Dodaj do ulubionych

W tym watku jest juz

• olia007 Re: W tym watku jest juz 21.08.03, 15:30
      3333333333333333333333333333333333
      9999999999999999999999999999999999
      4444444444444444444444444444444444

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
      pppppppppppppppppppppppppppppppppp
      iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
      ssssssssssssssssssssssssssssssssss
      óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
      wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pscola 396 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:55
      --
    • Gość: pscola 396 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:56
      ---
    • Gość: pscola 398 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:57
      -----
    • Gość: pscola 399 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:57
      ---------
    • Gość: pscola 400 !!!! <jupi> < jupi> <jupi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:58
      -------------------
    • independent-girl <brawo> dla Pscoly :)))))))) no to teraz 500.... 21.08.03, 19:52

• independent-girl 402 specjalnie dla piecyka.gazowego :)* 21.08.03, 19:52

• Gość: piecyk gazowy Re: 402 specjalnie dla piecyka.gazowego :)* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 07:50
        Thank you, sweetee :-)))
    • independent-girl i moj ostatni post w sierpniu,reszta jak wroce :D 21.08.03, 19:53

• lilka-lilka Re: i moj ostatni post w sierpniu,reszta jak wroc 21.08.03, 19:56
        Pozwolę sobie się dołączyć z numerkiem czteryzerocztery
        :)

lilka
        • owies_konia_begerowej Re: i moj ostatni post w sierpniu,reszta jak wroc 21.08.03, 22:39
          no niech Ci bedzie
      • Gość: pscola zostawiasz mnie ;(((((((((((((((((((?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 08:47
        --
        • Gość: piecyk gazowy Re: zostawiasz mnie ;(((((((((((((((((((????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 10:53
          Znaczy kto, ja? To IG pojechała na wakacje. Ja nie! :-)))
          • Gość: pscola Znaczy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 15:07
            ...ze piecyku drogi sami zostalismy na straży ??? ;)
            • Gość: piecyk gazowy Re: Znaczy .... IP: *.visp.energis.pl 22.08.03, 18:24
              Gość portalu: pscola napisał(a):

> ...ze piecyku drogi sami zostalismy na straży ??? ;)

NATO wygląda.
              • Gość: pscola Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 18:34
                na strazy i to az do konca sierpnia :)
                • Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 22.08.03, 18:40
                  Póki Tepsa nas nie rozdzieli! ;-)))
                  • Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 21:06
                    to zobowiazanie??? ;-)))))
                    • Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 23.08.03, 21:09
                      Mogę potwierdzić, ale OSTROŻNIE.
                      • Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 21:15
                        ostroznosc przede wszystkim

tym bardziej, ze juz ciemno sie zrobilo ;)))))
                        • Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 23.08.03, 21:28

> tym bardziej, ze juz ciemno sie zrobilo ;)))))

Jak ciemno to przyjemno - jak gadają najstarsi na Podlasiu górale. ;-)))
                          • Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 22:05
                            oj przyjemno, przyjemno ;-)))))

sobie tak posiedziec w towarzystwie ciepłego piecyka :-))0
                            • Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 24.08.03, 11:09

> oj przyjemno, przyjemno ;-)))))
                              >
                              > sobie tak posiedziec w towarzystwie ciepłego piecyka :-))0

Może i tak. Ale czasem można się też, niestety, sparzyć... :-(
                              • Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 11:21
                                Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Może i tak. Ale czasem można się też, niestety, sparzyć... :-(

ostrzeżenie??
                                • Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 24.08.03, 15:20

> ostrzeżenie??

Nie, nie... Rzeczywistość...
                                  • Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 15:59

zdycham z nudow piecyk

masz na to jakis sposob???
                                    • Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.visp.energis.pl 24.08.03, 19:28
                                      Gadu-gadu? ;-))) Ale ja przeważnie jestem offline. :-(((
                                      • Gość: pscola Re: Sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 21:43

gadu-gadu , gadu....

a ja na tlenie siedze ;-)))) bo ladniejszy !!!!

ale gg mam [ 2x4x739 ] mam nadzieje ze szybko mnie znajdziesz ;-)))) piecyku

pozdrowionka

[a 'x' to to samo of course ]
                                        • Gość: piecyk gazowy Re: Sami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 07:44

> ale gg mam [ 2x4x739 ] mam nadzieje ze szybko mnie znajdziesz ;-)))) piecyku
                                          >
                                          > [a 'x' to to samo of course ]

Kurde, co to za szyfr? :-)))
          • independent-girl post specjalnie dla PSCOLY :)* 30.08.03, 09:52

• Gość: pscola A Kasia Nasza Independent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 13:03

juz wróciła??? :-))))
              • independent-girl Ano wróciłam wcześniej,ah tęsknota :)** 31.08.03, 23:12

>
                >
                > juz wróciła??? :-))))
              • independent-girl dla piecyka.gazowego post :)* 31.08.03, 23:13

• independent-girl dla pscoly post :)* 31.08.03, 23:13

• Gość: pscola Kasia Independent :)* i post dla niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 23:37
                  --
                • Gość: pscola piecyk moj gazowy :)* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 23:40
                  --
                  • Gość: piecyk gazowy To ja dla IG i Pscoli (zwłaszcza ;-) też IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 07:43
                    • Gość: piecyk gazowy Re: To ja dla IG i Pscoli (zwłaszcza ;-) też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 07:55
                      Pudło, właśnie się dowiedziałem, że Pscola nie jest z Poznania.
                      • Gość: pscola Pscola nie z Poznania :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 09:42

> Pudło, właśnie się dowiedziałem, że Pscola nie jest z Poznania.

:-)))) no nie jest
                        • Gość: pscola Post Niezależny Dla Kasi Naszej :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 09:42
                          --
                          • Gość: piecyk gazowy To ja NIEZALEŻNIE od Pscoli, też dla Kasi ;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 10:14
                            • Gość: pscola Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 10:48

ze mi nie kce sie otworzyc?;((((
                              • Gość: piecyk gazowy Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:11
                                Kurde, mpeg zwykły. Czemu Ci się nie chce? Nie powinno być problemu.
                                • Gość: pscola Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:21

zwiesilo sie i nie chce zapisac u mnie na dysku

:((((
                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:22
                                    Czym otwierasz? Outlook Express?
                                    • Gość: pscola Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:29

skad, nie uzywam tego

sciagam z serwera ;-)))
                                      • Gość: piecyk gazowy Re: Piesyk,cos Ty mi wysłał..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 11:43
                                        Wyślę Ci jeszcze raz na twin1.
                                        • independent-girl A mnie się mpeg podobał :) dziękuję 01.09.03, 14:40

• independent-girl Jak to jest...? (czytać niżej) 01.09.03, 14:44
                                          ...Że ja sie nie moge nigdy z Wami "spotkac" tu na Forum, pozniej tylko widze
                                          Waszego "czata" a mnie jak nie bylo tak nie ma :(

Ale pozdrawiam gorącutko i chyba musimy załatawić sobie pokój 3-osobowy w
                                          jakimś ośrodku odwykowym - mam na myśli odwyk w związku z Forum Humorum :D

I chyba już nie jestem NIEzależna hehehe
                                          :)**
                                          • Gość: piecyk gazowy Re: Jak to jest...? (czytać niżej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 14:57
                                            Chyba właśnie się spotkaliśmy i zaczynamy czat! ;-)))

A tego mpega to ja codzienie po 15 razy... :-)))
                                          • Gość: pscola Re: Jak to jest...? (czytać niżej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 20:00
                                            ...Że ja sie nie moge nigdy z Wami "spotkac" tu na Forum, pozniej tylko widze
                                            > Waszego "czata" a mnie jak nie bylo tak nie ma :(-> pech, ja Tez wiele razy
                                            probowalam 'trafic na Ciebie' i nigdy mi nic z tego nie wyszlo :(((((

> Ale pozdrawiam gorącutko i chyba musimy załatawić sobie pokój 3-osobowy w
                                            > jakimś ośrodku odwykowym - mam na myśli odwyk w związku z Forum Humorum :D->
                                            uhmmm, musimy ;-)))))
                                            >
                                            > I chyba już nie jestem NIEzależna hehehe-> Juz NIE [tyłek za to skop
                                            Piecykowi of course ]
                                            > :)**
                                            • independent-girl Re: Jak to jest...? (czytać niżej) 01.09.03, 21:18

> > I chyba już nie jestem NIEzależna hehehe-

> Juz NIE [tyłek za to skop
                                              > Piecykowi of course ]

ajjjjjj to sama przyjemność, tylko czy Piecyk się zgodzi? :D
                                              Piecyku kochany, co mam zrobić żebyś się zgodził na skopanie Ci tyłka? :)****

pozdrawiam serdeczniutko i postaram się w końcu trafić na Was na "czacie" :D
                                              buziaki!
                                              • Gość: piecyk gazowy Re: Jak to jest...? (czytać niżej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 08:15
                                                Wasza agresja mnie przeraża!
                                                • independent-girl Re: Jak to jest...? (czytać niżej) 02.09.03, 17:46

> Wasza agresja mnie przeraża!

to jest sympatia Piecyku, sympatia :)*
                                                  • Gość: pscola Zamarzłam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 19:58

i nic wiecej nie napisze :P
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Zamarzłam .... IP: *.visp.energis.pl 03.09.03, 22:01
                                                    A ja napiszę! Dzięki za fotencję! :-DDD
                                                  • Gość: pscola Piecyk Ty zamarzłas ??? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 23:06
                                                  • Gość: pscola I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 23:08
                                                    ....Piecyka pozdrawia :P:P

Kasie Niezlezna Nasza tez :)*
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:09
                                                    Coś ta Kasia strajkuje ostatnio...
                                                  • Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:09

Strajki niewskazane. Kaz jej wrocic !!!!!!
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:21
                                                    A co ja mogę? Maila jej wysłałem (zwykłego). Może się obraziła (teraz kombinuję
                                                    za co). A może na wakacje znowu pojechała.

Jeszcze raz senkju za fotę! :-DDD
                                                  • Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:35
                                                    Obrazila??? A miala za co ??
                                                    Wakacje?? Przeciez zimno i byla juz gdzies !!!

Co do fotki - nie ma za co ;-))
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: 194.149.231.* 04.09.03, 09:44
                                                    Nie wiem czy miała. Muszę przeanalizować swego ostatniego maila do Niej.

Kraków to piękne miasto, ma klimat, miałem tam przyjemność kiedyś przebywać
                                                    (przez 2 tygodnie).

Pozdrowienia dla Smoka Wawelskiego!!!
                                                  • Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:01

> Nie wiem czy miała. Muszę przeanalizować swego ostatniego maila do Niej. ->
                                                    a podobno analiza psuje wszystko....;-)
                                                    >
                                                    > Kraków to piękne miasto, ma klimat, miałem tam przyjemność kiedyś przebywać
                                                    > (przez 2 tygodnie). -> MASZ RACJE !!
                                                    >
                                                    > Pozdrowienia dla Smoka Wawelskiego!!! -> jak spotkam to pozdrowie koniecznie
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:04

> a podobno analiza psuje wszystko....;-)

Może. Poza tym analiza to ponoć domena kobiet. ;-)
                                                  • Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:21

podobno, ale w plotki podobno nie warto wierzyc :P
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: 194.149.231.* 04.09.03, 10:29
                                                    To nie plotki. To raczej psychologia, chromosomy itp. (chyba; z biologi miałem
                                                    czwórkę).
                                                  • Gość: pscola Re: I dodam ,ze Krakow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 10:30

a ja o jeden wyzej, mowie ci ploty i juz :D
                                                  • independent-girl Kochani... :)*** 04.09.03, 11:03
                                                    ...przeczytałam,nadrobiłam i nadrabiać straty wciąż będę. A więc: obrażona?
                                                    NIGDY :)* Strajkująca? może troszkę,bo systemik szwankuje :/ a poza tym...ah
                                                    Ci mężczyźni ;P
                                                    Wiesz Pscola...cos mi sie zdaje,ze Piecyk to musi zaczac odkladac pieniadze do
                                                    skarbonki na przyjazd do Krakowa :D :D bo skoro my tam dwie razem bedziemy
                                                    to...ah sami wiecie :)))))))))))
                                                    Buziaczki dla Was z zimnej Częstochowy,ale buziaczki są gorące rzecz jasna :)**

Pozdrawiam
                                                    Kasia Niezalezna Wasza :P
                                                  • Gość: pscola Re: Kochani... :)*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 13:14
                                                    independent-girl napisała:

> ...przeczytałam,nadrobiłam i nadrabiać straty wciąż będę. A więc: obrażona?
                                                    > NIGDY :)* Strajkująca? może troszkę,bo systemik szwankuje :/ a poza tym...ah
                                                    > Ci mężczyźni ;P -> no no , jak to Piecyk zobaczy....
                                                    >

Wiesz Pscola...cos mi sie zdaje,ze Piecyk to musi zaczac odkladac pieniadze do
                                                    > skarbonki na przyjazd do Krakowa :D :D bo skoro my tam dwie razem bedziemy
                                                    > to...ah sami wiecie :))))))))))) -> do Swinki , Piecyk słyszałes???? :P

> Buziaczki dla Was z zimnej Częstochowy,ale buziaczki są gorące rzecz jasna :)
                                                    ** -> pozdrow Czestochowe, u mnie zimno i kapie woda z nieba caly czas :(
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam
                                                    > Kasia Niezalezna Wasza :P

pozdrowionka :-)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Pscola!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 10:12
                                                    Z przykrością informujemy, że nie powiodło się dostarczenie wiadomości pod
                                                    adres twin1XXXXXX@poczta.XXXXXXX.pl

odpowiedź serwera docelowego:
                                                    500 (Proba dostarczenia listu do pelnej skrzynki / Attempting to deliver to
                                                    full mailbox) Last-Attempt-Date: Fri, 5 Sep 2003 08:31:11 +0200

Ale słoń chyba doszedł?
                                                  • Gość: pscola Mam dośc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 10:50

> Z przykrością informujemy, że nie powiodło się dostarczenie wiadomości pod
                                                    > adres twin1XXXXXX@poczta.XXXXXXX.pl
                                                    >
                                                    > odpowiedź serwera docelowego:
                                                    > 500 (Proba dostarczenia listu do pelnej skrzynki / Attempting to deliver to
                                                    > full mailbox) Last-Attempt-Date: Fri, 5 Sep 2003 08:31:11 +0200
                                                    >
                                                    >
                                                    > Ale słoń chyba doszedł?- słon doszedł , ale dlaczegpo ta reszta skoro
                                                    skrzynka swieci prawie pustkami ???

Nie rozumiem , wyczyscilam obie , i jedna i druga
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Mam dośc!!! IP: 194.149.231.* 05.09.03, 11:26
                                                    Załóż sobie konto w o2.

profil.o2.pl/rejestracja.php
                                                  • independent-girl Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P 05.09.03, 11:31
                                                    A no i ja słonia mam :)))))))))))
                                                    i jest super :)))))))))))
                                                    i mam znowu super humor :)))))))))))
                                                    a jak Was zobaczyłam to już w ogole nie wiem co robic z energia, na co ja
                                                    spozytkowac? :)))))))))))))
                                                    caluje caluje sciskam sciskam

Kasia Niezalezna Wasza :D
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:40
                                                    No, ja Was też całuję! (Pscola się brzydzi, bo jej fotę wysłałem, ale
                                                    trudno...).
                                                  • Gość: piecyk gazowy Mesydż do IG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 12:54
                                                    Call me a bitch cos I speak what's on my mind /dreaming

Pozdrowionka! :-)))
                                                  • Gość: pscola Re: Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:50
                                                    (Pscola się brzydzi, bo jej fotę wysłałem, ale
                                                    > trudno...). -> nic podobnego !!!!!!

o taki tekst powinnam sie obrazic :(
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:00

> o taki tekst powinnam sie obrazic :(

Iiiiiiii, tam. Ty na fotce ql wyglądasz. I ta mini spódniczka ;-D (chyba, bo
                                                    niewiele widać). I skaner z przystawką do slajdów! ;-)

Dzięx za maila rzeczywiście, gdzieś już chyba podawałaś.
                                                  • Gość: pscola Re: Oj czyżbyśmy sie spotkali tutaj? :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:52

I skaner z przystawką do slajdów! ;-) ????? skaner z czym???>
                                                  • Gość: pscola Re: Mam dośc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:52
                                                    mam, juz dawno , i chyba juz podawalam

a_mparo@tlen.pl
                                                    a_mparo@o2.pl
                                                    a_mparo@go2.pl
                                                  • Gość: piecyk gazowy Ciekawe, kto otworzy drugą połówkę? ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:27
                                                  • Gość: pscola no ciekawe ciekawe .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:50
                                                    ++
                                                  • Gość: piecyk gazowy Na mnie nie liczcie, bo ja raczej nietrunkowy :-) IP: 194.149.231.* 05.09.03, 14:59
                                                  • Gość: pscola z tego co widze oficjalnie koncze ta pierwsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:00
                                                  • Gość: pscola i kolejna zaczynam <jupi><jupi><jupi> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:02
                                                  • Gość: piecyk gazowy Moje kongratulacje! Teraz musimy dogonić lepieje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:07
                                                  • Gość: pscola no tych to chyba w zyciu nie dogonimy .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:11
                                                    ..
                                                  • Gość: piecyk gazowy Taka pesymistka?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:22
                                                  • Gość: pscola pesymistka nie, ale podobno maruda straszna ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 15:24
                                                  • independent-girl Piecyk mnie wytropił na GG :))))))))))))**** 05.09.03, 16:03
                                                    A czy ja mogę dostać Wasze fotki też? :))))))))
                                                    Proszę ślicznie :D
                                                    Gorący piecyk.gazowy i laska w miniówie (wnioskuję z tego co Piecyk napisał)
                                                    to coś mniamniuśnego na pulpit :))))))))
                                                    od razu będzie gorąco jak się tylko komputer włączy
                                                    ahhhhh rozmarzyłam się

PS. A lepieje to my nie tylko dogonimy,ale i przegonimy :)

pzdr.
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Piecyk mnie wytropił na GG :))))))))))))**** IP: *.visp.energis.pl 05.09.03, 18:18

> A czy ja mogę dostać Wasze fotki też? :))))))))
                                                    > Proszę ślicznie :D

Ja się postaram. I liczę na rewanż – rewanż nawet może być wcześniej. ;-)))

> Gorący piecyk.gazowy i laska w miniówie (wnioskuję z tego co Piecyk napisał)
                                                    > to coś mniamniuśnego na pulpit :))))))))

Ale tylko widać miniówę - plan amerykański. ;-(

> od razu będzie gorąco jak się tylko komputer włączy

Ze strachu chyba (jak mnie wstawisz).

> PS. A lepieje to my nie tylko dogonimy,ale i przegonimy :)

A wtedy hymnem wątku będzie największy hit dziewczyn z Tatu! ;-)))
                                                  • Gość: pscola Re: Piecyk mnie wytropił na GG :))))))))))))**** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 18:40

> A czy ja mogę dostać Wasze fotki też? :))))))))- > na ktorego maila ma
                                                    wyslac, 'gazetowego'

laska w miniówie (wnioskuję z tego co Piecyk napisał)
                                                    > to coś mniamniuśnego na pulpit :)))))))) -> ale sie zdziwisz <!!!!>

> ahhhhh rozmarzyłam się -> heh, byle czesciej ;-)))
                                                    >
                                                    > PS. A lepieje to my nie tylko dogonimy,ale i przegonimy :) -> i hope
                                                    >
                                                    > pozdrowionka , A. :P
                                                  • independent-girl mail dla zdjecia :D 05.09.03, 23:34
                                                    moze byc gazetowy mail albo chogolisa@wp.pl
                                                    dzieki z gory :))))))))))
                                                    buzka Pscolo :)***
                                                  • Gość: pscola jutro...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 00:30

...bladym switem o 12 wysle na pewno, teraz padam na nos i ide lulu ;)

pozdrowionka ,A.

i buzka dla Kasi Naszej Niezleznej
                                                  • independent-girl Re: jutro...... 06.09.03, 09:17

>
                                                    > ...bladym switem o 12 wysle na pewno, teraz padam na nos i ide lulu ;)

super super <jupi> :)))))))
                                                    z góry dzięki

> i buzka dla Kasi Naszej Niezleznej

i buzka dla Ciebie Pscolko

Pzdr.
                                                    Kasia Wasza Niezalezna
                                                  • Gość: piecyk gazowy Co mi odbiło z tym Poznaniem?! IP: *.visp.energis.pl 06.09.03, 12:35
                                                    Demencja starcza czy co? Znalazłem moje wcześniejsze posty:

1----------------------------------------------------
                                                    • Re: W tym watku jest juz adres: *.visp.energis.pl
                                                    Gość: piecyk gazowy 27-07-2003 12:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując

A moja Pszczółka nadaje z dawnej stolicy Polski. Dobre mam informacje? :-)))

2----------------------------------------------------
                                                    • LEPIEJE adres: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                                    Gość: pscola 28-07-2003 20:28 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Lepiej z Pscolką pogawędzić
                                                    Niż na rząd Millera zrzędzić

BUZIACZKI DLA PSZCZÓŁKI Z GRODU KRAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))

heh, piecyk myslałes ,ze nie znajde ???
                                                    ----------------------------------------

Było tak, że najpierw „namierzyłem” (he, he) Kasię Independent w Częstochowie,
                                                    a później Pscolę w Krakowie. Było to parę miesięcy temu. Wtedy jeszcze
                                                    myślałem, że Pscola to facet!
                                                  • independent-girl Re: Co mi odbiło z tym Poznaniem?! 06.09.03, 15:16

> Było tak, że najpierw „namierzyłem” (he, he) Kasię Independent w Cz
                                                    > ęstochowie,
                                                    > a później Pscolę w Krakowie. Było to parę miesięcy temu. Wtedy jeszcze
                                                    > myślałem, że Pscola to facet!

hm......to to, że ja z Cz-wy to wiedziałeś od dawna????? :)))))))))) zanim się
                                                    jeszcze "znaliśmy"??

pozdrawiam
                                                    Kasia Niezależna Wasza
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Co mi odbiło z tym Poznaniem?! IP: *.visp.energis.pl 06.09.03, 20:02

> hm......to to, że ja z Cz-wy to wiedziałeś od dawna????? :)))))))))) zanim
                                                    się
                                                    > jeszcze "znaliśmy"??

Można tak powiedzieć. Z tym że nie wiedziałem, a domyślałem się. Po prostu
                                                    przeszukałem forum pod kątem "Independent-Girl" ("psola" też) :-))).

A z Poznania to CHYBA Ugo jest, ale coś on ostatnio mocno
                                                    się "zdemoralizował". ;-)
                                                  • Gość: pscola A ty Piecyku drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 17:10
                                                    ...juz nie sledz nas tyle bo chyba jeszcze nie wiesz jak to pszczoly zlosci
                                                    <!!!>
                                                  • Gość: pscola Kasiu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 17:08
                                                    ....przepraszam ,ze tak pozno ale dzisiaj wszystko chyba siada i net calkiem
                                                    niedawno 'wstal' :-)))))
                                                  • Gość: piecyk gazowy Plama roku IP: *.visp.energis.pl 06.09.03, 20:23
                                                    Na 7 września byłem na 16.00 umówiony z promotorem, pojechałem więc dzisiaj do
                                                    Białegostoku (50 km), żeby oddać do sprawdzenia pracę dyplomową. Na miejscu
                                                    już - w szkole - spojrzałem na komórkę, patrzę, a dziś... jest SZÓSTEGO! :-)))
                                                  • independent-girl Re: Plama roku 06.09.03, 20:57

> Na 7 września byłem na 16.00 umówiony z promotorem, pojechałem więc dzisiaj
                                                    do
                                                    > Białegostoku (50 km), żeby oddać do sprawdzenia pracę dyplomową. Na miejscu
                                                    > już - w szkole - spojrzałem na komórkę, patrzę, a dziś... jest SZÓSTEGO! :-
                                                    )))

hahahahahaha jestes fantastyczny :D
                                                    wiedzialam,ze jesli ja sie z kims zaczynam "zadawac" to jest to osoba
                                                    nietuzinkowa :P :)*
                                                    PS. Dzieki za fotencje :)*
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Plama roku IP: *.visp.energis.pl 06.09.03, 21:53

> wiedzialam,ze jesli ja sie z kims zaczynam "zadawac" to jest to osoba
                                                    > nietuzinkowa :P :)*

No, ja inaczej bym to określił...
                                                  • independent-girl Re: Plama roku 07.09.03, 01:21

> independent-girl napisała:
                                                    >
                                                    > > wiedzialam,ze jesli ja sie z kims zaczynam "zadawac" to jest to osoba
                                                    > > nietuzinkowa :P :)*
                                                    >
                                                    > No, ja inaczej bym to określił...

a jak? :))))))))
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Plama roku IP: *.visp.energis.pl 07.09.03, 12:13

> Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):
                                                    >
                                                    > > independent-girl napisała:
                                                    > >
                                                    > > > wiedzialam,ze jesli ja sie z kims zaczynam "zadawac" to jest to osoba
                                                    > > > nietuzinkowa :P :)*
                                                    > >
                                                    > > No, ja inaczej bym to określił...
                                                    >
                                                    >
                                                    > a jak? :))))))))

Np. gapa. Ale na codzień używam bardziej dosadnych określeń (ale wulgarny nie
                                                    jestem).

Dzięki za foteczki.

Niezła z Ciebie rakieta! Huh!!! :-)))))))))))))))
                                                  • Gość: pscola Zrobimy tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 12:17

Piecyk moje zdjecie do Kasi a Kasi do mnie :-))))), dobrze???
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Zrobimy tak... IP: *.visp.energis.pl 07.09.03, 20:38

>
                                                    >
                                                    > Piecyk moje zdjecie do Kasi a Kasi do mnie :-))))), dobrze???

Nie ma sprawy. Ale niech mi tylko zwróci!!!
                                                  • Gość: pscola Re: Zrobimy tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 22:14
                                                    no to ja czekam na zdjecie Kasi :-)))))
                                                  • independent-girl Re: Kasiu ... 06.09.03, 21:04

> ....przepraszam ,ze tak pozno ale dzisiaj wszystko chyba siada i net calkiem
                                                    > niedawno 'wstal' :-)))))

ale juz wyslalas czy nie? bo nie mam jeszcze :(
                                                    ale czekam :))))))))))
                                                    buziaczki sle...a we wtorek to w Krakowie bede :D
                                                    papa
                                                  • Gość: pscola Re: Kasiu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 12:19

> ale juz wyslalas czy nie? bo nie mam jeszcze :(-> dostalam zwrot ;((((, moze
                                                    jaka inna skrzyneczka ???

a we wtorek to w Krakowie bede :D -> szkoda ,ze mnie nie bedzie :((( oj szkoda

• independent-girl :) Pscola i Piecyk czytajcie niżej :D 07.09.03, 16:54

>
                                                    > > ale juz wyslalas czy nie? bo nie mam jeszcze :(-> dostalam zwrot ;((((,
                                                    > moze
                                                    > jaka inna skrzyneczka ???
                                                    >
                                                    > a we wtorek to w Krakowie bede :D -> szkoda ,ze mnie nie bedzie :((( oj szko
                                                    > da
                                                    >

heh ale od końca września to już będę tam na codzień, więc... :) no za
                                                    wyjątkiem niektórych weekendów :P

:))))))))))
                                                    a ja czekam wciąż na fotkę
                                                    pozdrawiam
                                                    Kasia Niezależna Wasza

PS. Jaka tam rakieta...
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Kasiu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:45

> a we wtorek to w Krakowie bede :D -> szkoda ,ze mnie nie bedzie :((( oj szko
                                                    > da

Kurde, mnie też nie będzie we wtorek! :-)
    • Gość: Pandora Re: W tym watku jest juz IP: *.chr13.1000lecie.pl 22.08.03, 14:58
      110101101 wpisów :) Przy założeniu, że jest to "liczba" 0429, mozna wysmażyć
      nawet, że jeśli X1 = 0 Y1 = 4 X2= 2 Y2 = 9, to wtedy y=2.5x+4 :)
    • Gość: pablos6 Re: W tym watku jest juz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.03, 19:05
      :)
    • Gość: pscola ZIMNO , kto na to pozwolił ???n\t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 11:23
      --
      • Gość: ble ble Re: ZIMNO , kto na to pozwolił ???n\t IP: *.wist.com.pl 26.08.03, 12:08
        to co, bijemy rekord wpisów w jednym wątku?????
        • Gość: kamila W TYM WĄTKU JEST JUŻ... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 26.08.03, 20:52
          ... już 429 wpisów :)
          • Gość: pscola 430 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 23:20
            --
            • Gość: tama_ra Re: 430 IP: *.sympatico.ca 28.08.03, 00:55
              431 ahoj!!!!
              • Gość: tama_ra Re: 432 IP: *.sympatico.ca 28.08.03, 00:57
                Poprawiałam liczbęęęę ahoj!!!
                • Gość: kropa 433 IP: *.czes.gazeta.pl 29.08.03, 15:45
                  433!
                  • lillka2 IV i IV i IV 29.08.03, 16:26
                    444
                    :-))))
                    • lillka2 Re:sorry 29.08.03, 16:27
                      434,alem siem zepędziła
                      • tama_ra Re:sorry achaaaa 29.08.03, 16:48
                        435
                        czte trzy piąte!!!!1
                        • anya77 następny 30.08.03, 16:44
                          następny, nastęny, nastęny
                          • Gość: last Re: następny IP: 10.40.67.* 02.09.03, 08:27
                            wpis to jest nasz ostatni !!!!
                            • tama_ra Re: następny 02.09.03, 16:35
                              a nieprawda!!!!! przedostatni!!!!!!
                              • ugo next 04.09.03, 00:14
                                wpis
    • independent-girl mój popoluniowy post to jest :)*(nic niżej nie ma) 04.09.03, 16:35

• Gość: pscola Re: mój nocny post to jest :)*(nic niżej nie ma ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 01:07
        --
    • Gość: Kropka Re: W tym watku jest juz IP: *.pl / 172.18.1.* 04.09.03, 17:47
      w tym wątku jest już... 483 wpisów

------
      Kto śpi, ten nic ni widzi
    • Gość: NNN Re: W tym watku jest juz IP: *.otosf.com.pl 05.09.03, 14:19
      500?
      • Gość: 509 Re: W tym watku jest juz IP: *.acn.waw.pl 06.09.03, 00:02
        Chyba jestem pięćsetdziewiąty... :/ ALE OSTATNI BĘDĄ PIERWSZYMI A PIERWSI
        OSTATNIMI :) - Warto być pośrodku :)
        • juve_maciek Re: W tym watku jest juz 06.09.03, 00:22
          fajny pomysł z tym liczeniem :)
    • hooda Re: W tym watku jest juz 06.09.03, 16:47
      500 iles tam
      • Gość: nikt Re: 524. A ja sie nie WPISZE i basta IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 07.09.03, 04:12
        hooda napisała:

> 500 iles tam
        • Gość: Słoń bim-bom Re: 524. A ja sie nie WPISZE i basta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 08:22
          Ok, ja też. A po co to robimy?? (nie czytałam wcześnijszych postów, bo jest ich
          ociupinkę za dużo)
    • Gość: pscola a ja Was Kochani ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 22:35

....zegnam . Widzimy [ czytamy ] sie w piatek [ mam nadzieje najblizszy] lub
      jutro b.b.b. rano

pozdrowionka, A.
      • ugo 500 z kawałkiem 07.09.03, 23:07
        Ciekawe kiedy będzie 1000?
      • independent-girl Re: a ja Was Kochani ... 07.09.03, 23:20

>
        >
        > ....zegnam . Widzimy [ czytamy ] sie w piatek [ mam nadzieje najblizszy] lub
        > jutro b.b.b. rano

oj oj oj tak dluuuugo? no dobra...poczekam, cierpliwa jestem, ale pamietaj,ze
        jak wrocisz to musisz wpisy w wątku ponadrabiać i "dopieścić" mnie i Piecyka,
        bo Twoja nieobecność to dla nas ciężki orzech do zgryzienia.

PS. Piecyku musimy sie wzajemnie podtrzymywac na duchu :)))))))))

pozdrawiam

PS2. Ja wciąż czekam na zdjęcie Pscoly :)

Kasia Niezależna Wasza

>
        >
        > pozdrowionka, A.
        • Gość: piecyk gazowy Re: a ja Was Kochani ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:22

> PS. Piecyku musimy sie wzajemnie podtrzymywac na duchu :)))))))))

No, musimy. Czeka nas ciężka próba...
          • Gość: piecyk gazowy A ja się pochwalę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 08:23
            A co mi tam! Nie znam kobiety, nie wiem kto to, ale...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=7847962

... bardzo mi miło. :-)))
            • independent-girl Re: A ja się pochwalę!!! 08.09.03, 10:45

> A co mi tam! Nie znam kobiety, nie wiem kto to, ale...
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=430&w=7847962
              >
              > ... bardzo mi miło. :-)))

oj, widzę,że mamy z Pscolą niezłą konkurencję,ale jeśli my nigdy nie
              mówiłyśmy,że jesteś kochany to po prostu dlatego,że wiedziałyśmy,że TY to
              czujesz,że my Cię kochamy :)*

a swoją drogą musimy zacząć uważać,żebyś nie stał się zbyt próżny... :P

buźka
              • Gość: piecyk gazowy Re: A ja się pochwalę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 10:55

> oj, widzę,że mamy z Pscolą niezłą konkurencję,ale jeśli my nigdy nie
                > mówiłyśmy,że jesteś kochany to po prostu dlatego,że wiedziałyśmy,że TY to
                > czujesz,że my Cię kochamy :)*

O, Kasia wstała! :-)))

Jaka tam konkurencja... Zauważ (nazwa hosta), że ta dziewczna też jest z
                Krakowa! Po prostu Kraków mnie wzywa i nie wiem czy się przed tym obronię! :-)))

> a swoją drogą musimy zacząć uważać,żebyś nie stał się zbyt próżny... :P

Coś Ty! Mnie to nie grozi. Chociaż przy Was... Czasem tracę grunt pod nogami, a
                raczej zaczynam bujać w obłokach. :-)

Pozdrowionka i uściski!
                • independent-girl Re: A ja się pochwalę!!! 08.09.03, 11:04

>
                  > > oj, widzę,że mamy z Pscolą niezłą konkurencję,ale jeśli my nigdy nie
                  > > mówiłyśmy,że jesteś kochany to po prostu dlatego,że wiedziałyśmy,że TY to
                  > > czujesz,że my Cię kochamy :)*
                  >
                  > O, Kasia wstała! :-)))
                  >

aj wstałam wstałam :)
                  i śniadanko zjadłam czytając sobie forum to tu to tam :P

> Jaka tam konkurencja... Zauważ (nazwa hosta), że ta dziewczna też jest z
                  > Krakowa! Po prostu Kraków mnie wzywa i nie wiem czy się przed tym obronię! :-
                  ))
                  > )
                  >
                  wzywa wzywa...skoro mnie wezwał do siebie, to i Ciebie tam przyciągnie, a
                  skoro tam będę ja i Pscola to...nie masz wyjścia :D

> > a swoją drogą musimy zacząć uważać,żebyś nie stał się zbyt próżny... :P
                  >
                  > Coś Ty! Mnie to nie grozi. Chociaż przy Was... Czasem tracę grunt pod
                  nogami, a
                  >
                  > raczej zaczynam bujać w obłokach. :-)
                  >

I chyba o to chodzi :D Wg mnie mężczyźni powinni być tak samo dopieszczani
                  komplementami jak kobiety, czyli wszystko z umiarem :)

PS. To już prawie nasz czat, tylko szkoda,że ja niebawem wychodzę :(

> Pozdrowionka i uściski!

Tobie również :)
                • independent-girl Piecyku... 08.09.03, 11:06
                  ...dlaczego Ty się nie logujesz na Forum skoro dużo (b.dużo) z niego
                  korzystasz? :)
                  • Gość: piecyk gazowy Re: Piecyku... IP: 194.149.231.* 08.09.03, 11:17

> ...dlaczego Ty się nie logujesz na Forum skoro dużo (b.dużo) z niego
                    > korzystasz? :)

Nie wiem. Jakoś mi się nie chce (wpisywać login i hasło...). A co te logowanie
                    daje? Praktycznie nic.
                    • Gość: piecyk gazowy IG w GG jeszcze śpi! ;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 11:25
                      • independent-girl Re: IG w GG jeszcze śpi! ;-))) 08.09.03, 11:30
                        A tam śpię :P
                        Jestem - jak zawsze - niewidoczna :D

PS. Co daje logowanie...nie wiem :D ale może się dowiem :P
                        • Gość: piecyk gazowy Ale w opisie masz "śpię" :-))) IP: 194.149.231.* 08.09.03, 11:40
                          • independent-girl Re: Ale w opisie masz 'śpię' :-))) 08.09.03, 11:48
                            Dziwne...jesteś pewien,że mnie sprawdzasz na GG? Bo ja od 10 rano już zdążyłam
                            4 razy zmienic opis,a teraz mam mój standardowy tylko z "away" na końcu :P
                            :))))))))))))

buźka :D
                            • Gość: piecyk gazowy Full opis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 11:55
                              I just wanna get away, save it, all your bullshit, for another day/śpię
                              • independent-girl Re: Full opis 08.09.03, 12:09

> I just wanna get away, save it, all your bullshit, for another day/śpię

No to jednak mnie masz na GG :P
                                Ale tego powyższego opisu nie mam od ok. 10:00 :D
                                Hm....ale wiesz to dziwne. BO mam zaznaczoną fuknckę "pokazuj status tylko
                                znajomym", a skoro nie mam Cię w kontaktach to...to ja chyba nie rozumiem tej
                                funkcji :P

PS. Idę prać dalej, brrr jak ja nie cierpię ręcznego prania :P
                                • Gość: piecyk gazowy Re: Full opis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:21
                                  Prać???

Też nie rozumiem tej funkcji. ;-)))
    • Gość: MaDeR Nie za dużo tych wpisów już? IP: *.ima.pl 08.09.03, 12:20
      hemmmm?? ;-P
    • independent-girl Nie uwierzycie, ale... 08.09.03, 14:02
      ...właśnie rozmawiam na GG z Piecykiem :)))))))))))))))))))))))))000
      • Gość: piecyk gazowy To to jeszcze nic!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:27
        Ja rozmawiam na GG z Naszą Kasią Niezależną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • independent-girl Re: To to jeszcze nic!!! 08.09.03, 14:49

> Ja rozmawiam na GG z Naszą Kasią Niezależną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<zawstydzony>

no i co ja mam powiedzieć? :P
    • independent-girl To jest wątek na dzień dobry dla Piecyka, bo... 08.09.03, 23:16
      ...rano pewnie zbyt wcześnie nie wstanę,więc wole to teraz zrobić :P

buuuuuuuuuuuuuuuuuuźka wielka z Częstochowy

Niezawisimija Diewoczka
      • Gość: piecyk gazowy Re: To jest wątek na dzień dobry dla Piecyka, bo. IP: 194.149.231.* 09.09.03, 07:51

> ...rano pewnie zbyt wcześnie nie wstanę,więc wole to teraz zrobić :P

Nieźle to wymyśliłaś, spryciulo!!! ;-)

> buuuuuuuuuuuuuuuuuuźka wielka z Częstochowy

Большое спасибо!

газовая колонка

• independent-girl Ależ Ty wcześnie wstajesz :P ... 09.09.03, 10:50
          ...i dzięki temu masz dłuuuugi dzień, a nie tak jak ja ;-) mnie się dzień
          zaczyna po 10 dopiero, ale już niedługo... :P

PS. A spryciulą jestem :P tzn. zdarza mi się :D
          • Gość: piecyk gazowy Re: Ależ Ty wcześnie wstajesz :P ... IP: 194.149.231.* 09.09.03, 11:36
            Ale jak ja tego nie lubię!...
            • independent-girl Re: Ależ Ty wcześnie wstajesz :P ... 09.09.03, 11:51

> Ale jak ja tego nie lubię!...

No ale czy nie jest fajnie wstac rano i przeczytac maila od pewnej
              czestochowinaki? eh...narcyzem sie staje :P

Pamietaj,ze kto rano wstaje .... :P
              • Gość: piecyk gazowy Re: Ależ Ty wcześnie wstajesz :P ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:02

> No ale czy nie jest fajnie wstac rano i przeczytac maila od pewnej
                > czestochowinaki?

Co to to TAK!!! :-D

• independent-girl Post w przerwie robienia obiadku :D 09.09.03, 13:12

>
                  > > No ale czy nie jest fajnie wstac rano i przeczytac maila od pewnej
                  > > czestochowinaki?
                  >
                  > Co to to TAK!!! :-D
                  >
                  No ja mam taką nadzieję!
                  buźka :)*
    • independent-girl Post tuż przed wyjsciem na dwor :P 09.09.03, 18:57

• Gość: piecyk gazowy A co się stało z naszą tajemniczą Pscolą?! IP: *.visp.energis.pl 09.09.03, 19:02
        • independent-girl Re: A co się stało z naszą tajemniczą Pscolą?! 09.09.03, 22:04
          Przecież pisała na forum,że nie będzie Jej bodajże do piątku :)
          Więc zostaliśmy sami...i musimy się wątkiem zaopiekować.
          Buźka
          Kasia Wasza Niezależna
    • independent-girl Dzien dobry Panie Wpisow :P 10.09.03, 06:34
      Hhehe dzisiaj ja wcześniej, bo do Krakowa w końcu jadę, więc i wcześniej wstać
      trzeba było, chociaż i tak wyjeżdżam dopiero za 2h.

Pozdrawiam zaspana nieco :P
      Buźka
      • Gość: piecyk gazowy Jestem pod wrażeniem (6:34!!!) :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 07:41
    • independent-girl A ja jeszcze nie śpię.... 11.09.03, 01:58
      ...i nocnie pozdrawiam :)*
      Ah.........jak mi dobrze
      Ośmielę się napisać: tak mi dobrze tak mi rób :P

Pozdrawiam
      Katja
    • independent-girl I może jeszcze "biełyje rozy" na dobranoc :)* 11.09.03, 02:01
      Ale tylko dla Piecyka :)****

Белые розы белые розы беззащитны шипы
      Что с вами сделали снег и морозы
      Лед витрин голубых
      Люди украсят вами свой праздник
      Лишь на несколько дней

Kasia - chogolisa - i'girl :P
      • independent-girl & & #35 1053;& & #35 1072;& & #35 1089; & & #3 11.09.03, 02:04

Pozdrawiam :P
        • independent-girl Oj.....tam niżej były w temacie rosyjskie literki 11.09.03, 02:07
          i chyba coś nie wyszło hehe
          trudno
          przeżyję bez tego :P

buziaczki :)*
          Katya Tvoya Niezavisimaya

PS. Heheh mam super humor mimo braku mieszkanka w Krakowie heheh :P
          • Gość: piecyk gazowy Re: Oj.....tam niżej były w temacie rosyjskie lit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 07:35
            Nie naszła kwartiru? Niecharaszo...

Co do Pscoli, to chyba nie doczytałem...

Ja Tobie też ślę :)* :-)))
            • Gość: piecyk gazowy Aha, zapomniałbym! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 12:26
              Dzięki za "Biełyje rozy"! ;-)

Wpis o 2:07? - niezły wynik! :-)
              • independent-girl Nie za ma co :)* 11.09.03, 13:29
                Trzeba się podlizywać Piecykowi, w końcu zima idzie :))))))))))))))
                Buźka
                • Gość: piecyk gazowy Re: Nie za ma co :)* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 13:34

> Trzeba się podlizywać Piecykowi, w końcu zima idzie :))))))))))))))
                  > Buźka

Buachachachacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • independent-girl Re: Nie za ma co :)* 11.09.03, 19:03

>
                    > > Trzeba się podlizywać Piecykowi, w końcu zima idzie :))))))))))))))
                    > > Buźka
                    >
                    > Buachachachacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nio cio? :P
                    • Gość: piecyk gazowy Re: Nie za ma co :)* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 07:53

> Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):
                      >
                      > > independent-girl napisała:
                      > >
                      > > > Trzeba się podlizywać Piecykowi, w końcu zima idzie :))))))))))))))
                      > > > Buźka
                      > >
                      > > Buachachachacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      >
                      >
                      > nio cio? :P

No, że PIECYKOWI PRZED ZIMĄ się trzeba podlizywać. :-)))))))))
    • Gość: piecyk gazowy Wash & Go IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 08:05
      Wash & Go

Умыл и пошол! :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka