Dodaj do ulubionych

Jak sie pozbyc adoratora?

• Gość: Ksiaze Nastawionej na "nie" IP: *.dynamic.dsl.tng.de 08.04.08, 08:48
      Przewrazliwionej na swoim punkcie i niechetnej panience napisalem
      ostry list w ktorym wypunktowalem jej liczne wady /z wiekszosci z
      nich nie zdawala sobie nawet sprawy/ i podsumowalem takim oto
      wierszykiem na koniec naszej znajomosci:

Dzis nastapil zycia przedzial
      zycie znow mi dalo klapsa
      jesli powiem pies cie je.al
      to dyshonor bylby dla psa
      • astromagnetica Re: Nastawionej na "nie" 08.04.08, 14:02
        ech...:D i co myślisz, że kobieta znająca swoją wartość i wiedząca czego chce przejmie się takimi desperackimi tekstami odrzuconego z urażonym ego?

no cóż ... niewielu mężczyzn potrafi z klasą przyjąć odmowę
    • naprawdetrzezwy Adoratora? 08.04.08, 10:01
      Odorem.
      • Gość: Misiekofski Re: Adoratora? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.08, 10:12
        Błyskotliwe Panie,
        bardzo rozbawiły mnie niektóre z rad. Naprawdę, wybornie. Żart - 10/10. Sens 0/10.

Jak się pozbyć adoratora? Nie spotykać się z nim ;) Nie odbierać telefonów, nie
        czytać smsów - tylko od razu kasować. I po krzyku. Blokada GG + opcja na mailu
        (TO JEST SPAM) też działa ;)
        • astromagnetica Zgadzam się 08.04.08, 14:04
          Gość portalu: Misiekofski napisał(a):

> Jak się pozbyć adoratora? Nie spotykać się z nim ;) Nie odbierać telefonów, nie
          > czytać smsów - tylko od razu kasować. I po krzyku. Blokada GG + opcja na mailu
          > (TO JEST SPAM) też działa ;)
        • naprawdetrzezwy Nie turbuj się waszmość. 08.04.08, 18:56
          Humor znalazłeś, to dobrze, gdyż poczucie humoru jest funkcją inteligencji.

A że nie rozumiesz, iź rada jest słuszna, cóż - nie ma przymusu.
    • ooolooo Re: Jak sie pozbyc adoratora? 08.04.08, 10:12
      Czesto opowiadaj o swoim kochanku, wymieniajac wszystkie jego cechy ktorych to
      twoj adorator nie posiada. Oczywiscie kochanek nie musi istniec.W ramach
      skrajnego okrucienstwa mozesz poprosic o pomoc w zakupie prezentu dla
      wspomnianego kochanka i powiedziec "Jestes prawdziwym przyjacielem, nawet nie
      zauwazam, ze jestes mezczyzna".
      Na wszelki wypadek zalatw adoratorowi recepte na prozac...
    • Gość: pit Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.04.08, 10:12
      śmiej się na cały głos, zrób sobie rózowe tipsy z posypką, ufarbuj włosy na kruczoczarny ale matowy kolor, czesz się na gładko, pozwól na odrosty, noś czarne rajstopy, jasne buty, non stop komórka przy uchu albo pisanie smsa.
      • Gość: Misiekofski Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.08, 10:15
        Każecie smutnej (skądinąd bez powodu) pani kłamać i wymyślać po to, żeby pozbyć
        się adoratora. Wstyd i hańba!

Widzę, między wierszami, że adorator pracuje z Tobą. Postrasz go sprawą o
        molestowanie w pracy. Chyba, że to szef. Wtedy najpierw poszukaj innej pracy a
        potem do sądu wio :)
    • Gość: cwana Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.ksknet.pl 08.04.08, 11:59
      zrob z niego swojego powiernika. zapytaj go jak powinnas sie ubrac i umalowac bo
      np za 2 godz masz randke z supergosciem.
      potem zapytaj jaki prezent kupic supergosciowi na urodziny bo ma niedlugo...i t p!!!
      kazdy kto ma odrobine godnosci powinien zrezygnowac.
      • Gość: titta Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.botany.gu.se 08.04.08, 13:10
        No to nie trafilas na jednostke, ktora skrycie bedzie pielegnowac
        krwawiace serce, a jawnie dzwonic i wypytywac jak bylo...
    • yennyfer11 apropo splawiania... 08.04.08, 15:59
      ...kiedys mialam znajomego ktory bez przerwy u mnie
      przesiadywal...nijak nie wychodzilo mi pozbycie sie go...chcialam
      gdzies wyjsc-nie moglam bo moj 'ziomal' sie zjawial i
      siedzial....siedzial..........siedzial.......
      ....Ktoregos dnia jak zwykle moj 'ziomalek' wpadl do mnie,
      ale....posiedzial chwile i po 10 minutach wyszedl...dlugo
      zastanawialam sie o co chodzi-czemu tak wczesnie wyszedl odemnie...a
      nastepnego dnia sie okazalo, ze jest uczulony na kadzidelka, ktore
      akurat tego dnia zapalilam :D:D:D
      ...rozwiazanie bylo tak banalne, ze az nie wpadlabym na to:P
    • Gość: adam-ska Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.coprosys.cz 08.04.08, 19:08
      Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuję Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym. Życzę Ci dnia pokoju, Szczęśliwości i radości. Wyślij ten tekst do osób, o których zawsze pamiętasz, pamiętaj też aby odesłać go osobie, od której go dostałaś. Ta krótka wiadomość powie, że nigdy o nich nie zapomnisz. Jeśli nie wyślesz tego do nikogo, to znaczy że jesteś zbyt zabiegany i prawdopodobnie zapomniałeś o przyjaciołach. Zostałeś wybrany przez Żabkę, co oznacza, że jesteś Świetnym Przyjacielem! Będziesz miała szczęście przez dwa lata, jeśli wyślesz to do 8 osób lub więcej. A jeśli wróci do Ciebie, wtedy będziesz wiedział, że jesteś prawdziwym przyjacielem... Musisz to przesłać dalej w ciągu 5 minut, albo Twoje szczęście zniknie. Jeśli wyślesz tę wiadomość do 11 osób, na Twoim monitorze pojawi się mały filmik video. Nie pytaj, jak to działa, ale działa naprawdę! Dobrej zabawy - jak się pokaże to chyba > padniesz. Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: piggy Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.warszawa.supermedia.pl 08.04.08, 20:06
        powiedz mu, że chcesz szybko wyjść za mąż -na pewno go to przerazi.
    • Gość: Ania "Jestem po ciężkim związku" IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.08, 22:08
      jw
      • gregor_o7 Re: "Jestem po ciężkim związku" 08.04.08, 23:46
        Jestem w ciąży z murzynem .

Proszę cię byś zaodoptował dziecię ...................
      • pannazanna Re: "Jestem po ciężkim związku" 09.04.08, 22:59
        jest wiele sposobów, ale jesli jest chamsko natretny to powiedz zeby spie..l,
        a potem unikac, unikac, unikac, nie odpisywac, nie odpierac tel, nie otwierac drzwi.
    • globerr Re: Jak sie pozbyc adoratora? 09.04.08, 10:26
      idź z nim do łóżka i krytykuj ile wlezie..........heh
    • skrzydlate Re: Jak sie pozbyc adoratora? 09.04.08, 12:55
      :-)
      każdy ma inaczej, wyczuj na co ma alergię, "trzy razy dziennie po łyżeczce" i
      masz gostka z głowy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka