olia007 Re: W tym watku jest juz 21.08.03, 15:30 3333333333333333333333333333333333 9999999999999999999999999999999999 4444444444444444444444444444444444 wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww pppppppppppppppppppppppppppppppppp iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ssssssssssssssssssssssssssssssssss óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola 400 !!!! <jupi> < jupi> <jupi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:58 ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl <brawo> dla Pscoly :)))))))) no to teraz 500.... 21.08.03, 19:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: 402 specjalnie dla piecyka.gazowego :)* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 07:50 Thank you, sweetee :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl i moj ostatni post w sierpniu,reszta jak wroce :D 21.08.03, 19:53 Odpowiedz Link Zgłoś
lilka-lilka Re: i moj ostatni post w sierpniu,reszta jak wroc 21.08.03, 19:56 Pozwolę sobie się dołączyć z numerkiem czteryzerocztery :) lilka Odpowiedz Link Zgłoś
owies_konia_begerowej Re: i moj ostatni post w sierpniu,reszta jak wroc 21.08.03, 22:39 no niech Ci bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola zostawiasz mnie ;(((((((((((((((((((?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 08:47 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: zostawiasz mnie ;(((((((((((((((((((????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 10:53 Znaczy kto, ja? To IG pojechała na wakacje. Ja nie! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Znaczy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 15:07 ...ze piecyku drogi sami zostalismy na straży ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Znaczy .... IP: *.visp.energis.pl 22.08.03, 18:24 Gość portalu: pscola napisał(a): > ...ze piecyku drogi sami zostalismy na straży ??? ;) NATO wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 18:34 na strazy i to az do konca sierpnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 22.08.03, 18:40 Póki Tepsa nas nie rozdzieli! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 21:06 to zobowiazanie??? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 23.08.03, 21:09 Mogę potwierdzić, ale OSTROŻNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 21:15 ostroznosc przede wszystkim tym bardziej, ze juz ciemno sie zrobilo ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 23.08.03, 21:28 Gość portalu: pscola napisał(a): > tym bardziej, ze juz ciemno sie zrobilo ;))))) Jak ciemno to przyjemno - jak gadają najstarsi na Podlasiu górale. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 22:05 oj przyjemno, przyjemno ;-))))) sobie tak posiedziec w towarzystwie ciepłego piecyka :-))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 24.08.03, 11:09 Gość portalu: pscola napisał(a): > oj przyjemno, przyjemno ;-))))) > > sobie tak posiedziec w towarzystwie ciepłego piecyka :-))0 Może i tak. Ale czasem można się też, niestety, sparzyć... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 11:21 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Może i tak. Ale czasem można się też, niestety, sparzyć... :-( ostrzeżenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 24.08.03, 15:20 Gość portalu: pscola napisał(a): > ostrzeżenie?? Nie, nie... Rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 15:59 zdycham z nudow piecyk masz na to jakis sposob??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 24.08.03, 19:28 Gadu-gadu? ;-))) Ale ja przeważnie jestem offline. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:43 gadu-gadu , gadu.... a ja na tlenie siedze ;-)))) bo ladniejszy !!!! ale gg mam [ 2x4x739 ] mam nadzieje ze szybko mnie znajdziesz ;-)))) piecyku pozdrowionka [a 'x' to to samo of course ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 07:44 Gość portalu: pscola napisał(a): > ale gg mam [ 2x4x739 ] mam nadzieje ze szybko mnie znajdziesz ;-)))) piecyku > > [a 'x' to to samo of course ] Kurde, co to za szyfr? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola A Kasia Nasza Independent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 13:03 juz wróciła??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Ano wróciłam wcześniej,ah tęsknota :)** 31.08.03, 23:12 Gość portalu: pscola napisał(a): > > > juz wróciła??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Kasia Independent :)* i post dla niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 23:37 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola piecyk moj gazowy :)* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 23:40 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy To ja dla IG i Pscoli (zwłaszcza ;-) też IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 07:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: To ja dla IG i Pscoli (zwłaszcza ;-) też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 07:55 Pudło, właśnie się dowiedziałem, że Pscola nie jest z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Pscola nie z Poznania :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 09:42 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Pudło, właśnie się dowiedziałem, że Pscola nie jest z Poznania. :-)))) no nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Post Niezależny Dla Kasi Naszej :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 09:42 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy To ja NIEZALEŻNIE od Pscoli, też dla Kasi ;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 10:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 10:48 ze mi nie kce sie otworzyc?;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:11 Kurde, mpeg zwykły. Czemu Ci się nie chce? Nie powinno być problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:21 zwiesilo sie i nie chce zapisac u mnie na dysku :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:22 Czym otwierasz? Outlook Express? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:29 skad, nie uzywam tego sciagam z serwera ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:43 Wyślę Ci jeszcze raz na twin1. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Jak to jest...? (czytać niżej) 01.09.03, 14:44 ...Że ja sie nie moge nigdy z Wami "spotkac" tu na Forum, pozniej tylko widze Waszego "czata" a mnie jak nie bylo tak nie ma :( Ale pozdrawiam gorącutko i chyba musimy załatawić sobie pokój 3-osobowy w jakimś ośrodku odwykowym - mam na myśli odwyk w związku z Forum Humorum :D I chyba już nie jestem NIEzależna hehehe :)** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jak to jest...? (czytać niżej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 14:57 Chyba właśnie się spotkaliśmy i zaczynamy czat! ;-))) A tego mpega to ja codzienie po 15 razy... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Jak to jest...? (czytać niżej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 20:00 ...Że ja sie nie moge nigdy z Wami "spotkac" tu na Forum, pozniej tylko widze > Waszego "czata" a mnie jak nie bylo tak nie ma :(-> pech, ja Tez wiele razy probowalam 'trafic na Ciebie' i nigdy mi nic z tego nie wyszlo :((((( > Ale pozdrawiam gorącutko i chyba musimy załatawić sobie pokój 3-osobowy w > jakimś ośrodku odwykowym - mam na myśli odwyk w związku z Forum Humorum :D-> uhmmm, musimy ;-))))) > > I chyba już nie jestem NIEzależna hehehe-> Juz NIE [tyłek za to skop Piecykowi of course ] > :)** Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Jak to jest...? (czytać niżej) 01.09.03, 21:18 Gość portalu: pscola napisał(a): > > I chyba już nie jestem NIEzależna hehehe- > Juz NIE [tyłek za to skop > Piecykowi of course ] ajjjjjj to sama przyjemność, tylko czy Piecyk się zgodzi? :D Piecyku kochany, co mam zrobić żebyś się zgodził na skopanie Ci tyłka? :)**** pozdrawiam serdeczniutko i postaram się w końcu trafić na Was na "czacie" :D buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jak to jest...? (czytać niżej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 08:15 Wasza agresja mnie przeraża! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Jak to jest...? (czytać niżej) 02.09.03, 17:46 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Wasza agresja mnie przeraża! to jest sympatia Piecyku, sympatia :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Zamarzłam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 19:58 i nic wiecej nie napisze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Zamarzłam .... IP: *.visp.energis.pl 03.09.03, 22:01 A ja napiszę! Dzięki za fotencję! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Piecyk Ty zamarzłas ??? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 23:08 ....Piecyka pozdrawia :P:P Kasie Niezlezna Nasza tez :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:09 Coś ta Kasia strajkuje ostatnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:09 Strajki niewskazane. Kaz jej wrocic !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:21 A co ja mogę? Maila jej wysłałem (zwykłego). Może się obraziła (teraz kombinuję za co). A może na wakacje znowu pojechała. Jeszcze raz senkju za fotę! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:35 Obrazila??? A miala za co ?? Wakacje?? Przeciez zimno i byla juz gdzies !!! Co do fotki - nie ma za co ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: 194.149.231.* 04.09.03, 09:44 Nie wiem czy miała. Muszę przeanalizować swego ostatniego maila do Niej. Kraków to piękne miasto, ma klimat, miałem tam przyjemność kiedyś przebywać (przez 2 tygodnie). Pozdrowienia dla Smoka Wawelskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:01 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Nie wiem czy miała. Muszę przeanalizować swego ostatniego maila do Niej. -> a podobno analiza psuje wszystko....;-) > > Kraków to piękne miasto, ma klimat, miałem tam przyjemność kiedyś przebywać > (przez 2 tygodnie). -> MASZ RACJE !! > > Pozdrowienia dla Smoka Wawelskiego!!! -> jak spotkam to pozdrowie koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:04 Gość portalu: pscola napisał(a): > a podobno analiza psuje wszystko....;-) Może. Poza tym analiza to ponoć domena kobiet. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:21 podobno, ale w plotki podobno nie warto wierzyc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: 194.149.231.* 04.09.03, 10:29 To nie plotki. To raczej psychologia, chromosomy itp. (chyba; z biologi miałem czwórkę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:30 a ja o jeden wyzej, mowie ci ploty i juz :D Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Kochani... :)*** 04.09.03, 11:03 ...przeczytałam,nadrobiłam i nadrabiać straty wciąż będę. A więc: obrażona? NIGDY :)* Strajkująca? może troszkę,bo systemik szwankuje :/ a poza tym...ah Ci mężczyźni ;P Wiesz Pscola...cos mi sie zdaje,ze Piecyk to musi zaczac odkladac pieniadze do skarbonki na przyjazd do Krakowa :D :D bo skoro my tam dwie razem bedziemy to...ah sami wiecie :))))))))))) Buziaczki dla Was z zimnej Częstochowy,ale buziaczki są gorące rzecz jasna :)** Pozdrawiam Kasia Niezalezna Wasza :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Kochani... :)*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:14 independent-girl napisała: > ...przeczytałam,nadrobiłam i nadrabiać straty wciąż będę. A więc: obrażona? > NIGDY :)* Strajkująca? może troszkę,bo systemik szwankuje :/ a poza tym...ah > Ci mężczyźni ;P -> no no , jak to Piecyk zobaczy.... > Wiesz Pscola...cos mi sie zdaje,ze Piecyk to musi zaczac odkladac pieniadze do > skarbonki na przyjazd do Krakowa :D :D bo skoro my tam dwie razem bedziemy > to...ah sami wiecie :))))))))))) -> do Swinki , Piecyk słyszałes???? :P > Buziaczki dla Was z zimnej Częstochowy,ale buziaczki są gorące rzecz jasna :) ** -> pozdrow Czestochowe, u mnie zimno i kapie woda z nieba caly czas :( > > Pozdrawiam > Kasia Niezalezna Wasza :P pozdrowionka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Pscola!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 10:12 Z przykrością informujemy, że nie powiodło się dostarczenie wiadomości pod adres twin1XXXXXX@poczta.XXXXXXX.pl odpowiedź serwera docelowego: 500 (Proba dostarczenia listu do pelnej skrzynki / Attempting to deliver to full mailbox) Last-Attempt-Date: Fri, 5 Sep 2003 08:31:11 +0200 Ale słoń chyba doszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Mam dośc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 10:50 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Z przykrością informujemy, że nie powiodło się dostarczenie wiadomości pod > adres twin1XXXXXX@poczta.XXXXXXX.pl > > odpowiedź serwera docelowego: > 500 (Proba dostarczenia listu do pelnej skrzynki / Attempting to deliver to > full mailbox) Last-Attempt-Date: Fri, 5 Sep 2003 08:31:11 +0200 > > > Ale słoń chyba doszedł?- słon doszedł , ale dlaczegpo ta reszta skoro skrzynka swieci prawie pustkami ??? Nie rozumiem , wyczyscilam obie , i jedna i druga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Mam dośc!!! IP: 194.149.231.* 05.09.03, 11:26 Załóż sobie konto w o2. profil.o2.pl/rejestracja.php Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P 05.09.03, 11:31 A no i ja słonia mam :))))))))))) i jest super :))))))))))) i mam znowu super humor :))))))))))) a jak Was zobaczyłam to już w ogole nie wiem co robic z energia, na co ja spozytkowac? :))))))))))))) caluje caluje sciskam sciskam Kasia Niezalezna Wasza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:40 No, ja Was też całuję! (Pscola się brzydzi, bo jej fotę wysłałem, ale trudno...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Mesydż do IG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:54 Call me a bitch cos I speak what's on my mind /dreaming Pozdrowionka! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:50 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): (Pscola się brzydzi, bo jej fotę wysłałem, ale > trudno...). -> nic podobnego !!!!!! o taki tekst powinnam sie obrazic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:00 Gość portalu: pscola napisał(a): > o taki tekst powinnam sie obrazic :( Iiiiiiii, tam. Ty na fotce ql wyglądasz. I ta mini spódniczka ;-D (chyba, bo niewiele widać). I skaner z przystawką do slajdów! ;-) Dzięx za maila rzeczywiście, gdzieś już chyba podawałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:52 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): I skaner z przystawką do slajdów! ;-) ????? skaner z czym???> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Mam dośc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:52 mam, juz dawno , i chyba juz podawalam a_mparo@tlen.pl a_mparo@o2.pl a_mparo@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Ciekawe, kto otworzy drugą połówkę? ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola no ciekawe ciekawe .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:50 ++ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Na mnie nie liczcie, bo ja raczej nietrunkowy :-) IP: 194.149.231.* 05.09.03, 14:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola z tego co widze oficjalnie koncze ta pierwsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola i kolejna zaczynam <jupi><jupi><jupi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Moje kongratulacje! Teraz musimy dogonić lepieje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola no tych to chyba w zyciu nie dogonimy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:11 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Taka pesymistka?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola pesymistka nie, ale podobno maruda straszna ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Piecyk mnie wytropił na GG :))))))))))))**** 05.09.03, 16:03 A czy ja mogę dostać Wasze fotki też? :)))))))) Proszę ślicznie :D Gorący piecyk.gazowy i laska w miniówie (wnioskuję z tego co Piecyk napisał) to coś mniamniuśnego na pulpit :)))))))) od razu będzie gorąco jak się tylko komputer włączy ahhhhh rozmarzyłam się PS. A lepieje to my nie tylko dogonimy,ale i przegonimy :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyk mnie wytropił na GG :))))))))))))**** IP: *.visp.energis.pl 05.09.03, 18:18 independent-girl napisała: > A czy ja mogę dostać Wasze fotki też? :)))))))) > Proszę ślicznie :D Ja się postaram. I liczę na rewanż – rewanż nawet może być wcześniej. ;-))) > Gorący piecyk.gazowy i laska w miniówie (wnioskuję z tego co Piecyk napisał) > to coś mniamniuśnego na pulpit :)))))))) Ale tylko widać miniówę - plan amerykański. ;-( > od razu będzie gorąco jak się tylko komputer włączy Ze strachu chyba (jak mnie wstawisz). > PS. A lepieje to my nie tylko dogonimy,ale i przegonimy :) A wtedy hymnem wątku będzie największy hit dziewczyn z Tatu! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Piecyk mnie wytropił na GG :))))))))))))**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:40 > A czy ja mogę dostać Wasze fotki też? :))))))))- > na ktorego maila ma wyslac, 'gazetowego' laska w miniówie (wnioskuję z tego co Piecyk napisał) > to coś mniamniuśnego na pulpit :)))))))) -> ale sie zdziwisz <!!!!> > ahhhhh rozmarzyłam się -> heh, byle czesciej ;-))) > > PS. A lepieje to my nie tylko dogonimy,ale i przegonimy :) -> i hope > > pozdrowionka , A. :P Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl mail dla zdjecia :D 05.09.03, 23:34 moze byc gazetowy mail albo chogolisa@wp.pl dzieki z gory :)))))))))) buzka Pscolo :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola jutro...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 00:30 ...bladym switem o 12 wysle na pewno, teraz padam na nos i ide lulu ;) pozdrowionka ,A. i buzka dla Kasi Naszej Niezleznej Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: jutro...... 06.09.03, 09:17 Gość portalu: pscola napisał(a): > > ...bladym switem o 12 wysle na pewno, teraz padam na nos i ide lulu ;) super super <jupi> :))))))) z góry dzięki > i buzka dla Kasi Naszej Niezleznej i buzka dla Ciebie Pscolko Pzdr. Kasia Wasza Niezalezna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Co mi odbiło z tym Poznaniem?! IP: *.visp.energis.pl 06.09.03, 12:35 Demencja starcza czy co? Znalazłem moje wcześniejsze posty: 1---------------------------------------------------- • Re: W tym watku jest juz adres: *.visp.energis.pl Gość: piecyk gazowy 27-07-2003 12:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując A moja Pszczółka nadaje z dawnej stolicy Polski. Dobre mam informacje? :-))) 2---------------------------------------------------- • LEPIEJE adres: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: pscola 28-07-2003 20:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując Lepiej z Pscolką pogawędzić Niż na rząd Millera zrzędzić BUZIACZKI DLA PSZCZÓŁKI Z GRODU KRAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))) heh, piecyk myslałes ,ze nie znajde ??? ---------------------------------------- Było tak, że najpierw „namierzyłem” (he, he) Kasię Independent w Częstochowie, a później Pscolę w Krakowie. Było to parę miesięcy temu. Wtedy jeszcze myślałem, że Pscola to facet! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Co mi odbiło z tym Poznaniem?! 06.09.03, 15:16 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Było tak, że najpierw „namierzyłem” (he, he) Kasię Independent w Cz > ęstochowie, > a później Pscolę w Krakowie. Było to parę miesięcy temu. Wtedy jeszcze > myślałem, że Pscola to facet! hm......to to, że ja z Cz-wy to wiedziałeś od dawna????? :)))))))))) zanim się jeszcze "znaliśmy"?? pozdrawiam Kasia Niezależna Wasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Co mi odbiło z tym Poznaniem?! IP: *.visp.energis.pl 06.09.03, 20:02 independent-girl napisała: > hm......to to, że ja z Cz-wy to wiedziałeś od dawna????? :)))))))))) zanim się > jeszcze "znaliśmy"?? Można tak powiedzieć. Z tym że nie wiedziałem, a domyślałem się. Po prostu przeszukałem forum pod kątem "Independent-Girl" ("psola" też) :-))). A z Poznania to CHYBA Ugo jest, ale coś on ostatnio mocno się "zdemoralizował". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola A ty Piecyku drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 17:10 ...juz nie sledz nas tyle bo chyba jeszcze nie wiesz jak to pszczoly zlosci <!!!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Kasiu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 17:08 ....przepraszam ,ze tak pozno ale dzisiaj wszystko chyba siada i net calkiem niedawno 'wstal' :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Plama roku IP: *.visp.energis.pl 06.09.03, 20:23 Na 7 września byłem na 16.00 umówiony z promotorem, pojechałem więc dzisiaj do Białegostoku (50 km), żeby oddać do sprawdzenia pracę dyplomową. Na miejscu już - w szkole - spojrzałem na komórkę, patrzę, a dziś... jest SZÓSTEGO! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Plama roku 06.09.03, 20:57 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Na 7 września byłem na 16.00 umówiony z promotorem, pojechałem więc dzisiaj do > Białegostoku (50 km), żeby oddać do sprawdzenia pracę dyplomową. Na miejscu > już - w szkole - spojrzałem na komórkę, patrzę, a dziś... jest SZÓSTEGO! :- ))) hahahahahaha jestes fantastyczny :D wiedzialam,ze jesli ja sie z kims zaczynam "zadawac" to jest to osoba nietuzinkowa :P :)* PS. Dzieki za fotencje :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Plama roku IP: *.visp.energis.pl 06.09.03, 21:53 independent-girl napisała: > wiedzialam,ze jesli ja sie z kims zaczynam "zadawac" to jest to osoba > nietuzinkowa :P :)* No, ja inaczej bym to określił... Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Plama roku 07.09.03, 01:21 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > independent-girl napisała: > > > wiedzialam,ze jesli ja sie z kims zaczynam "zadawac" to jest to osoba > > nietuzinkowa :P :)* > > No, ja inaczej bym to określił... a jak? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Plama roku IP: *.visp.energis.pl 07.09.03, 12:13 independent-girl napisała: > Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > > > independent-girl napisała: > > > > > wiedzialam,ze jesli ja sie z kims zaczynam "zadawac" to jest to osoba > > > nietuzinkowa :P :)* > > > > No, ja inaczej bym to określił... > > > a jak? :)))))))) Np. gapa. Ale na codzień używam bardziej dosadnych określeń (ale wulgarny nie jestem). Dzięki za foteczki. Niezła z Ciebie rakieta! Huh!!! :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Zrobimy tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 12:17 Piecyk moje zdjecie do Kasi a Kasi do mnie :-))))), dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Zrobimy tak... IP: *.visp.energis.pl 07.09.03, 20:38 Gość portalu: pscola napisał(a): > > > Piecyk moje zdjecie do Kasi a Kasi do mnie :-))))), dobrze??? Nie ma sprawy. Ale niech mi tylko zwróci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Zrobimy tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 22:14 no to ja czekam na zdjecie Kasi :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Kasiu ... 06.09.03, 21:04 Gość portalu: pscola napisał(a): > ....przepraszam ,ze tak pozno ale dzisiaj wszystko chyba siada i net calkiem > niedawno 'wstal' :-))))) ale juz wyslalas czy nie? bo nie mam jeszcze :( ale czekam :)))))))))) buziaczki sle...a we wtorek to w Krakowie bede :D papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: Kasiu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 12:19 > ale juz wyslalas czy nie? bo nie mam jeszcze :(-> dostalam zwrot ;((((, moze jaka inna skrzyneczka ??? a we wtorek to w Krakowie bede :D -> szkoda ,ze mnie nie bedzie :((( oj szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl :) Pscola i Piecyk czytajcie niżej :D 07.09.03, 16:54 Gość portalu: pscola napisał(a): > > > ale juz wyslalas czy nie? bo nie mam jeszcze :(-> dostalam zwrot ;((((, > moze > jaka inna skrzyneczka ??? > > a we wtorek to w Krakowie bede :D -> szkoda ,ze mnie nie bedzie :((( oj szko > da > heh ale od końca września to już będę tam na codzień, więc... :) no za wyjątkiem niektórych weekendów :P :)))))))))) a ja czekam wciąż na fotkę pozdrawiam Kasia Niezależna Wasza PS. Jaka tam rakieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Kasiu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:45 Gość portalu: pscola napisał(a): > a we wtorek to w Krakowie bede :D -> szkoda ,ze mnie nie bedzie :((( oj szko > da Kurde, mnie też nie będzie we wtorek! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: W tym watku jest juz IP: *.chr13.1000lecie.pl 22.08.03, 14:58 110101101 wpisów :) Przy założeniu, że jest to "liczba" 0429, mozna wysmażyć nawet, że jeśli X1 = 0 Y1 = 4 X2= 2 Y2 = 9, to wtedy y=2.5x+4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos6 Re: W tym watku jest juz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.03, 19:05 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola ZIMNO , kto na to pozwolił ???n\t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 11:23 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: ZIMNO , kto na to pozwolił ???n\t IP: *.wist.com.pl 26.08.03, 12:08 to co, bijemy rekord wpisów w jednym wątku????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila W TYM WĄTKU JEST JUŻ... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.08.03, 20:52 ... już 429 wpisów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tama_ra Re: 432 IP: *.sympatico.ca 28.08.03, 00:57 Poprawiałam liczbęęęę ahoj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: last Re: następny IP: 10.40.67.* 02.09.03, 08:27 wpis to jest nasz ostatni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl mój popoluniowy post to jest :)*(nic niżej nie ma) 04.09.03, 16:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: mój nocny post to jest :)*(nic niżej nie ma ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 01:07 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: W tym watku jest juz IP: *.pl / 172.18.1.* 04.09.03, 17:47 w tym wątku jest już... 483 wpisów ------ Kto śpi, ten nic ni widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 509 Re: W tym watku jest juz IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 00:02 Chyba jestem pięćsetdziewiąty... :/ ALE OSTATNI BĘDĄ PIERWSZYMI A PIERWSI OSTATNIMI :) - Warto być pośrodku :) Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek Re: W tym watku jest juz 06.09.03, 00:22 fajny pomysł z tym liczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: 524. A ja sie nie WPISZE i basta IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 07.09.03, 04:12 hooda napisała: > 500 iles tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słoń bim-bom Re: 524. A ja sie nie WPISZE i basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 08:22 Ok, ja też. A po co to robimy?? (nie czytałam wcześnijszych postów, bo jest ich ociupinkę za dużo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola a ja Was Kochani ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 22:35 ....zegnam . Widzimy [ czytamy ] sie w piatek [ mam nadzieje najblizszy] lub jutro b.b.b. rano pozdrowionka, A. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: a ja Was Kochani ... 07.09.03, 23:20 Gość portalu: pscola napisał(a): > > > ....zegnam . Widzimy [ czytamy ] sie w piatek [ mam nadzieje najblizszy] lub > jutro b.b.b. rano oj oj oj tak dluuuugo? no dobra...poczekam, cierpliwa jestem, ale pamietaj,ze jak wrocisz to musisz wpisy w wątku ponadrabiać i "dopieścić" mnie i Piecyka, bo Twoja nieobecność to dla nas ciężki orzech do zgryzienia. PS. Piecyku musimy sie wzajemnie podtrzymywac na duchu :))))))))) pozdrawiam PS2. Ja wciąż czekam na zdjęcie Pscoly :) Kasia Niezależna Wasza > > > pozdrowionka, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: a ja Was Kochani ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:22 independent-girl napisała: > PS. Piecyku musimy sie wzajemnie podtrzymywac na duchu :))))))))) No, musimy. Czeka nas ciężka próba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy A ja się pochwalę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:23 A co mi tam! Nie znam kobiety, nie wiem kto to, ale... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=7847962 ... bardzo mi miło. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: A ja się pochwalę!!! 08.09.03, 10:45 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > A co mi tam! Nie znam kobiety, nie wiem kto to, ale... > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=7847962 > > ... bardzo mi miło. :-))) oj, widzę,że mamy z Pscolą niezłą konkurencję,ale jeśli my nigdy nie mówiłyśmy,że jesteś kochany to po prostu dlatego,że wiedziałyśmy,że TY to czujesz,że my Cię kochamy :)* a swoją drogą musimy zacząć uważać,żebyś nie stał się zbyt próżny... :P buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A ja się pochwalę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 10:55 independent-girl napisała: > oj, widzę,że mamy z Pscolą niezłą konkurencję,ale jeśli my nigdy nie > mówiłyśmy,że jesteś kochany to po prostu dlatego,że wiedziałyśmy,że TY to > czujesz,że my Cię kochamy :)* O, Kasia wstała! :-))) Jaka tam konkurencja... Zauważ (nazwa hosta), że ta dziewczna też jest z Krakowa! Po prostu Kraków mnie wzywa i nie wiem czy się przed tym obronię! :-))) > a swoją drogą musimy zacząć uważać,żebyś nie stał się zbyt próżny... :P Coś Ty! Mnie to nie grozi. Chociaż przy Was... Czasem tracę grunt pod nogami, a raczej zaczynam bujać w obłokach. :-) Pozdrowionka i uściski! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: A ja się pochwalę!!! 08.09.03, 11:04 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > independent-girl napisała: > > > oj, widzę,że mamy z Pscolą niezłą konkurencję,ale jeśli my nigdy nie > > mówiłyśmy,że jesteś kochany to po prostu dlatego,że wiedziałyśmy,że TY to > > czujesz,że my Cię kochamy :)* > > O, Kasia wstała! :-))) > aj wstałam wstałam :) i śniadanko zjadłam czytając sobie forum to tu to tam :P > Jaka tam konkurencja... Zauważ (nazwa hosta), że ta dziewczna też jest z > Krakowa! Po prostu Kraków mnie wzywa i nie wiem czy się przed tym obronię! :- )) > ) > wzywa wzywa...skoro mnie wezwał do siebie, to i Ciebie tam przyciągnie, a skoro tam będę ja i Pscola to...nie masz wyjścia :D > > a swoją drogą musimy zacząć uważać,żebyś nie stał się zbyt próżny... :P > > Coś Ty! Mnie to nie grozi. Chociaż przy Was... Czasem tracę grunt pod nogami, a > > raczej zaczynam bujać w obłokach. :-) > I chyba o to chodzi :D Wg mnie mężczyźni powinni być tak samo dopieszczani komplementami jak kobiety, czyli wszystko z umiarem :) PS. To już prawie nasz czat, tylko szkoda,że ja niebawem wychodzę :( > Pozdrowionka i uściski! Tobie również :) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Piecyku... 08.09.03, 11:06 ...dlaczego Ty się nie logujesz na Forum skoro dużo (b.dużo) z niego korzystasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku... IP: 194.149.231.* 08.09.03, 11:17 independent-girl napisała: > ...dlaczego Ty się nie logujesz na Forum skoro dużo (b.dużo) z niego > korzystasz? :) Nie wiem. Jakoś mi się nie chce (wpisywać login i hasło...). A co te logowanie daje? Praktycznie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy IG w GG jeszcze śpi! ;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 11:25 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: IG w GG jeszcze śpi! ;-))) 08.09.03, 11:30 A tam śpię :P Jestem - jak zawsze - niewidoczna :D PS. Co daje logowanie...nie wiem :D ale może się dowiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Ale w opisie masz "śpię" :-))) IP: 194.149.231.* 08.09.03, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Ale w opisie masz 'śpię' :-))) 08.09.03, 11:48 Dziwne...jesteś pewien,że mnie sprawdzasz na GG? Bo ja od 10 rano już zdążyłam 4 razy zmienic opis,a teraz mam mój standardowy tylko z "away" na końcu :P :)))))))))))) buźka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Full opis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 11:55 I just wanna get away, save it, all your bullshit, for another day/śpię Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Full opis 08.09.03, 12:09 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > I just wanna get away, save it, all your bullshit, for another day/śpię No to jednak mnie masz na GG :P Ale tego powyższego opisu nie mam od ok. 10:00 :D Hm....ale wiesz to dziwne. BO mam zaznaczoną fuknckę "pokazuj status tylko znajomym", a skoro nie mam Cię w kontaktach to...to ja chyba nie rozumiem tej funkcji :P PS. Idę prać dalej, brrr jak ja nie cierpię ręcznego prania :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Full opis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:21 Prać??? Też nie rozumiem tej funkcji. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Nie za dużo tych wpisów już? IP: *.ima.pl 08.09.03, 12:20 hemmmm?? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Nie uwierzycie, ale... 08.09.03, 14:02 ...właśnie rozmawiam na GG z Piecykiem :)))))))))))))))))))))))))000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy To to jeszcze nic!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:27 Ja rozmawiam na GG z Naszą Kasią Niezależną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: To to jeszcze nic!!! 08.09.03, 14:49 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Ja rozmawiam na GG z Naszą Kasią Niezależną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <zawstydzony> no i co ja mam powiedzieć? :P Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl To jest wątek na dzień dobry dla Piecyka, bo... 08.09.03, 23:16 ...rano pewnie zbyt wcześnie nie wstanę,więc wole to teraz zrobić :P buuuuuuuuuuuuuuuuuuźka wielka z Częstochowy Niezawisimija Diewoczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: To jest wątek na dzień dobry dla Piecyka, bo. IP: 194.149.231.* 09.09.03, 07:51 independent-girl napisała: > ...rano pewnie zbyt wcześnie nie wstanę,więc wole to teraz zrobić :P Nieźle to wymyśliłaś, spryciulo!!! ;-) > buuuuuuuuuuuuuuuuuuźka wielka z Częstochowy Большое спасибо! газовая колонка Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Ależ Ty wcześnie wstajesz :P ... 09.09.03, 10:50 ...i dzięki temu masz dłuuuugi dzień, a nie tak jak ja ;-) mnie się dzień zaczyna po 10 dopiero, ale już niedługo... :P PS. A spryciulą jestem :P tzn. zdarza mi się :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Ależ Ty wcześnie wstajesz :P ... IP: 194.149.231.* 09.09.03, 11:36 Ale jak ja tego nie lubię!... Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Ależ Ty wcześnie wstajesz :P ... 09.09.03, 11:51 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Ale jak ja tego nie lubię!... No ale czy nie jest fajnie wstac rano i przeczytac maila od pewnej czestochowinaki? eh...narcyzem sie staje :P Pamietaj,ze kto rano wstaje .... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Ależ Ty wcześnie wstajesz :P ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:02 independent-girl napisała: > No ale czy nie jest fajnie wstac rano i przeczytac maila od pewnej > czestochowinaki? Co to to TAK!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Post w przerwie robienia obiadku :D 09.09.03, 13:12 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > independent-girl napisała: > > > No ale czy nie jest fajnie wstac rano i przeczytac maila od pewnej > > czestochowinaki? > > Co to to TAK!!! :-D > No ja mam taką nadzieję! buźka :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy A co się stało z naszą tajemniczą Pscolą?! IP: *.visp.energis.pl 09.09.03, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: A co się stało z naszą tajemniczą Pscolą?! 09.09.03, 22:04 Przecież pisała na forum,że nie będzie Jej bodajże do piątku :) Więc zostaliśmy sami...i musimy się wątkiem zaopiekować. Buźka Kasia Wasza Niezależna Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Dzien dobry Panie Wpisow :P 10.09.03, 06:34 Hhehe dzisiaj ja wcześniej, bo do Krakowa w końcu jadę, więc i wcześniej wstać trzeba było, chociaż i tak wyjeżdżam dopiero za 2h. Pozdrawiam zaspana nieco :P Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Jestem pod wrażeniem (6:34!!!) :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 07:41 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl A ja jeszcze nie śpię.... 11.09.03, 01:58 ...i nocnie pozdrawiam :)* Ah.........jak mi dobrze Ośmielę się napisać: tak mi dobrze tak mi rób :P Pozdrawiam Katja Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl I może jeszcze "biełyje rozy" na dobranoc :)* 11.09.03, 02:01 Ale tylko dla Piecyka :)**** Белые розы белые розы беззащитны шипы Что с вами сделали снег и морозы Лед витрин голубых Люди украсят вами свой праздник Лишь на несколько дней Kasia - chogolisa - i'girl :P Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl & & #35 1053;& & #35 1072;& & #35 1089; & & #3 11.09.03, 02:04 Pozdrawiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Oj.....tam niżej były w temacie rosyjskie literki 11.09.03, 02:07 i chyba coś nie wyszło hehe trudno przeżyję bez tego :P buziaczki :)* Katya Tvoya Niezavisimaya PS. Heheh mam super humor mimo braku mieszkanka w Krakowie heheh :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Oj.....tam niżej były w temacie rosyjskie lit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 07:35 Nie naszła kwartiru? Niecharaszo... Co do Pscoli, to chyba nie doczytałem... Ja Tobie też ślę :)* :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Aha, zapomniałbym! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 12:26 Dzięki za "Biełyje rozy"! ;-) Wpis o 2:07? - niezły wynik! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Nie za ma co :)* 11.09.03, 13:29 Trzeba się podlizywać Piecykowi, w końcu zima idzie :)))))))))))))) Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nie za ma co :)* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 13:34 independent-girl napisała: > Trzeba się podlizywać Piecykowi, w końcu zima idzie :)))))))))))))) > Buźka Buachachachacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Nie za ma co :)* 11.09.03, 19:03 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > independent-girl napisała: > > > Trzeba się podlizywać Piecykowi, w końcu zima idzie :)))))))))))))) > > Buźka > > Buachachachacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nio cio? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nie za ma co :)* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 07:53 independent-girl napisała: > Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > > > independent-girl napisała: > > > > > Trzeba się podlizywać Piecykowi, w końcu zima idzie :)))))))))))))) > > > Buźka > > > > Buachachachacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > nio cio? :P No, że PIECYKOWI PRZED ZIMĄ się trzeba podlizywać. :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Wash & Go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 08:05 Wash & Go Умыл и пошол! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś