luksusowy_yacht 18.01.02, 14:47 Przychodzi baba do lekarza i mówi -panie doktorze mam goraczkę -prosze sie rozebrac zmierzymy gorączkę w odbycie kobieta sie rozbiera i wypina -aaaaaaa to nie odbyt -a to nie termometr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lesny Re: baba u lekarza IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 02:59 Przychodzi baba do lekarza z plugiem na plecach, a lekarz: - orzesz kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: baba u lekarza IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.02, 21:49 Przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie. -Co pani jest? Pyta lekarz. -Jakas baba mi sie do dupy przykleila. Odpowiada zaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freddy Re: baba u lekarza IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 03.09.02, 23:58 Gość portalu: Dorota napisał(a): > Przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie. > -Co pani jest? > Pyta lekarz. > -Jakas baba mi sie do dupy przykleila. > Odpowiada zaba. Przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie < CO Pani jest? < Pyta lekarz. < a zaba mowi: ...cos sie mi do dupy przykleilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freddy Re: baba u lekarza IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 04.09.02, 00:07 Przychodzi baba do lekarza, a lekarz tez baba. <Przykocdzi baba do lekarza i mowi pies mnie ugryzl, na to lekarz gdzie ? w Krakowie. Przychodz zezowata (zez rozbierzny) baba do lekarza a lekarz pyta co sie pani tak rozglada? <Przychodzi zezowata (zez zbierzny) baba do lekarza a lekarz pyta co sie pani tak skupila? Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: baba u lekarza 06.09.02, 10:05 Gość portalu: freddy napisał(a): z tym psem to bywa różnie: Przychodzi baba do lekarza -co sie panie stało -psy mnie pogryzły -a były szczepione? -tak, dupami Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: baba u lekarza 05.09.02, 12:51 przychodzi trup baby do lekarza i kładzie się na leżance. -Co mi sie pani tu rozkłada?!?!?! -A co! Mam gnić w poczekalni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: baba u lekarza IP: *.imgw.pl 06.09.02, 13:49 Przychodzi baba do lekarza ze studentem w d... -Co Pani jest? -Dziekanat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: baba u lekarza IP: *.icpnet.pl 07.09.02, 17:25 Przychodzi baba do lekarza i mówi, że chce sobie zafundować dziecko z probówki. Lekarz pyta czy ma jakieś szczególne wymagania. Baba mówi, że chciałaby syna. I żeby był tak utalentowany jak Da Vinci, taki mądry jak Einstein i taki przystojny jak Belmondo. Lekarz słucha i cały czas miesza coś tam w probówkach. W końcu mówi: gotowe, proszę to teraz wypić. Baba wipija i pada nieprzytomna. Lekarz rozpina rozporek i mówi: ja ci, k..., zaraz dam Belmondo! Odpowiedz Link Zgłoś