Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 18:34 Straż Pożarna w miejscowości Rasz- yn miast pomoc nieść, ludzką mieć twarz, sieje zamęt i strach swym napisem na drzwiach wozu, wyglądającym tak: S T R A S Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara O hydrauliku:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 17:24 Oto limeryk o hydrauliku, wg.A Bikont i A. Szczęsnej "zaliczany do wąskiego grona najwybitniejszych limeryków języka angielskiego" : There was a young plumber of Leigh, Who was plumbing a girl by the sea. She said, "Stop your plumbing, There's somebody coming!" Said the plumber, still plumbing, "It's me". W jęz. ang. słowo "to come" oznacza zarówno "przyjść", jak i "mieć orgazm" :) A oto próby przekładu: Pewien młody hydraulik z Legnicy Zhydrauliczył raz sobie w piwnicy Pewną panią, która zresztą za tę Rzecz musiała uiścić opłatę- Tacy są dziś młodzi hydraulicy. (St. Barańczak) Raz hydraulik pewien z Leigh Pieścił w lasku pannę Mi. Ona woła: "Cicho! Stój! Tutaj stoi jakiś zbój!" Na to on: "To stanął...mi". (Michał Rusinek) Raz majster od rur z miasta Kielce jął majstrować przy właścicielce. Jęknęła płaczu bliska: "Coś z tej rury wytryska!" Mruknął: "Sorry, mam defekt w uszczelce!" (Leonard Neuger) Pewien drwal (znała cała go Spała), drwalił żonę wytrwale, gdy spała. - Nie drwal! - prosi żonisko. - Czuję, że koniec blisko... - Koniec? - zdziwił się drwaląc. - To pała! (Jacek Baluch) Cicho ostatnio w naszym wątku, może więc pobawimy się choć w przekładanie. Zaczynam :) Hydraulik klientce pod Spa swym narzędziem coś dłubał. Wtem ta krzyczy: "Stop! Ktoś tu chodzi!" Na to majster się zgodził sapiąc: "Zgadza się...dochodzę...ja..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: O hydrauliku:) IP: 188.33.173.* 29.01.10, 17:53 Rusinek ("Limeryki") zamieścił limeryk nieznanego autora: Raz hydraulik w warszawskiej łazience wkuwał rurkę prześlicznej panience. "Niech pan więcej nie wciska - woła ona - coś pryska!" Na to on: "Więc przytrzymaj ją w ręce!" Te już moje: Stach-hydraulik w Kórniku Zleceń od pań ma bez liku Bo po skończonej pracy Mawia: "Skoro jest cacy Pocałuj mnie przy kraniku!" *** Krzyczy panna przy Węgorapie Do hydraulika: "Ty capie! Kranik Zanikł! A co mi po nędznej atrapie?" Odpowiedz Link Zgłoś
rozpustnick Re: O hydrauliku:) 29.01.10, 18:52 To ja Mario, jestem hydraulikiem, latam sobie z francuskim kluczykiem. Kiedy wymieniam zaworek, odepnij mi rozporek dla lepszego efektu rób z połykiem. d'apres " C'est l'plombier ! " C'est moi Mario, je suis l'plombier, Gai et radieux sur ses chantiers ! Pendant que je chang' votre joint Serrez mon vit dans votre poing. Comm' ça j' pourrai mieux travailler ! Jean-Claude Mouette Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: O hydrauliku:) IP: *.146.111.196.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.01.10, 22:57 Hydraulik raz miał (z Ostrołęki) coś przedmuchać u pani Marzenki. Gdy wyciągnął swój klucz, to wyczytał z jej ócz, że za krótki on oraz zbyt cienki. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: O hydrauliku:) 29.01.10, 23:37 Automatyczne tlumaczenie wyglada absurdalnie, bo gai-wesoły, przetłumaczyło na geje!:) "It's hydraulik! C'est moi Mario, je suis l'plombier, It's me Mario, jestem hydraulikiem Gai et radieux sur ses chantiers ! Geje i jaśniejące na swoich stronach! Pendant que je chang' votre joint Podczas I Chang "swoje wspólne Serrez mon vit dans votre poing. Squeeze pięścią w waszym życiu. Comm' ça j' pourrai mieux travailler ! Comm ", że można lepiej! Jean-Claude Mouette Jean-Claude Mewa Adaptation de Supermario Adaptacja supermario That's me Mario the plummer, That's me Mario Plummer, Merry and happy as ever: Merry i szczęśliwy jak nigdy dotąd: While I 'm blocking your leak, Choć jestem blokuje wyciek, Could you handle my dick. Could you handle my dick. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: O hydrauliku:) 29.01.10, 23:55 Pewien Marian, polski hydraulik, Francuzkom muszle przepycha w mig. Przy wymianie zaworku, coś mu rośnie w rozporku i wyłazi, gdyż nie nosi on slip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: O hydrauliku:) IP: 94.254.251.* 31.01.10, 12:11 Hydraulik (Ostrołęka) Przy połowicy wymięka By zaradzić męce Bierze sprawę w ręce I tak kończy się udręka! Odpowiedz Link Zgłoś
niemodlinianin Re: O hydrauliku:) 31.01.10, 13:00 Usilnie pragnęła francuska posłanka na europejskim poziomie bzykanka. Po holendrach, francuzach miała dziury w rajtuzach, więc polski hydraulik ją wziął na kolankach. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b O elektryku 31.01.10, 13:50 Raz pewien elektryk z Zawiercia Wziął cążki w swe dłonie - kabel ciach! Lecz, że uziemione Miał stopy (lub członek) Więc syknął, zaiskrzył, zaśmierdział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: O elektryku IP: 188.33.29.* 31.01.10, 17:00 Inżynier elektryk spod Koluszek Do dziurki w gniazdku włożył paluszek Kontaktował trzy razy Przerwał w połowie fazy Elektrony spłynęły na brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: O elektryku 31.01.10, 22:10 Był elektryk złośliwy w Suwałkach, Co prąd żonie podłączył do wałka. Że to pomysł był głupi, Stwierdził, kiedy się upił I w łeb wałkiem kopnęła go białka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: O elektryku IP: *.chello.pl 31.01.10, 22:51 Był elektryk amator (Suwałki), co przepuścił prąd żonie przez wałki. Że po zdjęciu na głowie miała afro, nie dowie tego się już, bo gryzie grunt działki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: O elektryku IP: *.chello.pl 31.01.10, 23:10 Pewien stary elektryk w Pasłęce prąd przez cycki swej puścił Irence. Dziś ma wygląd Irenka, że opada mu szczęka, (w sumie rzeczy opada mu więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: O elektryku IP: *.chello.pl 01.02.10, 23:49 Kiedyś młody elektryk z Ujastka u klientki się dobrał do gniazdka. Znalazł tam, to nie fraszka, jakieś jajka i ptaszka, bowiem ptaków to jest entuzjastka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: O elektryku IP: *.chello.pl 02.02.10, 09:55 Hydraulik- esteta zwykł w Jankach mawiać żonie: "Masz piękne kolanka". Lecz tej samej gdy żonie rzekł o "pięknym syfonie", nie pamiętał był już tego ranka. Odpowiedz Link Zgłoś
niemodlinianin Re: O elektryku 02.02.10, 11:37 Złamał na rybach elektryk z Niechorza zakaz: "Podczas burzy nie sikać do morza!" I stał się bohaterem OIOMu, bo na kuśkę zsiniałą od gromów jeszcze złowił elektrycznego węgorza. Odpowiedz Link Zgłoś
niemodlinianin Re: O hydrauliku:) 31.01.10, 14:38 Nieopierzony hydraulik w Osieku, obsługiwał sędzinę w podeszłym wieku. Gdy usłyszał: "Drogi Panie, coś mi cieknie po kolanie!" wyznał: "To ja jestem źródłem przecieku!" Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.wojnar Re: O hydrauliku:) 30.01.10, 21:05 Prosto z dna szuflady: Młody majster, hydraulik z Radomii, był majstrował przy pięknej Naomi. Wtem krzyknęła - „O, rany! Ktoś tu stoi, kochany.” Na co on rzekł jej krótko - „To mi!” Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: O hydrauliku:) 31.01.10, 08:42 Hydraulik był wzięty z Wrocławia, Który rury niedrożne naprawiał. Bo to radość jest wielka, Gdy przetkana muszelka, A fachowiec narzędzie nastawia. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: O hydrauliku:) 31.01.10, 09:02 Żyła raz w Gdańsku pewna kobieta, Co przetykała z pomocą Kreta. Ale na scenę Wkroczył Pan Zenek I jej pokazał - to robi się tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: O hydrauliku:) IP: *.chello.pl 31.01.10, 19:00 Hydraulik przetykał raz w Kalce- donii coś pani Jadzi przy pralce. Pani w krzyk: "Wszyscy święci, Tam ktoś obcy się kręci!" Majster na to: "Psze pani, to palce". Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: O hydrauliku:) 31.01.10, 19:13 Pewnemu pacjentowi z Tworek. dość mocno przecieka rozporek. Problem powstał wielki gdyż nie chce uszczelki. Sam woli dokręcać zaworek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.173.* 29.01.10, 17:38 Do pożaru łaźni damskiej koło Skały Trzy jednostki straży szybko przyjechały Ktoś rzekł: "Za późno chłopaki!" "Jak to?! Palą się baraki!" "Lecz gołe babki już się porozbiegały!" Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 01.02.10, 00:10 Pewien malarz, znany w Szczebrzeszynie Zrobił dziecko tamtejszej dziewczynie. Gdybyś spytał się matki: "Czemu dziecko jest w kratki?" - "To nie kratki, lecz op-art, kretynie!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 01.02.10, 00:56 Raz elektryk - impotent z Juraty kupił żonie wibrator na raty. I się wkrótce rodzina powiększyła o syna, co nic nie był podobny do taty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.133.* 01.02.10, 08:05 Pewnego impotenta (Canberra) Dyplomatyczna czeka karierra Bo wciska każdej kobiecie Kit że najlepszy na świecie Jest miękki członek – bo nie uwierra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki-owaki Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 00:47 Inteligent z miasta Łódź Woła gromko: "Ruto wróć! Twe wiersze - Najpierwsze! (Lecz palenie to Ty rzuć!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 02.02.10, 10:22 Każdy mówił: "To byłby chyba cud, żeby Marian nie leżał na kacu". A tu proszę: dziś z rana wziął przywalił Mariana Herr Katz i to przy wszystkich na placu. Odpowiedz Link Zgłoś
radecque Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 02.02.10, 14:11 Pamiętasz Kurraro pomysł (jakieś trzy lata temu)z limerykami imieninowymi? Chociaż nie chcę napiszę o Przemku Który z żoną to tylko po ciemku Odkąd w szale gorącym Lampkę włączył niechcący I poważnych nabawił się lęków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 02.02.10, 16:27 Janie, no ba, oczywiście, że pamiętam! Na początek w temacie więc Krzycha, który w mieście podobno jest szycha. Owszem, mały ma mózg i ciało kryją mu łuski, a w sezonie zimowym usycha. Bez sensu, za to o Przemku super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 02.02.10, 22:45 Dziwna sprawa z tym całym Ignacem : gdy na kacu, to pieprzy wciąż pracę. Ale jak dać mu klina, to się chłop zapomina i pracuje w tempie vivace. Odpowiedz Link Zgłoś
radecque Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.02.10, 08:58 O Ignacym też mam limeryk, ale by kontynuować wątek cichych dramatów małżeńskich: Chcąc się przyjrzeć swej żonie Bożence Jej mąż schował się sprytnie w łazience A gdy objął spojrzeniem Żony blaski i cienie To nie tylko opadły mu ręce Pozdrawiam wszystkie Bożenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 03.02.10, 12:44 I małżeństwo niejakiej Beaty można włożyć w katalog "dramaty". Męża (imię: Romeo) po obiedzie znów wzdęło i jak pryknie, wysyła w zaświaty. Nie mogłam oprzeć się napisaniu jeszcze jednej wersji: I małżeństwo z Tasmanii Beaty można włożyć w katalog "dramaty". Męża (imię: Romeo) po obiedzie znów wzdęło i jak pryka, padają wombaty. www.joemonster.org/art/11098/Ten_niesamowity_wombat :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.02.10, 14:22 Wspomnieć trzeba by tu o Danusi, Co w zapale kochanków swych dusi... Bowiem zdrowszy duszony, A jeśli już smażony, To najwyżej kawałek. Malusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 03.02.10, 14:46 Też mistrzynią jest w kuchni Walerka, co obtacza swych mężów w panierkach. Topi wpierw w marynacie i rozbija na blacie, a na koniec prawdziwa wyżerka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 03.02.10, 15:07 Kiedy ktoś zdenerwuje czymś Jadzię, ta po prostu na niego się kładzie. Przez to dwóch jej małżonków gryzie końce korzonków, a kochanek przebywa w zakładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.02.10, 15:47 Gdy na Zośkę swą wkurzy się Bronek Słowa z ust mu padają szalone. Ale Zośka nie słucha (Bo cokolwiek jest głucha) Tylko dalej obgryza korzonek. Odpowiedz Link Zgłoś
radecque Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.02.10, 16:06 Bardzo bystra jest panna Monika (Tak przynajmniej jej z testów wynika) Na ten przykład, dasz wiarę Czyta "Zbrodnie i karę" Bo chce wiedzić co zrobił ten Ikar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 03.02.10, 16:20 Równie bystry jak ona jest Claude, znany z tego, że myśl chwyta w lot. Utkwi w gardle budyń ci: wziął się za "Kod da Vinci", bo chciał wiedzieć, co zrobił ten kot. (ciężko znaleźć rym do "vinci") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 03.02.10, 16:22 albo: Równie bystry jak ona jest Claude, znany z tego, że myśl chwyta w lot. Utkwi w gardle budyń ci: wziął się za "Kod da Vinci", bo ciekawy był, CO DAŁ ten kot. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.02.10, 18:30 Ciężki problem z lekturą ma Marek, Choć przeczytał był już razy parę "Lot nad kukułczym gniazdem". Czerwoną Miga gwiazdę, Czy Jaszczembi widział naszych parę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 03.02.10, 18:49 Generalnie dla dam pan Teofil był namiętny i słodki jak toffi, lecz na przykład przy Elce zawsze jurny był wielce, zaś przy Zofii ulegał atrofii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 03.02.10, 19:50 Pan generał, bojowy Marceli, lekkomyślnie na randce raz strzelił. Wnet się szybko pozbierał, schował oręż w futerał, no i tyle go w sumie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.02.10, 20:32 Straszną ciućmą był stangret Bazyli I bywało, że nieraz się mylił Po której dyszla stronie Ma być on, a gdzie konie, A pomyłkę odkrył, gdy ruszyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 03.02.10, 23:54 Spójrzcie tylko, to hoży Ambroży, który jak może, to cudzołoży. Do cudzego się łóżka skrada jak jakaś wróżka, potem śpi, chrapie oraz barłoży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 04.02.10, 00:10 Każdy wie, że w chałupie Manfreda biega dzieci po prostu czereda. Kiedy żona więc, Zocha, ma ochotę się kochać, wacek robi się biały jak kreda. Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 04.02.10, 01:21 Nie wspomniano tu jeszcze Alfonsa, co okropnie długiego ma wąsa. (Takie też przyrodzenie - że prędziutko nadmienię, bo inaczej by Alfons się dąsał). Jesteście niezawodni :) A ja całkiem nie mam weny, co jest strasznie męczące. Człowiek by chciał coś napisać, a tu nie da rady! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 04.02.10, 09:18 No co Ty, Laenio, Alfons jest super! :) Niewyżyty jest w dziczy leśniczy, co by wszystko zaliczył bez przyczyn. Przy czym kiedy to locha, wpierw jej mówi, że kocha, kiedy dzik- rzuca nań się i ryczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 04.02.10, 11:40 A czy taka Pani Scholastyka Nie jest godna swego limeryka? Pewnie nie, skoro dotąd Nie opisał nikt toto, I nie wiemy nawet kto ją bzykał. Odpowiedz Link Zgłoś
niemodlinianin Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 04.02.10, 16:02 Pytano Jadzię o stosunki z Heniem: "To prawda, że jest diabelskim nasieniem?" "Ba, taki z Henia harpagan że nadchodzący huragan mają ochrzcić jego imieniem!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 05.02.10, 13:27 W tajemnicy wyznała nam Anna, że kąpała się u Wassermanna. Ale dzisiaj, człowieku, przez tę sprawę przecieku bierze tusz, bo w naprawie jest wanna. Odpowiedz Link Zgłoś
ziolo.zielone Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 04.02.10, 09:23 Ja też nie mam ale to mnie zainspirowało :) nczas.com/wiadomosci/europa/decyzja-ue-slimak-to-ryba-ladowa/ Tekst wklepałam już na innym forum, mam nadzieję, że to nie będzie wielkim faux pas? Pełznął sobie przez teren nizinny, choć winniczkiem zwany to niewinny. Dość szczęśliwy był chyba, że mu matką nie ryba, żadna sieja czy może karp inny. Aż się znalazł idiota w Brukseli, co winniczka brutalnie w kark zdzielił. Tak nań wrzasnął: Idioto! Dom na plecach? Po co to? Załatw sobie szybko parę skrzeli! A gdy zechcesz założyć rodzinę, to najlepiej spierniczaj w głębinę. Ale nie myśl broń Boże, że ci wolno z węgorzem. Toż to wąż a nie ryba, niech zginę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 05.02.10, 13:17 Ależ skąd, Ziele Ty nasze!:) Sfrustrowane są sprawą karasie: My też chcemy być w newsach i prasie! Zabierajmy się stąd- błąd nie wyleźć na ląd, skoro ryby lądowe na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
radecque Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 05.02.10, 14:10 Limeryk powinien zaskakiwac lektora swoim ostatnim wersem. A zatem: Kłopot pewien jest z panem Erazmem Gdyż zasady tych rymów żelazne Każą o nim limeryk Zresztą nie bez kozery Z obrzydzeniem zakończyć momentem najsilniejszego podniecenia płciowego i towarzyszącego mu równie silnego uczucia rozkoszy, będącego finałem stosunku płciowego... (cyt. za Wikipedią) Odpowiedz Link Zgłoś
niemodlinianin Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 05.02.10, 15:45 Przez bity tydzień hodował Johan dla małżonki w pępku paprocha, lecz z żalu się nim udławił bo kiedy jej go przedstawił rzekła: Zabieraj ten syf! Wynocha! Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 05.02.10, 16:39 Ma nie lada zagwozdkę Antoni, gdyż mu prącie wyrosło na skroni. Są też pewne zalety, bo gdy mija kobiety, to mu sam się uchyla melonik. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 05.02.10, 17:11 > Ma nie lada zagwozdkę Antoni, > gdyż mu prącie wyrosło na skroni. Ma to wszakoż tą wadę, Gdy wolałby hmmm... w zadek To zapachy go mogą przegonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 05.02.10, 23:12 A co taki powiedzieć ma Bronek- co miast członka ma jakiś ogonek. Kiedy zbliża się Stacha, to radośnie nim macha, rozchylając tym poły jesionek. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 06.02.10, 01:31 Cóż takiego powiedzieć ma Stacha, Kiedy Bronek ogonkiem swym macha? Że jej nowa jesionka Zbrudzi się od ogonka? Czy też w głos zaśmiać się ha-ha-ha-ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 06.02.10, 12:33 Nadzwyczajna moc przemian tkwi w Uli gdy mężczyzna ją czule przytuli, podniecona tą chwilą chudnie trzydzieści kilo i prostuje jej się cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 06.02.10, 17:39 Pewna stara jak świat nasz Jolanta do dziś trzyma w ukryciu amanta. Raczej go nie wypuści ze swej szafy czeluści, bo używa wciąż jego trabanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 06.02.10, 18:33 Zgroza chwyta, gdy słyszysz o Joli, która męża tresuje i szkoli. Kiedy obiad przypali, albo w łóżku nawali, musi klęczeć na worku fasoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 06.02.10, 18:39 a raczej: Zgroza chwyta, gdy słyszysz o Joli, która męża tresuje i szkoli. Gdy gość obiad przypali, albo w łóżku nawali, musi klęczeć na worku fasoli. Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 06.02.10, 18:51 Płacze z cicha hrabina Sabina bowiem w biust jej się wrzyna fiszbina. Hrabia zwykle stoicki: „Puszczaj luzem swe cycki, szmata, co cię opina to kpina.” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 06.02.10, 19:02 Przyszła służka więc, prosta dziewczyna, co się znała na wszystkich tkaninach. I orzekła: Luz daj se, te koronki to szajse, jak ze wszystkim tym MADE IN CHINA. :) Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 06.02.10, 19:23 Gość portalu: Kurrara napisał(a): > Przyszła służka więc, prosta dziewczyna, > co się znała na wszystkich tkaninach. > I orzekła: Luz daj se, > te koronki to szajse, > jak ze wszystkim tym MADE IN CHINA. > > :) Ty ubieraj się raczej sportowo to wyglądać w tym będziesz lajtowo i gdy hrabia cię zoczy to miłością otoczy… I co chwilę wręcz będzie szczytowoł. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 06.02.10, 19:25 Choć hrabina Sabina niemłoda, bardzo cieszy ją cycków swoboda, byle czym się nie zraża, ale musi uważać, aby ich nie przydepnąć na schodach. Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 06.02.10, 19:30 Ruto :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 06.02.10, 19:42 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.216.* 07.02.10, 10:47 Babka uważać musi Bo gdy ją coś podkusi O poranku To kochanków Swymi cyckami dusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.216.* 07.02.10, 10:56 Hrabina z Samoa Strach wzbudza dokoła Jak tsunami Bo cyckami Zadusi i boa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.216.* 07.02.10, 11:38 Mówi się o carycy Uwięzionej w wieżycy Że jak pierś rozwinie To niczym po linie Wspinają się zalotnicy Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 07.02.10, 16:01 Choć hrabinę Sabinę lumbago W krzyżach łupie, gdy cycki ma nago, Nie zraża się Sabina I tors dumnie wypina, Pręży ... oops, chyba błąd, bo nie ma go. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 08.02.10, 21:06 Skrywa fakt ten hrabina tajemnicą, Że wciąż jeszcze pozostaje dziewicą Mimo, że w desperacji Dokonać defloracji Próbowała juz nawet gromnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 12:29 Pewna pani, mieszkanka Sokółki, zakupiła cukierki kukułki. Spróbowała dwa deczka już podrzuca jajeczka. Adresatem Hieronim z Grzegrzółki. Pewna pani (ochrona przed mrozem) smarowała się końskim nawozem. Raz zagląda do szparki, a tam rosną pieczarki. Ekskluzywnym dziś jeździ już wozem. Się elektryk przechwala (wieś Łazy), że ma wigor jak prąd na trzy fazy. Lecz przy żonie Irenie trafia na uziemienie i jest spięcie miast super ekstazy. Pan, co jeździł na giełdę Wolumen, kiedyś wreszcie zatęsknił za woman. Stąd z zaułka Polonia wyłuskała go Sonia, bo jej światła wystarcza już lumen. Dość nieśmiała panienka z Pomorza na jelonka trafiła Grzegorza. Więc stwierdziła po ślubie: "Przecież innych też lubię", i mu często przyprawia poroża. Pan, co nosił okrycie burberry, ciągle sobie podjadał Petit Beurre. A gdy ważył już tonę petit znalazł se żonę. Duży kawał, niestety, cholery. Pewna pani, co wyszła za Czecha, była płaska zupełnie jak decha. On był takiej natury, że uwielbiał wręcz góry, więc ich związek przeminął bez echa. Raz hydraulik gdy przyszedł do panny, zaczął zawór montować do wanny. Wtem dziewczyna doń rzecze: "Z pańskiej rurki coś ciecze, zrobię przegląd bo był niestaranny". Gdy był w klubie w Warszawie na Oczki, Zdzisio ujrzał urocze dwie "sroczki". Tak się napiął:"No która?", aż mu wyszła ruptura. Teraz tylko komputer i foczki. Niskie dźwięki to sposób na damy, Zdziś zakupił więc w sklepie tam-tamy. Nie zjawiły się "sroki", ma za hałas wyroki, ale ciągle powtarza: "My gramy". Pewna pani znad rzeki Utraty, do tych rzeczy chce li akrobaty. Koleżanka jej, Linda, mówi: "Starczy ci winda". Lecz ta trapez kupiła na raty. Dużo szczęścia ma wżyciu też Adam, jako pierwszy miał dostęp on do dam. Raj już dawno stracony, ale zdążył do żony znowu pierwszy wykrzyknąć: "Ja spadam". Zazdrość budzi wśród panów Gerwazy, który ponoć dwadzieścia mógł razy. Tu wiadomość od Zosi: "Go fantazja ponosi, bo w realu raz nawet fantazy. Wspomnieć tutaj też trzeba Aldonę, co noc traci dziewiczą swą błonę. Za to wielkie zaparcie parę groszy i żarcie. Miłosierdzia więc spuśćmy zasłonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.15.* 10.02.10, 17:12 Matka karmiąca nad brzegiem Wisły Miała cycek tak bardzo obwisły Że gdy wyciskała Mleko to wiedziała Że pokarm będzie na pewno skisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 17:50 Przeurocza jest też Katarzyna, zwłaszcza wtedy gdy się zapomina. Pamięć szybko jej wraca, wtedy liczy się płaca i spędzona z nią każda godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 10.02.10, 18:17 Ach, wspaniała jest panna Danuta, Każda cieszy z nią wspólna minuta. A kiedy już jest po tem, To chłop pada pokotem, A Danuta przelicza swój utarg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.91.* 11.02.10, 16:05 Z panną imieniem Ludmiła Sprawa jest bardziej zawiła Na chłopa każdego Co chce z nią tentego Czeka świeżutka mogiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 17:16 Pełna ciepła jest panna Urszula, stąd każdego do piersi przytula. Miewa jednak przykrości, często łamie im kości, bo jej hobby ciężary i kula. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.02.10, 08:53 Do nauki się zwrócił Sajkuś, by pomogła odtworzyć mu kuś. Na taką atrofię, nie ma rady chłopie. To marzenie na wskróś w sobie zduś. Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.02.10, 12:29 Gdzie Montana spotyka Kanadę, dwa wampiry zjawiły się blade. Na granicy panika, cucą przeto celnika: Ej, spokojnie, my na olimpiadę! Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.02.10, 12:32 Pewien wampir, co z miasta był Eton, z powodzeniem uprawiał skeleton. Gdyby niezbyt rozumnie nie zatrzasnął się w trumnie, miałby złoto w Vancouver, mur-beton. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.02.10, 16:25 Psim zaprzęgiem przez lody Alaski Pędzi wampir, co dres ma w trzy paski... Skrzypią płozy u sanek, Psy już do cna wyssane - By w hokeja zagrać, bo znalazł kij. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.02.10, 17:15 Co tu mozna powiedziec o Basi? Chyba tylko, ze kwasi i kwasi! Jak doniosla nam Laenia wskutek z Basia zblizenia Alojzemu sie skwasil kutasik. Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.02.10, 18:31 Zima lodem brzegi kuje, Zima, oj sie nie zartuje. Szalam szyja otulona, W czapce- balwan, czy to ona? Dosyc.Wiosna rusza w boje ch*je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 22:34 Kto nie poznał panienki Zenobii nie wie wcale jak rzecz tę się robi. Ta pozycja jest rzadka (wybitna akrobatka) i narzędzia potrzebne są z OBI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.186.* 13.02.10, 10:00 Mówią o Kaśce z Lichenia Że nic a nic się nie zmienia Wciąż dla swego męża Ma w kieszeni węża I zimne serce z kamienia Odpowiedz Link Zgłoś
rozpustnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 13.02.10, 12:05 Baba pod włos głaszcze Sajkusia, a z włosem swego psa Mikusia. On się dziwi, pyta, co z niej za kobita. Chciała gdzie indziej ale ją obsiusiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 18:02 Jest w tych sprawach niezgorszy Dionizy Choć zastrzeżeń jest szereg od Izy. Że niestety ciut chrapie, gdy są w wannie to chlapie i zbyt skromne zostawia dewizy. Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 13.02.10, 19:08 Za to kiepski w tych sprawach jest Jerzy (taki pogląd Urszula tu szerzy). Ale przecież Urszula swą głupotą rozczula, więc Urszuli tu nikt nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 13.02.10, 20:05 No a co tu powiedziec o Stachu? Wszyscy twierdza, ze bliski obciachu. Oswiadczyla mu Kacha, ze mu cosik obciacha jak raz jeszcze on powie jej "brachu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.227.* 14.02.10, 09:05 Wszyscy co znają Urszulę Wiedzą że wiąże się z bólem Ta straszna kobieta Z każdego faceta Zrywa ostatnią koszulę! *** Na dźwięk imienia Urszuli Każdy chłop w sobie się kuli Traci rezon Cały sezon Woli dać kąsać się Drakuli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.227.* 14.02.10, 09:19 Na myśl o wizycie Ireny Zdzich zaraz dostaje migreny Wkłada nie raz Maskę p/gaz Bo ta nie przestrzega higieny! Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 14.02.10, 11:16 Co można by rzec o Sajkusiu? Dziś pewnie się drapie po brzusiu, bo Ula w grze w scrabble, krzyczy: Formidable! Dziekuję za wierszyki Kubusiu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 14.02.10, 19:01 Panienka, na imie Urszulka miala chlopca, niejakiego Jurka. Ow Jurek, niecnota gdy przyszla mu ochota rzekl-"przeszkadza mi twoja koszulka".* *z cyklu Bardzo Grzeczne Wierszyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.99.* 14.02.10, 19:20 Opowiem wam o Natalii Oraz jej nieziemskiej talii. Żebyście widzieli Jak podczas kąpieli Nie może się zmieścić w balii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.99.* 14.02.10, 19:34 Od roku do pani Jolanty Przystawia się doktor Konstanty Tak prawdą a Bogiem Jest archeologiem Powiada że Jola to antyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:19 Każda pani zazdrości Marysi, że jej sterczy, gdy innym biust wisi. Lecz gdy ująć go w dłonie - szok - wykuty w betonie, więc już lepiej zapomnieć o pisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:08 Jest zasadą dla pana Romana, jak dziewczyna to i otomana. Się trafiają wyjątki, miewa bowiem (to w piątki) na rozkładzie hożego ułana. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 20:32 Na cmentarzu w miejscowości Koluszki Piękny wampir kwestował w Zaduszki. Nastawiwszy mu szyję "Pij!" szepnęłam - "Nie piję" Rzekł i pobrał krew całą do puszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 21:03 Wspomnieć trzeba dzielnego Zbigniewa, co miał rozmiar jak duży pień drzewa. Dziś ma słabe wyniki: jedni mówią korniki, inni twierdzą, że zmogła go Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 14.02.10, 15:52 tradycyjnie: Leworęczny bandyta spod Leto tak niezdarnie wywijał maczetą, że dziś, jakby kto pytał, jednoręki bandyta zwie się, i jest w dodatku kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 14.02.10, 17:25 Dzielny sierżant na Wyspach Bahama Raz hot-doga w barze smacznie chamał. Pech chce, że jakiś Talib Lont mu w środku zapalił - Nie wygląda już sierżant jak amant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 18:01 Dziwi trochę postawa Ryszarda, co o żonie swej mówi pularda. Za to ona na stronie mówi coś o kapłonie. Chyba tutaj potrzebna musztarda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.10, 09:10 Jeden mężczyzna z Ornety Chciał raz wejść w rolę kobiety Wkrótce krzyknął: "Ktoś mnie bzyknął!" "Sam tego chciałeś!". "Niestety!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 14:15 Szereg zalet ma panna Barbara, stąd młodzieńców wokoło niemiara. Gdy figowe zdjąć listki, jawią się: feministki, pies, koń, osioł, papuga też - ara. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 15.02.10, 15:36 Boskie kształty ma wręcz Dominika - Wniosek z tego praktyczny wynika, By jej zdjęcie na haku Zawiesić, a chłopaków Szał ogarnie, gdy przyjdą tam sikać. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 15.02.10, 15:50 Raz na plaży prześliczna Gertruda Na brąz chciała opalić swe uda. Odsłoniła zbyt wiele, Więc niebawem w kościele Chrzczono efekt, co całkiem się udał. Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 15.02.10, 16:26 Pewne dziewcze, na imie Marycha gdy sie kocha to okropnie kicha. Efektem tego kichania sa wzwodu wahania. Mowia- seks z Marycha to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 15.02.10, 16:22 Raz na wyspie Tahiti żył mulat, Co podobny był tak do Kargula, Że aż Pawlak przypuszczał, Że mu sąsiad się puszcza I długiego zazdrościł mu ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.49.* 15.02.10, 17:46 Mulata na Haiti Uwielbiały kobity Wciąż wołały: Choć żeś mały To jesteś znakomity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 21:16 W kuchni wielce przydatny jest Jacek, zrobi zupę i pieczeń, i placek. Lecz w alkowie niestety nie obrobi kobiety, odkąd w mikser mu wkręcił się wacek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 21:54 Niezła sztuka jest też z Kazimiery, choć wojskowy dryl lubi (na cztery). Czasem robi to na trzy. Na dwa, kiedy ktoś patrzy. Raz, raz, kiedy dostaje cholery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.dsl.club-internet.fr 15.02.10, 23:49 Z Mszany Dolnej, panna Justyna powic chciala nie corke, lecz syna. Wrozka je powiedziala ze przydatna czesc ciala w celu pow.do gory powinna wypinac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 08:47 Podobno niejaka Zocha W Jaśku na zabój się kocha Jak się miłują! Ludzie plotkują: On pasierb ona macocha! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 16.02.10, 10:30 O pani hrabinie Eulalii, Że wali się gdzieś napisali. To idiotyczny Błąd semantyczny, Bo w świetnej ją formie zastali. Odpowiedz Link Zgłoś
radecque Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 16.02.10, 15:16 Nie owijam w bawełnę, to Maciej. Zarośnięty i brudne ma gacie. Pija zwykle jabole, Ma swe motto: pieeerdooole I sinawą dziergę na klacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.dsl.club-internet.fr 16.02.10, 15:53 Zdarzylo sie pewnej Krysi ze swiad poczula w pisi. Przyczyna owego swedzenia byl wzrok Antka-jelenia taki, ze Krysia zrobila sisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.3.* 16.02.10, 16:00 Mówią mieszkańcy Elbląga Że gdy Waldek gra w pingponga Nie stroi min A mistrzom z Chin Płynnym ruchem gacie ściąga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 17:37 To jest normą dla panny Bogusi, że amantów swych potem już dusi. Wygląd - zwykła z niej myszka, a w praktyce modliszka. No a ciała przerabia na sushi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.44.* 16.02.10, 19:09 Mówią mieszkańcy Elbląga: Kiedy Waldek gra w pingponga Kontra mistrzów trzech I gdy bierze wdech To przez nos piłeczki wciąga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 22:35 W kuchni bardzo jest dobra Ilona, zrobi super potrawę i z glona. Lecz w sypialni niestety kawał z niej galarety i to jeszcze okropnie schłodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 10:36 Kto by nie chciał mieć w kuchni Dmitrija? gdy śmietanę na sztywno ubija lecz niestety na Wani jest zupełnie do bani więc się Wania wkurza: po kija? Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 10:53 Zgrabnie w kuchni porusza się Radek: poda sztućce na stół i obiadek jednak z Zuzią w alkowie nie porusza się bowiem miał przez szafkę z magnesem wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 13:28 Wprost niezbędny jest Staszek przy garach w oku błysk, w gardle krzyk - tak się stara a wieczorem do żony: -jestem zbyt objedzony... i zasypia nad stołem fujara. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 13:40 Mistrz patelni Jaśkowicz Wincenty ma czas w kuchni na eksperymenty na nic krzyki kuchcików sadza ich na palniku (sześciu tak dorobiło się renty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:00 Mało mamy w przyrodzie Zygmunta, w urnie prochu najwyżej pół funta. Wprawdzie jego duch wraca, dziewkom w głowach zawraca, tylko żaden pożytek ze "szpunta". szpunt, szpuntu, szpuncie Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 10:40 Co się tyczy wspomnianej tu Gieni, Rację mają przez nią obsłużeni - Że ma wpływ na doznania, Fakt, że Gieni przysłania Treść rozporka - zawartość kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 11:30 Wymieniona tu wcześniej Gienia bowiem ponad trywialne wspomnienia "z treścią" chwil o poranku ceni rąk drżenie w banku kiedy czeki na kasę wymienia. Odpowiedz Link Zgłoś
radecque Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 15:10 Jak kwiat cudna jest panna Natalia Pierś jej kragła i smukła jej talia Ale Czesław odmieniec Mówi: Ja Genię cenię!!! Grunt to Genia!!! oraz Geni talia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 15:51 Pewien "Zorro" ze Śląskiego Kamienia skrywa usta już od urodzenia Nie odsłania ich nawet kiedy z Gienią mnie trawę i ma rację, bo grunt to hiGienia! czy ktoś mógłby odmienić ten czasownik? chodzi o gniecenie trawy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ważka Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.205.* 17.02.10, 19:32 Ja mnę, ty mniesz, ona mnie, my mniemy, wy mniecie, oni mną? Ale pewna nie jestem. Bezokolicznika niestety nie odważę się stworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 20:21 Bezokolicznik: miąć Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.02.10, 22:37 Rzekła Gienia - będzie przyjemnie jeśli ktoś ze mną trawę tę zemnie, na to Stach - nie ma sprawy, zemnę ile chcesz trawy i miąć mogę nawet codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 10:08 Rozprawia Gienia wraz z zięciem o wazkim trawy tej mięciem. Bo mięcie ma wzięcie; mną więc wszyscy zawzięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 10:10 Rodzina jej od Jagiełła wzięła tę trawę i mełła. Nawet przy niedzieli trawę tę wszyscy mięli, mełła tez Gienia i klęła. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 10:44 Ta Gienia juz od poczęcia wdrazana do trawy mięcia. Tradycji siła - choćby się wiła, skłania do mięcia tez księcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 19:49 Posypuje glowe popiolem: mełła pochodzi od mleć natomiast od miąć - mięła wiec moze tak: Rodzina jej od Jagiełła* mięła tę trawę i mełła. Nawet przy niedzieli trawę tę wszyscy mięli, mięła tez Gienia i klęła. *to dla potrzeb rymu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 22:06 Zapomniana się czuje Dorota, zapomniana jest także jej cnota. Dziś wspomina niewiasta: "Szturmowało pół miasta, czarnomorska tam była też flota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.10, 09:53 Raz otyła mieszkanka Pretorii Przeszła na dietę "tysiąc kalorii" Tyle miał każdy posiłek Już w drzwiach nie mieści się tyłek Co dowiedziono a posteriori Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 15:18 Pewien Adam mieszkaniec Chabówki do tych rzeczy dołączył też mrówki. To przyjemność dość dzika, lecz podagra nie strzyka i wyraźny jest przyrost końcówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 10:54 Poprawiony blad: Rozprawia Gienia wraz z zięciem nad wazkim trawy tej mięciem. Bo mięcie ma wzięcie; mną więc wszyscy zawzięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 11:20 Panienka spod Bełchatowa Pewnie by chciała spróbować. Lecz w mięciu trawy Nie miała wprawy, Więc rzekła: "Boli mnie głowa". Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 11:31 "Macie wszyscy pojęcie? Pieprzę to trawy mięcie."- rzekla Gienia od niechcenia - "mięcie z księciem mam w pięcie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 13:32 Wspominany jest rzadko Hieronim, co spisywał jak pewien Anonim. Dziś pożytek jest taki, wyciągane są haki. Patrz przypadek z ministrem M. Bonim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.dsl.club-internet.fr 18.02.10, 14:41 Miac trawe od niechcenia "czemu nie" rzekla Genia, lecz uwaga, trawy miecie moze spowodowac wzdecie i dac objawy zaniewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 15:13 Policja ogłasza wszczęcie sprawy o trawy wymięcie. Gienia nie mnąca już od miesiąca, dajcie więc spokój kobięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.02.10, 19:08 Rownoczesnie ze sprawy wszczeciem w zwiazku z trawy wymieciem strajk ogloszono ogolnokrajowy, a rzad wprowadzil stan wyjatkowy; Pytanie: czy miecie jest przegieciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.14.* 19.02.10, 16:22 Powiedziała na Okęciu Raz teściowa: "Mój ty zięciu! Słów wielu szkoda. Jesteś jak kłoda! Nie masz pojęcia o mięciu!" Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 19.02.10, 16:44 Ostatecznie trawy miecie rozpatrzono w parlamencie Oglasza sie wg. nowego prawa ze mieta nie moze byc trawa- zatem nie grozi jej wyginiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 19.02.10, 16:55 U Zdzicha w domu dzis spięcie w doniosłym temacie: "mięcie". Rzekła mu zona cos o kapłonach, a potem o jakims pręcie (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.dsl.club-internet.fr 19.02.10, 17:47 Zdzichowa wspominajac o precie miala na mysli wymiecie. Lecz Zdzichu po cichu woli z tymi na zakrecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 19.02.10, 18:18 Wytropione Zdzicha mięcie z owymi tam na zakręcie. Dostal wciry za te zdziry i Zdzichu teraz na rencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:29 W cyrku może wystąpić Walenty, bo posiada aż trzy instrumenty. Lecz dziewczyny to śmieszy, cóż jakością nie grzeszy, chociaż jeden mu sięga do pięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.254.* 20.02.10, 08:55 W Lubece jeden muzyk-rasista Z czarnych instrumentów nie korzysta Za swe uprzedzenia Trafił do więzienia Czarny klawisz gra na nim aż śwista! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:30 Niespodziankę ci miała Weronka, była twarda jak skała jej błonka. Wreszcie górnik strzałowy zrobił otwór wlotowy. Lecz przedobrzył - jest rozmiar jak sionka. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldazalogowana Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.02.10, 13:52 Świetnie w kuchni się sprawdza Gerwazy kiedy mięso przyrządza na zrazy odgłos taki się niesie (kiedy tłucze), że klne sie dwie sąsiadki doznają ekstazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 94.254.133.* 21.02.10, 10:18 Wacek z Jokohamy Miał na spodniach plamy (daję głowę że brązowe!) Wskutek psychodramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 21:23 Pewna pani, co miała głos sopran, raz stwierdziła - powinien być opran. Nie był sopran dość czysty i za mało perlisty. Namoczyła i wkrótce był dopran. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.02.10, 22:11 Pewien śpiewak, co śpiewać zwykł basem Cienko zapiał, zapiszczał - tymczasem Jego żona Sabina, Wie, jaka jest przyczyna I co stało się z tym kordelasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 04.03.10, 17:29 Sir Mortimer, lord z Davenport zeżarł tort zanim wyszedł na kort, strasznie piły go szorty, więc miał skurcze aorty i bełko(r)tał : Ten sport to jest mord ęga Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 04.03.10, 19:33 Lady Clara, co z hrabstwa jest Durham Miała męża. Typ straszny to - gbur, cham. "Ale za to w sypialni, Jest jak książę Kornwalii, Nawet nie drgnie, choć gryzę i szturcham". Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 08.03.10, 17:10 Pewnej pani, to ósmy był marca, się zamarzył niejaki Petrarca. Żeby uczcił sonetem jej wysiłek z kotletem i nie zasnął, lecz ruszył do "harca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.16.* 24.02.10, 17:08 Stary Belg (od lat emeryt) Złapał na wczasach dyfteryt Szybciutko on Zaliczył zgon Bo zastosował iperyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.dsl.club-internet.fr 24.02.10, 17:53 Basi, ktora miala tuberkuloze kupila mamusia koze. Basia pila kozie melczko i zakwitlo Basi liczko; w grobie Basi nic juz nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.26.* 28.02.10, 10:03 - Ach czemu dziś w Babilonie Burdel za burdelem płonie? Powiedz Sherlocku! - Czuję żar w kroku Co wsio rozpala Watsonie! Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 04.03.10, 17:27 Gdzie miejscowość nieduża jest Śródka, w stawie zoczył pan pewne raz udka. Wzrok posiadał dość słaby to pomyślał, że baby. Zyskał ksywę, lecz wyszedł na dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 11.03.10, 14:12 Gdzie nieduża mieścina jest Kalisz, pewna pani krzyknęła azaliż! Więc jej sąsiad z parteru, co powrócił był z Peru, lizał tak, że ją dotknął paraliż. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 11.03.10, 14:35 Na kanapie leżąc w mieście Zgierz Rzekła Pani: "Ach bierz to co chcesz". Pan nie czekał ni chwili I zaraz się pochylił, Bo na dywan ochotę miał też. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.03.10, 15:41 Onegdaj pod Olkuszem Zenek powiedzial: "Tuszę..." (i nie na stronie ale przy żonie). Odtad cierpi katusze. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.03.10, 16:54 Do męża żona w Lanckoronie Raz rzekła: "spocznij na mem łonie". A ten, że było ciemno Zapytał: "a gdzie memłon?" I świeczkę przyniósł jej na koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 12.03.10, 22:22 Dziewczyna z Nowej Huty kupiła nowe buty. Wypięła bałamuty, lecz mąż jej nieco struty chce z ręki jej cykuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.232.* 13.03.10, 11:15 W Poroninie przed góralką Baca schował się za pralką Z cepra córą I z brawurą Bawił się drań jej spiralką Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 17.03.10, 22:24 Pewna pani (rzecz dzieje się w Brzesku) zawsze sprząta po swoim cud piesku. Nie to żeby odchody, ale te samochody, które znaczy, choć mówi mu: "Nie sku...!" Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.03.10, 10:04 W Ustce pewien gość połknął taaaaaką ość. (Nad grzyby woli ryby): "Ości nigdy dość!" Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 18.03.10, 14:34 Raz na brzegu morza Gość znalazł węgorza I jak łatwo zgadnąć Wziął na sznurowadło, Bo zjeść było go żal. --- Kopę lat, Onufry! Odpowiedz Link Zgłoś
kafar.pl Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 08:30 Wczoraj rankiem w dalekim Toledo, kleryk seks uprawiał z kolegą. Biskup wszedł w czasie akcji, (dostał zgred palpitacji) bo ten kleryk flamą był jego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv,mnkjd Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.10, 14:56 próba..przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 09:54 Gość portalu: cv,mnkjd napisał(a): > próba..przepraszam... Limerykant z cygarem na Kubie barmankę (tym) rżnąć chciał w sex-pubie. Spróbował w swej dupie i na Krystku Lupie. Dzis pedrylem jest w Lord-clubie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 10:03 Na spektaklu u Krystka Lupy, aktorzyca odkryła pół dupy, a że dupa sflaczała, to z teatrem rozstała się Szczepkowska(brzydsza od kupy). Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 14:03 Pan reżyser, niejaki K. Lupa Lubił robić spektakle o dupach. Lecz, jak pisało w prasie, Kiedy ujrzał Joasię, To mu przeszło... i zalał się w trupa. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 10:12 Jak to często bywa, mała modyfikacja limeryka prowadzi czegoś o wiele lepszego: *** Limerykant z parkerem na Kubie barmankę (tym) rżnąć chciał w sex-pubie. Spróbował w swej dupie i na Krystku Lupie. Dziś jest pedrylem w Pen-Clubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.185.* 20.03.10, 14:02 Rzekła panienka (Troki): Kiedy wciągnę gram koki Od rana Kolana Rozchodzą się na boki Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 15:01 Pewien prałat z Świętej Lipki miast baranów liczy cipki. To nic nie daje, bo ciągle staje... "Ruch, powietrze, idź na grzybki!" Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 18:40 Tak będzie lepiej: Pewien prałat z Świętej Lipki miast baranów liczy cipki: "To nic nie daje, ciągle mi staje! Zerżnę chłopców na wyrywki!" No, teraz to nawet kurarze powinien się spodobać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 20.03.10, 19:01 O, onufry nas nawiedził! Nie, nie podoba mi się. Przede wszystkim cipka i wyrywka, choćbyś bardzo chciał, nijak się nie rymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.dsl.club-internet.fr 20.03.10, 19:12 Zeby pogodzic cipki ze slowem wyrywki lord Chatterley rzekl: polej, ach polej w Pen Clubie mi tej nalewki. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 20:56 Ja już się poprawiam, by wszystkie panie czytające ten limeryk- -arcydzieło były w pełni zaspokojone ;) Pewien prałat z Świętej Lipki miast baranów liczy cipki: "To nic nie daje, ciągle mi staje! Zamiast cipek, policze pipki!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 20.03.10, 21:13 Smętnie dziadziuś rzekł w barze "pod Rybką": "Dziś nie mogłem poradzić se z cipką". A więc mu poradzono w taki sposób: "To z żoną rozwód dziadziuniu weź i to szybko!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.156.* 21.03.10, 07:22 Jeden dziadunio spod Narewki Był niezmiernie jurny i krewki Dzięki temu "po bożemu" Pier.olił wyłącznie kurewki Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 22:04 Pewien facet w Ferrarze śni co noc o Kurarze. A ta - tylko spaghetti, parmezan oraz confetti tudzież warzywa na parze. Fajnie sobie porymować po latach :) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 20.03.10, 23:50 Pewien facet w Tougurcie topił babę w jogurcie. Baba - jogurtu smakosz wypiła cały takoż. Brak jogurtu w hurcie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 08:09 Jak wieść niesie, ostatnio nad Prosną dość gwałtownie powiało wiosną. Przyleciały żurawie, żaby budzą się w stawie, i krokusy bezczelnie już rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.156.* 21.03.10, 10:24 Stary leśniczy nad brzegiem Prosny Pijany szczęściem z nadejścia Wiosny Usiadł zmęczony wśród brzóz "Zazieleniło się już!" Rzekł spoglądając w górę na sosny Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 10:44 Pan leśniczy w pięknym Sanoku, kiedy litra miał już na boku, chwycił był za dwururkę, i małżonce swej dziurkę dodatkową wykonał w kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 10:49 Pan leśniczy w pięknym Sanoku bardzo trudne rozwiązał sudoku. Lecz się krótko weselił, Bo mu dobrzy anieli powiedzieli: to przypadek ty ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 11:00 Krzyknął raz emeryt z Nieświeża: Boże! W gaciach wciąż czuję zwierza! Lecz się krótko weselił, Bo mu dobrzy anieli podłożyli w te spodnie jeża. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 11:05 Ryknął rankiem emeryt z przytupem: Wiosną każda padnie mym łupem! Lecz się krótko weselił, Bo go dobrzy anieli prewencyjnie kopnęli w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 11:25 Raz w Chroberzy, gdzie rzeka jest Nida Sołtys wiosną był ryk z siebie wydał. "Kiedy wiosna mnie bierze Budzi we mnie się zwierzę". "Znam to zwierzę" - tu żona - "to gnida". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 21.03.10, 12:10 :)) Stary sołtys dziś w wiosce Osucha, widząc wiosnę, co zewsząd wybucha, żonie rzekł całkiem szczerze: "Budzi we mnie się zwierzę!" "Gość ma rację"- tasiemiec rzekł z brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 21.03.10, 12:16 Stary sołtys dziś w wiosce Osucha, widząc wiosnę, co zewsząd wybucha, "Budzi we mnie się zwierzę!" krzyknął w dal na spacerze. Za nim kroczył gajowy Marucha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 21.03.10, 12:20 Stary sołtys dziś w wiosce Osucha, widząc wiosnę, co zewsząd wybucha, "Budzi we mnie się zwierzę!" krzyknął w dal na spacerze. Na to dal: "Nie wrzeszcz, nie jestem głucha". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 94.254.187.* 21.03.10, 15:10 Do leśniczego (wieś Ciućmanija) Przypełzła rano rogata żmija Syknęła do ucha: "Lato Wiosnę rucha!" W PZPN-ie znów wielka chryja Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 17:14 Jan - emeryt z przedmieścia Połańca, chciał na wiosnę prosić babki do tańca. Lecz się krótko weselił, Bo mu dobrzy anieli bez wahania dali w nerę kuksańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.chello.pl 22.03.10, 08:16 Łka hrabina Sabina w ogrodzie, gdyż jej dumie a zwłaszcza urodzie fakt uwłacza, że wiosną znaczniej bujniej jej rosną gęste włoski na biuście brodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 22.03.10, 09:50 Skrył się hrabia Antoni gdzieś w krzakach - Podła wiosna i okrutna taka. Ptaszki kwilą na drzewach, Wzlecieć chciałyby, śpiewać... Wszystkie inne, prócz hrabiego ptaka. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 22.03.10, 14:08 Erotoman, co z wioski przy Krosnie wlasnie poczul, ze idzie ku wiosnie, bo gdy widzi to kwiecie i sasiadki... no, wiecie... to az serce (nie tylko) mu rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 22.03.10, 19:15 Po ratunek pan pobiegł do szwagra, myślał będzie potrzebna mi wiagra. Szwagier sprawdził końcówkę i popukał się w główkę. Tylko fiszbin na chemii nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
kurrary Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 23.03.10, 11:35 "Nie łkać mi tu"- ogrodnik rzekł, Gary, co akurat używał kosiary, "Niech hrabina się kładzie, a położę kres wadzie", bo był wierny i zacny bez miary. albo: "I nie zawra- cać mi tu gitary". lecz zapomniał, że stłukł okulary. bo wkurzały go już te szuwary. itp Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 11:08 Raz myśliwy, co z miasta Vancouver Poszedł w las, wziąwszy kompas i spluwę Upolować jelenia. Nim wrócił, żona Gienia Ustrzeliła jednego (na stówę). Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 11:28 Nastolatka nadzieję ma wiosną, że jej cycki gwałtownie urosną. Wtedy z B-klasy Grzechu tracąc ślady oddechu, wdroży z nią procedurę miłosną. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 11:37 Baca uznał, że jest naukowcem, bowiem z krową skrzyżował owcę. Poczuł się w siódmym niebie, kiedy krzyżował siebie z kozą Zdzicha, tego co był ORMO-wcem. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 12:41 Cudzoziemiec (ch... wie skąd się urwał) z naszych słów to jedno zna: k... Ale facio trzyma styl (niewykluczone, że pedryl); nie potraktuje nim k... Wyrwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 94.254.187.* 21.03.10, 15:14 "Likier!" - z Nowego Sioła Mietek do kumpli woła "Edziu lej! Rysiu chciej Ku.wa nie szczać dokoła!" Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 17:10 Jest w Irlandii obyczaj taki, że duchowni to dziecięce jebaki. Kibicują im szczerze, dwaj kolejni papieże, oburzając się dla niepoznaki. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 18:43 Starszy Pan dziś nad Prosną spotkał się z Panią Wiosną, z uśmiechem - jest w deche: "Procenty w Banku mi rosną!" (wiosną) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 21.03.10, 22:23 Pewien znachor ze wsi Kamionka ma na wszystko lecznicze nasionka. Jednak w trudnych przypadkach, skurczu w damskich przydatkach, robi masaż z użyciem członka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 00:00 Pewien znachor (ze wsi jest Kamionka) ma na wszystko lecznicze nasionka. Jednak w trudnych przypadkach, skurczu w damskich przydatkach, robi masaż z użyciem li członka. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 22.03.10, 09:15 Pewien kloszard przy ulicy Hożej limeryczy raz lepiej, raz gorzej. Lecz trzyma konterfekt: "Nobody is perfect!" Oprócz Ruty - bien sur - mój Boże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 23.03.10, 19:30 Historia latajacego Holendra jest taka: dokucza mu menda na lonie, tuz przy czlonie z tego tez powodu wciaz sie szwenda. Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 23.03.10, 22:07 Rzekła żona raz w łożu półgłosem: "Może puśćmy dziś płytkę z pornosem?" Mąż się zerwał wesoło i p...dolnął się w czoło, no bo łoże ich stało pod skosem. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 24.03.10, 19:29 Poniewaz ja tu juz dawno nie bylem, to nie wiem czy Wy wiecie, ze jest w W-wie klub jazzowy "Tygmont". I pisuje sie tam limeryki :) Na przyklad: Karewiczowi w mieście Melbourne Stawał, gdy "Mały" walił w werbel. Wtedy rżnął bez różnicy W spodniach kto, czy w spódnicy Straszliwszy niż żółtki w Pearl Harbour. Witold Holtz Karewicz to fotograf muzykow jazzowych i projektant okladek plyt jazzowych Maly to znakomity perkusista Czeslaw Bartkowski wiecej: www.tygmont.com.pl/x_limer.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 24.03.10, 22:01 Rzekła żona do męża w ogrodzie: "Dziś to zróbmy jak ptaszki w przyrodzie ". On się z gniazdkiem uwinął i odleciał w dal siną, bo zimować zwykł był na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 25.03.10, 19:10 Zdziś na wiosnę utracił był wenę, adorować zaś zaczął Irenę. Bo duch duchem, a ciało cały czas mu sterczało, no i miała przystępną dość cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 26.03.10, 17:39 Miesiac maj- gaj. Ona- rozlorzona. On-bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 26.03.10, 21:04 Wilk w ciemnym lesie (Wegierska Gorka) raz Czerwonego spotkal Kapturka. Zwierz zebem zgrzyta gdy ta go pyta: "Co masz takiego malego siurka?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.77.* 27.03.10, 09:34 John z CIA Się zna! Sam (cham!) W rzyć pcha! *** Wieś Rój - W niej zbój Ma Dwa To ch.j! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 26.03.10, 22:50 zaszafie.pl/aktualnosci/866-konkurs-na-limeryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.169.* 28.03.10, 09:57 KONKURS na cieszyński limeryk www.cieszyn.pl/?p=articlesShow&iArticle=6849 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 94.254.247.* 28.03.10, 15:34 Z wypowiedzi (Martynika) Entomologa wynika Że nie każdy z nas wie Iż komarzyca ssie A komar tylko se bzyka Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 28.03.10, 21:57 Pewna kobieta w Panamie chodzi zazwyczaj w piżamie. Mogłaby chodzić nago, lecz oświadcza z powagą, że nie przystoi to damie. Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 28.03.10, 22:19 Odważna prawniczka aż z Togo niczego nie nosi pod togą. Choć to jej styl i szyk, w oddali słyszy krzyk: Kobieto, ty nie idź tą drogą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 94.254.242.* 29.03.10, 16:46 Filozof co przyjeżdżał nad Ładogę Notorycznie zapadał w trans przez jogę Siedząc w półlotosie Zdradzał co kryło się W myślach – wystarczyło spojrzeć pod togę Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 28.03.10, 22:33 Panna z Darłowa (znad Wieprzy) Bardzo lubiła się pieprzyć... Całe Darłowo gada, Że pannie nie wypada, I zwykły seks będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 30.03.10, 20:23 Fajny limeryk, nie mego autorstwa, ale nicku borelioza: Nagminnie komar spod Bań Żłopał krew panów i pań Lecz kiedy z rana Ssał narkomana Przedawkował i zdechł drań! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 30.03.10, 20:46 Zaczaił się komar z Otwocka Na krowę gdzieś w pobliżu błocka... Co w krowie komara Pociąga - się stara Wyjaśnić nam pani Wisłocka. Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 30.03.10, 21:23 Jest taka para w pobliżu Pniew Komar i krowa – naturze wbrew. Co ją pociąga U dziwoląga? On wszak pociąga tylko jej krew. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 30.03.10, 21:34 Widząc krowę raz komar w Kowarach Myśli: "cóż by z nas była za para" I dalej: "niech ja skonam, Lecz o takich wymionach Tylko marzyć może moja stara". Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 30.03.10, 22:13 Zaś krowa, co mieszka w Kowarach Upewnić się stara komara W zamiarach, bo drobny Lecz wielce nadobny I niezły w niektórych wymiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 30.03.10, 22:46 Zawahał się komar z Kozienic, Czy z krową powinien się żenić. Ta do ślubu dąży, I ryczy, że w ciąży... A ssawka to przecież nie penis. Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 30.03.10, 23:05 Pomyślał komar znad Parsęty, Że lepsze chyba alimenty. Brak tu miłości stałej, Bo nie zna krowy całej, Wszak poznał tylko jej fragmenty. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 30.03.10, 22:49 Krowa laciata z okolic Warny wypina dzis sie w gescie ofiarnym. "Ach bierz mnie szybko pod tamta lipka" (bo komar swietny w seksie oralnym). Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 31.03.10, 12:27 Przyssala sie raz do komara krowa jedna , dosc stara. Ssij mnie, ach ssij wszak komar o tym sni, i krowe nad wyraz to jara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.89.* 31.03.10, 16:56 Cwaniaczek Rysiek we wsi Skopanie Ściągnął majtasy i legł na sianie Widział jak w świetle księżyca Usiadła nań komarzyca Lecz jej nie zabił - czekał na ssanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.89.* 31.03.10, 16:57 Pan Janek - mieszkaniec Kórnicy Wbrew radom nie leczy cukrzycy Cwaniak z niego! Od słodkiego Komary dostają próchnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.89.* 31.03.10, 16:59 Mat Komar (Londyn) dał w pysk Majtkowi - chciał widzieć błysk Pokładu i burt Majtka porwał nurt Został po nim krótki pisk p.s. Pierwszy wers przeczytać można: Matko! Marlon dyndał! Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 31.03.10, 18:47 Zeszlej niedzieli pod Rewalem latala krowa za komarem. "Ach bierz mnie bierz i wzdluz i wszerz a ja ci bede cantare". Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 31.03.10, 19:05 Rzecz się działa podobno w Gierzwałdzie, komar krowę chędożył raz w aucie. Wprawdzie komar malutki, ale takie są skutki, że o strasznym tam mówi się gwałcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 01.04.10, 16:37 Opodal wsi Babice Stare lata dzis krowa za komarem i sie podwala. Chce z nim orala a komar bzyka juz Kurrare. Dostal komar od komarowej niezle po glowie w Limanowej komarzycą wraz z donicą za to bzykanie wagi niepiórkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 01.04.10, 23:10 Pewnej pani, co mieszka w Lęborku, marzy prezent się duży,że w worku. Jest rodzina ciut spięta, przecież inne to święta. Będzie horror, lecz po podwieczorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.10, 09:30 Pewnej nocy do Sromutki Przyleciał komar młodziutki Miał plany szalone Lecz krowa ogonem Ubiła go w dwie minutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.41.* 02.04.10, 20:40 Nad ranem we wsi Zator Widziano jak Predator Z płaczem wiał Pogryźć dał Się komarom amator! Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 31.03.10, 19:15 3bezatu napisała: > Zaś krowa, co mieszka w Kowarach > Upewnić się stara komara > W zamiarach, bo drobny > Lecz wielce nadobny > I niezły w niektórych wymiarach. Gratulacje! I za treść i za formę. Przy układzie 99669 stopy idealne. Rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 184l Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: *.dsl.club-internet.fr 02.04.10, 23:02 W Wielka Sobote , rankiem rzekla krasanka do pisanki: "Wez-zesz pokaczja mnie, bo bardzo mi sie chce stluc ta ochrone z wydmuchanki". Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.04.10, 18:08 Pewna pani gdzieś z Polski aż skraja, pragnie zdobyć na święta tak jaja. Policzyła, że kopa to trzydziestu trza chłopa... Na rozstajach co noc się zaczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
3bezatu Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.04.10, 18:41 Inna pani zaś z małej wsi Rabe pragnie upiec na święta se babę. Choć złapała czterdzieści żadna w piec się nie mieści, więc na razie wyniki ma słabe. rzabeks.kermit - dziękuję:)) Wszystkich pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT!! Odpowiedz Link Zgłoś
kilosera Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 03.04.10, 18:56 Inna baba (podobno Magurka) sie sposobi, by upiec mazurka. Dupa - mozna rzec, bo dymi wciaz piec i w popiol sie zmienia partyturka. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Dla Wszystkich zyczenia Wesolych Swiat Wielkanocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry_z_oddali Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 04.04.10, 21:45 Pewien onufry_z_daleka na Godota dziś nie czeka. Więc idzie w siną dal, gdzieś tam gdzie Święty Graal. (I na brak aplauzu Ruty oraz kurrary - wcale nie narzeka). Do widzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko z malborga Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 81.219.151.* 05.04.10, 04:07 raz pewien fizyk stary podgladal przez lupe komary te, poniewaz byl glupem, pokazywaly mu tylko dupe a to ofiary ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko z malborga Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 81.219.151.* 05.04.10, 04:37 raz komar z komarem w Rozkroczu, chcial spłodzic cos na uboczu, lecz niczego nie splodzi, bo wszystko mu bokiem wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
rzabeks.kermit Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 05.04.10, 22:03 Pan mieszkańcem Zachodnich jest Górek, lecz wołają nań wszyscy Mazurek. I to była zachęta, że schrupano go w święta, a do barszczu użyty był siurek. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze 08.04.10, 13:34 Niesie wieść, że chłop w krzakach nad Rabą na ławeczce zabawiał się z babą. Po godzinie amorów, dostawała waporów, spazmów, fumów oraz mdlała pod ławą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 188.33.89.* 08.04.10, 16:53 Wieść niesie że chłop z Madery Miał nienaganne maniery Po godzinie wstępnej gry Baba w oczach miała łzy Lub dostawała cholery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.103.* 23.04.10, 18:28 Terapeutka z Białowieży Nie przypuszcza i nie wierzy Że od wódki Rozum krótki Kto go jej suwmiarką zmierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.103.* 23.04.10, 18:29 Terapeutka spod Chodzieży Uświadamia wciąż młodzieży Że od wódki Rozum krótki Język dłuższy niż należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.111.* 24.04.10, 13:44 Terapeutce na Jaćwieży Włos na głowie aż się jeży Bo od wódki Rozum krótki No i oddech jest nieświeży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.111.* 24.04.10, 14:03 Terapeutka znad Maruszy Wypowiada z głębi duszy Że od wódki Rozum krótki No i wyjątkowo suszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajkuś Re: Limeryczyć każdy może trochę lepiej lub gorze IP: 109.243.179.* 25.04.10, 11:46 Terapeutce z Białowieży Świta we łbie kiedy leży Że od wódki Rozum krótki Dom przez GPS namierzy! Odpowiedz Link Zgłoś