Dodaj do ulubionych

Woodstock!

14.07.06, 15:45
Witajcie woodstokowicze! Kto jedzie, kto nie pojedzie? Nie pytam dlaczego,
tylko CZY??
My jedziemy: ja, Frodo, Aga, Gutek, Mati, Doti.
Kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • frant3 Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" 14.07.06, 18:40
      PRAWDA O TZW. "PRZYSTANKU WOCSTOK":
      m-c-p.prv.pl/
      --
      Frant - humor, satyra, krytyka
      • negali Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" 17.07.06, 09:16
        jesssu....
        przepraszam ale jakoś trudno zorientować mi się, kto jest autorem strony, no ale
        pewnie to wina mojej metalowej głowy, która całkowicie zardzewiała od zła i
        szatana...

Tak, napewno!

Jessssu do kwadratu - frant3 - ty sie dobrze czujesz? Słyszałam, że ta zła,
        satanistyczna muzyka oddzialowuje nawet na tych co jej nie słuchają! Najczęściej
        oddziałowuje poprzez kontakt na forach internetowych, wiesz? W moim poście są
        ukryte satanistyczne tajemne zaklęcia, i jak skończysz to czytać to szatan sie
        zgwałci.
        A potem złoży sam sobie w ofierze. Ty ofiaro.

Uhaha-haha-haha-haaa!

No, moi drodzy, a wracając do tematu - kto jedzie?
        Do zobaczenia na przepięknym słonecznikowym polu w Kostrzynie!
        • frant3 Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" 23.07.06, 17:40
          Autorem strony: m-c-p.prv.pl/ (cała prawda o metalowcach) nie jestem ja.
          Ja tylko ją reklamuję. Wszystko na to wskazuje, że autorem tej strony jest prawdziwy metal. Prawdziwy metal jest luzakiem i ma poczucie humoru, w przeciwieństwie do moherowych beretów, którzy są sztywni jak koły i nie znają się na żartach.

--
          Frant - humor, satyra, krytyka
      • negali Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" 17.07.06, 09:18
        I pisze sie WOODSTOCK, a nie "Wocstok" ciemnoto!
        • Gość: ? Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:38
          a nie boisz sie tak wciaży jechać?
          • Gość: lol Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" IP: 195.82.187.* 23.07.06, 21:19
            ta strona to żart taaak?
            • Gość: Faustynka Przystanek Jezus 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:32
              Nie jesteśmy z UFO, jesteśmy normalni, jak inni młodzi ludzie, ale spotkaliśmy Jezusa na drodze naszego życia, niektórzy właśnie na Woodstocku i nasze życie nabrało innych kolorów i tym chcemy się dzielić. Nie chcemy nikumu wciskać kitu, wiemy że Jezus jest realny, tu i teraz i to On zmienia nasze życie na lepsze niż było i niż teraz jest...
              <a href=http://www.przystanekjezus.pl/pj2006/index.php>† Przystanek Jezus 2006</a>
              • Gość: Faustynka Re: Przystanek Jezus 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:34
                Errata:
                † Przystanek Jezus 2006
                • Gość: Faust Re: Przystanek Jezus 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:19
                  W takim razie mam pytanie: Czy spamowanie to grzech? :)
                  • Gość: Informator Re: Przystanek Jezus 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:32
                    Roman Giertych nie pojedzie na Przystanek Woodstock:
                    wiadomosci.onet.pl/1361132,12,item.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka