adam81w Re: Polska za 100 lat 06.02.06, 21:19 Polska nazywa sie 37 Rzeczpospolita Polska . Polska rzadzi Lech Kaczynski XVI jr . Polska jest juz krajem w 100 procentach jednolitym swiatopogladowo . Ateistow , Agnostykow , Zydow i wszystkich niekatolikow wybito . W naszym kraju dzieki wspanailej polityce nie ma tez juz mniejszosci seksualnych . Gejow i Lesbijkki lagodnie zachecono do wy...jazdu z kraju . Nie ma innych mediow w kraju poza Tw trwam , radiem maryja i dziennikiem nasz dziennik . jedynie dla najmlodszych wydaje sie Nasz dziennik junior . Media prywatne nie istnieja . Polska wystapila z Unii , z Nato i wogole z kazdej organizacji bo nikogo juz nie lubimy . Najpopularniejsza rozrywka Polakow to donoszenie na sasiadow i wymyslanie kolejnych spiskow . Mimo wszystko Roman Giertych III , szef LPru jest niezadowolony bo czarny sen Adama Michnika ciagle nie moze sie spelnic :) Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Polska za 100 lat 06.02.06, 21:22 adam81w napisał: > Polska nazywa sie 37 Rzeczpospolita Polska . Raczej KaRP - Katolicka Rzeczpospolita Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Polska za 100 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:37 W szkole jest tylko jeden przedmiot - religia. 98% Polaków to księża i zakonnice. Jednocześnie mamy wyż demograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe_bejbe20 Re: Polska za 100 lat 06.02.06, 21:49 nie zapominajmy, że prezerwatywy i tabletki antykoncepcyjne będą nielegalne i za ich używanie grozi kastracja i sterylizjca!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: Polska za 100 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:57 a w Warszawie bedzie metro! Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Polska za 100 lat 06.02.06, 22:13 A pod Pierdziszewem Wielkim wybudują nowoczesną fabrykę moherowych beretów model 7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Polska za 100 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:48 przed rokiem polskie wojska wróciły z iraku Odpowiedz Link Zgłoś
efiriel Re: Polska za 100 lat 06.02.06, 22:52 wszyscy są równi, ale tylko wzrostem (wzorzec nieodmiennie od 100 lat stanowi wzrost miłościwie nam panującego prezydenta L.K.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pri Re: Polska za 100 lat IP: *.kopnet.pl 07.02.06, 16:06 kolęda będzie obowiązkowa, a w autobusach zamiast podawać konduktorowi bilet do kontroli, to on będzie podawał Ci łape z sygnetem do ucałowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltek Re: Polska za 100 lat IP: *.ip.fastwebnet.it 08.02.06, 15:28 trwaja zazarte dyskusje nad przebiegiem warszawskiej obwodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Polska za 100 lat IP: *.sympatico.ca 06.02.06, 23:15 nosimy moherowe berety Odpowiedz Link Zgłoś
alaskahuska Re: Polska za 100 lat 07.02.06, 09:26 Patronem wszystkich /katolickich, rzecz jasna/ szkół i uczelni, jest założyciel ponadczasowego, oświeconego radia "M". W klasach i aulach wiszą /w miejsce polskiego godła/ wizerunki z jego obliczem. W sprzedaży są wyroby głównie z wełny moherowej: moherowe ubrania, moherowe, obrusy, zasłony, moherowe buty, moherowe pokrowce na siedzenia w samochodzie, moherowe meble wypoczynkowe, moherowa odzież niemowlęca, moherowa pościel i bielizna /brrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Polska za 100 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:16 hitem na parkiecie są nieśmiertelne kaczuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diiird Re: Polska za 100 lat IP: 80.50.167.* 07.02.06, 12:05 a na godle zamiast orzełka będzie kaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Polska za 100 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:55 będziemy wytykać ostatniemu, że nie zgasił światła Odpowiedz Link Zgłoś
alonzo-kaloryfer Re: Polska za 100 lat 07.02.06, 17:13 wreszcie zdobędziemy nasze inflanty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superchrystusman Re: Polska za 100 lat IP: *.236.spine.pl 07.02.06, 17:36 ... będzie zabudowana kościołami, głównie będą to kopie Świątyni Opatrzności bożej. Większośc ludzi będzie mieszkać w klasztorach. Zamiast uczelni wyższych powstaną seminaria. Codzienna spowiedź będzie obowiązkowa, pod karą śmierci ! Każdy noworodek będzie miał wszczepiony do głowy elektroniczny "Chip-rydzyk" umożliwiający ciągły odbiu radio maryja. Polską będzie rządzić Korporacja "Trwam international" Podatek VAT zostanie zastąpiony podatkiem kościelnym. Porządku będzie pilnować policja religijna ! Straż miejska zostanie zastąpiona strażą wiary ! Komunia święta będzie podawana w zastrzykach za pomocą specjalnego pistoletu (raz dziennie każdy) ! Najmodniejszym zawodem będzie mgr egzorcyzmu ! Oferty pracy: asystent egzorcysty; specjalista ds egzorcyzmu; windykator należności kościelnych oraz negocjator z niewiernymi. Internet zostanie zatąpiony przez Sakronet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powerchrystusman Re: Polska za 100 lat IP: *.236.spine.pl 07.02.06, 17:41 Księdza zastąpi: specjalista d/s wiary Proboszcza: manager d/s wiary Biskupa: senior manager d/s wiary Zakonnice: asystentka managera d/s wiary Kościelnego: opiekun obiektu Ministranta: junior clark d/s wiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Re: Polska za 100 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:12 Kolęda będzie obowiązkowa - raz w miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
efiriel Re: Polska za 100 lat 07.02.06, 20:21 Gość portalu: murof napisał(a): > Kolęda będzie obowiązkowa - raz w miesiącu koperta zaś codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Polska za 100 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:56 do pierwszej komunii będziemy przystępować 3x przerwa śniadaniowa nie będzie przeznaczona na posiłek ale na modlitwę Odpowiedz Link Zgłoś
byla.sobie.kozia Re: Polska za 100 lat 07.02.06, 23:24 Chciałam napisać,że zamiast Faktów, Interwencji itp. będziemy oglądać 32457 odcinek Plebanii, ale wtedy już zmiany pójdą dalej, więc... Zamiast Cyfrowego Polsatu (i TVN) będziemy mieli Trwam, Trwam Sport, Trwam Pogoda, Trwam 24... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Polska za 100 lat 08.02.06, 02:58 byla.sobie.kozia napisała: > Chciałam napisać,że zamiast Faktów, Interwencji itp. będziemy oglądać 32457 > odcinek Plebanii, ale wtedy już zmiany pójdą dalej, więc... > > Zamiast Cyfrowego Polsatu (i TVN) będziemy mieli Trwam, Trwam Sport, Trwam > Pogoda, Trwam 24... i jeszcze Trwam Turbo oraz Trwam Style. a w tym ostatnim "Miasto zakonnic" i "Siostra Klementyna gryzie"... Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.berserker Re: Polska za 100 lat 08.02.06, 15:20 Rydz stanie się grzybem chronionym Tytuł Papieża będzie dziedziczny - kazdy kolejny będzie Polakiem W kazdym kościele, w konfesjonałach zostaną zainstalowane kamery i aparaty podsłuchowe Wokół Polski powstanie odpowiednik Chińskiego Muru, odgradzający nas od wszystkich sąsiednich państw i widoczny z kosmosu Becikowe będzie wypłacane każdej matce w naturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: Polska za 100 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:31 młode wapniaki nie będą musiały regulować antenek od moherowych bereów aby odbierać TW Trwam z Hot Birda. Z satelity Hot Trwam odbierzesz TW Trwam nawet w radiu bez anteny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm. Re: Polska za 100 lat IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.02.06, 19:35 hahahaha...ale sie usmialam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Polska za 100 lat 10.02.06, 19:48 ...i kupka popiołu z nas pozostanie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
efiriel Re: Polska za 100 lat 10.02.06, 19:51 au.lait napisała: > ...i kupka popiołu z nas pozostanie. > Amen. > Droga au.lait z prochu powstałaś i w proch się obrócisz ja już mam nawet zamówioną kremację (oczywiście nastąpi ona po mojej śmierci, ale rodzina wie, że tak ma zrobić,) ja mam klaustrofobię i nie chcę się po śmierci udusić :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krótkowzroczna Re: Polska za 100 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:58 Wy się zastanawiacie jaka będzie "Polska za 100 lat" a ja nie wiem co jutro do gara włożyć --- kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś