Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

oswiecenie

01.11.10, 19:09
    oswieccie mnie, istnieje jakas sensowna strona w necie gdzie mozna kupic material na kiecke?
    to co znalazlam wola o pomste....
    Obserwuj wątek
      • pliszka13 Re: oswiecenie 02.11.10, 09:04
        Nie wiem, jaki materiał Cie interesuje, kiecka kiecce nierówna, czy to ma być dzienna, wieczorowa?
        Wyszukaj sobie Skład Bławatny, może coś z ich oferty spodoba Ci się.
        Ja u nich jeszcze nie kupowałam, bo jakoś nie mogę się przekonać do zakupu tkaniny przez internet, bez dotkniecia jej.
        Na allegro trafiłam kiedyś na sklep sprzedający włoskie tkaniny, dość drogie,ale nie zachowałam linku
      • aga.pier Re: oswiecenie 02.11.10, 13:50
        obawiam się, że nic nie znajdziesz :) A w necie jedwabie "włoskie" po 30zł :)
      • aga.pier Re: oswiecenie 02.11.10, 13:56
        a jaką i na jaką okazję szyjesz sukienkę?
        Ja ostatnio szyłam sobie tę:

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2492716,2,1,11665759891.html
        właśnie z granatowego jedwabiu. Ta z burdy była długa i z godetami a moja była za kolano.

• tralalumpek Re: oswiecenie 02.11.10, 14:11
          mam jak co roku bal firmowy, ostatnim razem kupilam chyba dzien przed impreza a co sie nalatalam po wiedniu to moje
          bal jest 15 stycznia wiec teorytycznie jest troche czasu a marza mi sie dwie kreacje i sama nie wiem ktora bardziej
          w zasadzie dwa kolory i dwa materialy a od tego bedzie kroj zalezal
          kazdego roku jest temat imrezy , w tym roku to
          www.cirquefantastic.com/
          nie bede sie za cyrkowke przebierac :) ale musi to byc ladna suknia wieczorowa :)
          marzy mi sie gruba koronka w kolorze grafitowym albo ciemnozielony atlas
          sama juz wypadlam z szycia, za duza przerwa wiec tez problem dobrej krawcowej i pytanie gdzie....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka