ringsel 28.10.06, 23:49 Dzis zmiana czasu w nocy, z godziny 3 na 2-gą. Nienawidzę tej sobotniej nocy. Trzeba specjalnie wstać o 3 w nocy i cofnąć wskazówki w całym domu. Jakby nie mogli ustalić tej godziny np. na 8 rano... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verso Re: Zmiana czasu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.10.06, 00:03 E tam, na wiosnę jest gorzej, bo nie dość, że wstajesz w nocy zmieniać te durne wskazówki, to jeszcze śpisz krócej. :)))) Dobranoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMOC UMYSLOWA Re: Zmiana czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:07 hmm mozesz w sumie sprobowac wstac np rano i wtedy zmienic czas pozbedziesz sie niepotrzebnego klopotu i nocnych wedrowek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Zmiana czasu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.10.06, 00:12 Ale wtedy nie będzie ważne, nie będzie się liczyło . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zmiana czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:34 Ja zmieniam przed snem, czyli wczesniej. Tez niezgodnie z zasadami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMOC UMYSLOWA Re: Zmiana czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 00:35 Wiem ale co z tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limaki11 Re: Zmiana czasu IP: *.scom.za.digi.pl 29.10.06, 01:55 Widzisz.. i kocham Cię za to ,że wstajesz razem ze mną o tej trzeciej w nocy i przestawiasz zegarki.:)) A trochę tego jest.Napocę się,nagimnastykuję wchodząc na te chybotliwe drabinki. I czekam na te godzinęęęęę. Ty razem ze mną oczywiście???????? Odpowiedz Link Zgłoś
ringsel Re: Zmiana czasu 29.10.06, 10:09 Czasochłonna zmiana czasu Pewna mieszkanka Hampshire spędzi na przestawianiu zegarów dwa, może nawet trzy dni - ma ich bowiem 3,5 tysiąca. Jej wypełniony zegarami dom opisał w sobotę portal internetowy BBC News. Dwa razy w roku Pauline West musi poświęcić kilka dni, by przestawić o godzinę wszystkie swoje czasomierze. Zbiera zegary od 19 lat i jej kolekcja wciąż się powiększa. - Uwielbiam ich dźwięk - mówi pani West. Jej 17-letni syn Kevin jest najwyraźniej przeciwnego zdania, bo w swojej sypialni nie pozwolił matce powiesić żadnego zegara. fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/bedzie-przestawiala-czas-w-zegarach-2-3-dni,811040,2943 Odpowiedz Link Zgłoś
recentnick Re: Zmiana czasu 29.10.06, 10:14 I że tak tej kobicie chce się przestawiać te zegary. Mieć kilka z aktualną godziną a reszta niech chodzi jak chce.Najprostsze rozwiązanie,ale tej pani nie przyszło to do głowy.A syn okazał się być mądrzejszy od rodzicielki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Zmiana czasu IP: 212.191.170.* 29.10.06, 10:31 Albo niech wszystkie wskazują cały czas zimowy czas. Latem po prostu trzeba pamiętać o dodawaniu 1 godziny. Albo odwrotnie. Znam takich, którzy się przyzwyczaili do nie przestawiania zegarków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Zmiana czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:31 ja tam jeszcze nie przestawiłem. i dzięki temu będę mógł iść do szkoły na 8:00 zamiast na 7:10 i jeszcze będę miał o 10min większe szanse, że się nie spóźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zmiana czasu 29.10.06, 19:27 W całym domu to jeszcze pół biedy. Ja o 3 w nocy muszę się ubrać i iść na parking, przestawić zegarek w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zmiana czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 11:49 Widzisz ja pół roku temu nie przestawiłam zegara w samochodzie i dzieki temu teraznie musiałam wstawać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś