negali 14.07.06, 15:45 Witajcie woodstokowicze! Kto jedzie, kto nie pojedzie? Nie pytam dlaczego, tylko CZY?? My jedziemy: ja, Frodo, Aga, Gutek, Mati, Doti. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frant3 Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" 14.07.06, 18:40 PRAWDA O TZW. "PRZYSTANKU WOCSTOK": m-c-p.prv.pl/ -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
negali Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" 17.07.06, 09:16 jesssu.... przepraszam ale jakoś trudno zorientować mi się, kto jest autorem strony, no ale pewnie to wina mojej metalowej głowy, która całkowicie zardzewiała od zła i szatana... Tak, napewno! Jessssu do kwadratu - frant3 - ty sie dobrze czujesz? Słyszałam, że ta zła, satanistyczna muzyka oddzialowuje nawet na tych co jej nie słuchają! Najczęściej oddziałowuje poprzez kontakt na forach internetowych, wiesz? W moim poście są ukryte satanistyczne tajemne zaklęcia, i jak skończysz to czytać to szatan sie zgwałci. A potem złoży sam sobie w ofierze. Ty ofiaro. Uhaha-haha-haha-haaa! No, moi drodzy, a wracając do tematu - kto jedzie? Do zobaczenia na przepięknym słonecznikowym polu w Kostrzynie! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" 23.07.06, 17:40 Autorem strony: m-c-p.prv.pl/ (cała prawda o metalowcach) nie jestem ja. Ja tylko ją reklamuję. Wszystko na to wskazuje, że autorem tej strony jest prawdziwy metal. Prawdziwy metal jest luzakiem i ma poczucie humoru, w przeciwieństwie do moherowych beretów, którzy są sztywni jak koły i nie znają się na żartach. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
negali Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" 17.07.06, 09:18 I pisze sie WOODSTOCK, a nie "Wocstok" ciemnoto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:38 a nie boisz sie tak wciaży jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Prawda o tzw. "Przystanku Wocstok" IP: 195.82.187.* 23.07.06, 21:19 ta strona to żart taaak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faustynka Przystanek Jezus 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:32 Nie jesteśmy z UFO, jesteśmy normalni, jak inni młodzi ludzie, ale spotkaliśmy Jezusa na drodze naszego życia, niektórzy właśnie na Woodstocku i nasze życie nabrało innych kolorów i tym chcemy się dzielić. Nie chcemy nikumu wciskać kitu, wiemy że Jezus jest realny, tu i teraz i to On zmienia nasze życie na lepsze niż było i niż teraz jest... <a href=http://www.przystanekjezus.pl/pj2006/index.php>† Przystanek Jezus 2006</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faustynka Re: Przystanek Jezus 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:34 Errata: † Przystanek Jezus 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faust Re: Przystanek Jezus 2006 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:19 W takim razie mam pytanie: Czy spamowanie to grzech? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: Przystanek Jezus 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:32 Roman Giertych nie pojedzie na Przystanek Woodstock: wiadomosci.onet.pl/1361132,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś