Gość: Elcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:49 Będe, jak Tomy Lee Jones w sciganym! Znacie jakies jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillla3 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 07.11.05, 23:14 fajny tornister, kochanie... umyj cycki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:13 "Tjaaaa..." - dozorca w Alternatywy 4, lub Jan Władysław Maria Rokita w Komisji Śledczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxik NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW... IP: *.biz.mindspring.com 08.11.05, 22:18 Odpowiedz Link Zgłoś
mkorbol Big Lebovski 09.11.05, 12:08 "Raz ty jesz niedźwiedzia, raz niedźwiedź je ciebie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurantis Re: Big Lebovski IP: *.ekspres.net.pl 09.11.05, 20:13 Kaczyńscy w "2 takich co ukradło księzyc" "Ty jakby nam się udało -Ale byśmy byli bogaci -i nie musielibyśmy nic robić -I tak nic nie robimy -No tak ale wtedy wogule nic byśmy nie robili" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Big Lebovski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.06, 22:34 ...i udało im się!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferrar Re: MIS IP: *.devs.futuro.pl 21.11.05, 00:12 -BARDZO POŻĄDNA DZIEWCZYNA -TRUDNO, CO ROBIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnmalkovic Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.biz.mindspring.com 08.11.05, 22:21 the next time we'll meet, one of us will die. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydromanekin Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.cec.eu.int 28.04.06, 17:13 Troche szacunku dla odtworcy tej wspanialej roli!!!! Nie dozorca tylko GOSPODARZ DOMU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubełek Adam [...] IP: *.media4.pl 09.11.05, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Tego misia poproszę. JEM PRZECIEŻ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 09.11.05, 20:11 Sie gra się ma hehe Do c**ja Wacława --> bardzo często używane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.11.05, 23:16 Tych klientów nie obsługujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 09:50 klan, rysio: dzieci umyjcie rączki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 09:54 klan, dr Koziełło: W rzeczy samej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: KLAN p.Surmaczowa IP: 217.30.159.* 15.11.05, 13:42 I jeszcze z klanu - Ciocia Stanisława do Władysława: Wladku, podaj mi smietane z laski swojej :) Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 14.11.05, 23:33 Babcia z klanu: "Bożesz ty mój!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.stat.gov.pl 09.11.05, 14:52 ale sie usmialam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.11.05, 21:22 gowno powinno wygladac jak gowno,a nie jak torcik czekoladowy Odpowiedz Link Zgłoś
mama_grande Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 07.11.05, 23:19 Nie zawieran znajomości na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patkag Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 81.15.189.* 07.11.05, 23:30 bo to zla kobieta byla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.11.05, 23:33 Czemuśtam (odpowiednie wstawić) mówimy - NIE! (często dodaje się słówko "stanowcze", choć wcale go tam nie było;) - MIŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gippius Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.porta.com.pl 08.11.05, 23:39 sie panie czestuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:36 "Parówkowym skrytożercom.." :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tyka444 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 07.11.05, 23:39 i zeby plusy,nie przeslonily wam minusow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbishop Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.attu.pl 08.11.05, 18:58 Oo, świeżak się zakręcił! ("Symetria") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 20:31 parówkowym skrytożercom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witushh Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.05, 21:28 - Ty, daj 5 zloty... - A co to jakas zorganizowana akcja?? - Tak, taka akcja zebys dal 5 zloty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzers Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.u.wavenet.pl 08.11.05, 22:24 a czy jest tu jakis cwaniak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadereq Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.daper.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:27 Ja jestem Cfaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.bremultibank.com.pl 09.11.05, 16:43 To cwaniak daje dychę, a pan piątaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:26 -Znałem kiedyś taką kobietę.. Dałbym sobie za nią rękę uciąć.. -I co? -I bym teraz ku*&$ ręki nie miał.. oczywiście niedokładnie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:32 i jeszcze: -Dwieście dolarów?! Kiler, och*@#$eś? Co ja sobie za to kupię, waciki?m(i w bek;D) -Laska, gliny nas gonią.. -Dodaj gazu. Tylko spokojnie. -Bunkrów to tutaj nie ma, ale też jest zajebiście.. -Nie zalewasz? Jestem pod wrażeniem (Rysia w <<Kilerze>>) -Ale ze mnie głupia nimfomanka (<<Kilerów 2>>) -Odpier*&^ się od moich frytek!! (<<Chłopaki nie płaczą>>) -Zakochałem się.. -I jakie to uczucie? -H%^owe.. (<<Zakochani>>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka No i jeszcze trochę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:40 -Oczym ty do mnie rozmawiasz? (<<Chłopaki..>>) -"Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to.. h%#" -Wołaj mnie tu tego Mietka, naczelnika.. -Widzisz, Wąski, coś ty zrobił? Urwałeś kurze złote jaja.. -Bardzo, k*@$a jego mać, chętnie.. (<<Kiler>>) -Jessem Juek Kileh i mam fsysko f tupie!! (<<Kilerów 2>>) mogłabym tak dłuugo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: No i jeszcze trochę.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:49 no i: -Kuba, po co leżysz na podłodze? -Dodajesz coś do tego sosu? -Nie, ale czasem z kumplem lejemy do frytek -Nawet we Wronkach mnie tak wcześnie nie budzili (<<Chłopaki..>>) -Silly rabbit, tricks are for kids (<<Kill Bill>>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 08.11.05, 22:53 piątaka a nie 5 zl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:55 Nacht KONSTANCIN (uciekający policjant z filmu Uprowadzenie Agaty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszkin Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 155.91.64.* 09.11.05, 10:46 Heniu, wysadzimy tych faszystów w lesie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jordan Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.hist.uj.edu.pl 09.11.05, 17:17 nie "nacht" tylko "nach" Odpowiedz Link Zgłoś
nimfffa Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 11.11.05, 12:05 Z Akademii Policyjnej 6: Te byk, 5 minut.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.bbs.hik.se 09.11.05, 08:19 Panie Strus Pan tu czekaj, a my lecimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asula Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 15.11.05, 12:00 "aleś sie pan zfrajerował Panie Struś..." "ludzkim głosem się nie da tego opisać. POTĘGA!!" ... czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 08:54 ale skaszaniłeś -jest tu jakiś cwaniak -nie -nie ma cwaniaka, to dawaj piątaka -to jakaś zorganizowana akcja -akcja jest taka... że dawaj piątaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 193.24.24.* 09.11.05, 12:38 ostania linia idzie tak: taka akcja żebyś dał piątaka Pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 18:15 rzeczywiście, ja też skaszaniłem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafka Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.piasta.pl 11.11.05, 13:13 Spisalam z filmu: -Mieszka tu jakiś cwaniak? -Cwaniak? Nie. Ja tu mieszkam. -To daj piątaka. -Czy to jakaś zorganizowana akcja? (Chwila namysłu) -Tak! To akcja, żebyś dał piątaka. (Oskar daje piątaka) -Dzięki koleś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJ Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:17 "Bunkrów nie ma, ale i tak jest zaje..ście" :D Odpowiedz Link Zgłoś
behemot.to.kot Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 13:50 dzięki koleś Odpowiedz Link Zgłoś
ja83 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 21:48 :jaija coś Ci się chyba popiermyliło, przytaczam cytat z filmu: To wszystko każe nam powiedzieć mocno i stanowczo... ... parówkowym skrytożercom mówimy NIE! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 07:30 Nie chce mi się z wami gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mciowa Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.05, 15:50 jak to było zorgsnizowane, autobusy jakieś popodstawiali czy co? (Killer) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak23 fear and loathing IP: *.consoft.com.pl 09.11.05, 02:28 we can't stop here........... .........this is bat country Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: fear and loathing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:11 I fear nothing!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: fear and loathing IP: *.fangor.local / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:54 ....bunkrów nie...ma ,ale też jest zajebiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miloszm Re: fear and loathing IP: 195.10.250.* 09.11.05, 15:03 you took to much, you took to much...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah pulp fiction ambicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 02:37 "bo ambicja nigdy nie pomaga, zawsze boli. dlatego wyjdziesz na ring i dasz dupy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepan jeszcze jeden o ambicji u Tarantino IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 09.11.05, 10:21 -Za dużo oglądasz telewizji i palisz blantów. To zabija ambicję - Moją ambicją jest palić blanty i oglądać TV JAckie Brown Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah kill bill 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:23 -na razie się odpręż nie zamorduję cię na oczach twojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah kariera nikosia dyzmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:37 "a co ześ pan robil w wigilie osiemdziesiatego piatego? karpia zes pan wpie..l! a ja pod pewexem stalem!..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah Re: kariera nikosia dyzmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:38 " a ty co zes sie tak odpie..l jak wozny w dzien nauczyciela?!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:37 "A że ma ogonek? P**erdolić ogonek, skrzydła - to by był problem" Jańcio Wodnik Odpowiedz Link Zgłoś
k.o.r.b.k.a Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 16:13 Tak, o ogonku to prawdziwy HIT!!!!!!!!!11111 Uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
tyka444 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 07.11.05, 23:39 cycki se usmaż! Odpowiedz Link Zgłoś
fuutott Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 11:05 Ja mam pewien ulubiony cytat z Dnia świra, ale pozwole sobie go niecytować. Jak ktoś oglądał to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:54 moje ulubione z dnia swira(w przedziale} ...ostatni,ooooooostatni... ...super,super no no super,super Odpowiedz Link Zgłoś
l.prokulski Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 20:18 > ...ostatni,ooooooostatni... hehe - przy papierosach zawsze to z kumplem mówimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.access.telenet.be 15.11.05, 17:30 I ZAPLACIMY ZAPLACIMY to z Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.11.05, 23:40 Hasta la vista, baby... Odpowiedz Link Zgłoś
tyka444 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 07.11.05, 23:43 pytania sa tendencyjne...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pagaz a takie tam IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.11.05, 09:22 na to nikt nie wpadł, nie wierzę :) "W Paryżu najlepsze kaszatany są na placu Pigalle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:29 "Rrrrozumiemy się ? No !" "[dowolny tekst], jak mawiał Sofronow" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Pawlaka Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:58 sądy sądami, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie :))) (bardzo aktualne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Rysiu Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:59 Przyszedłem wcześniej, albowiem nie miałem co robić... (Miś) Odpowiedz Link Zgłoś
perskie.pikle Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 10:18 ciemność widzę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EEE Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.pool.mediaWays.net 09.11.05, 18:28 o jejku, nic nie widze! ciemnosc widze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaqb Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.funetia.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.05, 13:21 -czyj to motor? -to nie motor to harlej -czyj to harlej? -zeda. -kto to jest zed? -zed zszedł kochan. ZED zszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 09.11.05, 02:09 przyszłem wcześniej a nie przyszedłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:02 "gdyż"... "albowiem" zupełnie psuje ten piękny cytat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanislaw paluch Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.11.05, 09:47 ooo, tu nalezy sprostowac, w oryginale brzmialo: przyszlem wczesniej,[pauza] gdyz nie mialem co robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoPooh Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:36 aleś spalił :/ przyszłem wcześniej.....gdyż nie miałem co robić i drugi: dziecko jest dziecko, wypić zawsze można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiotka Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:20 przyszłem wcześniej *tu fliknięcie nosem* gdyż nie miałem co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 80.50.89.* 09.11.05, 13:33 "... bo my jeszteszmy takie podobne do siebie, wszyszczy żnajomi nam o tym mówią, u nasz w biurze..." "...-Babciu, ja będę za Heroda. -Za młody jesteś na Heroda. -To Herod nigdy nie był młody? -NIE !!! ... " I mój ulubiony do wykorzystania w biurze: "...Darmozjadów i matołów banda, nikomu sie nie chce za przeproszeniem dupy ruszyć..." Odpowiedz Link Zgłoś
golarz.filip Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 18:04 Przyszłem wczesniej gdyz (tu charakterystyczne pociągniecie nosem) nie miałem co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzicczynieksi Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:30 chyba przyszłem wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzicczynieksi Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:31 ... gdyż nie miałem co robić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawcatematu Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:14 jak podajesz cytat, to bezbledow. powinno byc tak: - przyszłem wcześnie, gdyż nie miałem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEXMISJA Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.aster.pl 08.11.05, 19:34 ALBERCIK, WYCHODZIMY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skakanka-1980 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 19:53 zeby normalny facet nie mógł z kobietą w windzie....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 21:29 skakanka-1980 napisała: > zeby normalny facet nie mógł z kobietą w windzie....;-) Cytat brzmial raczej: "zeby chlop nie mogl z gola baba w windzie" Nie rozumiem po co to ugrzeczniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuentess Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:10 "Wyrwalem chwasta" "Lezec mnie tu .. lezec mowie " "Zawod ?-Mechanik ..mechanik jaki?.... Mechanik Jerzy Kudelski" "Kubutek co ty?... instalacja ci pie..ela "Nie chce mi sie z toba gadac" "Usmiechnij sie.. prosze - co jest koncert zyczen ? " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 09.11.05, 02:11 z gołą babą w windzie, a tak na margim : smutek i nostalgia-reys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavva Miś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:56 "Tamm, któś wisi..." "- Jedną czy dwie? - Jedną, wozem jestem..." "- ...ale to jest ona... - to ten koń, czy tam też ta wasza ona, to brudna. - Taak pan władza ma rację, fleja jest, nie zawsze po robocie sie umyje..." "- ...w związkach zawodowych narodziła sie nowa świecka tradycja...żeczywiście. - To w związkach im sie narodziła?" "- ...bo jak nam ukradną bryczkę to muszą oddać samolot i to jest właśnie tradycja. - A na cholere nam samolot, a bryczkę? - ...noo bryczkę teeż." "- Tradycja to jest coś... coś ekstra, ekstradycja." "- A wiesz że ja też kiedyś byłem murzynem i grałem w kosza?" "- Teee, komputer... angielska wóda..." "- Konie łby pospuszczać, CZY KONIE MNIE SŁYSZĄ !?!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah Moj Ulobiony z MISIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:33 - wyngiel* wyngiel przywieźli! wojna bedzie! przed wojną tyż był wyngiel! *w sensie "węgiel":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah oczywiscie ulUbiony nie ulobiony;) pomylka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:37 aha ...nasi tu byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:44 Wicia wierzchem jedzie, co, na kocie? (Sami swoi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.ericsson.net 09.11.05, 10:51 Bylo: "-Kazmierz, patrz Wicia weirzchem jedzie - nie moze byc, na kocie?" Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuruźnik Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:38 tak to pijak i złodziej bo kazdy pijak to złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.icpnet.pl 09.11.05, 17:45 powinno byc: "to zlodziej jest! i pijak! Bo kazdy pijak to zlodziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 07:53 tylko trudno dostać granaty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.93.70.177.plusnet.ptn-ag2.dyn.plus.net 14.11.05, 23:24 "w zyciu jest tak, ze trzeba sobie czasem polatac" - wniebowzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpf Będziemy się rozumieli, będzie dobrze - będzie d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:51 Będziemy się rozumieli? będzie dobrze - będzie dobrze ? będziemy się rozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Będziemy się rozumieli, będzie dobrze - będzi IP: *.chello.pl 09.11.05, 02:13 nie mamy pana kurtki i co nam pan zrobi, uprze się ham i mu daj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenny80 Re: Będziemy się rozumieli, będzie dobrze - będzi IP: 195.42.249.* 09.11.05, 15:24 Będziemy kręcić, nie będzie dobrze. Rozumiemy się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Będziemy się rozumieli, będzie dobrze - będzi IP: *.sprayadsl.telenor.se 09.11.05, 15:26 Bedziemy sie rozumieli - bedzie dobrze, nie bedziemy sie rozumieli - ... No! Rozumiemy sie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudini Re: Będziemy się rozumieli, będzie dobrze - będzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:21 Powinno byc tak: Będziemy sie rozumieć, będzie dobrze... Niebędziemy sie rozumieć... Rozumiemy sie??? a drugi to ...Ale jest troche elementu? - Ale mieszany... alternatywy rozmowa aniola z dzielnicowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah anioł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:46 "i jak to teraz wyglada?? jak gó.. w lesie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pgp Re: anioł IP: *.ath.cx 12.11.05, 13:38 "miałeś nie spać, sam się zgłosiłeś, miałeś nie spać i pilnować 21mln pier*** dolarów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pegaz polskie filmy górą IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.11.05, 11:50 "Kończ waść, wstydu oszczędź" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamoniowa Re: polskie filmy górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:12 mamoniowa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
golarz.filip Re: polskie filmy górą 09.11.05, 18:08 bardzo mi przykro - Sidorowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: polskie filmy górą IP: *.icpnet.pl 09.11.05, 17:50 fraszki! dajmy pokój! Co powiecie na to? To moj ulubiony cytat z "Pana Tadeusza" Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 13:21 Ciurlać wam się chce?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 217.153.38.* 08.11.05, 14:22 ta, krew od razu... ("Dzień świra") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBA Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:06 Żyrafy wchodzą do szafy Pawiany wchodzą na ściany .To był film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena kwiatkowska Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:18 - czy jest tu drugie wyjście? - nie zamurowane, ale jest trzecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:21 bardzo cię polubiłem Rysiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 23:03 w tak pieknych okolicznosciach przyrody..... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza86 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 16:39 "bunkrów nie ma, ale też jest zajebi.ście" "o czym Ty do mnie rozmawiasz?" "serio, serio" "zainwestuj w tiktaki" :) "i zapada taka niezręczna cisza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompka Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 08.11.05, 18:55 Oto moja żona, ZOFIA! (miś) Odpowiedz Link Zgłoś
agrrest Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 15:05 lewe oczko misia rysia... prawe oczko misia rysia.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 18:56 "- i w pizdu wylądował! - cały nasz misterny plan też w pizdu!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbishop Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.attu.pl 08.11.05, 19:00 "A podoba ci się ten w ogóle las?" ("Że życie ma sens") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 08.11.05, 19:08 pieees? pieeeseeek? - Kabaret Dudek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TonySter Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:08 "Sterników było już wielu. tylko nam zmiany nikt nie daje!" B.Smoleń "I modne stały się garnitury jednorzę(ą)dowe" -Kabaret Przestrojenie (B.Smoleń - około 1987) Adekwatne do bierzącej sytuacji w rządzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pazura. Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.devs.futuro.pl 08.11.05, 23:48 Ich oczom ukazał się las... krzyży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:15 "A możesz mi powiedzieć... po ch.. mi las?" - Nic Śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.lw.net.pl / *.lannet.pl 08.11.05, 21:19 zrobie ci z dupy jesien sredniowiecza Odpowiedz Link Zgłoś
ka_siara Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 16:07 "cale zycie bylem drugi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 09.11.05, 20:21 jest tylko jeden szpenio co wezmie te chryje na warsztat Odpowiedz Link Zgłoś
argta Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 20:43 Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranie złych ludzi.Błogosławiony ten co w imie dobrej woli przeprowadzi dziatki moje przez doline ciemności. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie na tych którzy chcą skrzywdzić braci moich . I poznasz że ja jestem PAN gdy wywre na Tobie swoją zemste..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 19:27 "nie chce mi sie z toba gadac" "w tych pieknych okolicznosciach przyrody..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:41 ...podstawowe zasady higieny mówią, że jak się wchodzi to się puka (z Co mi zrobisz...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:07 raczej tak: "Podstawowe zasady higieny są takie, że jak się wchodzi, to się puka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:29 ...jest wiele możliwości... ("Dziewczyny do wzięcia") ...nikt nikogo tu pod pistoletem nie trzyma, wręcz przeciwnie, ja tu siedzę z prawdziwą przyjemnością ("Rejs") ...ku..! Ja pie..! ("Dzień świra") :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.veo.pl 08.11.05, 19:33 .."-zrobię ci z du.. jesień średniowiecza" "Pulp Fiction" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucz Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.icpnet.pl 08.11.05, 19:39 "Widze tu niezły burdel !!!" - Seksmisja niestety aktualne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoo Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 11.11.05, 14:28 "Ja tu widze niezły burdel!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiu Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.anteon.com 09.11.05, 19:17 "Niemo-kur*a-żliwe!" "Fanta-kur*a-styczne!" (Rybka zwana Wandą) - Czesiu, idziesz? - Idę, idę... - NO TO CHODŹ! (Kroll) "O kurka, Czarny Olek!" i "Ten to się musiał w życiu na*..." "Miałczek, w prawo! Miałczek, w lewo! Miałczek, wypier*alaj!!!" (Nic śmiesznego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic śmiesznego Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.anteon.com 09.11.05, 19:19 - Do góry jedzie? - A gdzie ma jechać? W BOK?! - Dziś przychodzą do mnie koledzy, będziemy borować - To ch*j Ci w d*pę, stary! To ja tu w deszczu, wilki jakieś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoanna Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 08.11.05, 19:39 Kopernik była kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajos Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.devs.futuro.pl 08.11.05, 23:51 Nawet mi ku.. o tym nie mów!!! (PSY - Linda porwał Chemika) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe PSY2!! IP: *.waw.pl 08.11.05, 19:40 -Każdy ma swoją cene! -Kakaja twaja? -Chciałbym aby taka jedna mnie ... kochała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paddunio Re:cycaty.. hmm A CYTATY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:45 powszechnie wiadomo ,że klient w krawacie jest mniej awanturujący sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa cytaty IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 19:50 "... do samego końca... mojego, albo jej" " a miało być tak pięknie" " wiem, ale nie powiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpf Bo to złodziej jest panie kierowniku. I pijak !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:53 Bo każdy pijak to złodziej !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: Bo to złodziej jest panie kierowniku. I pijak IP: *.chello.pl 09.11.05, 02:17 pan jest zerem panie pośle Odpowiedz Link Zgłoś
skakanka-1980 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 19:56 Masz żone? Nie Masz dzieci? nie a moze masz rybi? mam to masz dla kogo żyć... (Młode Wilki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelbdg Byłeś kiedyś w stanach, bolek? IP: 212.122.214.* 08.11.05, 19:58 Ma pan racje psikutas bez s. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Byłeś kiedyś w stanach, bolek? 08.11.05, 20:05 Czy ja byłam z pieskiem? ... Czy bez pieska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradoxi Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:09 -Jak się czujesz? -dobrze, a ty? -też dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
maverick_84 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 20:26 Kobieta mnie bije... (Seksmisja) Yippie-kay-ay motherfuc... (fonetycznie jupikajej madafaka:-) ) (Szklana pułapka 2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alternatywy 4 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 08.11.05, 20:48 "Oczywiście, jest to ukartowana robota określonych kół" --- "Przepis jest po to, żeby lokator od razu wiedział, kto tu jest najważnieszy" --- "Ponieważ lokatorzy wykazali prawidłową orientacje, kto tu jest najważniejszy - udzielam jednorazowej zgody. (...)Obywatelu Balcerek, Pomożecie?a prawidłowa odpowiedź brzmi..." --- Dzielnicowy: "A co to?? Wy książki czytacie??" Anioł: "A to takie tam informacje o lokatorach.." Dz. : "A to co innego , ja lubię poczytać takie życiowe książki..." --- Pania Manc! Tego nie było na porządku dziennym! Warcholstwo przez pana przemawia!" --- Miećka!!! Chodź no tu ze ścierą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekete Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.dyn.optonline.net 08.11.05, 22:23 Tylu fajnych chlopakow.....tylu fajnych chlopakow...zmarnowalo sie przez te dziewczyny oraz Trzeba miec ambicje...ambicje trzeba miec (wniebowzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.bbs.hik.se 09.11.05, 08:25 ...W razie czego jestesmy w warstacie na Okopowej... ...Co mam powiedziec Spietemu? zeby sie rozpial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpf I jak ci się to wszystko widzi ? Pasuje!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oggi Re: I jak ci się to wszystko widzi ? Pasuje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:20 Komisarz Przygoda? To dobrze: szczególarz!!!!! :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna302 Re: I jak ci się to wszystko widzi ? Pasuje!! 16.11.05, 10:02 Murzyn?? Jaki Murzyn?? Tu nie ma zadnego Murzyna! Pod jednym dachem z Antychrystem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razmierz Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 212.182.93.* 08.11.05, 20:41 luromi.webd.pl/zawiesina/?id=1120478950 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak kiler: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.05, 20:45 Trza być twardym, nie miętkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: kiler: 08.11.05, 20:50 Trochę pucu nie zawadzi (Nikodem Dyzma) Prawdziwe pieniądze robi się na słomianych inwestycjach (Miś) Dzwonię do ciebie, ponieważ nie mogę z tobą rozmawiać (Miś) Ten sklep mam obrażony (Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies PSY IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:01 Nie trafiłeś? Z takiej odległości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: kiler: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:02 MEMORY FIWE.SIARA I wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: kiler: IP: 213.186.95.* 10.11.05, 08:38 kill him... czy to jest live... siara...i wszystko jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:56 Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu, nieeech żyje naaam utwór wykonały moje koleżanki w damskiej toalecie zwrócone w stronę mydelniczki na pytanie szefowej: co wy tu robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V- man Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:01 "hamburger to podstawa każdego pożywnego sniadania" (PULP FICTION) "pozwolisz mi zapic hamburgera tym pysznym napojem?" (PULP FICTION) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 21:02 I oczywiście: Lubię tylko te filmy (muzykę, ludzi) które już znam (Rejs) Ja w Twoim wieku nie jadłam (Miś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yot Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.p.lodz.pl 09.11.05, 07:53 genialne! Odpowiedz Link Zgłoś