Dodaj do ulubionych

Do dziewcząt,które

IP: *.n.net.pl 11.05.06, 17:30
"nie kierują się w życiu popędami, a jedynie chłodną kalkulacją zaś w
uczuciach liczy się dla nich przede wszystkm strona duchowa, a nie cielesna".
Ja uważam się za taką :) ale jest jeden Mężczyzna , na widok którego
rzeczywiście opada mi szczęka a język zwisa na brodę. To Jean Michelle
Jarre.Ło Matko,jak On na mnie działa! Czy Wy też macie taki typ,na widok
którego przestajecie zachowywać się racjonalnie i dostajecie "małpiego
rozumu"?Oczywiście nie bierzemy pod uwagę Czaka Norrisa - On jest ponad
wszelkie typy. Potraktujcie moje pytanie żartobliwie.Abbsolutnie nie było
moim celem ubliżenie kobietom czy to gorącym czy chłodnym temperamencie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: Do dziewcząt,które IP: *.sympatico.ca 11.05.06, 17:35
      JM Jarre jako facet to moze nie, ale jak zacznie grac to szczena mi opada i mam
      gesia skorke.
      • kinia1987 Re: Do dziewcząt,które 11.05.06, 17:37
        JMJ jak najbardziej i Marek Wlodarczyk :):):):):):):):)
      • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do dziewcząt,które IP: *.n.net.pl 11.05.06, 17:49
        A na mnie działa i jak gra i jak nie gra. "Coś mię się robi we środku", gdy
        patrzę w te Jego oczy...Jestem taka głupia,że nawet kupiłam sobie zielone
        bojówki,jak zobaczyłam,że On w podobnych występował na koncercie w Gdańsku. Mam
        32 lata... Zachowuję się jak 16-latka,zakochana w gwiazdorze rockowym,ale On
        jest taki wspaniały... Kiedyś byłam" okropnie zafascynowana" Wojtkiem Łuczajem
        Pogorzelskim z OZ , ale ciut mi przeszło jak Go poznałam.
        • cicha.voda Re: Do dziewcząt,które 11.05.06, 18:26
          Taaa...jak grał w stoczni to aż mi się coś robiło jak na niego patrzyłam...i
          jak słuchałam w sumie też :) Jak On to robi, że mimo swojego wieku tak bosko
          wygląda!? Może to zasługa tych bojówek :)
          • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do dziewcząt,które IP: *.n.net.pl 11.05.06, 18:31
            cicha.voda,ja myślę,że On się "podciąga" w sensie operacji plastycznych :)
            Ach,nie pisz mi,nie pisz o tych bojówkach... Nawet teraz,gdy o Nim piszę na
            forum,to "mi pika". :)
    • Gość: podnośnik Re: Do dziewcząt,które IP: *.n.net.pl 11.05.06, 19:08
      up!
      • Gość: zenotka Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:11
        parę lat temu oglądałam film "nigdzie w Afryce" dostał oscara bodajże jako
        najlepszy film niezagraniczny i był tam cudowny facet Merab Ninidze; strasznie
        mi się podobał ,poza ty lubię taki typ urody-ciemne ,duże oczy ,ciemne wlosy,a
        jednocześnie ładne ,europejskie (w jego przypadku hehehe gruzńskie co prawda;p)
        rysy..
        • Gość: jaija Re: Do dziewcząt,które IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.05.06, 00:09
          Z Jarre'a naśmiewali się Francuzi, kiedy był z Isabelle Adjani, że rywalizuje z
          nią pod względem ilości operacji plast. Normalny facet, choćby nie wiem jak
          zadbany, nie wygląda w jego wieku tak, jak on. Ale ma coś takiego w gębie, co
          mnie się nie widzi ;)
          Widzi mnie się natomiast Alan Rickman jako profesor Snape z Harry'ego Pottera -
          tylko dla niego oglądam te filmy :)
          Aha, w filmach przeważnie podobają mi się złe charaktery - są nieodparcie
          sexy... nawet, jak są obleśni, hi, hi
          • Gość: Ewa Re: Do dziewcząt,które IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:36
            Tak, pan Snape wywoluje we mnie tez dreszczyk.
          • nancy_callahan Re: Do dziewcząt,które 15.05.06, 16:29
            A mnie się w filmach o Harrym bardzo widzi Lucjusz Malfoy...
            Oj, bardzo, bardzo.
            I jeszcze Viggo Mortensen, ale tylko jako Aragorn, ale wtedy to nóżęta drżą.
    • n_nicky Re: Do dziewcząt,które 12.05.06, 00:10
      Jean Michel Jarre wyglądał najlepiej za czasów albumu "Equinoxe":
      usuarios.lycos.es/audionautas/Paranoias/jeanmicheljarrecroissystudio78.jpg
      image.listen.com/img/356x237/8/7/3/4/674378_356x237.jpg , w teledysku do
      "Magnetic Fields II" i podczas koncertu w Paryżu na La Défense. W ogóle nie
      podobał mi się kiedyś, gdy ściął włosy. Natomiast trzeba przyznać, że facet jak
      na swój wiek wygląda po prostu niesamowicie.
      • Gość: zenotka Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:17
        no fajnie wyglądał....,ale fakt świetnie sie trzyma ,a jego matka -tak
        samo ,nigdy nie dałabym jej 90-tki;)
        mnie se jeszcze podoba Hugh Jackman
      • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do dziewcząt,które IP: *.n.net.pl 13.05.06, 18:52
        n_nicky,dzięki za fotki. Oczywiście szczęka mi opadła,język na brodzie. :)
    • Gość: anna-joanna Re: Do dziewcząt,które IP: *.menis.gov.pl / *.menis.gov.pl 12.05.06, 08:55
      JMJ = Dorian Grey
      :-)
      • meduza7 Re: Do dziewcząt,które 12.05.06, 09:47
        hihihi, jak stanął obok Walęsy... oni są rownolatkami...
        • Gość: nueve Re: Do dziewcząt,które IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:16
          nie są równolatkami, Wałęsa jest o 5 lat starszy

• kicia_miau Re: Do dziewcząt,które 12.05.06, 11:44
      JMJ to mnie wali (ha, ha!! nie miałabym w sumie nic przeciw :-). Ale....
      BENICIO DEL TORO!!! Pomimo tego, że naście lat miałam naście lat temu - to
      mogłabym sobie plakat przyczepić!
      I jeszcze to imię: Benicio!!!
      • Gość: ja Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:33
        Mam takiego typka, któremu nie moge sie oprzeć, wiem że jest świnia drań i
        różne na takie ale w łóżku nie ma sobie równych wiec generalnie nich soboiie
        będzie świnka, tylko niech o kondycje dba ;) hehhehe
      • Gość: superbaba Re: Do dziewcząt,które IP: *.infkat / *.uni.lodz.pl 12.05.06, 12:54
        Oczywiście, tylko BENICIO, mniam...
      • ppo Re: Do dziewcząt,które 12.05.06, 22:44
        A nie podnieca cię bardziej Del Toro (w wolnym tłumaczeniu "po byku")? Hehehe.
    • Gość: lena Re: Do dziewcząt,które IP: *.smstv.pl 12.05.06, 22:37
      ło matyldo! a żeby to tylko jeden. mnie sie robi gorąco na widok Lenny'ego Kravitza. Normalnie gorączki dostaję. Z Jarrem mam podobnie... to jego spojrzenie, uśmiech...Brrr:) No i Brad Pitt w "Fight Clubie"-koniecznie bez koszulki. Normalnie SZAŁ!!!;) Ale tak na co dzień wszystko ze mną w porządku:)
      • Gość: isabel Re: Do dziewcząt,które IP: *.dsl.ip.tiscali.nl 12.05.06, 23:25
        Co do 'Fight Clubu' to wole Edwarda Nortona. Mniam mniam boskiiii :D
      • Gość: wena Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:20
        o rety, Brad Pitt jest rewelacyjny, jak go sobie przypomne w Joe Black(taka
        scena przy basenie) to aż mi dech zapiera...:)))Jeżeli jeszcze nie oglądałyście
        to polecam:)
        • Gość: Porzeczka Re: Do dziewcząt,które IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:59
          Gość portalu: wena napisał(a):

> o rety, Brad Pitt jest rewelacyjny, jak go sobie przypomne w Joe Black(taka
          > scena przy basenie) to aż mi dech zapiera...:)))Jeżeli jeszcze nie oglądałyście
          > to polecam:)

Taak...Scena przy basenie...Też mi dech zapiera, aż gęsiej skórki dostałam...
          Ale tylko ten film. Nigdzie indziej nie zrobił na mnie wrażenia.
    • krynia-330 Re: Do dziewcząt,które 13.05.06, 01:05
      W zamierzchłych czasach mojej bardzo wczesnej młodości uwielbiałam Delona -
      teraz to juz dziadek.

Pamiętam taki film - straszna chała - chyba "Pierwsza spokojna noc",gdzie Delon
      grał takiego niepogodzonego ze sobą i światem faceta,zmęczona twarz,trzydniowy
      zarost,długi rozchełstany płaszcz.Na końcu tragicznie umiera.
      Byłam na tym w kinie 6 razy!

A teraz mój typ - wstyd powiedzieć - to Tony Soprano,nie aktor jako taki,ale
      postać.Nie wiem dlaczego,obiektywnie rzecz biorąc obleśny,tłusty gangster.
      • Gość: EWa Re: Do dziewcząt,które IP: *.CNet2.Gawex.PL 13.05.06, 06:36
        Etam! Tylko Sean Connery!
        • Gość: klik Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 08:04
          a mi sie kiedyś podobal Willem Defoe:))
          • Gość: oka Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 09:46
            Mark Wahlberg we "włoskiej robocie"

i świadomość, że jest wzrostu siedzącego psa, wcale mi nie przeszkadza. W filmie
            wygląda na wyższego :):):):)
        • krynia-330 Re: Do dziewcząt,które 13.05.06, 23:12
          Sean może być,ale musiałby cały czas mówić;}}
          • magdaksp Re: Do dziewcząt,które 14.05.06, 00:20
            ja uwielbiam joauqin phoenixa :)szczegolnie wfilmie spacer po linie
            • a-g-n-i-e-sz-k-a Re: Do dziewcząt,które 14.05.06, 17:42
              Ja tez!!! I jestes jedyna osoba, o ktorej wiem, ze ona tez :)
        • Gość: eka Re: Do dziewcząt,które IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.05.06, 09:30
          Popieram - tylko Connery.
        • Gość: dorota84 Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:25
          Mmmm... Sean... z czasów twierdzy, albo jako włochata marmoladka z 'Dr No'... a
          poza tym dreszcze u mnie wywołuje facet, który występował w teledysku 'Dear
          Mallika' LL Cool J... Twarz taka sobie, ale ciałko i ta pupa budzi we mnie
          zwierzęce instynkty. Aż czuję że jestem samicą ;P
    • wredny_ilczyszyn Re: Do dziewcząt,które 14.05.06, 12:27
      Mnie się śni od jakiegoś czasu Jude Law... Nie wiem co to ma znaczyć, ale nie
      narzekam.
    • zewszad_i_znikad Re: Do dziewcząt,które 14.05.06, 19:30
      Ja tylko pytam, co ma wspólnego duchowość z chłodną kalkulacją?
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do dziewcząt,które IP: *.n.net.pl 16.05.06, 18:22
      Pomyślałam sobie,że jak to dobrze,że każdej z nas podoba się kto inny (prawie).
      Gdyby ten sam,to jeszcze - nie daj,Boże! - zaczęłybyśmy rywalizować o Jego
      względy i podszczuwać się nawzajem. No i nie jest nudno. :)
    • Gość: Ja Re: Do dziewcząt,które IP: *.echostar.pl 16.05.06, 21:51
      No a Colin Firth jako Darcy? Mnie rzuca na kolana. A Snape i Lucjusz Malfoy
      zaraz po nim ;)
      • Gość: jaija Re: Do dziewcząt,które IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.05.06, 23:27
        Lucjusz to ten stary (znaczy ojciec tego małego skurczysynka?)? Jeżeli tak, to
        mnie też się podoba, oprócz Snape'a. Będzie wojna? :D:D:D:D:D
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do dziewcząt,które IP: *.n.net.pl 30.05.06, 23:42
      Moja fadcynacja wzmaga się wraz z nadchodzącym latem, mimo że zimno. Nawet mi
      się JMJ śnił... Nigdy nie zgadniecie w JAKIEJ sytuacji :)
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do dziewcząt,które IP: 62.233.130.* 02.06.06, 02:24
      Ach i jeszcze Al Pacino! Mniej niż JMJ ale też. W jakimś filmie była scena gdy
      AP gotował coś z kuchni włoskiej (naturalnie) i mam takie marzenie żeby dla mnie
      coś ugotował :) Ale poza tym jest też świetnym aktorem.
      I nie śmiejcie się ze mnie za bardzo,ale w zamierzchłych czasach mojej wczesnej
      młodości podobał mi się aktor,który grał tego złego wampira w filmie "Wywiad z
      wampirem" Nigdy nie wiem czy to Brad Pitt czy Tom Cruse.
    • Gość: rozmarzona Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:51
      a ja dawno temu gdy leciał serial "Pokolenia" szalałam na punkcie aktora, który
      grał porucznika Kyla Mastersa. W rzeczywistości nazywa się Robert Torti
      mmmmmmm:) Śniłam o nim, marzyłam, mślałam:) I w żadym innym filmie go nie
      widziałam:(
      • Gość: Porzeczka Re: Do dziewcząt,które IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:03
        Robi na mnie wrażenie Marek Włodarczyk. Oj, robi...
        • pawro2001 Re: Do dziewcząt,które 02.06.06, 12:38
          A kto to w ogóle jest ten Włodarczyk?
          • Gość: iskra Re: Do dziewcząt,które IP: *.wroclaw.mm.pl 02.06.06, 16:09
            MMMarek włodarczyk to Adam Zawada :D faaajny koles :) poza mini jeszcze Lucjusz
            Malfoy, Vigo Mortensen, Maciek Zakoscielny, Keanu Reeves :* ale numero uno to
            dla mnie Hugh Grant... te jego ooooczy... a żem sie rozmarzyła... ;) :* 4 KR :*
            • Gość: wasa Re: Do dziewcząt,które IP: 213.17.150.* 02.06.06, 23:13
              Ciekawostka bez znaczenia: Marek Włodarczyk wczoraj odlatywał do Budapesztu z
              Okęcia. Biznes klasą.
              Widziałam na swoje własne oczy. Mały jest. W serialu chyba go filmują z żabiej
              perspekywy. Ale nie można powiedziec, że nie jest przystojny, coś ma w sobie.
              • Gość: zenotka Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:47
                a mnie sie podoba jeszcze Gael G.Bernal-dobry aktor i fajnie wygląda,poza tym
                cos ostatnio zainteresowałam sie Evanem Mcgregorem;)
                • Gość: kotek Re: Do dziewcząt,które IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.06.06, 11:54
                  zdecydowanie i numer 1 Sean.. za akcent i wszystkie Bondy w których do dziś
                  zakochana jestem:)))
                  prof. Snape...ooooh no i Aragorn:)))
                  bosz, jakie my dziwne jesteśmy:)))
                  • Gość: zenotka Re: Do dziewcząt,które IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:05
                    taki ARagorn!!!!!!!!!,e tam ja zawsze bylam;D
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do dziewcząt,które IP: 62.233.130.* 03.06.06, 14:57
      A ja zaobserwowałam u siebie jeszcze jedną dziwną rzecz - czasem czuję dziwny
      pociąg do kogoś na kogo "normalnie" nie zwróciłabym uwagi...
      • zazaz3 Re: Do dziewcząt,które 03.06.06, 18:27
        zboczone!!!!;-)mnie rusza żyjący Phoenix i ew.Bono a z zaszłości -W.Dafoe,M.
        Conaughy i Linda Evangelista.
        • Gość: Morela Złotowłosa Re: Do dziewcząt,które IP: 62.233.130.* 04.06.06, 11:52
          zazaz3 - co zboczone,co zboczone? De gustibus...,czyż nie? Mnie kręci JMJ i AP a
          Ciebie kto inny i o to chodzi w tym wątku. A swoją drogą ciekawe - jak
          zachowałybyśmy się w sytuacji gdyby niebiosa zesłały nam niespodziankę w postaci
          spotkania tego wybranego? Ja - mimo,że uważana jestem za osobę elokwentną - NA
          PEWNO zapomniałabym języka w gębie i bełkotała coś niezrozumiałego.:) Chociaż z
          Wojtkiem Łuczajem z OZ rozmawiałam normalnie a nawet go z lekka
          obsztorcowałam,za co mi ...podziękował! Autentycznie! Jakkolwiek niewiarygodnie
          to brzmi - pocałował mnie, przytulił i powiedział : "Dzięki,że jesteś taka
          normalna". Ach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka