maslany.rogalik Re: Najbardziej przereklamowany produkt 05.12.05, 01:26 Ok, przyznaję.. jedna dziewczyna. Miała być rewelacja, była rewolucja i reklamacja. Całe szczęście, zwrot przyjęty;))) (zwrócenie jej wolności rzecz jasna). Tylko mi mo wszytsko, trochę się to nie kwalifikuje pod ten "...przedmiot". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Czekolado Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: 212.160.236.* 05.12.05, 12:08 Doda Elektroda- brrr... aż mi słabo Odpowiedz Link Zgłoś
ewandr Re: Najbardziej przereklamowany produkt 05.12.05, 17:21 Wałek do ciasta. Ani razu nie użyty, a zachwalany, że tak dobrze wychowuje męża :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Segway 05.12.05, 17:09 Czy jak się nazywa ten rewolucyjny skuter. Nie ma chyba innego równie bezużytecznego produktu, a reklamowane toto było jako 8 cud świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: Przereklamowany produkt....................... IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 21.02.06, 20:10 Mój siostrzeniec-Tata i babcie szaleją ze szczęścia na jego widok,a zwłaszcze jak zrobi kupkę.Ja nic z tego fersztejn. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 22.02.06, 12:39 Zmywarka. Byłem kiedyś w jednym domu, w którym używano takiej machiny. Wyglądało to tak, że najpierw przemywali wszystkie talerze, co zajmowało mniej więcej tyle czasu co zwykłe zmywanie, a potem dopiero wsadzali je do zmywarki. Do dziś zastanawiam się w związku z tym, jaki jest sens istnienia takiego urządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 22.02.06, 15:26 Nie mam tego w domu bo by się nie zmieściło ale jest to sklep Electro world. Strasznie przereklamowany, wielkości przeciętnego supersamu, ceny normalne, wybór żaden. Za to mam w domu przyrząd do gotowania jajek. Ani razu go nie użyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka zbierze się pare: 22.02.06, 20:08 Gadu-gadu, portal onet.pl, actimel, Masłowska, Grochola, Coelho, Doda ELektroda, Mandaryna i Wiśniewski, Kazimiera Szczuka, wybory Miss czegokolwiek, krakowski Rynek, Warszawa, Cyfra +, Mc Donald's, Biedronka i Lidl, polskie autostrady, ptasia grypa, Radio Maryja, David Beckham i wogóle Real Madryt, Paris Hilton, Heyah... jeszcze bym coś wymyśliła:] Odpowiedz Link Zgłoś
wasem67 Re: Najbardziej przereklamowany produkt 22.02.06, 20:54 martensy rozwaliły się po pół roku oszczędnego używania Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Najbardziej przereklamowany produkt 23.02.06, 00:38 hehe, pewnie dlatego że je oszczedzałeś:)))) Moje trzymały się długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telew......... Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:50 NAJBARDZIEJ ? - reklamy telewizyjne glupawe i beznadziejne naiwne...br br br br Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Najbardziej przereklamowany produkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 21:56 Sport zawodowy bo ludzi robia w bmambuko a nie sa warci tej kasy!!!!! lichwiarze ludzkiej glupoty !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś