wkuziow 19.09.02, 12:55 Moze ktos zna kawaly o USA i/lub jej mieszkancach, bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ill loco Re: Prosze o kawaly o USA IP: *.lo2.olsztyn.pl 19.09.02, 13:18 Dla mnie USA jest wystarczająco śmieszne ( i tragiczne zarazem ) bez kawałów o nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jszk Re: Prosze o kawaly o USA IP: 157.25.43.* 19.09.02, 14:44 Może to nie kawał ale śmieszne. Moja żona przebywając w usa usłyszała pytanie od tutejszego: "A jak wy tam w polsce obchodzicie 4 lipca?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psck9 Re: Prosze o kawaly o USA IP: *.dynamic.umr.edu 19.09.02, 16:14 Nie klam stary bo az przykro sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekMX Re: Prosze o kawaly o USA IP: 148.230.70.* 19.09.02, 15:29 Raz pewien meksykanczyk poszedl polowac na kaczki nad Rio Bravo na granicy z USA.W tym samym czasie por drugiej stronie Rio Bravo tez jakis "gringo" polowal na kaczki... No i zdarzylo sie, ze wyleciala sploszona kaczka z trzcin... meksykanczyk celuje i "gringo" tez celuje... przez przypadek strzelaja obydwaj w tym samym momencie... i spada kaczka... Biegna obydwoje do kaczki... i zaczyna sie klutnia kto zestrzelil te kaczke i do kogo nalezy... W koncu doszli do wniosku, ze kaczke zabierze ten, który wytrzyma wieksza ilosc kopniaków... Pierwszy wystawia "tylek" "el gringo"... meksykanczyk sie rozpedza i kopie swoimi butami cowboys'kimi amerykanina... kopie i kopie, i kopie... (po 5 minutach juz nie ma sil i konczy)... Amerykanin z trudnosciami ale sie prostuje i mówi: - no to teraz ty nadstaw tylek, Odpowiada mu meksykanczyk: - wiesz co? wez sobie te kaczke... ja jej nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś