Gość: OBOP IP: *.opek.com.pl 28.05.07, 11:02 Witam Państwa. W tym miejscu przeprowadzamy badania. Prosimy o wpisywanie się w tym miejscu osób, które jeszcze nigdy nie korzystały z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: badanie opinii publicznej IP: *.c9.msk.pl 28.05.07, 11:18 Proszę o zprecyzowanie pytania co to znaczy, skoro trafilam na ten post, to korzystam już z internetu, czy dopiero po wypelnienu tej ankiety jestem jego użytkownikiem.?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBOP Re: badanie opinii publicznej IP: *.opek.com.pl 28.05.07, 13:17 bardzo dziękujemy za to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Re: badanie opinii publicznej 28.05.07, 13:30 Proszę Państwa, ja mam inny problem. Wprawdzie mam komputer z możliwością korzystania z internetu, ale niestety nie posiadam w domu prądu elektrycznego. Po prostu w mojej wsi nie ma podłączonej sieci. Co mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: badanie opinii publicznej 28.05.07, 15:00 trzeba wejść na stronę internetową: WWW.chcekupicprad.szybko.pl i zamówić. Właśnie od tego mamy internet. Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Re: badanie opinii publicznej 01.06.07, 00:51 Ojej, dziękuję za tę radę! Ale skorzystam dopiero jutro, bo teraz noc, ciemno, po ciemku to ja nie zobaczę żadnej strony. Słonko wstanie, to widno się zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
mtp78 Re: badanie opinii publicznej 28.05.07, 14:06 Ja nie korzystalam nigdy, chociaz slyszalam ze to dobre na lupiez jest. Poprosze o darmowa probke. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: badanie opinii publicznej 28.05.07, 21:04 Eeee, ja tam się nie znam, ja, panie, jestem ze Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masiej Re: badanie opinii publicznej IP: *.chello.pl 30.05.07, 16:25 Siostra mojego kolegi mieszka za granicą i mówiła że tam dużo tego Intenretu jest ale podobno u nas mało kto go używał kiedykolwiek. Chyba tylko prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: badanie opinii publicznej IP: 194.8.45.* 30.05.07, 16:43 jaką metodą mamy się wpisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBOP Re: badanie opinii publicznej IP: *.opek.com.pl 31.05.07, 15:52 odpowiedzi prosimy wysyłać na poste restante w Jasieniu Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: badanie opinii publicznej 31.05.07, 16:10 a co to za lista się tworzy? czyja ona jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: badanie opinii publicznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:45 Nie używam, ale słyszałam, że tam jakimiś wirusmi można sie zarazzic, a ptasia grypa szaleje! Przekaż tą wiadomość wszystkim, którzy mają kontakt z internetem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: badanie opinii publicznej IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 31.05.07, 18:07 Zapytajcio Państwo na forum INTERNET! :) Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Re: badanie opinii publicznej 13.06.07, 16:36 Ja nie będę chyba korzystał, bo słyszałem, że w tym internecie to same zboki siedzą. Jakieś niewyżyte seksualnie bachory prowokują uczciwych ludzi, potem donoszą na policję i to się podobno pedofilia nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś