krakowianka76 08.09.05, 08:27 tinyurl.com/brmcu I to by bylo na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: audrey Re: DOBRANA PARA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:07 Hehe, u mnie w centrum miasta Lepper wisi obok młodszego Giertycha, też ciekawie to wygląda, dobrali się panowie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: DOBRANA PARA 08.09.05, 09:13 aja ostanio widzialem zestaw trzech: - po lewej Romcio G. - Nadzieja Polski - Po prawej Lesiu K. - Uczciwa Polska - W środku hasło - podsumowanie: Połączy nas Polska i Włodek C. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: DOBRANA PARA 08.09.05, 16:46 Najporządniejsze ma Jędruś - "Człowiek z charakterem". Nikt nie zaprzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulania Re: DOBRANA PARA IP: *.binet.pl / *.pl 08.09.05, 21:12 A ja ostatnio widziałam bilboard z Jędrusiem wiszący obok solarium:))) hihi, powinni go sobie tam na stałe zostawić - niezła reklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: DOBRANA PARA 09.09.05, 16:38 He, he, u nas w Częstochowie wisi kolejno plakat Kaczyńskiego, Leppera i Jurek - Ludzik Metra... Odpowiedz Link Zgłoś