Gość: krystian123 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 20:37 hehe menforum.tv/telewizja/dowcip/queens.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najodleglejszy Re: dowcip dziewczyn z queens 11.01.08, 15:52 mogę powiedzieć tylko jedno: Żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllll... Odpowiedz Link Zgłoś
kremldown [...] 11.01.08, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: dowcip dziewczyn z queens 17.01.08, 08:12 To są klasyczne przedstwaicielki elektoratu donalda Tuska - Mandaryny polskiej polityki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: dowcip dziewczyn z queens 17.01.08, 11:18 palnick napisał: > > To są klasyczne przedstwaicielki elektoratu donalda Tuska - Czyżby klasyczny przedstawiciel bełkotliwców forumowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Re: dowcip dziewczyn z queens IP: *.chello.pl 17.01.08, 11:55 Krem- coś tam, agresja, w tym agresja słowna bierze się najczęściej z kompleksów. Więc może najpierw idź do dermatologa, fryzjera i kosmetyczki, potem kup nową koszulę, zmień bieliznę i na miłość Boską umyj się wreszcie. Wtedy, może nie od razu, ale po jakimś czasie na pewno! poznasz miłą, sympatyczną dziewczynę, która z czasem cię polubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tullia Re: dowcip dziewczyn z queens IP: 84.201.210.* 15.06.08, 14:30 nie wiem co napisal koles ktorego komentarz usunieto, ale smiem sadzic ze..mial racje. ktos kto ejst w staznie napisac tekst typu ,,ja od a do z normalnie jestem b a ty jestes xxl(..)nie podoba ci sie ze to tu to tam tatuaz mam" inteligencja nie grzeszy. powiem wiecej. PUSTKA kroluje. zwroce honor jesli dowiem sie ze to nie sa ich autorskie teksty,ale poki co.. eh. wulgaryzmy sa zbedne, ale ŻAL po prostu patrzec,sluchac. żal. co do tego najazdu na kolesia od skasowanego komentarza: ,,umyj sie wreszcie"? chyba widac,kto tu raczej MA kompleksy..jesli musisz odwiedzac dematologa kosmetyczke i cale zastepy specjalistwo-nie znaczy to ze kazdy tak sobie radzi ze soba;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Admini, proszę o usunięcie spamu, czyli 16.06.08, 00:06 reklamy menforum. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Admini, proszę o usunięcie spamu, czyli 16.06.08, 09:54 queens??? ziewam przeciągajac sie rozłożyście a niech sobie zostatnie ten SPAM(jeśli to spam) skoro takie GNIOTY tam puszczają w życiu tam wiecej nie pójdę! to działa na zasadzie ODSTRASZENIA... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś