Gość: Ksiaze Nastawionej na "nie" IP: *.dynamic.dsl.tng.de 08.04.08, 08:48 Przewrazliwionej na swoim punkcie i niechetnej panience napisalem ostry list w ktorym wypunktowalem jej liczne wady /z wiekszosci z nich nie zdawala sobie nawet sprawy/ i podsumowalem takim oto wierszykiem na koniec naszej znajomosci: Dzis nastapil zycia przedzial zycie znow mi dalo klapsa jesli powiem pies cie je.al to dyshonor bylby dla psa Odpowiedz Link Zgłoś
astromagnetica Re: Nastawionej na "nie" 08.04.08, 14:02 ech...:D i co myślisz, że kobieta znająca swoją wartość i wiedząca czego chce przejmie się takimi desperackimi tekstami odrzuconego z urażonym ego? no cóż ... niewielu mężczyzn potrafi z klasą przyjąć odmowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiekofski Re: Adoratora? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.08, 10:12 Błyskotliwe Panie, bardzo rozbawiły mnie niektóre z rad. Naprawdę, wybornie. Żart - 10/10. Sens 0/10. Jak się pozbyć adoratora? Nie spotykać się z nim ;) Nie odbierać telefonów, nie czytać smsów - tylko od razu kasować. I po krzyku. Blokada GG + opcja na mailu (TO JEST SPAM) też działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
astromagnetica Zgadzam się 08.04.08, 14:04 Gość portalu: Misiekofski napisał(a): > Jak się pozbyć adoratora? Nie spotykać się z nim ;) Nie odbierać telefonów, nie > czytać smsów - tylko od razu kasować. I po krzyku. Blokada GG + opcja na mailu > (TO JEST SPAM) też działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Nie turbuj się waszmość. 08.04.08, 18:56 Humor znalazłeś, to dobrze, gdyż poczucie humoru jest funkcją inteligencji. A że nie rozumiesz, iź rada jest słuszna, cóż - nie ma przymusu. Odpowiedz Link Zgłoś
ooolooo Re: Jak sie pozbyc adoratora? 08.04.08, 10:12 Czesto opowiadaj o swoim kochanku, wymieniajac wszystkie jego cechy ktorych to twoj adorator nie posiada. Oczywiscie kochanek nie musi istniec.W ramach skrajnego okrucienstwa mozesz poprosic o pomoc w zakupie prezentu dla wspomnianego kochanka i powiedziec "Jestes prawdziwym przyjacielem, nawet nie zauwazam, ze jestes mezczyzna". Na wszelki wypadek zalatw adoratorowi recepte na prozac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.olsztyn.mm.pl 08.04.08, 10:12 śmiej się na cały głos, zrób sobie rózowe tipsy z posypką, ufarbuj włosy na kruczoczarny ale matowy kolor, czesz się na gładko, pozwól na odrosty, noś czarne rajstopy, jasne buty, non stop komórka przy uchu albo pisanie smsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiekofski Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.08, 10:15 Każecie smutnej (skądinąd bez powodu) pani kłamać i wymyślać po to, żeby pozbyć się adoratora. Wstyd i hańba! Widzę, między wierszami, że adorator pracuje z Tobą. Postrasz go sprawą o molestowanie w pracy. Chyba, że to szef. Wtedy najpierw poszukaj innej pracy a potem do sądu wio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwana Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.ksknet.pl 08.04.08, 11:59 zrob z niego swojego powiernika. zapytaj go jak powinnas sie ubrac i umalowac bo np za 2 godz masz randke z supergosciem. potem zapytaj jaki prezent kupic supergosciowi na urodziny bo ma niedlugo...i t p!!! kazdy kto ma odrobine godnosci powinien zrezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.botany.gu.se 08.04.08, 13:10 No to nie trafilas na jednostke, ktora skrycie bedzie pielegnowac krwawiace serce, a jawnie dzwonic i wypytywac jak bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
yennyfer11 apropo splawiania... 08.04.08, 15:59 ...kiedys mialam znajomego ktory bez przerwy u mnie przesiadywal...nijak nie wychodzilo mi pozbycie sie go...chcialam gdzies wyjsc-nie moglam bo moj 'ziomal' sie zjawial i siedzial....siedzial..........siedzial....... ....Ktoregos dnia jak zwykle moj 'ziomalek' wpadl do mnie, ale....posiedzial chwile i po 10 minutach wyszedl...dlugo zastanawialam sie o co chodzi-czemu tak wczesnie wyszedl odemnie...a nastepnego dnia sie okazalo, ze jest uczulony na kadzidelka, ktore akurat tego dnia zapalilam :D:D:D ...rozwiazanie bylo tak banalne, ze az nie wpadlabym na to:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam-ska Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.coprosys.cz 08.04.08, 19:08 Życzę Ci... gorącej filiżanki kawy, którą ktoś dla Ciebie zrobi, nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, zielonych świateł na Twojej drodze do pracy albo sklepu, najszybszej kolejki w sklepie, ulubionej piosenki w radio. Życzę Ci dnia pełnego szczęścia w perfekcyjnych dawkach, które dadzą Ci radosne poczucie, że życie uśmiecha się do Ciebie, obejmuję Cię i przygarnia, ponieważ jesteś kimś specjalnym. Życzę Ci dnia pokoju, Szczęśliwości i radości. Wyślij ten tekst do osób, o których zawsze pamiętasz, pamiętaj też aby odesłać go osobie, od której go dostałaś. Ta krótka wiadomość powie, że nigdy o nich nie zapomnisz. Jeśli nie wyślesz tego do nikogo, to znaczy że jesteś zbyt zabiegany i prawdopodobnie zapomniałeś o przyjaciołach. Zostałeś wybrany przez Żabkę, co oznacza, że jesteś Świetnym Przyjacielem! Będziesz miała szczęście przez dwa lata, jeśli wyślesz to do 8 osób lub więcej. A jeśli wróci do Ciebie, wtedy będziesz wiedział, że jesteś prawdziwym przyjacielem... Musisz to przesłać dalej w ciągu 5 minut, albo Twoje szczęście zniknie. Jeśli wyślesz tę wiadomość do 11 osób, na Twoim monitorze pojawi się mały filmik video. Nie pytaj, jak to działa, ale działa naprawdę! Dobrej zabawy - jak się pokaże to chyba > padniesz. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piggy Re: Jak sie pozbyc adoratora? IP: *.warszawa.supermedia.pl 08.04.08, 20:06 powiedz mu, że chcesz szybko wyjść za mąż -na pewno go to przerazi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania "Jestem po ciężkim związku" IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.04.08, 22:08 jw Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_o7 Re: "Jestem po ciężkim związku" 08.04.08, 23:46 Jestem w ciąży z murzynem . Proszę cię byś zaodoptował dziecię ................... Odpowiedz Link Zgłoś
pannazanna Re: "Jestem po ciężkim związku" 09.04.08, 22:59 jest wiele sposobów, ale jesli jest chamsko natretny to powiedz zeby spie..l, a potem unikac, unikac, unikac, nie odpisywac, nie odpierac tel, nie otwierac drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
globerr Re: Jak sie pozbyc adoratora? 09.04.08, 10:26 idź z nim do łóżka i krytykuj ile wlezie..........heh Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: Jak sie pozbyc adoratora? 09.04.08, 12:55 :-) każdy ma inaczej, wyczuj na co ma alergię, "trzy razy dziennie po łyżeczce" i masz gostka z głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś