kung_fu_plaster 19.09.06, 20:02 Co robić? Poradźcie coś! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agniechaaaaaa Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy IP: *.mtvk.pl 19.09.06, 20:06 zrobic prawko i kupic auto...... Odpowiedz Link Zgłoś
to_fly Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 19.09.06, 20:14 kung_fu_plaster napisał: > Co robić? Poradźcie coś! Zostac milionerem i wynajmowac limuzyne z kierowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy IP: *.os1.kn.pl 19.09.06, 21:31 Powieś się! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 19.09.06, 21:35 kung_fu_plaster napisał: > Co robić? Poradźcie coś! Cieszyć się, że należysz do elitarnego klubu. Ja też nie mam jednego i drugiego. I bardzo mi z tym dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
lili92 Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 20.09.06, 18:57 Taaaaaaaaak, tez tak mowilam jak oblalam za drugim razem... Za trzecim zdalam i teraz dopiero jest mi dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 19.09.06, 21:40 To straszne!! wręcz przerażające!! :) PS. przynajmniej nie tracisz nerwów i zdrowia stojąc w mega korkach:) Pozdrawiam:* ************ "Przed chwilą śniłem, że na jakimś dworcu wszystko zostawiłem..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:20 e tam bzdura ,dopiero sie traci nerwy w korkach ,wszedzie jest sie uziemionym ,trzeba znosic wspolapasażerow w tramwajach ,autobusach .Niestety nie posiadam auta ,prawko tak;( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 19.09.06, 22:44 kup hulajnogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4etwrty Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:28 albo rower? ja nie mam prawka/samochodu - jeżdzę na rowerze! 40 km/dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:37 w zimie też? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 skuter 50 ccm :) 19.09.06, 23:50 wygląda człowiek na tym jak przerośnięty przedszkolak - ale jeździ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: skuter 50 ccm :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:54 myslalam o skuterze ale czy na niego nie trzeba miec kat.A? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszb70 Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 20.09.06, 10:18 Kup prawko a później samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz100 Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 20.09.06, 11:09 Facet bez bez auta to kaleka a bez prawka bo na auto go nie stac to c.ipa a bez tego i tego to niedojda i niezaradny człowiek mamy 21 wiek!!!!!!!!! a byc uzaleznionym od znajomych lub PKP czy innych form transportu . Nie bądzmy smieszni Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 20.09.06, 12:22 No właśnie, nie bądźmy śmieszni. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 20.09.06, 14:18 morfeusz100 napisał: > Facet bez bez auta to kaleka a bez prawka bo na auto go nie stac to c.ipa > a bez tego i tego to niedojda i niezaradny człowiek mamy 21 wiek!!!!!!!!! > > > a byc uzaleznionym od znajomych lub PKP czy innych form transportu . > Nie bądzmy smieszni > > Morfeusz, tutaj jest Forum Humorum a nie forum dla bezmózgich dresów. Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 20.09.06, 21:56 yabol428 napisał: > Morfeusz, tutaj jest Forum Humorum a nie forum dla bezmózgich dresów. Nie no, oczywiście zakładamy, że kolega tak sobie dowcipkuje... ;-) A jeśli nie... no cóż... Przynajmniej pobrechtamy się z Niego, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy 20.09.06, 12:24 Zrób to co ja. Kup samochód i wyśli na prawo jazdy żonę i córkę. U mnie to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0th Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy IP: *.veranet.pl 20.09.06, 19:45 bądź twórczy zrób samochód i kup prawko czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dresy won z forum 20.09.06, 14:33 kung_fu wcale nie jest dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Nie można mieć wszystkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:58 Koleś nie łam się - każdemu czegoś brakuje - ja na przykład nie mam matury i mam tylko jedno jądro, ale jakoś tak zawsze lawiruję, że nikt się nie skapował. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wołodia -handlarz 200$ + foto i masz prawko,wóz też sie jakis skombi IP: *.tvk.torun.pl 20.09.06, 21:17 200$ + foto i masz prawko,wóz też sie jakis skombinuje-proste jak kupno pietruszki:)..dodam ze nie robione"domowym"sposobem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuśka Re: Nie mam samochodu ani prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 21:59 Mam prawo jazdy Mam samochód Nie jeżdżę... bo jestem ostatnia pierdoła. Odpowiedz Link Zgłoś