie? a może siłą chciałaby ich nawracać? hyhy). ogólnie strasznie to nadęte, pasowała by ta pieśń wg. mnie na hymn propagandowy administracji usadzie bezimienną byłaby amerykańska armia, a ludźmi żądnymi przemocy, opętanymi złem - mieszkańcy krajów arabskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: jak się ma metro do swetra??????? IP: *.server.ntli.net 12.09.05, 04:03 Brzmi jak jakas piesn maryjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela Re: jak się ma metro do swetra??????? IP: *.12.11.univie.teleweb.at 28.01.06, 15:47 hmmmm...a moze to smieszne mialo byc? Odpowiedz Link Zgłoś