Gość: XY Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.uznam.net.pl 02.03.07, 11:24 Hermenegilda,Hipolit... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baltazar Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: 83.168.106.* 02.03.07, 11:32 Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.chello.pl 02.03.07, 22:35 mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojer&Sandri Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.07, 00:11 mariusz, miras, teofil - pedofil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:56 Teofil- theos-bóg i philos-przyjaciel- imię greckie odpowiednik polskiego Bogumił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szym Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:46 Asia - wszystkie aski jakie znałem byly okropnie puste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:47 aksa zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariatot tak Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:48 Popieram Aska ochyda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIZAS Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.toya.net.pl 04.03.07, 21:00 Zygfryd,Alan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:16 bronię Mariusza xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.globalconnect.pl 10.03.07, 23:04 jak to Leokadia najbrzydsze !!!!!!!!! to jest najładniejsze imie Odpowiedz Link Zgłoś
gleism Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 13.07.07, 09:55 I jeszcze to zdrobnienie LODZIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocnymarek Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:44 Joanna - na wymioty mi sie zbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:49 Aska okropienstwo - wszystkie chyba lekko sie prowadza Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia891 Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 03.03.07, 14:09 hermenegilda :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Sowa Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:34 jest imie polskie RZEPICHA.. zdrobniale Rzepcia = chyba;.);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinka Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:35 Pelagia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan jak dzban Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:50 ASKA ochyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eire Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: 86.41.176.* 02.03.07, 11:35 Turlok Furgal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugluk Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.chello.pl 02.03.07, 12:18 Prakseda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.pam.szczecin.pl 02.03.07, 12:40 Żaneta. Po prostu tragedia. Przepraszam wszystkie właścicielki tego imienia. I jeszcze jedno: Mścisław. Ale z tym imieniem na szczęście spotkałam się tylko w kalendarzu:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.pam.szczecin.pl 02.03.07, 12:41 Acha i jeszcze: Andżelika (Angelika) i Pamela są okropne:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportmaniak Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: 80.51.199.* 02.03.07, 12:48 1. Żaneta 2. Marzena 3. Iweta 4. Arseniusz 5. Jarogniew . .. ... ....jest trochę tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:51 Mariola. Koszmar. Bufetowa, albo coś podobnego... Jolka. Podobnie. Wszystkie niemieckie imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanislawa Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:53 Xawier, Fabienne i to trzecie.... nie pamiętam:) totalna gigantyczna porażka wyraz komplexów i bezguście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:15 > Xawier, Fabienne i to trzecie.... nie pamiętam:) > totalna > gigantyczna > porażka > wyraz komplexów > i bezguście To trzecie to chyba Antenka czy jakoś tak... Fabiola,Fabian bo kojarzy mi się z Pawianem Dominika,Dominik Violletta- bo tak ma na imię jedna taka okropna snobka,i tak każe sobie to imię pisać a wymawia je z angielska "Wajolet". W połączeniu z nazwiskiem jakie nosi to komizm w czystej postaci. Jowita ,Iwetta,Blandyna(to rozwinięcie zdrobnienia Blanka,zwątpiłam czy mamusia dziewczyny,która miała to imię w metryce była normalna) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 08.03.07, 11:01 Gość portalu: Gość napisał(a): > Fabiola,Fabian bo kojarzy mi się z Pawianem W dziecinstwie mialam znajomego imieniem Oktawian-duzo sie natlumaczyl zanim przestalam mowic Pawian, wydawalo mi sie, ze wlasnie tak ma na imie :) A z innych-wszelkie "modne" Pamele, Samanty, Amelie... Poza tym nie znosze imion: Marzena, Renata, Beata, Jowita, Mariola - nie znam fajnych osob o tych imionach, ze wszystkimi bylo cos nie halo. Z meskich: Kacper, Filip, Oskar. Co do dwoch pierwszych to istna plaga i kleska urodzaju :( Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 31.12.13, 20:15 Gość portalu: stanislawa napisał(a): > Xawier, Fabienne i to trzecie.... nie pamiętam:) Etienette Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diva Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 11:35 1. Mariola 2. Zbyszek 3. Mariusz 4. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek_2002 Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:58 + Patryk, audi i VW. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
tegreska Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 15.07.07, 10:52 Jarogniew! Nasz nauczyciel nazywa się Witold Jarogniew Z. Co za paskudni rodzice tak nazywają dzieci? Na Asię się nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:41 Urban Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 02.03.07, 14:12 Juha Muchran Gerhard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:38 Szura Zaneta Sandra Samanta Andżelika Franek Brajan (przez j koniecznie!) Dżesika (przez dż oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_ Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.03.07, 14:40 Helga Helmut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józef cieśla Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.org.pl 02.03.07, 14:41 Żaneta Gryzelda Zdzisława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:48 ocho ,ciekawe kiedy wyniknie z tego kłótnia -a z mojej strony: Zdzisław/a ,Czesława ,Scholastyka ,Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.03.07, 15:02 Nie lubię, rażą moje uszy zarówno te: - Andżelika, Nikol(a), Violetta, Dżesika, Brajan, jak i te: - Adolf, Alfons (z wiadomych względów), Genowefa (chyba najbrzydsze spolszczenie świata)Czesława, Wiesława, Bronisława, Krzysztofa, Józefa, Alfreda i cała reszta imion kobiecych pochodzących od męskich. Jak można nadawać takie niezgrabne, odpychające imiona dziewczynkom po urodzeniu - nie mam tyle wyobraźni, żeby w małym, uroczym szkrabie widzieć Krzysztofę czy inną Tadeuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 04.03.07, 18:51 a kto!!!! pytam kto!!! wymyslił imię MAKSYMILIANA?? Mam syna który ma na imię Maksymilian i uważam, że imię dla małego mężczyzny jest OK, dla dużego jest przecież skrót MAX, które brzmi całkiem nieżle, ale... ale.... spotkałam sie z tym, że pewna matka dała córce na imię Maksymiliana czy trzeba jeszcze komentarz? czy ktos mi powie jak to się upraszcza? Maksia? Maxa? może Milia? Looooooodzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukhaas Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.devs.futuro.pl 08.03.07, 13:25 max kojarzy mi się nieodparcie z imieniem jamnika, przepraszam wszystkich Maksymilianów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 18:40 To co powiesz na imię - ADAMINA?!!! Chodziła taka do klasy z moim dzieckiem - głupie imię - głupia właścicielka ! Pewnie miało być żeńskim odpowiednikiem Adama . Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 02.03.07, 16:49 nie trawię imienia Kajetan ale i tak najgorzej brzmią spolszczenia - te wszystkie Dżesiki, Brajany... dramat Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 02.03.07, 16:59 Baruch (Spinoza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienna Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.aster.pl 02.03.07, 18:44 Łukasza, Ludwika (apropo żeńskich od męskich), Kamil, Edeldreda, Krystian, Nikol, Wioleta, Mariola, Milena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:33 Gość portalu: bezimienna napisał(a): > (...) Edeldreda, Fajne!!! Edel, to po niemiecku szlachetny. Edel- dreda, to dosłownie by było ,,szlachetne dredy''. Znaczy jest to super imię dla laski, która ma super zrobione dredy, a nie jakąś partaninę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja, a któżby inny Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:45 ROMAN !!! :) (nie obrażając wszystkich innych Romków:)) a tak na poważnie, wkurzają mnie wszystkie takiw właśnie Andżeliki, Angeliki, Dżesiki.. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 02.03.07, 19:28 martyna,malwina,mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona21 Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 03.03.07, 14:23 irena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 18:26 dzięki, ale już nic na to nie poradzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oth Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.hsi2.kabelbw.de 06.03.07, 13:24 Kordula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vp Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.rzeszow.mm.pl 02.03.07, 19:19 Patryk - za bardzo podobne do 'patyk' a 'tryk' też się niesympatycznie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SrG Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: 80.51.140.* 02.03.07, 19:22 Mateusz- nie wiem czemu ale mi sie nie podoba. Nie moge jakos zyc z Tym imieniem ?:P CHyba sobie zmienie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.24.radom.pilicka.pl 02.03.07, 19:26 monika...nie wiem dlaczego ale nie lubie swojego imienia.I od zawsze mam za złe moim rodzicom że nie nazwali mnie Natalia tak jak babcia:) No ale co tam. Jakoś prze zyje jeszcze te 50 lat, przeciez jest tez Monika Belucci ito mnie pociesza troszeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.toya.net.pl 02.03.07, 19:43 Faktycznie, te od imion męskich są do dupy (mam, na szczęście na drugie: Stefania-po tatusiu) Imię jak imię, ale spotkałam się kiedyś ze zbitką: NARCYZ WYCHODEK... rodzice mieli poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanana Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:14 joanna bleee bleee Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cafe Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 02.03.07, 20:42 Mi się podoba Malwina, ale Malina to dramat. Żanety, Dżesiki, Dżenifery... Angelika mi się podoba, a właściwie nie tyle podoba co dobrze mi się kojarzy - mam wspaniałą przyjaciółkę, która nosi to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
tegreska Re: Irena Teresa Kunegunda Martyna 15.07.07, 10:57 Dwojga imion hrabina Gburia Furia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinol Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.chello.pl 02.03.07, 20:55 Kalasanty ildefons Wiesław Odpowiedz Link Zgłoś
de_m0nika Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 02.03.07, 23:20 Gość portalu: takatam napisał(a): > monika...nie wiem dlaczego ale nie lubie swojego imienia.I od zawsze mam za złe > > moim rodzicom że nie nazwali mnie Natalia tak jak babcia:) No ale co tam. Jakoś > > prze zyje jeszcze te 50 lat, przeciez jest tez Monika Belucci ito mnie pociesza > > troszeczkę przyzwyczaisz się... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 02.03.07, 22:27 Pracuję w Urzędzie Pracy, ostatnio się nam trafiła dziewczyna o wdzięcznym imieniu ARGUL ;), była też Żermena :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_czyli_ja Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 22:32 Witam:) Ja nie podam najbrzydszego imienia, które znam, bo nie znam. Niektóre imiona mniej mi się podobają po prostu. Ale mam pytanie natury hmm... filozoficzno-psychologicznej może... nie wiem dokładnie. Chodzi mi o to, czy niektóre z imion przez was wymienianych nie podobają się wam, ponieważ same w sobie są wg was nieładne, czy dlatego, że znacie kogoś, kto nosi dane imię i ta osoba wzbudza w was antypatię? A istnieje wątek o najładniejszych i najbardziej lubianych imionach? Chętnie się wypowiem w tej kwestii. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 00:20 wprost przeciwnie ,nie znam żadnej niesympatycznej osoby ,ktora nosilaby ,ktores z wymienionych przeze mnie imion;).Natomiast nie nazwalabym corki Izabela ,mimo,ze ładne imie ,poniewaz nie znosilam kiedys takiej jednej Izy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.03.07, 00:27 Ja nie znam żadnej Tadeuszy, a imię dla mnie okropne. Aha, jeszcze jedno, które jest dramatyczne - Kordula. Co za koszmar. Akurat znałam jedną o tym imieniu, ona też do pięknych niewiast nie należała, ani specjalnie ujmujących, ale nie w tym rzecz. Jak się dowiedziałam, że takie imię istnieje, byłam wstrząśnieta. Oczywiście, jest jeszcze coś takiego, że wiele imion na ich naturalnym gruncie nie wydaje się ohydne - taka Jessica czy inna Genevieve np. nikogo zapewne nie rażą w krajach, gdzie są naturalne. Jednak u nas - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 04.03.07, 18:56 IzaBella w wolnym tłumaczeniu: 1 głupia koza 2 głupia lalka w rzeczywistości pochodzi z języka hiszpańskiego i znaczy: Elżbieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $ Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:52 Izabella w rzeczywistości jest francuskim a nie hiszpańskim odpowiednikiem polskiego imienia Elżbieta. Isabelle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy_frog Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.pronet.lublin.pl 03.03.07, 10:52 Koryna, bardzo mi sie to imie nie podoba, oprocz tego wszystkie Andżeliki, Dżesiki, Latoye i Andżeliny (te dwa ostatnie uslyszalam wczoraj). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.toya.net.pl 03.03.07, 16:36 Koryna (łac. Corinna) po polsku Dziewanna -(G)dzie wanna??? - Nie widzę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:54 > -(G)dzie wanna??? > - Nie widzę... ;) -Gdzie wanna? bede zygac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phe Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: 213.134.181.* 03.03.07, 11:47 kunegunda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.ipcom.comunitel.net 03.03.07, 16:14 Grazyna nieladne?Dlaczego?Fajne imie! Za znam imie iscie harcorowe!Otoz synek przyjaciolki(ona Polka a maz Armenczyk)zostal nazwany Seroub(wym Serop)Malo,ze nazwisko okropnie trudne,to jeszcze imie....ma dzieciak przegrane w szkole! No i jeszcze nie lubie imion:Alfons,Adolf no i Genowefa.Natomiast imie Greta juz mi sie bardzo podoba. Pozdrawiam-Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.dsl.club-internet.fr 03.03.07, 17:08 W mojej rodzinie nowonarodzona coreczke nazwano Kasandra. Ku oburzeniu calej rodziny , bo jakzesz sie zwracac do dzidziusia. Kasandrulko, gli gli? Ale czas uplynal, Kasandra ma teraz 7 lat i jest o.k.Tylko... wszyscy jakos dziwnie spogladaja gdy ona cos waznego powie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 01:03 Tak naprawdę nie lubię imion które kojarzą mi sie konkretnymi osobami; Wioletta-znam dwie,obie zadufane w sobie jak mało kto,srają wyżej niż d...mają.Obie kojarzą mi sie z kurzym narodem,tzn dać takiej grzędę a ona i tak powie ja wyżej siądę.Mózgi obie mają kurze. Robert-sześciu.Dziwni faceci,jacyś nielogiczni,znałem kilku i wszyscy pijacy,rozrzutnicy i awanturnicy,hazardziści,wszyscy maja długi i są permanentnie na pożyczkach. Marcin-dwóch po prostu głupki. Fabian-jeden idiota jakich mało po prostu kuriozum. Dominik-dziwadło,pokręcony jakby spadł z księżyca,zaskakiwał jak ruska pepesza. Renata-cztery,pokręcone,wszystkie miały mężów idiotów,utracjuszy,pijaków i dziwkarzy.Masochistki jakieś,po za tym plotkary jakich mało,nagadywały na nich ile wlezie a jak mężuś wracał do domu to o mało mu dywanu nie ścieliły.Poza tym wszystkie bawiły się w detektywów i wizytowały krzaki,śledząc swoich chłopów. Marek-dwóch,oba lenie i żarłoki. Adam-jeden,bezwzględny dupek i złodziej,jakby mógł to by własną żonę sprzedał,niestety nie może. Mirosław-trzech.Podobno w starosłowiańskim sławiący pokój.Awanturnicy jakich mało,cholerycy ,bufoni,alkoholicy.wszyscy na jakimś etapie swojego życia wizytowali zakład karny.Acha ,wszyscy trzej byli zabobonni i wierzyli w siły nadprzyrodzone i mieli jakieś wizje.Po prostu świry. Reszta to jednostki w miarę normalne,imiona mają różne,trafiają się i dziwne, ale ponieważ z niczym złym mi sie nie kojarzą więc nie maja za co mi sie nie podobać(imiona oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezimienna Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.aster.pl 04.03.07, 07:58 Apropo imion źle kojarzących się, mimo że wcale niebrzydkich: Beata- znam kilka, już w dzieciństwie stwierdziłam, że wszystkie Beaty są głupie Natalia- też kilka, z czego tylko jednej nie lubię (przemądrzała) i już wystarczy żeby nie nazwać tak dziecka) Iza-znam co najmniej 3 i z żadną nie można normalnie pogadać Ewelina-uraz z przedszkola Agnieszka- przenigdy nie nazwę tak dziecka! To mniej więcej tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 12:11 A faktycznie Izy,albo jak kto woli Izabelle-jakieś dwie sie plątały w moim życiorysie.Obie szurnięte niewąsko.Jedna straszliwa maniaczka religijna i chodząca świętość.Druga znowu wielbiła siebie.W dodatku obie jakieś znerwicowane,nie wiadomo dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 04.03.07, 23:26 A żeby ktoś był znerwicowany, to potrzebuje konkretnego powodu? I ty decydujesz, czy jest on wystarczający? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;))) Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:38 > A żeby ktoś był znerwicowany, to potrzebuje konkretnego powodu? I ty decydujesz > , > czy jest on wystarczający? Ja nie decyduję,napisałem tak,bo same tak twierdziły a nie podawały konkretnego powodu.Atakujesz mnie bezpodstawnie,dla samego ataku.A czemu tak stwierdziłem to pokrótce wyjaśnię. Jedna Iza będąc u nas na podwórku zaczęła wrzeszczeć jakby ja ze skóry obdzierali.Wszyscy sie zlecieli,łącznie z sąsiadami.Patrzymy a ona stoi koło studni. Pytamy się-Co się stało??? -Kura!!!-odpowiada Iza. -Co kura,jaka kura,???-dociekamy. -Kura,ta dropiata !!! -Podziobała cię??? -Nie,patrzyła się na mnie,a ja taka znerwicowana jestem!!! Zaznaczam,że dziewczyna od dziecka,wychowała sie na wsi mieszkała tam,jej babcia miała kury,a znerwicowanie wmówiła jej mama,która na każdym kroku mówiła...Iziu dziecko ty uważaj na siebie,bo ty taka znerwicowana jesteś. A najlepsze było usprawiedliwienie Izi przed księdzem proboszczem,który złapał nas na grandzie w jego sadzie... Mama Izy- po pierwsze to moja Izia jest niewinna,i pewnie te potwory kazały jej tam iść,a po drugie ona jest znerwicowana i po jabłkach księdza bolał ja brzuch i dostała sraczki.. Ksiądz-Bo to były zimówki i jeszcze nie dojrzały... Mama Izy-No proszę i kto to widział żeby takie byle co gatunkowo sadzić i jeszcze dzieciom dawać,żeby nerwicy żołądkowej dostały. Lepiej by ksiądz pilnował,żeby dzieci nie truć... Turlaliśmy się ze śmiechu a Księdza zatkało. Druga miała nerwicę jak sama twierdziła na tle matematyczno-tablicowym. Stwierdziła raz na lekcji,że w momencie wezwania pod tablicę w celu rozwiązania zadania z matematyki,jest przez nauczyciela wprawiana w stan nerwicy,i nie może wydusić z siebie słowa.Matematyczka popatrzyła na nią i zaproponowała jej,że w takim razie niech to zadanie na kartce,siedząc w ławce,a potem ktoś je przepisze na tablicę.Pannicy pomysł też nie przypadł do gustu,bo po prostu nie umiała,więc stwierdziła ,że tego też nie może zrobić,bo nie jest się w stanie właściwie odprężyć.Indagowana przez zafrasowaną wielce część ciała pedagogicznego w osobie matematyczki,dyrektorki i wychowawczyni,na jakim tle jest znerwicowana stwierdziła,że w pewnych kręgach jest to teraz modne,a ona idzie za modą. Nie jestem w stanie opisać osłupienia tych trzech pań na to stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulak777 Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 31.12.13, 17:30 Jeżuu, jakie Ty masz teksty :D Turlam się ze śmiechu. Pozdrawiam i czekam na kolejne kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brl Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:20 Dziadumiła, imieniny 1 lutego pl.wikipedia.org/wiki/Dziadumi%C5%82a Odpowiedz Link Zgłoś
markytka Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 04.03.07, 10:30 Zbigniew - każdy jakiego znam to świr albo alkoholik Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 04.03.07, 18:59 potwierdzam znam 3 Zbigniewów ( Zbyszków) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 05.03.07, 11:25 Też nie trawię imienia Zbigniew. Od zawsze. Ironia losu - mój Mąż ma tak na imię. Mało się przy ołtarzu nie zakrztusiłam jak musiałam powiedzieć "biorę ciebie Zbigniewie" ;-) Poza tym wszelkie zagramaniczne imiona spolszczane na siłę. Precz z Dżesikami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 08.03.07, 16:20 markytka napisała: > Zbigniew - każdy jakiego znam to świr albo alkoholik Ja znam jednego - wyjątkowy pajac, a jeszcze zrobili to ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 08.03.07, 16:23 Zaraz się poryczę!!! Że imię mojego Męża jest wymieniane wśród najbrzydszych to rozumiem i się zgadzam, ale moje też? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:41 Martyna. Tak miała na imię moja była współlokatorka. Okropnie zarozumiała, wszyscy dla niej byli ,,gupi". Tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
limetka77 Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 04.03.07, 11:18 Scholastyka, Zenobia (takim imieniem została "uszczęśliwiona" koleżanka mojej mamy, drobna delikatna kobietka), Prakseda, wspomniany wyżej Baruch, a także wszystkie żeńskie imiona kojarzące się z męskimi - Bolesława, Krzysztofa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: 77.47.7.* 04.03.07, 12:08 Historia zaslyszana: Dziewczynka na wsi dostala imie Grace. Potem cala wies mowila na nia Graca. Nie cierpie Elwiry Kiedys nie lubilam Ani, bo pewna mala Ania w przedszkolu zwymiotowala na talerz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:23 Lucyfera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:42 Julia - kazdy dres nazywa tak teraz swoją córę, po wsiach same Julki, w blokowiskach warszawskich również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald T. Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.lodz.msk.pl 04.03.07, 18:07 Denis - dzieciak w szkole i na podwórku ma przechlapane- wystarczy zmienić jedną literę... I oczywiście Lech i Jarosław- jedyne osoby o tych imionach jakie znam to zakompleksione kurduple, bufony jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:57 EDYTA!!!!! fuuuj kojarzy mi się z dyktą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtf? Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 21:59 Jesteście nienormalni, że zakładacie takie tematy. Obrażacie ludzi. Bo to Polska właśnie. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
saturon Re: Najbrzydsze imie jakie słyszeliście 07.03.07, 15:58 Angel imieniny obchodzi: 6 Luty 27 Sierpień Odpowiedz Link Zgłoś