Dodaj do ulubionych

W czym kobiety są lepsze od facetów

29.09.06, 17:29
Mój lolega powiedział, że bezsprzecznie są lepsze od facetów w rodzeniu. Macie jakieś inne przykłady?
Obserwuj wątek
    • ariwederczi Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 29.09.06, 17:33
      Kobiety są lepsze od facetów w uwodzeniu facetów. :)
      • kinga1110 Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 29.09.06, 17:37
        Kobiety są lepsze od facetów w ....... wydalanieu stolca. robią to prawie
        bezszelestnie i niemal bezzapachowo, w odróżnieniu od meżczyzn hahahahahaha
        przykłąd? co mówi kobieta, po wyjściu z łazienki? pyta" ładnie wyglądam?"
        a mężczyzna "Na razie tam nie wchodź......" FUJ!!!!!!!!
        • Gość: najlepsze Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:00
          cechujemu się większą empatią, jestesmy bardziej tolerancyjne ( badania firmy
          durex)łatwiej się przystosowujemy do zmineiijacych się warunków
          no i przede wszystkim jesteśmy ładniejsze hehehe i lepiej i szybciej wydajemy
          pieniądze hehe
          • Gość: rolnick Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:54
            Bez obrazy tylko dla żartu...

Dlaczego kobiety się malują i perfumują?
            Bo są brzydkie i śmierdzą.

Jeszcze raz sorry...
            • mniemanologia Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 03.10.06, 14:29
              Gość portalu: rolnick napisał(a):

> Bez obrazy tylko dla żartu...
              >
              > Dlaczego kobiety się malują i perfumują?
              > Bo są brzydkie i śmierdzą.

Faceci, jak wiadomo, nic z tym nie robią w swoim przypadku :(
      • kobietek Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 30.09.06, 01:12
        I tu sie niestety, nie zgodzę, a potwierdzi ci to każda, ktora była na
        gejowskiej imprezie.. Załamać się idzie:)
    • Gość: ona20 Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 29.09.06, 19:00
      Tak, w rodzeniu zdecydowanie lepsze.
      Jeszcze w regeneracji comiesiecznej straty żelaza.
      • Gość: EWa Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.CNet2.Gawex.PL 29.09.06, 19:16
        Obawiam się, że przy wielu facetach po prostu muszą być lepsze we wszystkim...
        • Gość: gabi Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.06, 20:14
          Ewa ty nawet nie wiesz ile w tym prawdy.I tak trzymac.
    • blumen1 Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 29.09.06, 20:50
      Bardzo ciekawy wątek i ciekawe wypowiedzi. A oto fragment dezyderaty:
      "Porównując się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych od
      siebie"
      Nie ma ludzi lepszych lub gorszych. Ale kto by tam zwracał uwagę na moje zdanie.
      --
      - Ciemna druga strona jest... Bardzo ciemna...
      - Przymknij się Yoda i jedz swojego tosta!
    • ashton Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 29.09.06, 21:05
      We wszystkim!!!
    • Gość: ham Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: 208.40.29.* 29.09.06, 22:15
      Zdecydowanie lepiej malują (się!)
      • Gość: Izabella1991 Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.ipcom.comunitel.net 29.09.06, 22:22
        Ja bym powiedziala,ze....w naukach scislych.
        Przyklad.-onegdaj dwie najlepsze matematyczki w szkole to bylysmy:ja i jeszcze
        jedna dziewuszka.Teraz juz jestesmy 30+,kolñezanka zostala informatykiem
        (b.dobrym) ja z wyksztalcenia jestem slawistka,a moj zawod wykonywany to
        scautka/bookerka.
        W nauce jez.obcych dziewczyny tez sa swietne,w dziennikarstwie....zreszta-co
        ma tu plec do gadania?Albo ktos jest madry,zaradny,kocha to,co robi,albo nie i
        juz!
        Pozdrawiam-Iza
        • walutka Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 02.10.06, 11:33
          No to faktycznie błysnęłaś inteligencją, dwie dziewczyny mają być
          reprezentatywne na całą populację. Nie pomyślałaś o zbyt małek liczebności
          próby? Statystyka się kłania. no rozumiem,że mogłaś się tego nie uczyć ale sama
          inteleigencją to nie grzeszysz, zresztą co tam matma w szkole średniej to tylko
          prawidłowa umiejętność skorzystania ze wzorków,tzreba posiedzieć, mogłyście być
          bardziej pracowite. Było pójść na polibudę lub matmę studiować wtedy mogłabyś
          dokładniej stwierdzić czy faktycznie z tej matm byłyście takie super.
          Jestem kobietą i widzę,że w abstrakcyjnym myśleniu lepsi są mężczyźni-sporo
          takic mężczyn poznałam, nie tlko dwóch :-).
          • Gość: Izabella1991 Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.ipcom.comunitel.net 03.10.06, 16:15
            Do Walutki!
            Lo matko moja jedtyna!naprawde!
            Az sie przewrocilam ze zdziwienia!
            Sluchaj-o mojej inteligencji nie wypowiadaj sie,bo mnie nie znasz i zapewne
            nigdy nie poznasz!Bylo pojsc na polibude.....???
            Ha!Ha!Ha! Tak sie stalo.,ze akurat wybralam zupelnie inna uczelnie(Panstwowy
            Uniwersytet w Kaliningradzie,wydz.Filologii Slowianskiej)
            Podalam przyklad mojej ex-klasy,a reszta populacji mnie najzwyczajniej na
            swiecie nie obchodzi,bo nie mam obowiazku znac tzw.innych!
            Masz kompleksy wobec innych!!!W porzadku,wolno Ci,ale ode mnie i mojej
            inteligencji(tudziez innych dziewczyn )WARA!
            Pozdrawiam faknych,nie zakomlpeksionych ludzi-Iza
    • Gość: grubasek Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.zakoniczyn.net 29.09.06, 22:20
      lepiej sobie radza w butach na wysoookich obcasach ;-)
    • kochanica-francuza we wszystkim!!! 29.09.06, 22:38
      haha
    • majenkir Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 30.09.06, 04:29
      w zakupach!
    • do.ki a poniewaz piwo jest lepsze od kobiet 30.09.06, 07:45
      Jak zreszta wszyscy wiedza, ale przypomne

www.jokesandhumor.com/jokes/137.html

to wniosek jest jeden: beer rules.
    • katarynka111 Renata Beger 02.10.06, 02:01
      Otóż ta prosta kobieta ze wsi ( to że ze wsi to nie znaczy że idiotka ) zrobiła z dwóch polityków PiS
      idiotów. Nie popieram Samoobrony, ale Beger udowodniła, że jako kobieta jest lepsza od mężczyzn. Bo
      oni wszyscy mogliby zapierać się i w zaparte,że to prowokacja czy ma nipulacja. A co robi pan premier?
      Ten powinien najgłośniej krzyczeć o prowokacji. A nie wygadywać idiotyzmy o ludziach marnej reputacji a
      już napewno nie przepraszać za to co się stało. To nie rasowy polityk, który na zawołanie kłamie i walczy
      o władzę jak lew tylko ...Napewno kobieta wobec tych panów okazała się być mądrzejsza i lepsza. No IV
      RP chyli się ku upadkowi i to z powodu kobiety. Pozdrawiam panie. Powiedzcie o innych swoich
      spostrzeżeniach, w czym kobiety są lepsze od FACETÓW
    • Gość: Marek Hmm, napewno? IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.06, 03:24
      Wiekszosc Orderów Od Rodzenia dostali mezczyzni!

:D
      • Gość: cav Re: Hmm, napewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:56
        Lepiej myja podloge :-)
    • Gość: Marysia Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: 217.205.157.* 02.10.06, 15:43
      W "posiadaniu" PMS... chociaz faceci tez miewaja i wtedy dopiero jest
      tragedia ;P
    • heca7 Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 02.10.06, 15:51
      Podobno jesteśmy dobre w udawaniu orgazmu. Poza tym w robieniu zakupów dla
      siebie i dzieci. Ja jak spodoba mi się jakiś ciuch dla córki będę chodzić wkoło
      niego dopóki go nie kupię. I oczywiście zawsze znajdę usprawiedliwienie, że był
      jej niezbędnie potrzebny. Np: dziś kupiłam jej nową bluzę bo poprzednią ukradli
      jej w przedszkolu w piątek.
      • Gość: jaija Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.10.06, 14:23
        A czemu udawać coś, czego nie ma? Nie rozumiem udawania orgazmu - okłamywanie
        partnera i samej siebie.
    • blumen1 Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 03.10.06, 10:02
      W kwestii w czym kobiety są lepsze od facetów

O co chodzi z teczką? (nie polityczne!)

Kobiety lepiej wydają pieniądze facetow niż oni sami.No comments
      --
      - Ciemna druga strona jest... bardzo ciemna.
      - Przymknij się Yoda i jedz swojego tosta.
      • blumen1 Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 03.10.06, 10:05
        W kwestii w czym kobiety są lepsze od facetów

Wątek o teczce forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=49651296

Kobiety lepiej wydają pieniądze facetow niż oni sami.No comments
        --
        - Ciemna druga strona jest... bardzo ciemna.
        - Przymknij się Yoda i jedz swojego tosta
    • kohol Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 03.10.06, 14:33
      W organizowaniu. Nikt tak dobrze nie potrafi zorganizować, skonsolidować,
      zsyntetyzować tylu rzeczy naraz. Pamiętać o setkach rzeczy, ustalać hierarchię
      potrzeb i organizować wykonanie. Mieć w głowie pootwieranych wiele szufladek.
    • Gość: % Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 21:58
      Przede wszystkim w mówieniu. Gdyby nie wy to ewolucja zdecydowanie zredukowałaby
      narząd mowy (chodzi anatomicznie główie o krtań, chociaż również język). Nie
      będę poruszał oczywistych kwestii seksualnych, gdyż najwyraźniej w tym wątku to
      temat tabu... a wręcz się ciśnie na klawiaturę :)
      • Gość: ? Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.chello.pl 03.10.06, 22:38
        a są?????????
    • Gość: login.for.free Re: W czym kobiety są lepsze od facetów IP: *.ip.fastwebnet.it 05.10.06, 01:09
      A co to sa kobiety?
      • margo.pf Re: W czym kobiety są lepsze od facetów 05.10.06, 01:22
        We wszystkim, serdenki, we wszystkim!!! :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka