Gość: mary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:01 Moim zdaniem u kobiety prym wiodą rajstopy wystające w pasie spod spodni (w zimę) - zwłaszca biodrówek. U mężczyzn - koszula zapięta pod samą szyję, ale bez krawata. mary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tutunia Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 14:45 Krótka bluzka, obcisłe spodnie i wylewający się obwisły, tłusty brzuch, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malta20 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:49 u facetów: adidasy do garnituru u kobiet: wulgarne słownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
okka Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 14:51 u facetów - koszula. TAK!! ze tez historia nie zna przypadkow uduszenia... u kobiet - slawetne stringi z golfem - tzn takie co to wystaja nad spodnie pol kilometra blehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewny Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: 82.43.18.* 13.03.06, 17:50 brudne paznokcie... albo tak paskudnie obgryzionem, ze juz wiecej sie chyba nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sankaritarina Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:02 Widzieliści kiedyś faceta w dżinsach i górze od piżamy? Na egzaminie z marketingu? Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie1990 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 22.03.06, 18:01 aaa zapomniałam dodać - nażelowanych, pstrokatych blondynów (odpowiednik zgrillowanej na solarium niebieskookiej tlenionej blondyneczki) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 14:53 zaniedbane paznokcie u obu płci.brudne buty. u dziewczyn brwi nitki,dziewczyna blond a brwi czarną kreską że widać z kilometra,że nadchodzi.make-up tzw. maska. brudne poszarpane nogawki,ktoś już wspomniał wcześniej - wylewający się tłuszcz i obcisłe biodrówki do tego.figura niezbyt ale koniecznie spodnie rurki bo modne,to nic ze laska wygląda żałośnie. u chłopaków białe skarpetki do ciemnych spodni,sportowe buty do skórzanej kurtki,tudzież spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:56 a ja uwielbiam jak w jeansach po pewnym czasie nogawi się obszarpują i są takie zdeptane z tyłu. fajna sprawa - takie prawdziwe jeansy wycierusy. do tego konieznie sportowa bluzka z długim rękawem, ale idealna. fajnie to wygląda - takie niechlujne spodnie i wyprasowana koszulka. uwielbiam tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
devil_ka Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 15:04 Odrosty na blond wlosach ktore sa do tego przetluszczone,brud za paznokciami...na sama mysl odechciewa mi sie wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.Red-80-35-202.staticIP.rima-tde.net 10.03.06, 15:15 Ja dodam jeszcze:smrod(bo zapachem tego nazwac nie mozna)papierosow na kilometr,do tego jeszcze pomieszany z zapachem b.mocnych perfum np.moja szefowa (niestety)papierosy w ilosciach hurtowych+Allure marki Chanel(bleeeee!fuj) Slowa na k....,ch.. itd (o obydwu plci) Nieogolone pachy i nogi+smrod potu Zaniedbane ,nieleczone zeby No i naraze sie tutaj wielu,ale coz.....palenie papierosow na ulicy(kiedys mawiano,ze tylko tanie dziwki pala na ulicy,a ja zdzadzam sie z tym). To na tyle.Pozdrawiam_Iza Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 15:19 facet z papierosem na ulicy mnie tak nie razi,ale dziewczyna to dopiero głupo i żałośnie wygląda. -------------------------- U c`mon just like special K ........................... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza do Izy 10.03.06, 15:27 a tanie męskie dziwki też palą na ulicy? palacz czekający na autobus albo na spacerze co ma zrobić? moja mama pali na ulicy, dziękuję Ci za miłe słowa co do niej a ten pogląd to chyba sprzed 50 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WalDo Re: do Izy IP: 195.42.249.* 10.03.06, 15:45 Można się powstrzymać i nie robić z siebie łajzy ze szlugiem. Pogląd rzeczywiście dość staroświecki w czasach, gdy "zajebiście" jest słowem bez skrępowania i bez najmniejszej przygany ze strony starszych używanym przez dzieci. A jeśli Twoja mama nie chce, zeby ktos uważał ją za dziwke tylko dlatego, że pali na ulicy, to zawsze może zajść na kawę czy herbate do najbliższego barku - jeśli już naprawde nie można sie powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: do Izy 10.03.06, 16:38 mozna tez sie powstrzymac i nie uzywac takich słów na forum w stosunku do zwykłych ludzi. Mysle, że nawet łatwiej powstrzymac sie od chamstwa niz od palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcaj Re: do Izy 27.03.06, 02:11 w pelni sie z Toba zgadzam. Nie ma nic bardziej anty-seksownego niz cham w czystej postaci przekonany o swej wielkosci....a fuuuj :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do Izy 10.03.06, 21:11 Gość portalu: WalDo napisał(a): > Można się powstrzymać i nie robić z siebie łajzy ze szlugiem. A słyszałeś o takim zjawisku jak "nałóg"? POnawiam pytanie - czy mężczyzna też jest "łajzą ze szlugiem"? > ez skrępowania i bez najmniejszej przygany ze strony starszych używanym przez d > zieci. Akurat organicznie nie znoszę tego słowa i boleję nad ogólnym schamieniem. > A jeśli Twoja mama nie chce, zeby ktos uważał ją za dziwke tylko dlatego, że pa > li na ulicy, to zawsze może zajść na kawę czy herbate do najbliższego barku - j Zwłaszcza czekając na autobus... Albo gdy najbliższy barek jest na drugim piętrze najbliższego malla handlowego... Albo gdy jedno i drugie... Mama zeznaje, że nie słyszała o takim poglądzie. Owszem, swego czasu było to zachowanie uznane za chamstwo (powiedzmy równe bluzgowi) , ale o dziwkach, zwłaszcza tanich, nic nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: do Izy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 13.03.06, 20:36 Używanie słów "tania dziwka" może i jest chamskie, ale dmuchanie komuś w nos na przystanku i jeszcze tłumaczenie tego nałogiem, albo tym, że się czeka na autobus i ma czasu na wizytę w barku jest chamstwem podwójnym. Na marginesie-w równym stopniu beznadziejnie wygląda z petem zarówno kobieta jak i facet. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do Izy 14.03.06, 00:48 Gość portalu: syla napisał(a): > Używanie słów "tania dziwka" może i jest chamskie, ale dmuchanie komuś w nos na > > przystanku i jeszcze tłumaczenie tego nałogiem, albo tym, że się czeka na > autobus i ma czasu na wizytę w barku jest chamstwem podwójnym. Nie zdarzyła ci się sytuacja, że spieszysz się dokądś albo /i w promieniu kilometra nie ma barku? Zapewniam cię, że palaczom też się one zdarzają. Zastanów się, co piszesz. POza tym nikt nikomu nie dmucha, zwłaszcza pod wiatą. Przystanek to również przestrzeń w promieniu iluśtam metrów od wiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
misza1000 Palenie papierosow powinno byc zakazane 15.03.06, 02:08 I za zlamanie zakazu wlepiane slone mandaty. Dla dobra bladzacego palacza i dla dobra jego podtruwanego otoczenia. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Plucie przeklinanie na ulicy powinno być zakazane 15.03.06, 17:04 dla dobra błądzących chamideł i dla zdrowia jego otoczenia. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza poprawka 15.03.06, 17:04 kochanica-francuza napisała: > dla dobra błądzących chamideł i dla zdrowia ich otoczenia. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Plucie przeklinanie na ulicy powinno być zaka 16.03.06, 22:57 Nie wiem, czy wiesz, ale za przeklinanie zamykają do więzienia na Białorusi. Ładne wzorce chciałabyś wprowadzić w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Plucie przeklinanie na ulicy powinno być zaka 17.03.06, 00:49 yabol428 napisał: > Nie wiem, czy wiesz, ale za przeklinanie zamykają do więzienia na Białorusi. > Ładne wzorce chciałabyś wprowadzić w Polsce... Masz chyba na myśli przeklinanie urzędującego prezydenta, a nie bluzgi w ogóle? I kto pisał o zamykaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Plucie przeklinanie na ulicy powinno być zaka 17.03.06, 00:54 > Masz chyba na myśli przeklinanie urzędującego prezydenta, a nie bluzgi w ogóle? A nie słyszałaś o dziennikarzu, który trafił do więzienia za przeklinanie kilka dni temu? Nie za przeklinanie urzędującego prezydenta, tylko za przeklinanie w ogóle? > I kto pisał o zamykaniu? Skoro piszesz "powinno być zakazane", to chyba, logicznie wnioskując, przewidujesz jakąś karę? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dlaczego nie zapytasz... 17.03.06, 00:58 y > > A nie słyszałaś o dziennikarzu, który trafił do więzienia za przeklinanie kilka > dni temu? Nie za przeklinanie urzędującego prezydenta, tylko za przeklinanie w > ogóle? Nie. Poproszę bliższe dane. > > > I kto pisał o zamykaniu? > > Skoro piszesz "powinno być zakazane", to chyba, logicznie wnioskując, przewiduj > esz jakąś karę? Owszem, przewiduję. Dlaczego nie zapytasz zwolenników zakazu palenia, czy przeiwdują więzienie dla palaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Dlaczego nie zapytasz... 17.03.06, 01:11 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3214252.html Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dlaczego nie zapytasz... 17.03.06, 14:08 yabol428 napisał: > serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3214252.html dziękuję, ponawiam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
nixon3 Re: Plucie przeklinanie na ulicy powinno być zaka 23.03.06, 12:18 Haha, ale jesteś naiwny... Na prawdę myślisz że jego zamknęli za przeklinanie? Przecież to tylko pretekst, sciema, na Białorusi nikt nikogo nie zamyka za przeklinanie tylko za głozenie własnych poglądów, posiadanie własnej opinii, itp. Wielka beka z Ciebie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka do kochanica-francuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 15:31 10.03.06, 15:27 + odpowiedz ''a tanie męskie dziwki też palą na ulicy? palacz czekający na autobus albo na spacerze co ma zrobić? moja mama pali na ulicy, dziękuję Ci za miłe słowa co do niej a ten pogląd to chyba sprzed 50 lat?'' Nie jest to pogląd sprzed 50 lat- niestety to nadal obowiązuje -na ulicy palą tylko tanie dziwki i już. A faceci też mają palić u siebie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: do kochanica-francuza 20.03.06, 23:06 > Nie jest to pogląd sprzed 50 lat- niestety to nadal obowiązuje -na ulicy palą > tylko tanie dziwki i już. Tobie również dziękuję za miłe słowa, i to podwójnie, gdyż wiesz w odróżnieniu od Izy, że piszesz o mojej Mamie. Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: do Izy 13.03.06, 13:40 Facet z papierosem jest rownie irytujacy,ja bym tam sie plci nie czepiala.Generalnie, taki chodzacy komin to porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucusia Re: do Izy IP: 212.244.186.* 23.03.06, 15:38 To rzeczywiście okropne jak palacz, płci dowolnej, pali tak długo jak się da, wyrzuca papierosa juz wchodząc do autobusu czy tramwaju i siądzie sobie albo stanie tuz koło twojej twarzy. Samej mi się zdarza zapalić, ale tego smrodu - jeszcze w pomieszaniu z kiełbasą, czosnkiem itp. nie daje się znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
carmelaxxx Re: do Izy 10.03.06, 17:14 z tego co wiem jest zakaz palenia na przystankach , dla mnie niech sobie pala na przstanku ale mam ochote zabic kazdego kto z petem sie chowa pod wiata i muj dzieciak ma to wdychac ! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do Izy 10.03.06, 21:12 carmelaxxx napisała: > z tego co wiem jest zakaz palenia na przystankach , dla mnie niech sobie pala n > a > przstanku ale mam ochote zabic kazdego kto z petem sie chowa pod wiata i muj > dzieciak ma to wdychac ! a to już inny temat ale obawiam się, że z tym biernym paleniem to przesada, całe życie wdycham i jestem w znakomitej formie fizycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraxa Kochanica chyba zartujesz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 04:02 Efekty wdychania jeszcze sie moga ujawnic- a zreszta wdychaj sobie dobrowolnie, ale moze inni niekoniecznie musza. Ja tez spotkałam sie z opinia, ze damie na ulicy palic nie wypada, jakos mi to zapadło w pamiec, chcoiaz sama nigdy nie paliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanica chyba zartujesz??? 11.03.06, 18:57 Gość portalu: kraxa napisał(a): > Efekty wdychania jeszcze sie moga ujawnic- a zreszta wdychaj sobie dobrowolnie, > > ale moze inni niekoniecznie musza. Ja nikogo nie zmuszam do wdychania, czynnie czy biernie. Piszę tylko, że panuje pewna histeria "antypaleniowa" i "antypalaczowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petjestbe Re: Kochanica chyba zartujesz??? IP: *.e-wro.net.pl 13.03.06, 16:20 > Piszę tylko, że panuje pewna histeria "antypaleniowa" i "antypalaczowa". żadna histeria. palacze śmierdzą. i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanica chyba zartujesz??? 14.03.06, 00:01 Gość portalu: petjestbe napisał(a): > > Piszę tylko, że panuje pewna histeria "antypaleniowa" i "antypalaczowa". > > żadna histeria. palacze śmierdzą. i tyle. Bzdura, po pierwsze nie wszyscy, po drugie nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: Kochanica chyba zartujesz??? 19.03.06, 19:56 Jest wyjście - nie wąchaj:) A swoją drogą śmierdzą Ci na przystankach czy ogólnie? Bo na przystankach, to zdecydowanie mocniej gryzie mnie zapach spalin, niz czyjegoś papierosa... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanica chyba zartujesz??? 19.03.06, 20:12 Bo na przystankach, to zdecydowanie mocniej gryzie mnie zapach spalin, > > niz czyjegoś papierosa... Chyba sobie na ten temat zrobię sygnaturkę... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanica chyba zartujesz??? 11.03.06, 18:58 Gość portalu: kraxa napisał(a): > Efekty wdychania jeszcze sie moga ujawnic hehe a jak dożyję 120 lat i będę w dobrej formie??? aaa, to usłyszę, że jestem wyjątkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ar11 Re: Kochanica chyba zartujesz??? 21.03.06, 12:24 Sama palę ale uważam, że palenie na ulicy jest po prostu w złym guście. Określenie to oczywiście może być totalnie obce osobom, które o 7 rano lecą przez ulicę z petem w zębach - wstrętne i tandetne. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Kochanica chyba zartujesz??? 22.03.06, 16:55 ar11 napisała: > Sama palę ale uważam, że palenie na ulicy jest po prostu w złym guście. > Określenie to oczywiście może być totalnie obce osobom, które o 7 rano lecą > przez ulicę z petem w zębach - wstrętne i tandetne. Hm, a nałogowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: do Izy 12.03.06, 09:03 kochanica-francuza napisała: > ale obawiam się, że z tym biernym paleniem to przesada, całe życie wdycham i > jestem w znakomitej formie fizycznej Cos w stylu: "mój dziadek palił całe życie po 2 paczki dziennie i dożył 90-ciu lat"? Jakoś mnie to nie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do Izy 12.03.06, 16:33 > Cos w stylu: "mój dziadek palił całe życie po 2 paczki dziennie i dożył 90-ciu > lat"? Jakoś mnie to nie przekonuje. Coś w stylu, z tym że nie dziadek, tylko ja. ;-) MNie nie przekonują obecne obsesje zdrowotne, zwłaszcza okołodziecięce: ach, jak dziecię wdechnie dym raz w życiu, to się źle rozwinie, jak wlezie w syf, jak wdepnie w kupę kocią... istne tragedie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: do Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:59 Popieram Cię kochanica, naprodukują bandę debili- lata taki śmieć mi nad głową ,aż tynk się sypie, a mamusia szczęśliwa bo mały debil ma bezstresowe wychowanie. Wystarczy wejść do pierwszego lepszego marketu ,żeby stwierdzić ,że normalny człowiek wsadziłby takie coś w worek zaraz po urodzeniu i do Pilicy. Lubie dzieci- ale te normalne, nie te wychowywane przez rodziców idiotów, które się reprodukują- takich powinni kastrować, żeby pokolenie debili się nie rozwijało Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do Izy 14.03.06, 19:16 matya napisała: > Zbychu, chyba Cie troche ponioslo? Ja się zastanawiam, czy on serio, czy jaja sobie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: do Izy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 23:58 serio, serio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: do Izy 15.03.06, 00:04 Gość portalu: Zbychu napisał(a): > serio, serio ;) yhy, po emotikonie widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student_podroznik Re: do Izy IP: *.pro-internet.pl 26.03.06, 23:59 Zgidze sie w calej rozciaglosci... Kilkukrotnie zdazalo mi sie ze w samolocie lecialo za mna mlode malzenstwo z takim malym potworkiem i kilkukrotnie zwrocona uwaga ze fakt dostawania kopniakow w oparcie fotela jest irytujacy nie pomagala. Niestety wtedy bylem zmuszony do uzycia slow rodem z blokowiska i , o dziwo, dopiero to pomoglo :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 13.03.06, 00:36 > No i naraze sie tutaj wielu,ale coz.....palenie papierosow na ulicy Właśnie jak ktos już musi palić to powinien to robić na ulicy, na otwartej przestrzeni. Najbardziej niekulturalne jest palenie w pomieszczeniach zamkniętych, bo wtedy zmusza się do wdychania dymu ludzi, którzy sobie tego nie życzą. A na ulicy dym się rozwiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longslaw Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 15:09 No dobra już rozpiąłem koszulę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedemgrzechow Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 15:09 u kobiet kilkucentymetrowe szpony wymalowane na wszystkie kory teczy, ochyda (mam wizje posiewu spod takie pazura, bleeh) u faceta zpuszczone pazury, wlosy wystajace z nosa, u obu plci: wymiecie, brudne lapy, przetluszczone wlosy, bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 15:30 Przetłuszczone, śmierdzące kłaki przede wszystkim. Reszta w drugiej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 10.03.06, 15:35 Kłaki tłuste,ohyda u obu płci. A te białe skarpetki u mężczyzn! makabra! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 16.03.06, 22:59 > Kłaki tłuste,ohyda u obu płci. > A te białe skarpetki u mężczyzn! makabra! A co takiego jest właściwie w białych skarpetkach, że są gorsze od skarpetek w innym kolorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.autocom.pl 10.03.06, 15:39 u mężczyzn i kobiet: brudne buty, nawet w czasie ładnej pogody, oj jak ja tego nie cierpię!!!!zaniedbane zęby i powalający oddech-czy tak trudno mieć ze sobą przynajmniej miętówkę? ale też szlag mnie trafia jak widzę kogoś mlaskającego gumą do żucia i robiącego balony!! u mężczyzn: słusznych rozmiarów "bandyta" czyli brzuszek, przetłuszczone ale nażelowane włosy, żałoba za paznokciami,Brutal zamiast czystości, zaniedbany zarost u kobiet: szpony :D a czasem do tego mocno widoczna żałoba, odrosty i przetłuszczone włosy, zbyt mocne perfumy,niteczki w okolicach brwi, wylewające się ze spodni kobiece wałeczki, i nie znoszę szpilek z dłuuuugimi czubkami...i wystających majtek ze spodni(czasem niedoprane, czasem prujące się...) Pewnie jeszcze trochę tego możnaby było uzbierać. U siebie samej za maksymalnie anty-sexi uważam rajstopy - w ogóle, ale jak zima to lepsze to niż sine uda. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 16:03 Dla mnie szczytem tandety sa: U dziewczyn: - PRZEDE WSZYSTKIM: slepe podazanie za moda. Jak cos jest modne to trzeba to miec. Przyklad? - spodnie rurki (jak ktos wyzej wspomnial). Nie kazda dziewczyna moze je nosic. Trzeba miec odpowiednia figure (szczupla) w przeciwnym razie efekt jest wrecz zabawny! - biale kozaki - zestaw: spodnie biodrowki + spasiony wystajacy brzuch - panienki-solarki - tandetne tipsy w kolorze rozowym, pomaranczowym, niebieskiem itd + cekiny i brylanciki - krotka spodniczka na spasionych i krzywych nogach - tlenione blond wlosy (oczywiscie z odrostami) lub maksymalnie czerna farba - papieros na ulicy (zwlaszza u 16letnich gowniar) - wulgarne slownictwo - styl "na dresiare" - eksponowanie ropnch pryszczy na plecach w topach badz bluzkach wiazanych na szyi - bransoletki na nodze - kabaretki - rozowe, bublaste, tabdetne ciuszki z bazaru - tynk na buzi - wyskubane brwi (a zwlaszcza przerywane) - smrod papierosow - smrod potu (zwlaszcz pomieszczany ze smrodem perfum) - szpilki na kada okazje - chodzenie po miescie w krotkich spodenkach (gaciach?) i ukazywanie calemu swiatu swojego tlustego tylka - kobiecosc "na sile" - stringi wystajace spod spodni U mezczyzn: - brak higieny (nie mycie sie, nie zmienianie bielizny, skarpet) - wygniecione i brudne ciuchy - sandaly + skarpety - japonki - koraliki na szyi (chociaz to jeszcze ujdzie...) - sylwetka ala pudzianowski - sylwetka "wakacyjna" (jak to nazwal Pazura u Majweskiego), czyli szerokie "bary" i chudziutkie nozki - szpanerstwo - brudne buty - dresy na kazda okazje - wulgarne slownictwo - wyrywanie lasek na samochod/tlefon/portwel itd. - biale skarpety do eleganckich butow - garnitur i adidasy - farbowanie wlosow zwlaszca na "zoltko" - bledy typu: wyszlem, poszlem, szlem itd. - plucie (zwlaszcza na srodku ulicy) Hehe chyba zaloze swoj wlasny watek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedemgrzechow Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 16:24 > - wyskubane brwi (a zwlaszcza przerywane oxygen preferujesz styl yeti? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLECH Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: 217.153.210.* 10.03.06, 16:32 Smarkanie pod mur techniką zatkania jednej dziurki nosa i wydmuch. Plucie na ulicy. Katastrofa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:46 calkowicie sie z toba zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 20:50 siedemgrzechow napisał(a): > > - wyskubane brwi (a zwlaszcza przerywane > oxygen preferujesz styl yeti? Matkoo to chyba jeszcze nie spotkalas,es dziewczyny bez brwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedemgrzechow Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 22:24 jesli mam byc szczera to wole panne bez brwi niz z takimi jak brezniew (znam taka jedna i jak ja widze marze o maczecie) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 09:30 siedemgrzechow napisał(a): > jesli mam byc szczera to wole panne bez brwi niz z takimi jak brezniew (znam > taka jedna i jak ja widze marze o maczecie) Wiesz ja mam chyba szczescie bo jeszte ET nie spotkalam. JAk ujrze to moze zmienie zdanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 18:31 - koraliki na szyi (chociaz to jeszcze ujdzie...) to mi się akurat podoba ;) -------------------------- U c`mon just like special K ........................... Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 20:51 misiak38 napisała: > - koraliki na szyi (chociaz to jeszcze ujdzie...) > to mi się akurat podoba ;) Fakt - niektorzy wygladaja w koralikach mrrr;) - ale to nie wszytkim pasuje. Dlatego napisalam, ze ujdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 12:46 no no rozumiem :) -------------------------- U c`mon just like special K ........................... Odpowiedz Link Zgłoś
metalwrona Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 19:39 > - tlenione blond wlosy (oczywiscie z odrostami) lub maksymalnie czerna farba Ja MAM maksymalne "czerną" farbę, a jakoś mam ogromne powodzenie i na pokazanie zdjęcia, z czasów bycia jasnowłosym dzieczęciem słysze "z czarnym Ci slicznie"... No i co Ty na to :P? Odpowiedz Link Zgłoś
abuuse do oxygen 14.03.06, 21:06 > - papieros na ulicy (zwlaszza u 16letnich gowniar) > - wulgarne slownictwo wez idz! Odpowiedz Link Zgłoś
abuuse Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 21:12 Oxygen jak ty sie produkujesz! > - wyrywanie lasek na samochod/tlefon/portwel itd. ... > - bledy typu: wyszlem, poszlem, szlem itd. Komentarza nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 19.03.06, 20:02 Ups...A ja kocham kabaretki, zwłaszcza czarne, brązowe i szpilki. Prawie zawsze tak chodzę do kostiumu, a w kostiumie - codziennie do pracy...Zasępiłam się...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.chello.pl 21.03.06, 12:11 Co zlego jest w kabaretkach ? Setki razy nosilam np, latem do biura - w kolorze lekko opalonym, drobna siateczka. Chyba ze chodzi ci o kabaretki a la siec rybacka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:37 acha, zapomniałam dopisać, że okropny też jest facet z reklamówką (np. w kwiaty...) pozdrawiam mary Odpowiedz Link Zgłoś
zresetowany_berbec Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 16:42 no, reklamówki sa straszne - faceci powinni nosić zakupy w kieszeniach. jeśli kupili akurat kapustę kiszoną lepiej, żeby nieśli ją w dłoniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:51 zresetowany_berbec napisała: > no, reklamówki sa straszne - faceci powinni nosić zakupy w kieszeniach. jeśli > kupili akurat kapustę kiszoną lepiej, żeby nieśli ją w dłoniach. a marchew w butonierce! :D Odpowiedz Link Zgłoś
patent5 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 18:34 A pastę do zębów w skarpetkach... Odpowiedz Link Zgłoś
angels_dont_kill Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 23:22 dobre:] Odpowiedz Link Zgłoś
ewajako Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 17.03.06, 18:40 No dobra. A jak jajka - to gdzie ma trzymać? W spodniach? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna777 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: 80.51.47.* 10.03.06, 18:01 jak facet sie schyla i ma tak nisko gacie, że mu owłosionego rowa widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobcio Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.w86-202.abo.wanadoo.fr 10.03.06, 18:19 Te koszmarne spodnie pokazujące prawie cały goły zadek z krokiem w okolicy kolan ? dla obu płci! Szczyt ohydy. W czymś takim nikt nie może wyglądć ani elegancko ani zadbanie. I braki w uzębieniu. Cuch alkoholowy z ust równie przykry jak papierosy. Tłuste włosy. U panów? obciachowe jest pożyczanie włosów na przykrycie łysinki. Tatuaże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 18:31 U facetów dłuuugi pazur u małego palca ręki; po co to??? U kobiet - tlenione na żółto wlosy z odrostami. U wszystkich: braki w uzębieniu, smród niemytych ciał i niepranych ciuchów, smród papierochów, skarpety+sandały. Odpowiedz Link Zgłoś
ami51 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 19:45 W kulturze cygańskiej długi paznokieć małego palca to oznaka przynależności do wysokiej klasy w społeczności romów (król lub okolice). Miałam to na kulturoznawstwie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 20:23 Pewnie służy do czyszczenia uszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 10.03.06, 21:24 lub dlubania w nosie blee Dodalabym jeszcze (jesli chodzi o panow) slepe zapuszczanie dlugich wlosow, bo podobno 'laski leca na metalowcow'. Niektorzy w dlugich wygladaja ok, ale pozostali... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 21:42 monikate napisała: > U facetów dłuuugi pazur u małego palca ręki; po co to??? To się wzięło z półświatka takich różnych podejrzanych typów. Typ hodował sobie taki pazur na dowód, że on "nie robol" (czyli nie pracownik fizyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 10.03.06, 22:56 Takie pazury zapuszczają też sobie gitarzyści flamenco, dlatego że w tej muzyce (odwrotnie jak w grze klasycznej) uzywa się małego palca prawej ręki, i dlatego paznokiec musi byc odpowiednio długi. A co mnie najbardziej wkurza: kobiety: ogólny dresiarsko - tipsiarski look, perłowa pomadka na ustach i biały kaszkiecik lub bejsbolka. Wulgarne słownictwo. Panowie: nieumiejetność dobrania skarpetek do stroju - to juz nie chodzi o to że białe, ale tenisowe frotte tez wyglądaja fatalnie do garnituru, w dodatku jak opadają odsłaniając owłosiona łydkę - fatalnie - kiedys panowie nosili podwiązki - dlaczego teraz ich nie ma? Rozchełstana koszula na piersiach i włochy z klaty na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.elblag.dialog.net.pl 11.03.06, 00:22 Może nie to, co wkurza, ale zgodnie z tematem, czyli anty-sexy: u kobiet - już dawno stwierdziłyśmy z koleżanką, że nie ma bardziej aseksualnej części garderoby od podkolanówek pończoszniczych, zwłaszcza na bladej, owłosionej łydce... oprócz tego brudne i zdefasonowane staniki, sprute majtki, sprane rajstopki z oczkiem (mnie samej oczywiście też zdarza się je nosić - te rajstopki, znaczy się ;)) stringi - tak, tak, nie ma nic gorszego od gaci włażących w tyłek, często jeszcze prujących się bądź eksponujących pod obcisłymi, przejrzystymi spodniami cellulit... u mężczyzn - białe skarpetki do strojów innych niż sportowe, sztywny garnitur-pancerz (nie cierpię garniturkowców! Według mnie facet ubiera garnitur do komunii, o ile przyjmuje, na rozmowę kwalifikacyjną w nudnych firmach oraz na ślub, o ile musi i na własny pogrzeb - bo i tak go weń ubiorą ;)) skarpetki brudne i z dziurą koszulki polo non-iron noszone jeszcze przez leciwych panów kolczyki w uszach, sygnety, łańcuchy, bransolety - Boże, strzeż! Koraliki moga być, malutkie i drewniane Obie płcie: - garderoba niedopasowana do tuszy i wzrostu To wszystko, moim zdaniem jest odpychające. Nie wspominam o elementarnych rzeczach, jak brak higieny osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyrafa Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 01:45 Może nie to, co wkurza, ale zgodnie z tematem, czyli anty-sexy: > u kobiet - już dawno stwierdziłyśmy z koleżanką, że nie ma bardziej aseksualnej > > części garderoby od podkolanówek pończoszniczych, zwłaszcza na bladej, > owłosionej łydce... --------------- o tak - zwłaszcza rewelacyjnie wygladaja te podkolanówki przy krótkiej spódnicy, takiej lekko za kolana lub krótszej. czasem mozna spotkać. Faceta z reklamówką - popieram. Panowie niech was Zeus broni...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.smstv.pl 11.03.06, 16:40 > Faceta z reklamówką - popieram. Panowie niech was Zeus broni...! A jak stoję godz. 5:19 pod monopolowym, to gdzie puste butelki na wymianę mam trzymać? W rękawie czy nogawce? Coście się tak tych reklamówek czepiły? Przcież taka z owocami czy cycolinami na afiszu ładnie się prezentuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:48 ja nazywam te podkolanówki "antygwałty". Jakby jakiś zboczeniec zobaczył babkę w tych podkolanówkach to by mu sie odechciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2aw Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 17:37 moj mąż nazywa te podkolanówki (uwaga pisownia wg. wymowy) erotisze stryfle;-) czym doprowadza mnie do śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.03.06, 12:48 Generalnie się z Tobą zgadzam, ale... - wolę stringi, o ile są z golfem i doprane, niepoprute, niewidoczne, niż ciasne figi, wyraźnie wrzynające się w tłustawy tyłek w baaardzo obcisłych spodniach... najczęściej spodnie białoprzezroczyste, a figi... no cuż.. mam na osiedlu panienkę, która białych nie uznaje, najczęściej czerwone do białych spodenek... - czarny stanik do białej lub jasnej koszulki - to już spostrzeżenie moich kolegów - poobgryzane paznokcie... u płci obu - osobiście uważam, że najbardziej aseksualne u kobiet są rajstopki - spróbujcie toto zdjąć wyglądając przy tym kusząco i seksownie;) Szczególnie jak mają tendencję do "zjeżdżania" - zaczęłam nosić pończochy:) - u facetów takie białe gatki... jakoś zawssze mi się z dziecięcymi kojarzą... - brud i zaniedbanie u wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
anneke7 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 17.03.06, 01:26 a mnie sie prowokacyjnie zdarzylo miec czarny stanik do bialej koszulki:)na narameczkach:)wszystko czyste i pachnace, ja przede wszystkim:) jemu sie podobalo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca3105 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: 62.40.80.* 23.03.06, 13:27 O rany, co to są "narameczki"?! Chyba ramiączka; już się gdzieś z tym spotkałam, ohydny wyraz, w dodatku bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r4S+4K|LL3r Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 02:26 ile ty masz lat ? 11 ? myslisz ze jestes jazzi, trendi i cool ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy pan meskie podwiazki do skarpet IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 11.03.06, 00:41 zdarza mie sie jeszcze niekiedy nosic. a dlaczego ich nie ma? proste. problemy z krazeniem krwi, efekt - zylaki. Odpowiedz Link Zgłoś
plonaca.zyrafa Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 21:26 > Tatuaże!!! Ale tylko tanie i brzydkie tribale na ramionach grubych panien i umiesnionych przesadnie facetow. Piekny, dobrze wykonany tatuaz to sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Prawie wszystko można nadrobic milym usmiechem IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.06, 01:59 ...o ile sie takowy ma. Moze sobie wtedy pomysle "hmm, gustu nie ma za grosz, ale fajna jest". Wyjątki: Nieprzyjemny zapach, brud za paznokciami, ogolnie zauwazalny brak higieny. To jest nie do nadrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 10:28 Brudne paznokcie, zepsute zęby i włosy w strąkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 11:52 U kobiet: -tipsy -usta powiększone obrysem duużo ciemniejszej konturówki i jaśniejsza szminka. czasem ta konturówka jest czarna... -buty ze szpicami na wysokim obcasie i chodzenie na ugiętych kolanach... -włosy w paski -włosy po prostownicy, koniecznie długie lub półdługie, zwłaszcza jak się ma dwa na krzyż... -nieogolone giry... -pończosznicze skarpetki wystające z butów... U facetów: -brzuszki typu bęben -nażelowane włosięta -rozjaśnione końcówki włosów -bródki i brody bez wąsów. Szczegolnie taka kępka nad brodą. FUJ.FUJ. -sandały do skarpet -szerokie tyłki -podwójne podbródki Zaniedbane zęby u obojga płci, to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
metalwrona Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 19:33 > -bródki i brody bez wąsów. Szczegolnie taka kępka nad brodą. FUJ.FUJ. Hyh, odbija Ci :P? Ja uwielbiam brody, a wąsy są.. Hyh :/. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid.bera Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 16.03.06, 14:55 Bódka sama jest właśnie ok, nie mogę za to patzreć na facetów z zapuszczonym włochatym mustaczem :/, a jeśli on jest cieniutki a la Zorro albo Rhett Butler to już w ogóle dolina. Nie te czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:54 gdy facet (kobieta zreszta tez) goli glowe na 3, a ma nieforemna czaszke Odpowiedz Link Zgłoś
ruda.farbowana Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 14:38 U kobiet: -wylewające sie z biodrówek sadło, -nieogolone pachy i nogi, -czarne odrosty na blond czuprynie, -tapeta gruba na trzy centymetry U mężczyzn: -wszelka biżuteria inna niż obraczka i zegarek, ewentualnie łańcszek na szyi ( nie mylić z ŁAŃCUCHEM), -dresik na każda okazję, -skarpety+sandały, -adasie do garnituru, -latem: grubi panowie w koszulkach typu polo napietych na ogromnym brzuszysku, a do tego krótkie gatki U wszystkich: -brak higieny, -tłuste włosy, -brudne paznokcie, -wulgarne zachowanie i odzywki. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 15:51 U KOBIET: - spódniczka za kolanko, plisowana najczęściej- niestety nie wszystko co modne wszystkim pasuje, do takich spódnic konieczne idealne nogi. - wystające stringi - białe buty, buty z czubem- wyglądają jakby "człapały" tymi czubami o ziemię, hahaha - krótka kurteczka+biodrówki a pomiędzy- wałek tłuszczu - mocna tapeta U FACETÓW: - koszulki z takim krótkim rękawkiem- tylko za ramię, żeby mięśnie było widać, masakra!! - skórzana kurtka + sportowe buty - łańcuchy i kolczyki - kowbojki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meh Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:10 > - koszulki z takim krótkim rękawkiem- tylko za ramię, żeby mięśnie było widać, > masakra!! o rety, ja uwielbiam takie koszulki!! tylko ze rece musza byc wtedy ladne, bez krostek i zbyt dlugich wlosow, i bez tluszczyku :D Odpowiedz Link Zgłoś
morgan11 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 22.03.06, 15:37 u dziewczyn calkowicie anty-sexy sa -wasiki -cokolwiek bez depilacji -stara, zmiszczona bielizna -opryszczone plecy u facetow -koszulki typu "siatka rybacka" (i wystajace przez oczka wlochy) -adidasy i skorzana kortka -tluszcz( te brzuchole ) -pryszcze, ktore prawie exploduja na cibie, wrrry -dlugie paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
muszka1979 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 13:19 A nieogolone pachy u mężczyzn? Wg mnie równiez OHYDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
schowanywszafie Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 17:31 jak dla mnie to golenie pod pachami do zera jest bardzo niemęskie! tfu! ale takie długie chaszcze przepocone to się porzygac można! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 18:23 obgryzione lub po prostu nie wyczyszczone paznokcie, pasmo golego ciala miedzy skarpetka a spodniami, u mezczyzn wystajace spod koszuli owlosnienie klatki piersiowej , owlosienie na plecach - nawet jak nie wystaje, koszulki sportowe wlozone w spodnie, za krotkie nogawki i rekawy, resztki jedzenia miedzy zebami. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 22:56 popsute zęby Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 11.03.06, 23:23 > - koszulki z takim krótkim rękawkiem- tylko za ramię, żeby mięśnie było widać, > masakra!! o rety, ja uwielbiam takie koszulki!! tylko ze rece musza byc wtedy ladne, bez krostek i zbyt dlugich wlosow, i bez tluszczyku :D Może dlatego nie lubię tych koszulek, bo najczęściej całość wygląda jak za mała koszulka, na siłę wciśnięta żeby "mięśnie" było widać, ale może masz rację, jak facet do rzeczy to i taka koszulka przejdzie, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 12.03.06, 01:07 dla mnie total anytseksi są: - u kobiet antygwałty + spódnica Nota Bene antygwałty (czyli podkolowanówki) są tak nazywane z powodu krążącej po społeczeństwie opinii, że zobaczywszy je, żaden facet nie stanie na wysokości zadania. - u mężczyzn najbardziej anty seksi jest strój letni, widoczny u jakiejś połowy obserwowanych: spodnie z kieszeniami, typu bojówki, ale do pół łydki / za kolano; skarpety podciągnięte jak się da najwyżej; sandały "trumienki" lub na rzepy; a do tego długi do połowy uda T-shirt w kolorze brudnokhaki. I obowiazkowo "bródka" dookoła ust na twarzy. DRAMAT. Spada mi libido na sam widok. Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 12.03.06, 08:57 u kobiet(bo ta część społeczeństwa bardziej mnie interesuje): -ostatnio widziałem włosy na placacg...brrr -strój niedobrany do figury -makijaż, który widzę... -no i oczywiście to co wcześniej było napisane... Odpowiedz Link Zgłoś
r0ger Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 12.03.06, 09:08 Wypchany biustonosz niedopasowany do rozmiaru, "wrzynający" się w warstwę sadełka. Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 12.03.06, 16:49 u facetow: - dlugie, specjalnie zapuszczone paznokcie. gitarzysci klasyczni tak maja, ale co zrobic jak mnie to obrzydza... - pulchne palce u rak. jak sobie wyobraze, ze takie palce moglyby mnie dotykac to... - bialy golf - stringi Odpowiedz Link Zgłoś
aaagus Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 12.03.06, 19:08 u facetów, bo jak chodzi o panie to nie mój typ :D : -sadło, a szczególnie brzuch noszony normalnie jakby to jakieś trofeum było -niezdrowa cera - pryszcze itp. (wiem że to zazwyczaj nie jest winw delkwenta, ale cuż... sexi to to nie jest) -wulgarnośc -smród papierosów -brud wszelkiego rodzaju (zęby , włosy, ubranie, DŁONIE...) -kiedy facet nie potrafi powiedzieć niczego sensownego (czasami sie dzieie skąd się tacy biorą) -za krótkie spodnie- szcz. gdy w pozycji siedzącej widać gdzie kończy się skarpetka -podryw na kase, auto itp. a ponadto na mięśniaka (koniecznie 100 kg po odżywkach w superobcisłej koszulce :/ ) i pewnie jeszcze troche innych rzeczy, no ale nie bede przesadzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:00 "cóż", "cóż" na Boga! Zacznijcie od siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 19:27 Jak ktoś jest gitarzysta klasycznym i musi miec takie paznokcie, to niechaj o nie dba - i wszystko bedzie git. Miałam kiedys kumpla który chodził do szkoły muzycznej i grał własnie na tym instrumencie - i on o paznokcie wogóle nie dbał. Nie czyscił, a mi sie zawsze zbierało na wymioty jak wyciagał do mnie reke na przywitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 19:51 małokobiecość - women niemęskość - men Odpowiedz Link Zgłoś
wieniak Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 12.03.06, 22:20 dla mnie kobita nie jest sexy jak nie ma wielkich balonów Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 13.03.06, 00:32 W zasadzie wszystko, co powyżej, plus: - u mężczyzn (może nie anty -sexy, bo nie ta orientacja, ale po prostu uważam, że wygląda głupio): a. góra z długim rękawem do krótkich spodni (może być odwrotnie lub wszystko długie). b. garnitur plus koszula bez krawata (ale gdy marynarka jest sportowa, to OK). - u kobiet: a. coś jakby odwrotność dekoltu - nie wiem, jak to sie nazywa, wygląda tak: brak rękawów, odsłonięte ramiona, na środku pod sama szyję. b. plastikowe ciuchy o żarówiastych kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 15.03.06, 19:00 Tzw. amerykański dekolt - optycznie zwęża ramiona (nie wiem czy widziałeś na jakiejś gali Otylię Jędrzejczak - ma szerokie ramiona i wyglądałaby makabrycznie w innym dekolcie, jak babochłop). Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 15.03.06, 19:04 Wszystko, co wyżej, plus: - facet usiłujący pokazać "kogo ja znam w tym kraju", podczas gdy na kilometr pachnie mafią - młody metroseksualny, włoski na żel lub lakier (?!) i do tego rozchełstana koszula, spod której wyziera chudy nagi tors... bleeeeeeeeeeeeeee - dżinsy wyszywane cekinami na tyłku noszone przez wielkotyłkowe panie po 40tce i przez gimnazjalistki... koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekumam Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 02:45 a. góra z długim rękawem do krótkich spodni (może być odwrotnie lub wszystko > długie). czyli,ze jedyne co akceptujesz to wszystko krotkie ? wiesz, czasem tak sie nie da ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 13.03.06, 13:13 U wszystkich: - braki w uzębieniu - brudne, połamane paznokcie - tłuste, załupieżone włosy - dziury w skarpetkach, pozaciągane rajstopy, podkolanówki itp. - smrót niemytych od tygodnia ciał U kobiet: - żarówiastoróżowe ciuchy rodem z bazarku - styl tipsiary - blond odrosty na kruczoczarnych włosach, kobieta wygląda, jakby łysiała - wylewające się cielsko z za ciasnych spodni/spódnicy - brokatowy niebieski cień do powiek - wystające brudne, sfatygowane ramiączko od stanika(zwłaszcza białego) spod bluzki. To samo dotyczy wystających znoszonych stringów spod spodni - kolor tapety dużo ciemniejszy niz cera włascicielki U mężczyzn: - głowa ogolona na łyso (szczególnie, jesli mu to nie pasuje) - poruszania się krokiem: "mam nogi na beczce prostowane" - plucie na chodnik - zaawansowana ciąża spozywcza - koszula rozpięta do połowy klaty - spodnie z krokiem na wysokosci kolan - za krótkie spodnie, z nogawka sięgające pół łydki - pozaciągane, zmechacone swetry - noszenie pierścieni, sygnetów i innej bizuterii na palcach Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe_bejbe20 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 13.03.06, 14:12 u facetów- wąsy:] u kobiet- wychodzący stanik w bluzce z odkrytymi plecami:/ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
saga1985 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 13.03.06, 16:55 Koński śmiech ;) Może to nie wygląd, ale: 1) brak szacunku dla starszych i brak wychowania - siedzi w tramwaju, patrzy w niebo a obok starsza kobiecina obładowana siatkami ledwo stoi, 2) kozakowanie przy kumplach / koleżankach, 3) zachowywanie się tak jakby się żyło samemu na świecie :) A co do wyglądu: nie razi mnie styl ubierania ani niedoskonałości cery. Nienawidzę tłustych włosów! Umycie włosów trwa 10 minut... Jak widzę te "piękne panienki" z obowiązkowym blond - baleyage i tipsami na pół metra, które mają tłuste strąki robi mi się słabo... Mam odruch wymiotny na publiczne dłubanie w nosie, obgryzanie paznokci i przede wszystkim ten dziwny typ wydmuchiwania nosa: jedna dziurka zatkana a z drugiej różne cuda wyciekają :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okulele Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.smstv.pl 13.03.06, 23:09 > i przede wszystkim ten dziwny typ wydmuchiwania nosa: jedna dziurka zatkana a z > > drugiej różne cuda wyciekają :( To wiejski zwyczaj, dawniej nie było chusteczek jednorazowych, stare w praniu a w rękaw szkoda było smarkać. Zawsze jeszcze w grę wchodziło wciągnięcie plwociny charakterystycznym charknięciem z wypluciem zielonokrwistego gluta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.03.06, 23:57 Zawsze jeszcze w grę wchodziło wciągnięcie > plwociny charakterystycznym charknięciem z wypluciem zielonokrwistego gluta. To było bardzo obrazowe, błeeeeeeee........ Dziś widziałam, jak facio wysmarknął sobie, przytykając palec do nosa, zawartośc tegoż. Nieodmiennie ohydne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia1985 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:12 nie wiem czy ktos o tym juz mowil ale u kobiet raza jeszcze: -rozowe spinki,gumki i takie tam,najlepiej jeszcze przy tlenionym blondzie i dwoch kitkach -postawa i chod a'la facet,nie wiem jaki to ma cel ale wyglada po prostu starsznie Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 13.03.06, 17:08 rozszerzana spódnica do połowy łydki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 00:27 grenzik napisał: > rozszerzana spódnica do połowy łydki !!! Zgadzam sie, okropnosc! W ogole kiecki gdzies za kolano sa hiper niepociagajace. Takie nie-wiadomo-co, juz nie mini a jeszcze nie...nigdy nie wiem...sukienka, suknia? Ode mnie jeszcze: -zaniedbane dlonie -nieswiezy oddech -niewydepilowane pachy/nogi/etc. -buty z czubkiem albo co gorsza z czubkiem zawinietym -baletki -buty a la pani ze sklepu miesnego PRL '62 (noszone nie ze wzgledu na biede, te buty tak wygladaja, taka moda) -"buty-foki" -spodnie, waskie jeansy wlozone w buty -ogolna pindowatosc Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 00:58 metroseksualni kolesie i lambadziarowate panny. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 11:40 U kobiet: - dłonie -> długie tipsy, często "ozdobione" żałośnie tandetnymi wzorkami. Oprócz tego - poobgryzane paznokcie, poodpryskiwany lakier - stopy - wszyscy wiemy jak wyglądają zaniedbane stopy, bo pełno tego w lecie i trudno nie zauważyć (zwłaszcza wśród tych trochę starszych pań... bleee) - zapach - papierosy, alkohol, pot, nieumyte lub zepsute zęby - ubranie: stanik wystający z dekoltu, spodnie z jakimiś świecącymi wstawkami, tyłek wystający z biodrówek jak taka kucnie, nogawki ciągnące się po ziemi i uwalane w błocie, białe kozaki (zwłaszcza szpile ze szpiczastymi noskami), spódniczka mini + grube nogi U facetów: - długie paznokcie - wąsy - krótkie spodenki, które są krótsze niż do kolan - spodnie w kantkę + bluza sportowa (no i do tego adidaski) - tłuste włosy - sandały + skarpety Tego jest dużo więcej ale już mi się nie chce wymieniać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piecziwo Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.era.pl 14.03.06, 12:13 Jeszcze u starszych babć przeżyję, ale u młodszych kobiet nie: nie wiem ja to sie nazywa...coś w rodzaju skarpetek, z materiału z którego sa damskie rajstopy! Nie ważne do czego, w jakiej konfiguracji - jak to widzę to mnie zbiera na rzyganie. Kiedyś zobaczyłem w czymś takim moją dziewczynę...przez jakiś czas nie mogłem jej tego wybaczyć. Jako, że działają odpychająco pasuje do tych "skarpet" nazwa ANTYGWAŁTY! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 16:32 saga1985 napisał(a): Koński śmiech ;) Może to nie wygląd, ale: 1) brak szacunku dla starszych i brak wychowania - siedzi w tramwaju, patrzy w niebo a obok starsza kobiecina obładowana siatkami ledwo stoi, 2) kozakowanie przy kumplach / koleżankach, 3) zachowywanie się tak jakby się żyło samemu na świecie :) A co do wyglądu: nie razi mnie styl ubierania ani niedoskonałości cery. Nienawidzę tłustych włosów! Umycie włosów trwa 10 minut... Jak widzę te "piękne panienki" z obowiązkowym blond - baleyage i tipsami na pół metra, które mają tłuste strąki robi mi się słabo... Mam odruch wymiotny na publiczne dłubanie w nosie, obgryzanie paznokci i przede wszystkim ten dziwny typ wydmuchiwania nosa: jedna dziurka zatkana a z drugiej różne cuda wyciekają :( Saga dobrze gadasz;))) Szczegolnie pkt 1 (nie tylko w stosunku do starszych moherkow) i 2!! Wiadomo, z nie akzdy ma kase i gust - ale brak higieny jest niewybaczalny!! JA tego po prostu nie rozumiem - jak mozna se bac wody?! A panienki solaro-tipsiarskie panienki... No cozzz szczyt tandety!! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 16:32 saga1985 napisał(a): Koński śmiech ;) Może to nie wygląd, ale: 1) brak szacunku dla starszych i brak wychowania - siedzi w tramwaju, patrzy w niebo a obok starsza kobiecina obładowana siatkami ledwo stoi, 2) kozakowanie przy kumplach / koleżankach, 3) zachowywanie się tak jakby się żyło samemu na świecie :) A co do wyglądu: nie razi mnie styl ubierania ani niedoskonałości cery. Nienawidzę tłustych włosów! Umycie włosów trwa 10 minut... Jak widzę te "piękne panienki" z obowiązkowym blond - baleyage i tipsami na pół metra, które mają tłuste strąki robi mi się słabo... Mam odruch wymiotny na publiczne dłubanie w nosie, obgryzanie paznokci i przede wszystkim ten dziwny typ wydmuchiwania nosa: jedna dziurka zatkana a z drugiej różne cuda wyciekają :( Saga dobrze gadasz;))) Szczegolnie pkt 1 (nie tylko w stosunku do starszych moherkow) i 2!! Wiadomo, z nie akzdy ma kase i gust - ale brak higieny jest niewybaczalny!! JA tego po prostu nie rozumiem - jak mozna se bac wody?! A panienki solaro-tipsiarskie panienki... No cozzz szczyt tandety!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.pool8288.interbusiness.it 14.03.06, 16:58 no antygwalty nie sa niestety piekne... ale CO TU NOSIC? jak sie ma eleganckie buty do jeansow przeciez nie mozna zalozyc grubych skarpetek? ja jeszcze nie znalazlam zamiennika antygwaltow :( ... co jest anty u facetow: - brud i smrod - brak gustu przy wyborze garderoby (glownie panowie w naszym kraju) - zaniedbanie (rece, stopy, cera) - paskudne majtasy - dla mnie anty-sexy sa tez panowie bez wlosow na klacie o jasnej karnacji i do tego chudzi... (wole NIE chudych) - dlugie wlosy - letni stroj polowy polakow - szerokie gaciory do pol lydki, skarpetki, sandaly i wielki tshirt Odpowiedz Link Zgłoś
metalwrona Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 15.03.06, 21:11 > - dlugie wlosy Z całą resztą się zgodze, ale z tym?! Kobieto, jak dla mnie łysa pała jest anty, nawet jak facet jest sympatyczny, miły i w ogóle! ZAWSZE się obejrzę za długowłosym- to jest sexi :D! Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 17:57 Gość portalu: nx napisał(a): > !!! Zgadzam sie, okropnosc! W ogole kiecki gdzies za kolano sa hiper > niepociagajace. Takie nie-wiadomo-co, juz nie mini a jeszcze nie...nigdy nie > wiem...sukienka, suknia? nie każda dziewczyna może sobie pozwolić na krótką kieckę,strój trzeba dobrać do figury i niektóre dziewczyny jak koniecznie chcą i lubią nosić spódniczki a nie mają figurki to muszą taki za kolano niestety :\ > -ogolna pindowatosc zastanawiam się co to jest wg Ciebie. :) -------------------------- C-Mos - "Million Ways" (Axwell remix) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 18:49 Wiesz ...jak ja bylam mala to razem z kolezankami mowilysmy tak o naszej (teraz juz moherowej) sasiadce: "ooo patrzecie, tz glupia pinda idzie". Babsko nie lubialo (i nie lubi) dzieci! Ale znaczenia slownikowego (ani zadnego innego) nie podam bo nie wiem co to oznacza;) Odpowiedz Link Zgłoś
salwatorka Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 14.03.06, 22:48 jak dla mnie to jest okropne jeżeli dziewczyna jest opalona na solarium, chuda tak, że jej wszystkie kości wystają, pofarbowana na biało, i nie cierpię jak laski maja usta pomalowane na jaśniejszy kolor niż reszta twarzy.. wyglądają jak trupy ;/ i coś strasznego jak dziwczyna myśli, że jest piękna i szcuzpła i ubiera się w obcisłe bluzki do pępka i biodrówki... bleee a u facetów to nie moge znieść takih soczycstych, białych pryszczy ;/;/ obcisłych sweterków z golfem, tłustych włosów, skarpetek do sandałków, podkładu na twarz (!) i loczków na widelec ;/ a jak widzę pizdusia plastusia zrobionego na "pimpa" z łańcuchami, bluzami z marichuaną i opaskami na rękę z napisem hip hop... to sie ciesze, że nie jestem chłopakiem i nie muszę się wstydzić mojego gatunku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 23:41 misiak38 napisała: > nie każda dziewczyna może sobie pozwolić na krótką kieckę,strój trzeba dobrać > do figury i niektóre dziewczyny jak koniecznie chcą i lubią nosić spódniczki a > nie mają figurki to muszą taki za kolano niestety :\ Jasne, zdaje sobie sprawe, ze nie kazda moze sobie pozwolic na mini nie narazajac sie przy tym na kasliwe uwagi otoczenia. Nie jestem zadnym wyznacznikiem i nie ma co w szerszym zakresie kierowac sie moim zdaniem (i cale szczescie bo pewnie wtedy wiekszosc dziewczyn, przynajmniej do 2X wieku zycia, widzialbym w typie grunge badz postgrunge;) - wyrazilem tylko swoja opinie. Po prostu dla mnie kiecka za kolano jest naprawde malo pociagajaca, a ze wszystkich rodzajow dolnych partii ubran noszonych przez kobiety, nizej znajduja sie tylko spodnie-rurki :P > zastanawiam się co to jest wg Ciebie. :) Ciezko powiedziec gdyz jest wiele wskaznikow a do tego cos co nie jest pindowatoscia u jednej dziewczyny u drugiej mozna juz pod ta kategorie podciagnac. Pindowatosc to przykladowo: -produkowanie duzej ilosci decybeli w miejscach publicznych -zbytnie spoufalanie sie (albo z drugiej niedostepnosc w rodzaju "paniusia ą, ę") -podniecanie sie wszystkim wokol (rozumiem entuzjazm ale bez przesady!) -przesadna a co gorsza pozorna pewnosc siebie - "na cwaniare" - takie ostentacyjne (ale czesto udawane) "olewanie systemu" tak by kazdy mogl zobaczyc jaka ona jest "cool" Sporo tego... Pzdr., nx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsza Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:48 czy ktos moze powiedziec co znaczy pojecie "buty-foki"?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:55 Gość portalu: fsza napisał(a): > > czy ktos moze powiedziec co znaczy pojecie "buty-foki"?? :))) > "Mumok, upolowalismy foke, robimy buty dla Europy!" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:31 masz na myśli balerinki, a nie baletki? baletki to obuwie baletowe, z resztą śliczne. balerinki też nie są moim zdaniem złe. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 15.03.06, 00:03 Zepsute zęby. U obojga płci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meme Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.aster.pl 15.03.06, 01:45 w lato (u facetów) kamizela taka gruba (moherowa? ;)) założona na gołe ciało, do tego łańcuch na szyi, gaciie od wf-u do kolan i skarpetki (obowiązkowo markowe) podciągnięte najwyżej jak się da. widziałam takie indywiduum w wakacje w towarzystwie tipsowej disco-bitchy. akurat jadłam sobie w barku na otwartym powietrzu i jakoś tak mi apetyt odebrało. poza tym zgadzam się z 99% przedmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
saga1985 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 15.03.06, 16:38 Przypomniało mi się jeszcze jedno: rzucie gumy z otwartymi ustami "na krowę" - podbródek zatacza pełne koło :( - wymiotować mi się chce jak to widzę (to też nie jest bardzo seksowne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.Red-80-35-202.staticIP.rima-tde.net 15.03.06, 18:16 Naraze sie,jak diabli co najmniej polowie spoleczenstwa,a niech tam: mianowicie NIENAWIDZE ciezarnych dziewczyn z wielkim,odkrytym brzuchem wywalonym na wierzch (vide Madonna swojego czasu)Czyscie dziewczyny rozum do reszty potracily?Co u diabla jest w tym atrakcyjnego??? jest tyle fajnych ,ciazowych ciuszkow! Paradowac z macica na wierzchu,a bllleeeee! Czekam na bluzgi.Aha i prosze nie pisac,ze zazdroszcze ciazy.Nie zazdroszcze,hmmm wiem,co to zacz! Odpowiedz Link Zgłoś
funkiusz_budi Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 15.03.06, 18:30 Gość portalu: Izabella1991 napisał(a): > Naraze sie,jak diabli co najmniej polowie spoleczenstwa,a niech tam: > mianowicie NIENAWIDZE ciezarnych dziewczyn z wielkim,odkrytym brzuchem > wywalonym na wierzch (vide Madonna swojego czasu)Czyscie dziewczyny rozum do > reszty potracily?Co u diabla jest w tym atrakcyjnego??? jest tyle > fajnych ,ciazowych ciuszkow! > Paradowac z macica na wierzchu,a bllleeeee! > Czekam na bluzgi.Aha i prosze nie pisac,ze zazdroszcze ciazy.Nie > zazdroszcze,hmmm wiem,co to zacz! Mnie sie to tez nie podoba, choc ciaza to piekny stan. O wiele ladniej wyglada kobieta w gustownych ciuszkach ciazowych niz z brzuchem na wierzchu. Ponadto nie podoba mi sie(tu nie wykaze sie oryginalnoscia): - ogolne zaniedbanie higieny osobistej(zeby, wlosy, rece, smrod potu) - wywrzaskiwanie przeklenstw na caly regulator - papierochy, a fuj i jeszcze sporo by sie znalazlo, ale juz wszystko bylo powiedziane :). Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 15.03.06, 18:44 zgadzam się z Tobą,chore to normalnie! jakie niesmaczne. -------------------------- C-Mos - "Million Ways" (Axwell remix) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 15.03.06, 19:10 Izabela ja Cie nie zbluzgam;) Ciaze mozna zawsze "robic" tj. zajsc wiec tu nie ma nic do zazdroszczenia. PZOa tym kobietki o wiele atrakcyjniej wygladaja w ciazowych sukienkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 16.03.06, 13:56 U kobiet najbardziej nie podoba mi się pomarańczowa twarz spod solarium, przy równoczesnym rozjaśnieniu włosów na biało. Odrzucają mnie też niewydepilowane pachy, nogi i twarz (wielgachne wąsiki, bokobrody czy krzaczaste brwi). Natomiast u facetów najbardziej odstręczają mnie -oprócz wyczuwalnej woni potu- brudne łapy i paznokcie. Gdy podam rekę komuś takiemu albo chwycę poręcz w autobusie, którą wcześniej trzymał taki brudas wydaje mi się, że moja ręka stała się tak samo brudna i lepiąca, jak to, z czym się zetknęła... Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 16.03.06, 19:52 U kobiet najbardziej anty-sexy są krótkie włosy! Kobieta obcięta na krótko traci swoją kobiecość, nawet jeżeli inne kobiece cechy ma na swoim miejscu. Nieporozumieniem jest też opalenizna z solarium i kolczyki w twarzy (może z wyjątkiem nosa - koralik w nosie wygląda przyjemnie - ale kobieta nosząca jakieś żelastwo w łuku brwiowym tylko się oszpeca) Co do mężczyzn - nie będę mówił z oczywistych względów co nie jest sexy:) ale mogę powiedzieć co budzi moją odrazę - totalne zniewieścienie: noszenie kolczyków (obojętnie czy w uszach czy gdzie indziej), farbowanie włosów... Modelowym przykładem zniewieścienia jest ten gwiazdor piosenki od siedmiu boleści, ten co to ostatnio reklamuje "Samych swoich". Odpowiedz Link Zgłoś
funkiusz_budi Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 16.03.06, 20:14 yabol428 napisał: > U kobiet najbardziej anty-sexy są krótkie włosy! Kobieta obcięta na krótko traci swoją kobiecość, nawet jeżeli inne kobiece cechy ma na swoim miejscu. Tak, yabol, ale co, jesli kobieta ma z natury bardzo rzadkie i slabe wlosy?Wtedy to dopiero wyglada nieciekawie, gdy je uparcie hoduje, choc wygladają zalosnie. Dlatego znacznie lepiej wtedy wlosy sciac na krotko, ladna, krotka fryzurka jest o wiele bardziej kobieca i elegancka niz wlosy do pasa, ale za to dwa na krzyz :). Co do zelastwa w twarzy, to sie zgadzam, raz zdarzylo mi sie widziec w autobusie laske na oko 18-letnia z kolczykiem w...policzku(byl to taki sam rodzaj kolczyka jaki nosi sie w brwi, jakby dwie malutkie kuleczki polaczone cienka "nozka"). Alez to bylo paskudne, bleeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 16.03.06, 20:22 > Tak, yabol, ale co, jesli kobieta ma z natury bardzo rzadkie i slabe wlosy?Wtedy to dopiero wyglada nieciekawie, gdy je uparcie hoduje, choc wygladają zalosnie. Dlatego znacznie lepiej wtedy wlosy sciac na krotko, ladna, krotka fryzurka > jest o wiele bardziej kobieca i elegancka niz wlosy do pasa, ale za to dwa na krzyz :). Oczywiście nie zaprzeczam istnienia takich przypadków. Ale znałem osobiście kobiety (i to co najmniej kilka takich przypadków), które wyglądały bardzo ładnie i kobieco w długich włosach, a potem nie wiedzieć czemu obcięły się na krótko i wygladały jak "babachłopy". I takich sytuacji nie jestem w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
funkiusz_budi Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 16.03.06, 20:42 yabol428 napisał: > Oczywiście nie zaprzeczam istnienia takich przypadków. Ale znałem osobiście kob > iety (i to co najmniej kilka takich przypadków), które wyglądały bardzo ładnie > i kobieco w długich włosach, a potem nie wiedzieć czemu obcięły się na krótko i > wygladały jak "babachłopy". I takich sytuacji nie jestem w stanie zrozumieć. Chyba, ze tak. To inna sytuacja. Jesli dlugie wlosy sa ladne, geste i w dodatku pasuja wlascicielce, to rzeczywiscie az zal scinac na krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 16.03.06, 23:01 wąsy.mam w grupie panne która ma wąsy.sa naprawde widoczne.nie moge zrozumiec jak dwudziestoletnia dziewczyna moze cos takiego "nosic".tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:58 magdaksp napisała: > wąsy.mam w grupie panne która ma wąsy.sa naprawde widoczne.nie moge zrozumiec > jak dwudziestoletnia dziewczyna moze cos takiego "nosic".tragedia! Oj, przeciez najwazniejsze to "byc soba"! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ratunkuuu dziewczyno jestes straszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:16 polecam, wejdz na forum o hirsutyzmie (w zdrowiu jest) i poczytaj, co taki was oznacza i jak trudno sie z tym walczy. nie kazda moze pozwolic sobie na depilacje tego (te wloski przy hirsutyzmie- przewaznie zle leczonym- odrastaja grubsze, inne wrastaja i robia sie krosty), nie kazda ma kase na rozjasnianie u kosmetyczki, woda utleniona niestety nie wystarcza :/ te dziewczyny maja tez problemy z wlosami na rekach i na calym ciele- a przede wqszystkim z samoakceptacja!!!!!! a taie idiotki jak Ty pogarszaja tylko ich stan. naprawde polecam forum hirsutyzm- poczytaj, jak malo jest gino-endokrynologow, ile kosztuja wszystkie badania, ile leki, z czym to sie laczy i ze jest to choroba praktycznie nieuleczalna!!! i moze dotknac kazdej kobiety, e kazdym wieku- wiec uwazaj co mowisz, bo Ciebie tez moze kiedys to spotkac i bedzie zalowac, ze kiedykolwiek tak mowilas. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_86 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 23.03.06, 21:53 "U kobiet najbardziej anty-sexy są krótkie włosy! Kobieta obcięta na krótko traci swoją kobiecość, nawet jeżeli inne kobiece cechy ma na swoim miejscu." ale to już są raczej osobiste preferencje? komuś mogą się takie włosy podobać - oczywiście, jeśli kobiecie w nich do twarzy - a są też takie, które stawaiają na praktyczność, niż męczyć się z burzą loków heheh;) nie mówie o całkiem "na chłopaka" lub, co gorsza - na łyso, ale krótkie fryzurki też mogą być sexy - chyba, że takich nie było dane Twoim oczom ujrzeć;)) (a co jak kobieta zechce zmiany i skróci włosy - była sexy i już nie jest?;)) tak samo faceci - zależy co któremu pasuje, z krótszymi czy dłuższymi włosami można wyglądać równie dobrze pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 A propos białych skarpetek 17.03.06, 16:38 A ja się jeszcze raz pytam, w związku z tym że kilkakrotnie już w tym wątku wymienione zostały białe skarpetki. Co złego jest akurat w tym kolorze skarpetek, że są gorsze od skarpetek jakiegokolwiek innego koloru? Sam posiadam skarpetki w rozmaitych kolorach, zarówno białe jak i inne. Gdy rano się ubieram, wkładam te które są akurat pod ręką i nie zwracam uwagi na kolor. Czy jest coś gorszego w tym fakcie, że w niektóre dni sięgnąłem akurat po skarpetki białe? Skąd się wzięła awersja niektórych ludzi do skarpetek właśnie tego koloru? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrman Re: A propos białych skarpetek 17.03.06, 17:28 Białe skarpetki kojarzą się z Cyganami albo z Michaelem Jacksonem (garniturek, białe skarpetki i mokasynki) i pewnie stąd ta niechęć. Mi nie podoba się u: Kobiet - bluzka (nie koszula) wpuszczona w spodnie/spódnicę - podkolanówki widoczne przez rozcięcie w spódnicy - po 5 pierścionków na każdym palcu - białe kozaki (gdy resza stroju jest w innym kolorze) - majtki we wzorki prześwitujące przez spodni/spódnicę - biodrówki opuszczone tak nisko, że gdy delikwentka siedzi cały tyłek widać - długaśne szpony (najbardziej śmieszy mnie, gdy urzędniczka pisze za pomocą ołówka na klawiaturze, bo ma za długie pazury) - tzw. stare malutkie (40 czy 50-latki robiące się na 20) - brak biustonosza pod obcisłymi topami (tak, że widać sutki) Facetów: - obleśne podkoszulki z siatki (zwłaszcza na obfitym mięśniu piwnym) - broda a'la Rumcajs (nie oszukujmy się: tylko nielicznym facetom zarost pasuje) - włochy wystające spod koszuli (czasem lepiej, gdy facet jest zapięty pod samą szyję, o czym już niektórzy pisali, niż żeby pokazywał swój bujnie owłosiony tors) - obcisłe spodnie (takie, że ledwo w nich chodzi i mówi słabym głosikiem) - mokasyny z frędzlami ze skóry/skaju (choć zamsz może być) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna z pomidorem Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 18:37 nie ma nic gorszego u ksieciunia niz długie paznokcie u stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.03.06, 23:54 Białe skarpetki pasują wyłącznie do stroju sportowego. Inaczej wiocha, niestety. Ale to jest do wybaczenia. Gorsze są dziurawe i śmierdzące :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 18.03.06, 01:00 No to następne pytanie - kto to ustala, że coś do czegoś "pasuje" (albo "nie pasuje"). Jest jakaś na to polska norma (albo unijna) czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.Red-83-59-82.dynamicIP.rima-tde.net 18.03.06, 18:23 Ano,nikt nie ustala,tak,jak nikt nie ustala tego,ze sorry,puszczanie gazow w towarzystwie jest beee,albo tzw.bekanie. Ja dodam jeszcze:zbyt mocny makijaz; nadmiar bizuterii u plci obojga(u panow w dobrym guscie jest obraczka+markowy zegarek,co by nie wygladac jak cyganski krol; rzesy pozlepiane tuszem do rzes tak ,ze wygladaja jak dwie gasienice Jak mi sie jeszcze cos przypomni,napisze Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu 18.03.06, 23:45 Gość portalu: Izabella1991 napisał(a): > Ano,nikt nie ustala,tak,jak nikt nie ustala tego,ze sorry,puszczanie gazow w > towarzystwie jest beee,albo tzw.bekanie. Takie zachowania budzą odrazę w sposób naturalny. A co jest odrażającego w białych skarpetkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croyance Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.server.ntli.net 19.03.06, 20:03 Niekoniecznie, w niektorych kulturach bekanie po posilku jest jak najmilej widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: najbardziej anty-sexy szczegóły wyglądu u obu IP: *.crowley.pl 18.03.06, 23:50 Najbardziej antymeski jest facet ktopka w kropke Kuba Powiatowy Odpowiedz Link Zgłoś