Dodaj do ulubionych

najgłupszy komplement

• Gość: maniek Re: najgłupszy komplement IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 03.08.06, 15:17
      Jesteś bystry jak woda w klouzecie
    • Gość: Carmageddon Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:22
      Kiedyś (parę lat temu) byłem na bankiecie. W pewnym momencie
      orkiestra "wymyśliła sobie" biały walc, czyli: panie proszą panów. Podeszła do
      mnie elegancka kobieta, z klasą, ok. 50 lat. Zatańczyliśmy, potem drugi, trzeci
      taniec... Bardzo dobrze mi się z nią tańczyło i w bewnym, momencie postanowiłem
      ją ukomplementować w jakiś niebanalny sposób (powiedzieć: świetnie mi się z
      panią tańczy, czy coś w tym stylu byłoby głupie). Po chwili "namysłu", podczas
      kolejnego tańca powiedziałem z uśmiechem: Jak się Pani lekko prowadzi... :)
    • Gość: Barbara Re: najgłupszy komplement IP: 86.43.74.* 03.08.06, 15:28
      Jeden mlody pilkarz: wiesz, gdybys byla pilka kopalbym cie caly dzien
    • Gość: Kate Re: najgłupszy komplement IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.08.06, 15:36
      Od gościa, w którym się podkochiwałam:
      Masz ładne nogi, nawet ładniejsze ode mnie!
    • kasiulek_mysiulek Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 15:43
      Od gościa, w którym się podkochiwałam: "ładne masz nogi, nawet ładniejsze niż
      moje!"
    • Gość: Castorp Re: najgłupszy komplement IP: 192.193.245.* 03.08.06, 15:57
      Kiedyś z kolegą poszliśmy do innego znajomego odwiedzić go w niedzielne wczesne
      popołudnie. Wizyta się trochę przedłużyła i zaproszono nas do uczestnictwa w
      niedzielnym rodzinnym obiedzie. Po posiłku, powiedziałem do gospodyni, że nie
      było powodu aby dodatkowo się starać, na co usłyszałem "a to nic takiego zrobić
      dodatkowo porcje dla głupich dwóch osób"...
      -------------------------------------------
      Cóż powiedzieć, była dla nas miła jak Związek Radziecki
    • jolwer51 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 16:21
      Po kontroli w szkolnym gabinecie stomatologicznym moja 15 córka po stwierdzeniu
      że nie ma żadnych ubytków usłyszała od nauczycielki "masz zęby jak koń"
      • Gość: ach och ech... Re: najgłupszy komplement IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 03.08.06, 16:27
        piętnasta córka?
        o wow!
    • Gość: akasha Re: najgłupszy komplement IP: *.net.autocom.pl 03.08.06, 16:34
      na wakacjach, od senegalskiego pilkarza dowiedzialam sie, ze: jestem ladna i mam
      czyste zeby :D

moj wujek natomiast stwierdzil, ze mam masywne nadgarstki
      • Gość: maagaa Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:58
        sytuacja w klubie: chłopak który przyczepił się do mnie i moich koleżanek
        najwyraźniej nie dostrzegając tego że żadna z nas nie jest zainteresowana
        podchodzi w tańcu i z miną "taki ze mnie maczo" (wyglądał dość cherlawo)zwraca
        się do mnie
        "Królewno w którym hrabstwie mieszkasz?" - miłe ale uśmiałyśmy się póżniej przy
        barze
        • Gość: nikki Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 17:01
          A mnie najbardziej śmieszy gdy facet poznany pół godziny temu wyznaje mi
          miłość. Dla mnie porażka dość często spotykana (ale ja może takie "szczęście"
          mam:)
          • Gość: ewa Re: najgłupszy komplement IP: 212.87.3.* 03.08.06, 17:24
            Nie wiem czy to mial byc komplement ale w opisie studenckiego eksperymentu
            ktorego wykonania pilnowalam przeczytalam 'Wyniki sa zaskakujaco dobre MIMO
            wysilkow pani asystent". Troche mnie zdziwilo.

Kolega mawial o niektorych "ten/ta to ma tesknote w oczach ... za rozumem" .
        • exotique Re: najgłupszy komplement 09.08.06, 14:46
          tia... a odpowiedz:
          nie masz takiego konia by tam dojechac :)
    • Gość: Kasia Jag Re: najgłupszy komplement IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.06, 18:10
      Kolega z klasy na studniówce do nauczycielki historii "ale się pani lekko w
      kroku prowadzi".
      moja tesciowa po pierwszym u nas obiedzie na pytanie czy smakowało,
      odpowiedzała - " a wiesz, jak człowiek głodny to i byle co zje .."
    • Gość: ładny, bo... Re: najgłupszy komplement IP: 194.106.193.* 03.08.06, 19:24
      Będąc sześciolatkiem usłyszałem takie oto słowa (na wsi):
      - A ten, to czyj.
      - A od Słomkowskich.
      - Ładny dzieciak..., upasiuny...

Anegdota rodzinna prześladuje mnie do dzisiaj. Mam nadwagę...
      • Gość: rotfl Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 14:51
        <rotfl>
    • anjaa251 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 19:31
      mój były kiedyś powiedział, "nie jesteś aż taka gruba", no i nie bardzo
      wiedziałam co zrobić
      • wanilia1 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 19:59
        Mój pierwszy narzeczony: "O, mój ty klejnociku w skromnej oprawie!"
    • Gość: A. Re: najgłupszy komplement IP: *.ds.univ.gda.pl 03.08.06, 20:16
      - Jesteś podobna do Zosi z Na dobre i na złe.
      - Tak?
      - Tak z twarzy...
      • Gość: oko Re: najgłupszy komplement IP: *.aig.pl 04.08.06, 08:45
        No, to ładna jesteś ;-)
      • Gość: piter Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:11
        to moja nauczycielka powiedziala kiedys ze jak czytam to jestem podobny do
        doktora sambora
    • Gość: Ani24 Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:44
      Jadę sobie windą, na którymś piętrze dosiada się starsza pani. Patrzy na mnie,
      rozdziawia usta i mówi: Jakie piękne ma pani włosy! Jak... WIKING! Zaczęłam się
      śmiać pod nosem a babcia na to: Dlaczego pani się śmieje? Przecież to tacy
      piękni chłopcy byli!
    • Gość: Aga Re: najgłupszy komplement IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.06, 20:55
      Mój ostatni facet (wysoko postawiony, 24-letni student prawa) powiedział, ze
      owszem, ubieram się ładnie i mam poczucie stylu, ale jak nie przefarbuje
      włosów, to conajwyżej mogę mu kibel sprzątać...
      Idiota...
      • Gość: jaija Re: najgłupszy komplement IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.08.06, 23:58
        Skąd Wy takich bierzecie, dziewczyny? To prawo Wam wzrok przyćmiewa? ;)
    • Gość: koa Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:57
      ostatnio jakas pani powiedziala do mojej mamy ze jej corka (JA) strasznie staro
      wyglada, mial byc to komplement ze moja mama niby mlodo ale troche glupio wyszlo...
    • Gość: sisel Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:13
      Ktoś mi kiedyś powiedział: "Gdy cię pierwszy raz ujrzałem, nie wiedziałem, czy
      to człowiek,czy anioł, wyglądałaś jak figurka w kościele" .Czyżbym była taka
      blada? :} Delikwent naczytał się "Krzyżaków".
      • serak Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 22:44
        ...strasznie ładnie pachnie ,czuć w całym pokoju.....
    • m_mski75 Re: najgłupszy komplement 03.08.06, 22:00
      noc... patrzę na swoją partnerkę. mówię "kochanie ślicznie wyglądasz w ciemności"
      innym razem- a rzeczywiście wyglądała tak świetnie, że aż coś za gardło
      chwytało, mówię "jak na Ciebie patrzę, to chce mi się płakac"
      Bo wy kobity wszystko na opak rozumiecie;))))
      pozdrawiam
      • Gość: m_mska Re: najgłupszy komplement IP: *.lodz.mm.pl 03.08.06, 22:05
        Potwierdzam, tak właśnie powiedział :)))
        Ale trochę tęsknię do tych jego komplementów... ;)
        m.
        • Gość: malinka Re: najgłupszy komplement IP: 62.233.189.* / *.devs.futuro.pl 03.08.06, 23:45
          do mnie kiedyś koleżanka ze studiów w toalecie: " malowałaś włosy?" -"nie" "to
          widać, bo masz takie w kolorze spranej szmaty"... trochę mnie przytkało... Innym
          razem, nowa współloktorka na stancji :" to ty jesteś rocznik 82???" "tak" "nigdy
          bym nie pomyślała, wyglądasz dużo starzej..." studiowała pedagogikę- bez
          komentarza..
      • Gość: Wredny Kicius Re: najgłupszy komplement IP: 135.196.139.* 04.08.06, 17:49
        Kiedys moj Mis chcial powiedziec, ze jest mu ze mna tak dobrze, jakbysmy byli
        sobie przeznaczeni, jakby nic nie moglo tego zniszczyc, bo po prostu sila
        wyzsza i juz. Naturalna para, no. Musimy byc razem i juz.
        Ubral to w zgrabne slowa "my to jestesmy jak zaaranzowane malzenstwo" :-DDDD
    • anrid Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 00:29
      Kiedyś jakiś przypadkowo spotkany w busie, podpity lecz miły młodzieniec, po
      krótkiej rozmowie pyta mnie:
      - To ty późno tam dojedziesz, nie boisz się, że np. jakiś zboczeniec cię
      porwie?
      - Nie
      Na to młodzian:
      - Noo..., gdybym ja był zboczeńcem to bym cię na pewno porwał.

To miał być komplement...
      • Gość: han solo Re: najgłupszy komplement IP: *.asta-net.com.pl 04.08.06, 01:07
        Może nie w temat ale też zabawne, koleżanka mówi do szefa: ten klient to był taki starszy pan, około 40 - 50. Szef akurat miał 50...
        A tym zdenerwowałem moją ukochaną; Ona:jak Ci smakuje zupa? a ja: może być! Do dzisiaj mnie tym prześladuje i pewnie długo nie przestanie.
    • Gość: hi hi hi promieniujesz, a promieniejesz...;-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 07:45
      Kiedyś do mojej koleżanki powiedział znajomy... (Ona była od jakiegoś czasu
      zakochana)....ALE PROMIENIUJESZ ;-D.
    • Gość: UnoME Re: najgłupszy komplement IP: 141.6.8.* 04.08.06, 10:54
      Ja uslyszalem kiedys, ze mam "oczy psychopaty", ale w zamierzeniu bylo to
      komplementem:D
      • iskraaa2005 Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 11:11
        oczy psychopaty to bardzo ładne :) takie... szalone :P ja kiedyś usłyszałam od
        kumpla " przy tobie czuję się jak w Las Vegas" :P to znaczy, jak wielki
        przegrany, czy co? :D
    • Gość: ala Re: najgłupszy komplement IP: *.com.pl / 217.153.27.* 04.08.06, 11:28
      Kupując w sklepie alkohol pani sprzedawczyni do mnie "a dowodzik
      jest?",Usmiechnelam sie bo dowodzik jest juz od 6 lat i dawno mnie nikt nie
      prosil,jak jej go dalam powiedziala "ladnie sie pani konserwuje":)

Od chlopaka:kupilam żółte parelo na plaze.On"w tej chuscie wygladasz jak
      ukrainka"(nawiazanie do pomarańczowej rewolucji??)
      I drugie"w tej spodnicy wygladasz jak cyganka", ze taka wzorzysta.
      Takie chwile warte sa upamietnienia:D
    • Gość: Aga :)) Re: najgłupszy komplement IP: *.dmbos.com.pl / *.dmbos.com.pl 04.08.06, 11:29
      Wczoraj byłam u fryzjera. 3 godziny siedzenia. Balayage, że ho ho!
      Cudny platynowy blond z ciepłym brązem. Rewelacja!

Wychodzę. Mąż czeka. Pytam: "Jak Ci się podoba kolor?"
      Odpowiedź: "Ładny. Jak Twoje spodnie!"

Kolor spodni: brudna zieleń :))
      • Gość: zaskoczona Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 23:47
        Wracając do tematu o krowie-dostalam kiedyś od byłego maskotke-sliczną
        krówke-widząc moje zadowolenie chlopak wyparowal, że był w Tesco i jak ją
        zobaczył to odrazu pomyślał o mnie.....nie wiem co miał na myśli
    • Gość: isska Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:34
      kiedyś usłyszałam od mężczyzny, że bardzo musię podobają moje nogi bo są w taki
      seksowny iksik(x)!
      • Gość: natka Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:06
        tekst z filmu "henry i june": bohaterka po stosunku przytula się do partnera i
        mówi "jesteś cudowny, nie to co hugo (mąż) jego penis jest taki wielki" :D
    • Gość: zezóje Re: najgłupszy komplement IP: *.skb.pl / 62.233.177.* 04.08.06, 11:41
      komplement - pocieszenie zafundowany mojej koleżance przez jej babcię:

babcia: a kiedy ty, dziecko za mąż idziesz? (koleżanaka miała wtedy lat 17)
      ona: babciu, mam takie krzywe nogi, żaden chłopak mnie nie chce..
      babcia: dziecko, po ślubie nogi i tak idą na bok!
      :D
      • Gość: Iza Re: najgłupszy komplement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:15
        Kolega mojego dziadka, przedwojenny oficer podkręcając wąsa:
        - Pęcina sucha!
        Widząc, że zdębiałam dodał:
        - Się panienka nie gniewa, w ustach kawalerzysty to komplement!
        Chodziło mu o nogę wąską w kostce jak u rasowego konia.
        • gagunia Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 18:51
          :) kiedys uslyszalam cos podobnego.
          Szlam w krotkiej sukience i w butach na obcasach, a na murku siedzialo dwoch
          pijaczkow. Zmierzyli mnie z gory do dolu i jeden z nich skomentowal:
          -aaallee pęcinka!
      • Gość: khaern o to bylo zajebiste :) ... IP: *.gazownia.szczecin.pl 04.08.06, 14:40
    • Gość: ying_yang_twin Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:51
      Ostatnio się takowym popisałem:
      "Wiesz, jaka jest jedna z rzeczy, które najbardziej u Ciebie lubię?"
      "nooooo???"
      "że masz swoje auto i nie trzeba Cię odwozić"
      • Gość: mimi Re: najgłupszy komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:07
        - moja szczupla mama uslyszala kiedys w lecie w sklepie spozywczym od pijaczka
        (powiedzial to z wyraznym obrzydzeniem) 'ale pani ma CHUDE nogi!'

- jak idziemy gdzies razem, to znajome mojej mamy mowia slodko 'ooooch
        wygladacie jak siostrzyczki!' na co ja zawsze mowie grobowym glosem 'czy az tak
        bardzo sie zestarzalam?' (mam 28, mama 52)

- jak mialam chyba 18 lat, to pani robila mi przeswietlenie zeba - i
        mowi 'musze zrobic jeszcze raz, bo ma pani korzenie jak stary chlop!' (ze niby
        takie dlugie i sie nie mieszcza na zdjeciu)

• Gość: Cytryna Re: najgłupszy komplement IP: 217.205.157.* 04.08.06, 12:21
        Ja zafundowalam mojej mamie... Mama zawsze sie bardzo elegancko ubierama i
        malowala, ale czasami w sobote zakladala flanelowa sukienke w male, szare
        kwiatki i wreszcie wydawala mi sie taka ciepla, przytulna, duzo bardziej
        bliska. Chcialam jej powiedziec, ze ja lubie w tej sukience i strzelilam:
        - Mama, wygladasz jak taka szeroka baba domowa
        Wiecej sukienki nie zalozyla :(

Pod koniec podstawowki kolezanka uplotla sobie wianek, zalozyla na glowe i
        zapytala kumpla:
        - Wygladam jak nimfa?
        - Raczej jak Wodnik Szuwarek - brzmiala odpowiedz
        • bianca1977 Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 12:54
          Hejka,

Pierwsza praca, sekretarka, techniczny: Pani Bianko, pani to tak zawsze wyglada
          swiezo jak no jak nie przymierzajac... jak dwudziestka!!!(a ja mialam 19 lat,
          hahaha)

Kolezanka mamy: a twoja corka to taka oryginalna urode ma: jak Amazonka:):)

Byly facet: uprawialas lyzwiarstwo wyczynowo? ze niby mam takie uda fajne

Pijaczki pod sklepem: ale rzepa, ale bysmy sobie poskakali

Jeszcze inny byly: ja, to wiesz nie lubie duzych biustow:(:(

BRRR.....
          • default Re: najgłupszy komplement 04.08.06, 13:55
            Moje kuzynki, kiedy odwiedziłam je po długim czasie - "O, wreszcie nabrałaś
            kobiecych kształtów!" :(( Faktycznie roztyta byłam wtedy nieprzyzwoicie.

Znajomy, ładnych parę lat temu "wiesz, ty to masz ch...ja w oczach". Trochę
            mnie przytkało, kolesiowi chodziło po prostu o to, że mam "seksowne"
            spojrzenie, ale wyraził to dość bezpośrednio...

A całkiem niedawno kuzyn mojego męża - eh, pamiętam jaką laską byłaś jak cię
            poznałem...
      • maria333 Re: najgłupszy komplement 16.08.06, 13:33
        Gość portalu: ying_yang_twin napisał(a):

> Ostatnio się takowym popisałem:
        > "Wiesz, jaka jest jedna z rzeczy, które najbardziej u Ciebie lubię?"
        > "nooooo???"
        > "że masz swoje auto i nie trzeba Cię odwozić"

Jak do tej pory rzeczywiście to najgłupszy komplement... lol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka