eingraudenzer Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 12.01.07, 20:09 O czymś do bani, niewłaściwym rozwiązaniu, podejściu do problemu: "pasować jak świni siodło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.limes.com.pl 12.01.07, 20:33 lub jak piesc do nosa,ale to malo smieszne jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:24 Sralus mazgalus dyferendus duptus.... (reakcja na "gadanie głupot") Odpowiedz Link Zgłoś
eingraudenzer Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 12.01.07, 20:50 BARDZO abstrakcyjnie: (o kimś/czymś) - "zakręcony jak baranie jajo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.limes.com.pl 12.01.07, 20:58 hahahahaha :-)))) dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offca Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.u.mcnet.pl 26.01.07, 15:27 ja znam w wersji "zakrecony jak baranie rogi". a w podobnym kontekscie: "rozgarniety jak smietnik w Lubiejewie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarina Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: 82.160.239.* 26.02.07, 10:13 a ja znam: "zakręcony jak ruski termos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela70 Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: 83.145.169.* 12.01.07, 22:43 działasz na mnie pawiotwórczo wyglądasz jak siódme dziecko dozorcy chcesz banana to spadaj na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamot Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.chello.pl 21.09.08, 14:54 kręcisz się jak gó... w przeremblu(przerembli?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:36 załamany jak stonka po wykopkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.01.07, 00:08 dowcipny jak świnia w rajtuzach Biada, biada jak się zrobi pan z dziada, ale będzie jeszcze biadziej jak się znowu pan zdziadzi. masz głos jak z dupy włos - gruby i nieczysty Odpowiedz Link Zgłoś
eingraudenzer Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 13.01.07, 00:14 Gdy ktoś się śmieje w nieodpowiedniej chwili: "Miałeś pranie? Nie? To czego suszysz zęby?!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 10:54 Ma ptaszka, jak dwuletnie prrrr..., albo - ale prosiątko - o dobrze obdarzonym przez naturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.icm.edu.pl 14.01.07, 18:14 no to ładny ch.. pani Basiu ch.. w bąbki strzelił choinki nie bedzie koniec tej smetnej gadki idziemy sie bzykać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:51 jesteś zakręcony jak słoiki na zimę masz śmiech jak świnia kaszel... lub: jak by kobyła na blachę lała :) Odpowiedz Link Zgłoś
olera24 Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 14.01.07, 20:57 jak ktoś coś zawali- "no i dorobiłeś piź..dzie uszy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:13 heheh smierdzi ci z geby jak koniowi z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
heracless Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 17.08.07, 20:18 smierdzi ci z pyska jak z wysypiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gig Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.chello.pl 21.09.08, 15:00 śmierdzi ci z mordy jak koniowi z torby Odpowiedz Link Zgłoś
kozborn Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 15.01.07, 00:19 sranie w banie - jak ktoś mówi głupoty; Mój dziadek(88 lat) ostatnio powiedział, że seks to przyjemna robota i się nie kurzy :), brechałem chyba z 10 minut; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco251 Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.01.07, 05:12 Co to za kawalerka bez trypelka. H.. ci w dupe i plasterek mojego. Potrzebne jak ku..e bliznieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:12 z tego samego leb co barania torba potrzebne to jak majtki kur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edycia Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.upc-h.chello.nl 15.01.07, 11:27 a e bulke przez bibulke a chu..ja gola reka do buzi bierzesz :D z..y ryj pl- pal laka( spadaj) sorry, ale nia mam polskich znakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beel Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.toya.net.pl 17.01.07, 20:24 Ja znam lepsze: potrzebne jak ku*** dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJacek Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.acn.waw.pl 15.01.07, 23:24 - Nie rób z gówna olimpiady... - Ch.. ci w dupę i wywrotkę szkła, żeby ci za lekko nie było... - Ma wzrost kaloryfera albo siedzącego psa... - Kaczki z nowej paczki... - Wzrost kaczora, mózg Leppera, a niech weźmie cię cholera... no i to by było (na razie na tyle...) pozdrówka 4 all.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.01.07, 00:45 sraty pierdaty, miała Mańka dupę w kraty ( bzdury opowiadasz ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosze siadać Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.mtvk.pl 17.01.07, 20:15 Jak nie było białej wrony, tak nie będzie z ku.. żony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosze siadać Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.mtvk.pl 18.01.07, 18:51 jak ktos powie cos kompletnie od czapy to się mówi że sie chyba nie wylał rano Odpowiedz Link Zgłoś
insert-coin Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 19.01.07, 22:45 lepiej ch.uja moczyc w szklance niz sie uczyc w budowlance Podmywajcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia, ani godziny która będzie z was najczystsza to poczuje język mistrza hej dziewczyny w góre kiecki zakładamy klub jezdziecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.01.07, 01:55 Panowie zmieniajcie gacie, bo też godziny nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralfo2 Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 22.01.07, 20:08 nie bede sie kopal z koniem Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka151 Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 09.08.07, 21:19 przestan brzeczec bo cie trzasne, no i czego szelescisz? Odpowiedz Link Zgłoś
witold71 Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 10.08.07, 05:54 Dres wyznaje miłość : zaj....łem się w tobie że ch..j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary z pakamery Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.net-serwis.pl 24.01.07, 11:06 Ktoś: Nie chcę! Odp: Chcesz, chcesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thorez Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:10 Bolec ci w kakao - lżejsza wersja ch..uj ci w dupę, Jak cię pie..ę to ci się komunijną oranżadą odbije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaKasiaKasi Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.tvkdiana.pl 24.01.07, 15:36 h.U.J CI W OKO BO W DUPE MOGLBYS MIEC PRZYJEMNOŚĆ. H..NIA Z GRZYBNIĄ - jak cos jest naprawde do bani dOBRY WIECZÓR- ZESRAŁ SIE I NIE CZUŁ WARY OBCIĄGARY - duze ostro pomalowane usta CHAPAJ DZIDE.... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
blotto Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 24.01.07, 22:15 h.j ci w du.e albo 2 i kupe szkla i garsc gruzu zebynie bylo luzu :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.limes.com.pl 25.01.07, 00:02 ch...j ci w d...e! na przyjemnosc trzeba zasluzyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 16:31 wulgarny wątek. szkoda że cię matka z pały nie zlizała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big__mama Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.chello.pl 26.01.07, 19:05 Pan proponuje Pani seks oralny: "klynkej do bata" Pan proponuje Pani seks: "lygej a jo cię byda haratać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_step Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.mnc.pl 27.01.07, 05:20 Piździ jak w kieleckim - kiedy wieje pierd.o.lnąć cos jak żyrafa na fotografa - jak ktoś powie coś głupiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezownica Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.server.ntli.net 27.01.07, 18:42 p...dolisz, że wąż ma kolano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gasnica Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.dsl.club-internet.fr 27.01.07, 19:01 jak do mnie mowisz to mi zimnioki w piwnicy gnija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoza Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 27.01.07, 23:51 Jestes rozgarniety jak kupa lisci jesienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.limes.com.pl 28.01.07, 00:24 bystry jak woda w klozecie... no i tekst z "nic smiesznego": chyba sie z ch..em na lby pozamieniales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.01.07, 01:45 mów dużymi ( drukowanymi ) literami, bo cię nie rozumię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piehoo Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 08:53 Na gadu gadu: Pisz trochę ciszej, mam kaca. Śmierdzi, jakby bomba wpadła w szambo. Pusty jak bęben Stonesów. Idę mózg sformatować (nawalić się). Zapis z przędkością ośmiokrotną zakończony powodzeniem (jak dopiję wino). Odpowiedz Link Zgłoś
nieanalny Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 15.02.07, 20:43 Cała romantyczność ulatuje z pierwszym bąkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala ma kota Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.aster.pl 15.02.07, 20:49 ni to wys.ać ni wyrzygać:)- parafraza "ni pies ni wydra" Odpowiedz Link Zgłoś
07pavel Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 19.02.07, 19:08 spuścić się w tyłku to dla faceta wirtuozja hehe to z forum na o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokocz Jak by nie bylo, bylo bardzo milo... IP: *.devs.futuro.pl 20.02.07, 20:16 one.revver.com/watch/179394/flv/affiliate/70187 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Jak by nie bylo, bylo bardzo milo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:15 o robotnej i utalentowanej: tańczy, śpiewa, podskakuje, daje d.py i gotuje lub haftuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: Jak by nie bylo, bylo bardzo milo... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.02.07, 21:53 nawalony jak ruski plecak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcyk Re: Jak by nie bylo, bylo bardzo milo... IP: 81.210.121.* 21.02.07, 09:02 Milcz, jak do mnie mówisz......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia_19 i ch... IP: *.devs.futuro.pl 21.02.07, 10:46 www.youtube.com/watch?v=C3Y4BhKecZw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosze siadać Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.mtvk.pl 21.02.07, 21:55 tekst po wyjsciu z kibla: - równo z dechą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 00:55 (O Fryzurze)wyglądasz jakby piorun w .....rabarbar strzelił ....w kapustę .....dziką porzeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fleja wal pan kupe IP: *.kalisz.mm.pl 23.02.07, 12:21 wierszyk ze szkolnego kibelka: Wal Pan kupe i uciekaj Bo za drzwiami drugi czeka - z kobietą trzeba jak z trąbą - złapać mocno i dmuchać - zamknąć pyski psie wypryski - duża klatka mały ptaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:14 wolny jak sanki w maju jak cos nie wyjdzie: przeciez sie nie potne albo nogi sobie nie przestrzele Odpowiedz Link Zgłoś
dr-plama Re: Teksty które zwalają z nóg - (niektóre hardco 23.02.07, 14:01 NA KACA NAJLEPSZE POWIETRZE Z MATERACA Odpowiedz Link Zgłoś